Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebriklerrrrr

Menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
13:00 şekersiz duble Türk kahvesi
16:00 şekersiz türk kahvesi küçük
17:00 yeşil çay
19:00 yeşil mercimek salatası,yoğurt
Su:2,5 lt
Spor :11.000 adım
Afiyet olsun bebemmm muckkk mercimek salatasi iyi ki yazmisin yarin aksam yapayım nasipse Bitkisel protein almak iyidir

İyi geceler kızlar
Pazar menüm
Sabah bal+kaymak 2 lokmacık
Peynir kibrit kutusu kadar
Yumurta 1 ad
Zeytin 3-5 ad

Öğle 2 ad karpuz 2 ad kavun 3 ad erik

Akşam
2 köfte 1 pirzola 1 tane mantar
Boll salata
2.5 lt su

Ananemin doğum günü olduğu için 2 tane kibrit kutusu büyüklüğünde pasta inceliği 0.5 cm dir anca

Yarın kendime detoks günü ilan ettim
Çünkü bugün spor yol yürüyüş yok sadece ev işi oda yarım saat sürmemiştir

Bu
hafta daha iyi olcak sende müthişsin tebrik ederim

Ben kavun karpuz yemege korkuyorum seker oranindn dolayi.

kendimi toparlamak çok zor oldu daha çünkü moral motivasyonum yerlerdeydi kilo artışından sonra .
°Buraya yazdığım sürece ne yediysem onu yazdım ama yazmadığım zaman tabiki bozuyordum diye yazmıyordum oda ya sabit yada kilo artışı oluyordu.
°dediğin gibi ramazanı frsata çevirelim eminimki harika sonuçlar alırız canımmm..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canımm çok tokezledim artık bukadar yeterr. Takima girdiğim zaman iyi gidiyordum taki izne çıkana kadar sonrası facia.
Sende çok uğraştın benimle Rzgrece'de arkaslarimda kendimi toparlamam için emin olki o uğraş meyve vermeye basladı

Seviyorum seni giii

Ben bu odun gocalardan uyuz alıyorum artık yaa kendileri telefonların içine gömülürler biz bişey demeyiz biz teli ele alınca vay efendim telefon elinden düşmüyo diye söylenirler neyse ben yarin sabah girer menümü paylasir artık geçmişide tam okuyamadim...

Hadi ozaman hepinize güzel tatlı uykularrr

Gerçi saat olmuş 2 dükkanı ben kapatıp ben açarım artık surayi bi temizleyeyim

kalkan olursa kırıntı bırakmayıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…