Verirsin boyle giderse. Benim de 55 falan olsam iyi olur ama yuzume zayiflik gitmiyor maalesef. O yuzden 60 bilemedin 58 falan en fazlaBen Boğaz’ımı tutabilsem baya az kaldı da, tutmakta zorlanıyorum sorun orda
Tesekkurler kuzum hafta sonu temizlikle gecti ondan olabilirTebrik ederimhaftasonunu eksiyle bitirmek büyük marifet
Ne zaman başladığımı ne sen sor, ne ben söyleyim. 3 ayda 3 kilo ancaHadi bakalım benimde yarın spor günüm haftada 2 gün muhakkak gitmeye özen gösteriyorum bazen 3. günü zorluyorum
yıllık üyelik aldım ben baya da uyguna geldi ...
salonda yaptığım sporun en büyük avantajı teri döktükten sonra canım istesede vicdanen yemek yememek o kadar yoruldun pakize tut şu boğazını diyorum..
birde benim tatlı isteğimi bastıran en güzel şey tarçınlı süt içmek oldu...
öğlen yemek isteği kalmadı sabah düzgün kahvaltı yapınca saat 16:00 ya kadar tok tutuyor 16:00 gibi tarçınlı sütümü içiyorum yanında kuru meyve çok az akşama kadar idare ediyor akşamda bolca yeşillik yoğurt filan acıkmıyorum...
senin ne kadar oldu başlayalı benim 3. haftam
Hay sen çok yaşa. Tamamen katılıyorum. Kıs benim canım çıkıyor aerobikte, aldığım puana değmiyordu. Egzersiz de zor ama efor ve kalori hesabı olarak düşünüldüğünde daha az puan olması lazımesperenzaa kaptanım naçizane bir fikrimi belirtmek istiyorum. Bence bu spor puanlarında egzersizlerin puanı çok fazla. Yani şöyle ki; neredeyse 200 tane egzersizle, 45 dk leslie aynı puan. Tamam egzersizler yoruyor ve daha etkili ama 200 egzersizi yapmak insanın 10 dakikasını bile almıyorken 45 dakika spor yapan biriyle hemen hemen aynı puanı almış oluyoruz.
süpersin bende 59,9 olunca kendime ödül belirledim :)Ne zaman başladığımı ne sen sor, ne ben söyleyim. 3 ayda 3 kilo ancabu ara güzel gitmeye başladı. Şu tatlı isteğime ben de tarçınlı sütü bi deneyim ya. 52.5 olunca kendime bi ödül belirledim onu yicem. Dün canım çok çekti, yemedim. Yarın tartı günü dedim.
Biliyor Musun ben de ona bağladım. Sürekli sandalyeye indim çıktım, cam sildim, kanepe çekmek falan baya etkili oldu bence. Ben artık temiz bi kadın olacağım. Her hafta yaparım valla :)Tesekkurler kuzum hafta sonu temizlikle gecti ondan olabilir
Ödülün ne? Kulağıma söylesene:))süpersin bende 59,9 olunca kendime ödül belirledim :)
tarçınlı süte bayılacaksın soğuk içiyorum ben . sahlep ile sütlaç arasında kalmış tatlı gibi oluyor tadı :) ben günlük süt ile yapıyorum... ilk spor ile diyete başlanıldığı zaman metobolizma kıtlığa gireceğim diye korkuyormuş ondan direnç gösteriyormuş...birde spordan sonra vucüt bir süre şiş olabilirmiş zamanla hepsi eksi olarak yansırmış tartıya salondaki hocamız bize 1 aydan önce tartılmayın diyor :)) piskolojik olarak etkilenmeyelim diye....
ama böyle hafta hafta gelişimi takip etmek daha zevkli hele eksileri görünce :)
Bursanın iskenderi meşhur çok canım istiyor yawwÖdülün ne? Kulağıma söylesene:))
senin ödül ne :)Ödülün ne? Kulağıma söylesene:))
Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)süpersin bende 59,9 olunca kendime ödül belirledim :)
tarçınlı süte bayılacaksın soğuk içiyorum ben . sahlep ile sütlaç arasında kalmış tatlı gibi oluyor tadı :) ben günlük süt ile yapıyorum... ilk spor ile diyete başlanıldığı zaman metobolizma kıtlığa gireceğim diye korkuyormuş ondan direnç gösteriyormuş...birde spordan sonra vucüt bir süre şiş olabilirmiş zamanla hepsi eksi olarak yansırmış tartıya salondaki hocamız bize 1 aydan önce tartılmayın diyor :)) piskolojik olarak etkilenmeyelim diye....
ama böyle hafta hafta gelişimi takip etmek daha zevkli hele eksileri görünce :)
Biliyor Musun ben de ona bağladım. Sürekli sandalyeye indim çıktım, cam sildim, kanepe çekmek falan baya etkili oldu bence. Ben artık temiz bi kadın olacağım. Her hafta yaparım valla :)
hadi bakalım seni bekliyorum o zaman :) hem tanışmış oluruz ama ısmarlama hesabına katılmam alman usulü olsun her zaman olsun değil mi :)Ben de
Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)
Hadi bakalım benimde yarın spor günüm haftada 2 gün muhakkak gitmeye özen gösteriyorum bazen 3. günü zorluyorum
yıllık üyelik aldım ben baya da uyguna geldi ...
salonda yaptığım sporun en büyük avantajı teri döktükten sonra canım istesede vicdanen yemek yememek o kadar yoruldun pakize tut şu boğazını diyorum..
birde benim tatlı isteğimi bastıran en güzel şey tarçınlı süt içmek oldu...
öğlen yemek isteği kalmadı sabah düzgün kahvaltı yapınca saat 16:00 ya kadar tok tutuyor 16:00 gibi tarçınlı sütümü içiyorum yanında kuru meyve çok az akşama kadar idare ediyor akşamda bolca yeşillik yoğurt filan acıkmıyorum...
senin ne kadar oldu başlayalı benim 3. haftam
Herkes hedefine kavusunca yapalim tamam :)hadi bakalım seni bekliyorum o zaman :) hem tanışmış oluruz ama ısmarlama hesabına katılmam alman usulü olsun her zaman olsun değil mi :)
Çok güzel bastırıyor gerçekten canım ben sıcak denemedim ama bu akşam öyle deniyeyim değişiklik olsun :)Bende tarçınlı süt müdaviniyim ama ben sıcak sıcak seviyorum akşamları içiyorum canım
tamamdırr hatta 1 kişi daha vardı bursalı burdan ismini unuttum oda katılır belki bize ayy şimdiden heycan yaptım ben :)Herkes hedefine kavusunca yapalim tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?