Çok kötü olmuş canım. O kadar gelene gidene olacağı bu. Senin kendine çok iyi bakman lazım. Lohusalık oldukça zor bi süreç.Herkes temizlikle hemhal oo maşallahBen yapamadım yattım eşim yaptı sağ olsun, daha düşmedi ateşim antibiyotik başladı dr
Gecmis olsun canim. Iyi dinlen. Ben de yeni iyilestim cok şükürHerkes temizlikle hemhal oo maşallahBen yapamadım yattım eşim yaptı sağ olsun, daha düşmedi ateşim antibiyotik başladı dr
Ciger salatasi mi :) izgara ciger mi :) anladim benSabah.. karatay kahvalti
Aksama kadar sivi alimi kahve cay beyaz cay soda yesilcay
Aksam izgara ciger salatasi yogurt
3 lt su 12300 adim yurumekesperenzaa
Ciğeri yagsiz kavurup.. mor sogan atom marul maydanoz limon karıştırıyorumCiger salatasi mi :) izgara ciger mi :) anladim ben
Ilk defa duydum. Tam diyet bir yemekCiğeri yagsiz kavurup.. mor sogan atom marul maydanoz limon karıştırıyorum
Uyduruyorum bende guzel oluyorIlk defa duydum. Tam diyet bir yemek
Kötü olmuş canım.tez zamanda şifa bulursun inşallah.Herkes temizlikle hemhal oo maşallahBen yapamadım yattım eşim yaptı sağ olsun, daha düşmedi ateşim antibiyotik başladı dr
afiyet olsun canımmSabah.. karatay kahvalti
Aksama kadar sivi alimi kahve cay beyaz cay soda yesilcay
Aksam izgara ciger salatasi yogurt
3 lt su 12300 adim yurumekesperenzaa
Afiyet olsun canım.tost değil de daha sağlıklı kahvaltı yapsaydın keşke.Az yemişsin acıkmadın mı?Bugün
Sabah kucuk bir tost ayran yesillik
Ara: erik 6 7 tane
Aksam: lahmacun 1 tane. Kozlenmis patlican, biber, yesillik ve ayran
Su: 4 litre
Yesil cay yarim limon
Spor: leesli 3 mil (40 dk )
12 dk ic bacak egzersizi
ben de bazen uyduruyorum çok da güzel oluyorUyduruyorum bende guzel oluyor
Aslında hep aynı şeyleri açık açık yazıyordukYani de bir zahmet şu Karatay kahvaltiyi bir kerelik açık yazabilir misiniz çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?