Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa kaptanım naçizane bir fikrimi belirtmek istiyorum. Bence bu spor puanlarında egzersizlerin puanı çok fazla. Yani şöyle ki; neredeyse 200 tane egzersizle, 45 dk leslie aynı puan. Tamam egzersizler yoruyor ve daha etkili ama 200 egzersizi yapmak insanın 10 dakikasını bile almıyorken 45 dakika spor yapan biriyle hemen hemen aynı puanı almış oluyoruz.

Ne zaman başladığımı ne sen sor, ne ben söyleyim. 3 ayda 3 kilo ancabu ara güzel gitmeye başladı. Şu tatlı isteğime ben de tarçınlı sütü bi deneyim ya. 52.5 olunca kendime bi ödül belirledim onu yicem. Dün canım çok çekti, yemedim. Yarın tartı günü dedim.

Hay sen çok yaşa. Tamamen katılıyorum. Kıs benim canım çıkıyor aerobikte, aldığım puana değmiyordu. Egzersiz de zor ama efor ve kalori hesabı olarak düşünüldüğünde daha az puan olması lazım

süpersin bende 59,9 olunca kendime ödül belirledim :)
tarçınlı süte bayılacaksın soğuk içiyorum ben . sahlep ile sütlaç arasında kalmış tatlı gibi oluyor tadı :) ben günlük süt ile yapıyorum... ilk spor ile diyete başlanıldığı zaman metobolizma kıtlığa gireceğim diye korkuyormuş ondan direnç gösteriyormuş...birde spordan sonra vucüt bir süre şiş olabilirmiş zamanla hepsi eksi olarak yansırmış tartıya salondaki hocamız bize 1 aydan önce tartılmayın diyor :)) piskolojik olarak etkilenmeyelim diye....
ama böyle hafta hafta gelişimi takip etmek daha zevkli hele eksileri görünce :)

Ödülün ne? Kulağıma söylesene:))

sABAH
1 DİLİM EKMEK
Peynirli yumurta bir yumurtadan
şekersiz çay
2 ince dilim peynir
hurma

Akşam
yarım kase yoğurt
1 bardak süt

ara
8 10 fındık 3 4 leblebi
şekersiz çay

kaçamaksız bir pazardı hatta pazar günü 63 ten bile inmiştim 200 300 gram pazar sabahı yine tam 63 çıktım niyeki 63 ten inmiş olmayı bekliyordum

spor 3 saat temizlik 60 puan

kilom sabit 63
cumartesi sporum 120 ip atlama

fattylamb94 esperenzaa medgic26

Ben de
Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)

Bende tarçınlı süt müdaviniyim ama ben sıcak sıcak seviyorum akşamları içiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…