süpersin canım maşallahGünaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
Cuma:63
Bugün:62.5
Günaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
tamamdırr hatta 1 kişi daha vardı bursalı burdan ismini unuttum oda katılır belki bize ayy şimdiden heycan yaptım ben :)
AYY hadi inşallah benimde ramazanda güzel planlarım var bakalım..fattylamb94 o bahsettiğin kişi.
Ay ben de waffle istiyorum. Taa ne zamandır eşim ısmarlayım diyor da ben yemem dedim. Şimdi o da dikkat ediyor. Ramazanda anlaştık, Çorba yanında tek çeşit yemek olacak. Geçen ramazanlar ben çok çeşit yapıyordum. Eşimin bekar arkadaşını alıyordum her gün. ondan hiç verememiştik, bu ramazan vereceğiz inşallah. Hatta yürüyüşe falan da çıkarız güzel olur.
waffle mı üstünde dondurmalı filan misss :)fattylamb94 o bahsettiğin kişi.
Ay ben de waffle istiyorum. Taa ne zamandır eşim ısmarlayım diyor da ben yemem dedim. Şimdi o da dikkat ediyor. Ramazanda anlaştık, Çorba yanında tek çeşit yemek olacak. Geçen ramazanlar ben çok çeşit yapıyordum. Eşimin bekar arkadaşını alıyordum her gün. ondan hiç verememiştik, bu ramazan vereceğiz inşallah. Hatta yürüyüşe falan da çıkarız güzel olur.
WC ye çıkmadan niye tartıldın kuzumAslında ben dün 62,5 çıktım sabah 63 belkide wc ye çıkmadan tartıldım ondan bu cuma hedefim 62 yi görmek canım inş
Bu hafta grupça yine süperiz.Kilo bildirimim
Cuma: 82.2
Pzrtesı: 81.9
Fark -300
Günaydın balböcüğümGunaydin güzel takımım mutlu bol eksili haftalar haftalar olsun hepinize...
günaydım sümeyyecim.sana da hayırlı haftalar.kilo bildirimini alabilir miyiz?Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar diliyorum.
günaydın kuzumm canımmGünaydın güzellikler
maşallah canımcuma 63,10
bugün 62,7
:)
bu hafta güzel başladı güzel bitsin 61 leri görelim amin :)
günaydın tatlım çok güzel kilo vermişsinCuma 64.5
Bugun 64.1
Guzel pazartesi
günaydın mutlu haftalar canımmGunaydin herkese mutlu haftalar
Afiyet olsun canımDunku menumu yazamadim
Kahvalti 1 kase menemen kozlenmis biber 1 kk peynir 3 adet siyah zetin 1 salatalik q dilim tb ekmegi
Disardaydim tum gun malesef arada aciktim 4 gibi 1 tavuk durum yedim ayranla o yuzden aksam da gec geldim hafif seylerle gecirdim
Sabahtan kalan 1 kaseye yakin menemen 1kk peynir 3 4 tabe zeytin
6 tane erik 3 tane yeni dunya 1 turk kahvesi
Su min 2.5 lt olmustur
Spor tum gun dolastik ama spordan sayilir mi bilmem
hahaha zayıflamadan kız bırakmayız seni dünkü kurabiyeleri görmedim sanmapakizee ben de 300 gr vermişim valla, bu 6. takım bizi kurutacak kızlarrr... Çok mutluyum..
tabiki tebrikler hepinize güzel hatunlarAynen canım tebrikler bize
maşallahEvet masallah bize
hahaha kurutcam @kolera88 cığımızıCanim boyun kacti? cidden kurayacaksin 53 nedir :))
Ayy sende mi bursalısınBen de
Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)
en güzeli bugidi. Hem maşa kadar vakit almıyor hem de saçları yıpratmıyor.Kızlar ya ben de hic şans yok. iki gündür sacima maşa yapicam diye hazirlaniyorum. şuan elektrikler yok
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş 2 gündeGünaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
Tebrik ederim cancağızım ideal kilona yaklaşmışken eksi görebilmek büyük nimetGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:66,1
Bu sabah 65,9
Fark :200 gram
Şimdi biraz geçmiş yapayım.
