Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar herkese;
Öğlen ara ara baktım da temizlik çok geneldi, camlı çerçeveli acayip yoruldum valla.
Unutmadan menümü yazayım
Peynir zeytin domates
1 dlm ekmek
Birkaç patates kızartması

Öğlen
1 tabak Yeşil mercimek yemeği

Akşam
1 kase şehriye çorbası
5 6 kaşık mantar sote
2 kaşık kırmızı biber kavurması

22:00 muz (o biraz fazla oldu, annemdeydik ısrar etti)

Su 1 i geçti ama 1.5 olmamıştır. Ara bulup içemedim valla. Şimdi gidiyim de içeyim

Kaptanim guzel karar. Peki kacamak yapmadim diyip + cikanlari neyapcan odem regl hastalik bahanesine siginanlari
Sağolsun benden önceki kaptanımız kuralları çok güzel hazırlamış,iki defa artı yada sabit geleni izine yada tercih ederse başka takıma transfere davet edeceğim
Ödem,regl,hastalık iki hafta sürüyorsa zaten bi tam teşekküllü hastaneye gitmek gerekir diye düşünüyorum
Canım son dönemlerde belli kişiler haricinde menü paylaşımı olmuyordu.
Kızmak değil aslında,takıma girerken verdiğimiz sözlerin tutulmasını istiyorum bu kadarcık şeyi beklemek hakkım diye düşünüyorum
Canım ben sana defalarca dedim ki, yorma kendini, misafir bi dönem ağırlama senin yorulmaya değil fırsat buldukça dinlenip sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var.
Doğumun çok yeni . Sağlıklı ve dengeli beslenerek hem bol bol kaliteli sütün olur hem de farkında olmadan kilo verirsin.
Annen de gitti tahminimce biraz daha yorucu günlerin başladı.
Paylaştığın menülerinden aklımda kalan senin az beslendiğindi ki böyle olursa vücut direncin düşer.

Ya hadi bu kız gelmeyin diyemiyor da gelenler hiç mi çocuk doğurmamış. 40lı kadın bi kere depresyonda oluyor. Uyumuyor, emzirmek bi dert, çocuk ağlaması.. hayatında yeni bi süreç..
ben kendim yaşadıktan sonra kimseye gitmedim.. gitsem de bişe beklemedim, 10 dk geçmiş olsun deyip çıkmak lazım.

Tamam canım bugünlük kaçamağı görmedim
Canım fırsat buldukça menünü yaz ki bu sana büyük fayda sağlar.sen genel olarak emziren annelere uygun besleniyorsun .
Boğaz ağrısı için Öneriniz var mı kızlar?
geçmiş olsun ıhlamur, limon:) klasik cevap.

Bu sabah 69. 55 çıktım reglin 3.günü
ay bende 80 fln dicen sandim kkz ne kalmis 65 e

ya simdi burda gomecegim bise yok ki afiyer olsun cnm

Ben kendime Dedirtmem kuzm merak etme... heleki benim için bu kadar uğraşırken size yapamam bunu muckkkk
Oyyy cnm benimmmm kalp kalp kalp
Afiyet olsun kusum
Isinma hareketlerini unutma cnm :)
Afiyet olsun cmm bizde yarin disarda yocez son 3 gundur oldugu gibi ne yedigimi soylemim
Yani ne desem bilemedim iyi gibideee kotu gibideee
Ve bugün regl olmam gerek olursam cumaya 1 kiloda ödem gitse 61 leri çok çabuk göreceğim bu gidişle
Hedefe emin adimlarlaaa :)
Kiz o bi avuc cekirdek ne kadar kaloriliymis biliyon mu
Kanguru_ misafirim var giremiyom da annem sen neler yiyon öyle esperenzaa görse nasıl gömer seni hayal edebiliyo musun
Yiiiiooooo ben izindeyim ramazana kadar ne istersem yiyebilirim son 11 gun var iyi degerlendirmem lazim
alisildik kolera menusu afiyet olsun cmm

yaaa o kaptan ne kurallar koymus oyle yazik bize yaaa hic merhamet yokmus

Dediklerine harfiyen katılıyorum canım.
Benim de kırkım yeni çıkmışken kayınvalidem ve düşüncesizlikleri yüzünden sütüm kesilme noktasına gelmişti,yatılı misafir kaşdıracak durumda değilken oldu bittiye getirmişti, zaten uyumayan bir oğlum varken çok ama çok zorlanmıştım.

esperenzaa verdiğin nota da güzeldi. 2. İlk haftasında yazmasaydın be kuzum. Herkes iyiydi gayet
Hepimiz iyi değildik aslında,geçen hafta yok denecek az kilo verdiğimiz için bu hafta daha iyiydik
sonuçtan memnun muyum tabi ki memnunum .
Takım olarak başarılıydık ve benim hissettiğim ve gördüğüm takım olarak dikkat etmezsek çok kötü çakılacağımız.

Eve geldim kizimi uyuttum derken bu saat oldu hemen menumu yazayim cooookk yorgunum ve uykusuzum sonrasinda hemen yatacagim.

Kahvalti. Ceyrek simit, 1 kk peynir, 4 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik

Ogle. Gecen yaptigim soslu tavuktan 1 tane kalmisti onu yagsiz tavada kizarttim. Yanina 1 kase yogurt ile yedim

Ara. 1 bardak sekersiz nescafe, 3 adet hurma

Aksam. 1 tabak kuru fasulye 1 kase yogurt booll salata

Soda ve turk kahvesi ictim yemek sonrasi

Su. Min 2 lt oomustur gun icinde yat kalk yaptigimdan dikkat edemedim

Spor. 30 dk normal hizda yuruyus

Kanguru_ sen neden 3 gündür dışarıdasın? Benim de canım tavuk istedi bugün niyeyse hiç de sevmem, tam gidiyorduk annemlere döndük. İyi de oldu
Sehir disindan gorumcem geldi cnm o yuzden ya kahvaltida yada aksma yemekte disarda oluyoruz yarin hem kahvalti hem aksam disarda oluruz. Ertesi gun gidicek zatwn duzenime geri donerim :). Yarin ye cnm tavugu hatta mangal yapin ohh miss

Sehir disindan gorumcem geldi cnm o yuzden ya kahvaltida yada aksma yemekte disarda oluyoruz yarin hem kahvalti hem aksam disarda oluruz. Ertesi gun gidicek zatwn duzenime geri donerim :). Yarin ye cnm tavugu hatta mangal yapin ohh miss
Ay Yok canım ben yarın evden çıkmıcam gezdim tozdum temizlik yaptım. Yarın yine işim var ama bitirip yemek yapıcam. Yemek bile yenmiyor evde kaç gündür hep birlikte. Dolaptakilerden bişe yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…