Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamamdırr hatta 1 kişi daha vardı bursalı burdan ismini unuttum oda katılır belki bize ayy şimdiden heycan yaptım ben :)
fattylamb94 o bahsettiğin kişi.
Ay ben de waffle istiyorum. Taa ne zamandır eşim ısmarlayım diyor da ben yemem dedim. Şimdi o da dikkat ediyor. Ramazanda anlaştık, Çorba yanında tek çeşit yemek olacak. Geçen ramazanlar ben çok çeşit yapıyordum. Eşimin bekar arkadaşını alıyordum her gün. ondan hiç verememiştik, bu ramazan vereceğiz inşallah. Hatta yürüyüşe falan da çıkarız güzel olur.

AYY hadi inşallah benimde ramazanda güzel planlarım var bakalım..
az yiyip çok hareket ederek daha fazlası gidecek umarım :)

waffle mı üstünde dondurmalı filan misss :)
gerçek hedeflere ulaştığımızda onuda yiyelim :))

Gunaydin güzel takımım mutlu bol eksili haftalar haftalar olsun hepinize...
Günaydın balböcüğüm mutlu haftalar canım.
Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar diliyorum.
günaydım sümeyyecim.sana da hayırlı haftalar.kilo bildirimini alabilir miyiz?
Günaydın güzellikler
günaydın kuzumm canımm kilo bildirimi nerede yavru kuşum
cuma 63,10
bugün 62,7
:)
bu hafta güzel başladı güzel bitsin 61 leri görelim amin :)
maşallah canım harikasın
Cuma 64.5
Bugun 64.1
Guzel pazartesi
günaydın tatlım çok güzel kilo vermişsin harikasın
Gunaydin herkese mutlu haftalar
günaydın mutlu haftalar canımm

Afiyet olsun canım tavuk dürüm olmasa daha iyi olurmuş ama hem emziriyorsun hem de erken bi saatte olduğu için sana 10 dakikacık bi spor cezası yada 3.000 adım veriyorum
pakizee ben de 300 gr vermişim valla, bu 6. takım bizi kurutacak kızlarrr... Çok mutluyum..
hahaha zayıflamadan kız bırakmayız seni dünkü kurabiyeleri görmedim sanma cezan 200 ip atlamak az verdim çünkü 300 gram vermişsin
Aynen canım tebrikler bize
tabiki tebrikler hepinize güzel hatunlar
Evet masallah bize
maşallah
Canim boyun kacti? cidden kurayacaksin 53 nedir :))
hahaha kurutcam @kolera88 cığımızı

Ben de

Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)
Ayy sende mi bursalısın
Kızlar ya ben de hic şans yok. iki gündür sacima maşa yapicam diye hazirlaniyorum. şuan elektrikler yok
en güzeli bugidi. Hem maşa kadar vakit almıyor hem de saçları yıpratmıyor.
Günaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
Cuma:63
Bugün:62.5
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş 2 günde şeker orucu nasıl gidiyor

Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:66,1
Bu sabah 65,9
Fark :200 gram
Şimdi biraz geçmiş yapayım.
Tebrik ederim cancağızım ideal kilona yaklaşmışken eksi görebilmek büyük nimet
Kilo bildirimim
Cuma: 82.2
Pzrtesı: 81.9
Fark -300
Kuzucum tebrik ederim yine 7leri görürsün inşallah

Bu hafta spor rakibin olabilirim. Bugün gidiyorum salona
Bu haftanın ilk rakipleri sizlersiniz o halde
Listeyi hazırlayacağım bugün
Ben Boğaz’ımı tutabilsem baya az kaldı da, tutmakta zorlanıyorum sorun orda
ben getekirse ümüğüne çökerek tutardım boğazını ama uzaktasın kuzum
Verirsin boyle giderse. Benim de 55 falan olsam iyi olur ama yuzume zayiflik gitmiyor maalesef. O yuzden 60 bilemedin 58 falan en fazla
yüzden zayıflamak evet biraz sıkıntılı oluyor ama sporla zayıflarsan daha dengeli gider kilon hem de daha sıkı olursun canım
Tesekkurler kuzum hafta sonu temizlikle gecti ondan olabilir
Temizlik yapana ve ypmayı sevene çok büyük saygı duyuyorum
tamam canım bu konuyu bi düşünelim takımın genel fikrine göre bi karar verelim
yemekten ödül olur mu yaw kendine güzel bir elbise , yada bi spa masaj hamam yada ne bileyim almayı çok istediğin bir şeyi ödül kabul etseniz olmuyor mu
Yemekten ödül oluyırsa bu zamana kadar yediklerinize sayın kuzum

Deme yaaa yapma bunuuu olur olur 2 ayda bir hedefin altına inince bir porsiyonluk olur bence cezasıda ertesi gün detoks olur

Ben aynı zamanda sadeciyim şöyle diyeyim yaşamımda herşeyi minuma indirmek hedefim öyle çok eşya vs almıyorum bedenimde de sadeleşme sürecindeyim

Aerobik cardio leslie puanları bana da az geldi. Mesela bu hafta puanım baya yüksekti kendimce. Ama bu puanı bana getiren tempolu yürüyüş olması gerekir. Dışarı çıkıyorum 1 saatten fazla zaman ayırıyorum üstelik çok terliyorum. Ama puanı egzersizden daha az oluyor. Oturduğum yerden yaptığım bacak egzersizi ancak uzun vadede işe yarar.

Biliyor Musun ben de ona bağladım. Sürekli sandalyeye indim çıktım, cam sildim, kanepe çekmek falan baya etkili oldu bence. Ben artık temiz bi kadın olacağım. Her hafta yaparım valla :)
Bol bol temizlik yap kuzum hem evin pırıl pırıl olur hem de ohh incecik bi lokmacık kolera olursun
civcivimm datlum aferin kız
Ben de

Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)
etini yiyin ekmeğini kurda kuşa kediye köpeğe verin hem sağlıklı olur hem de hayır yapmış olursunuz bunu bi düşünün:))
Kızlar ya ben de hic şans yok. iki gündür sacima maşa yapicam diye hazirlaniyorum. şuan elektrikler yok
oyy canım Allahın günü tükenmedi ya,şanssızım diyerek kötü şansı çağırma tatlım
Günaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
Cuma:63
Bugün:62.5
eksilmen çok güzel de canım önemli olan sağlığın.nasıl oldun?

2018 yılında birçok hedefim var şu ara evde sadeleşme sürecine ara verdim çünkü 2 ay kadar kayınvalidemle yaşamak zorundayım sonradan yine devam edeceğim ama
2. Hedefim kredi kartlarını kapatmak bunda da bayaa yol katetim almayarak

3. Hedefim iş yerinde hedefimi tutturmak

4. Hedefim en az 55 kg inmek

5. Hedefim uçağa binmek tatil yapmak bakalım başladom 3 aydır adım adım ilerliyorum

PisboğazlarrrHurmayı .kayısıyı ıslat cevizle rondodan geçir üstüne az kakao serp top top yap al sana yalançıı çiko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…