Ve bugün regl olmam gerek olursam cumaya 1 kiloda ödem gitse 61 leri çok çabuk göreceğim bu gidişle
Canım sen kaç kilosun acabaDarısı bize inşallah
100 mekik süpersinKızlar dayanamadım sporumu yaptım
1 mil yürüyüş lesie
5 dk zumba
100 mekik
20 sguat
40 bacak hareketi
Şimdi daha iyi hissediyorum
fattylamb94 esperenzaa
Sen benden once verip gideceksin sanki :)Evet canım yaaa vercez biz bu kiloları
Yok canım yaaa kendi çapımda heflerimi böldüm ben :)Sen benden once verip gideceksin sanki :)
Sağolsun benden önceki kaptanımız kuralları çok güzel hazırlamış,iki defa artı yada sabit geleni izine yada tercih ederse başka takıma transfere davet edeceğimKaptanim guzel karar. Peki kacamak yapmadim diyip + cikanlari neyapcan odem regl hastalik bahanesine siginanlari
Canım son dönemlerde belli kişiler haricinde menü paylaşımı olmuyordu.esperenzaa canım kim kızdırdı kuşum seni
Hemen ben de yapayım savunmamısadece dün paylaşmadım, @ballikayfe tablo yapıyordu paylaşır olmazs
G
Salıdan beri her gün başka bi hastalıkla uğraşmama rağmen hep aktif olmaya çalıştım, dün dr a gittim dikişlerim için , tahlil verdim derken yoruldum ama gece emzirmeye kalktığımda bile okumaya çalıştım sürekli(yakında rüyalarıma da girerseniz şaşırmam)
Halsizliğim hala devam ediyor, bugün de boğazım ağrıyor.bi toparlanamadım, kimin gözü değdiyseeşim karışmaz diyetime asljnda, hasta olunca o da ertele demeye başladı, ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum didim amma keçiboynuzu pekmezini de yidim arada diyet yapmadığımı hissettirmek adına böyle yaramazlıklarım olabilir en azından iyileşene kadar yoksa tümden yalan olacak
Dünün ve bugünün menüsünü akşam paylaşacağım, hatta telefondan zor oluyo unutuyorum diye kağıda not almaya başladım, fotosunu atarım mahsuru yoksa
Ya hadi bu kız gelmeyin diyemiyor da gelenler hiç mi çocuk doğurmamış. 40lı kadın bi kere depresyonda oluyor. Uyumuyor, emzirmek bi dert, çocuk ağlaması.. hayatında yeni bi süreç..Canım ben sana defalarca dedim ki, yorma kendini, misafir bi dönem ağırlama senin yorulmaya değil fırsat buldukça dinlenip sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var.
Doğumun çok yeni . Sağlıklı ve dengeli beslenerek hem bol bol kaliteli sütün olur hem de farkında olmadan kilo verirsin.
Annen de gitti tahminimce biraz daha yorucu günlerin başladı.
Paylaştığın menülerinden aklımda kalan senin az beslendiğindi ki böyle olursa vücut direncin düşer.
Tamam canım bugünlük kaçamağı görmedimHerkese merhaba. Bugun girdim girdim ciktim bisey yazamadim. Dun gece kizim hic dogru duzgun uyumadi o yuzden sersem gibi dolasiyorum ara ara gun icinde uyukladim ama yetmiyor artik. Menu paylasimi aktiflik konusunda haklisiniz elimden geldigince bende sohbete dahil olmaya calisiyorum. Kacamak da gozum korktu tabi yazini okumadan once sabah yedigim yarim simit vardi. Gerci onun disinda hafif tuttum ama bugunluk affola
geçmiş olsunBoğaz ağrısı için Öneriniz var mı kızlar?
ay bende 80 fln dicen sandimBu sabah 69. 55 çıktım reglin 3.günü
ya simdi burda gomecegim bise yok kiGeliyoooor. .
sabah 4 kaşık kadar Menemen 2 çatal peynir domates salatalık
Akşam 1 kase yeşil mercimek yemeği 4 kaşık taze fasulye yemeği salata yoğurt
Disaridaydik hep bugün. Hiç ara filan yapamadım.
Suyu 2 falan olmuştur. Yatan kadar içerim baya.
Oyyy cnm benimmmm kalp kalp kalpBen kendime Dedirtmem kuzm merak etme... heleki benim için bu kadar uğraşırken size yapamam bunu muckkkk
Afiyet olsun kusumSabah fiks karatay kahvalti
Aksama kadar kahvr cay kusburnu cayi beyaz cay son yine kahve
Akşam 5 izgara köfte roka 3yk ev yoğurdu
Tatlilari rock konserine gidiyorummm gece dönüşte bakicam yorumlara öpüyorumesperenzaa fattylamb94 Kanguru_
Isinma hareketlerini unutma cnm :)Ya aslında spor olarak en çok platesi sevdim ben.yuruyuse istediğim zaman çıkamıyorum. Eliptige gürültü olacak diye istediğim zaman binemiyorum. Leslie de sıkılıyorum. 40 dakika bitmek bilmiyor bi de bana bişey katmiyor gibi geliyor fazla yorulmuyorum. Tk 500 falan çok ağır geldi bu kiloyla yapamadım. Velhasıl pilates daha yakın geldi ama onu da yanlış yaptım heralde her yanim ağrıyor.
Afiyet olsun cmm bizde yarin disarda yocezİyi geceler
Menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
13:00 şekersiz duble türk kahvesi
17:00 yeşil çay
19:00 fıstıklı kebap,yeşillik, közlenmiş biber domates
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor:10 bin adım 150 puan
* Arkadaşlarımızla dışarıdayız.gece tekrar burada olurum
Yani ne desem bilemedimKızlar dünkü menümü geceden paylaşmıştım
Bugün arkadaşa gittim ordan da spora aşırı ter döktüm
Hoca eşliğinde kol ve bacak çalıştım hiçbir tarafım tutmuyor
Bu sabah 2 yumurta çok az peynir ve boll yeşillik yedim
Spordan 2 saat önce 3 kaşık makarna ve bir tane serçe parmağım kadar sigara böreği
Spordan sonra akşam ceza verdim kendime akşam yemeği olarak göz kararı kadar maydonoz kuzu kulağı ve reyhan 3 kaşık yoğurt yarım su bardağı su ile blenderdan geçtim onu içtim 1 ceviz 4 kuru üzüm 1 tane de kayısı yedim
Bunlar kötü kısımdı
Gelelim iyi kısıma
Sabah dayanamadım tartıldım 62.7 geldimmm :))) @esperanzaa @medgic26 G Gonulbagi
Hedefe emin adimlarlaaa :)Ve bugün regl olmam gerek olursam cumaya 1 kiloda ödem gitse 61 leri çok çabuk göreceğim bu gidişle
Kiz o bi avuc cekirdek ne kadar kaloriliymis biliyon muBugün isler bitmedi. Temizlik market derken ancak geldim.
Kahvalti: 3 4 tane sucuk dilimiyle pisirdigim 1 yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, yesil cay, salatalik ve domates
Ara: 3 ceviz
Oglen: 1.5 kase iskembe corbasi
Ara: bir avuc cekirdek
Aksam yemegi niyetine de 3 tane salkim domates ve 5 6 tane erik yedim.
Su: 3.5 litre
Spor: tüm gün hareketliydim. Genel temizlik sonrasinda market alis verisi evde onlarin yerlesmesi vs. Simdi dinleniyorum diyebilirim. Spor yapacak gucum kalmadi
fattylamb94 esperenzaa Kanguru_
pakizee
Yiiiiooooo ben izindeyimKanguru_ misafirim var giremiyom da annem sen neler yiyon öyle esperenzaa görse nasıl gömer seni hayal edebiliyo musun
alisildik kolera menusu afiyet olsun cmmİyi akşamlar herkese;
Öğlen ara ara baktım da temizlik çok geneldi, camlı çerçeveli acayip yoruldum valla.
Unutmadan menümü yazayım
Peynir zeytin domates
1 dlm ekmek
Birkaç patates kızartması
Öğlen
1 tabak Yeşil mercimek yemeği
Akşam
1 kase şehriye çorbası
5 6 kaşık mantar sote
2 kaşık kırmızı biber kavurması
22:00 muz (o biraz fazla oldu, annemdeydik ısrar etti)
Su 1 i geçti ama 1.5 olmamıştır. Ara bulup içemedim valla. Şimdi gidiyim de içeyim
yaaa o kaptan ne kurallar koymus oyleSağolsun benden önceki kaptanımız kuralları çok güzel hazırlamış,iki defa artı yada sabit geleni izine yada tercih ederse başka takıma transfere davet edeceğim
Ödem,regl,hastalık iki hafta sürüyorsa zaten bi tam teşekküllü hastaneye gitmek gerekir diye düşünüyorum
Canım son dönemlerde belli kişiler haricinde menü paylaşımı olmuyordu.
Kızmak değil aslında,takıma girerken verdiğimiz sözlerin tutulmasını istiyorum bu kadarcık şeyi beklemek hakkım diye düşünüyorum
Canım ben sana defalarca dedim ki, yorma kendini, misafir bi dönem ağırlama senin yorulmaya değil fırsat buldukça dinlenip sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var.
Doğumun çok yeni . Sağlıklı ve dengeli beslenerek hem bol bol kaliteli sütün olur hem de farkında olmadan kilo verirsin.
Annen de gitti tahminimce biraz daha yorucu günlerin başladı.
Paylaştığın menülerinden aklımda kalan senin az beslendiğindi ki böyle olursa vücut direncin düşer.
Dediklerine harfiyen katılıyorum canım.Ya hadi bu kız gelmeyin diyemiyor da gelenler hiç mi çocuk doğurmamış. 40lı kadın bi kere depresyonda oluyor. Uyumuyor, emzirmek bi dert, çocuk ağlaması.. hayatında yeni bi süreç..
ben kendim yaşadıktan sonra kimseye gitmedim.. gitsem de bişe beklemedim, 10 dk geçmiş olsun deyip çıkmak lazım.
Hepimiz iyi değildik aslında,geçen hafta yok denecek az kilo verdiğimiz için bu hafta daha iyiydikesperenzaa verdiğin nota da güzeldi. 2. İlk haftasında yazmasaydın be kuzum. Herkes iyiydi gayet
Artık uğrama canım, eşinle ilgilen..Sonra yine uğramaya çalışırımeşim evde
Sehir disindan gorumcem geldi cnm o yuzden ya kahvaltida yada aksma yemekte disarda oluyoruz yarin hem kahvalti hem aksam disarda oluruz. Ertesi gun gidicek zatwn duzenime geri donerim :). Yarin ye cnm tavugu hatta mangal yapin ohh missKanguru_ sen neden 3 gündür dışarıdasın? Benim de canım tavuk istedi bugün niyeyse hiç de sevmem, tam gidiyorduk annemlere döndük. İyi de oldu
Ay Yok canım ben yarın evden çıkmıcam gezdim tozdum temizlik yaptım. Yarın yine işim var ama bitirip yemek yapıcam. Yemek bile yenmiyor evde kaç gündür hep birlikte. Dolaptakilerden bişe yapıcam artıkSehir disindan gorumcem geldi cnm o yuzden ya kahvaltida yada aksma yemekte disarda oluyoruz yarin hem kahvalti hem aksam disarda oluruz. Ertesi gun gidicek zatwn duzenime geri donerim :). Yarin ye cnm tavugu hatta mangal yapin ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?