Kuzucum tebrik ederim yine 7leri görürsün inşallahKilo bildirimim
Cuma: 82.2
Pzrtesı: 81.9
Fark -300
Bu haftanın ilk rakipleri sizlersiniz o haldeBu hafta spor rakibin olabilirim. Bugün gidiyorum salona
ben getekirse ümüğüne çökerek tutardım boğazını ama uzaktasın kuzumBen Boğaz’ımı tutabilsem baya az kaldı da, tutmakta zorlanıyorum sorun orda
yüzden zayıflamak evet biraz sıkıntılı oluyor ama sporla zayıflarsan daha dengeli gider kilon hem de daha sıkı olursun canımVerirsin boyle giderse. Benim de 55 falan olsam iyi olur ama yuzume zayiflik gitmiyor maalesef. O yuzden 60 bilemedin 58 falan en fazla
Temizlik yapana ve ypmayı sevene çok büyük saygı duyuyorumTesekkurler kuzum hafta sonu temizlikle gecti ondan olabilir
tamam canım bu konuyu bi düşünelimesperenzaa kaptanım naçizane bir fikrimi belirtmek istiyorum. Bence bu spor puanlarında egzersizlerin puanı çok fazla. Yani şöyle ki; neredeyse 200 tane egzersizle, 45 dk leslie aynı puan. Tamam egzersizler yoruyor ve daha etkili ama 200 egzersizi yapmak insanın 10 dakikasını bile almıyorken 45 dakika spor yapan biriyle hemen hemen aynı puanı almış oluyoruz.
yemekten ödül olur mu yawsüpersin bende 59,9 olunca kendime ödül belirledim :)
tarçınlı süte bayılacaksın soğuk içiyorum ben . sahlep ile sütlaç arasında kalmış tatlı gibi oluyor tadı :) ben günlük süt ile yapıyorum... ilk spor ile diyete başlanıldığı zaman metobolizma kıtlığa gireceğim diye korkuyormuş ondan direnç gösteriyormuş...birde spordan sonra vucüt bir süre şiş olabilirmiş zamanla hepsi eksi olarak yansırmış tartıya salondaki hocamız bize 1 aydan önce tartılmayın diyor :)) piskolojik olarak etkilenmeyelim diye....
ama böyle hafta hafta gelişimi takip etmek daha zevkli hele eksileri görünce :)
Bu haftanın ilk rakipleri sizlersiniz o halde
Listeyi hazırlayacağım bugün
ben getekirse ümüğüne çökerek tutardım boğazını ama uzaktasın kuzum
yüzden zayıflamak evet biraz sıkıntılı oluyor ama sporla zayıflarsan daha dengeli gider kilon hem de daha sıkı olursun canım
Temizlik yapana ve ypmayı sevene çok büyük saygı duyuyorum
tamam canım bu konuyu bi düşünelimtakımın genel fikrine göre bi karar verelim
yemekten ödül olur mu yawkendine güzel bir elbise , yada bi spa masaj hamam yada ne bileyim almayı çok istediğin bir şeyi ödül kabul etseniz olmuyor mu
Yemekten ödül oluyırsa bu zamana kadar yediklerinize sayın kuzum
Aerobik cardio leslie puanları bana da az geldi. Mesela bu hafta puanım baya yüksekti kendimce. Ama bu puanı bana getiren tempolu yürüyüş olması gerekir. Dışarı çıkıyorum 1 saatten fazla zaman ayırıyorum üstelik çok terliyorum. Ama puanı egzersizden daha az oluyor. Oturduğum yerden yaptığım bacak egzersizi ancak uzun vadede işe yarar.Hay sen çok yaşa. Tamamen katılıyorum. Kıs benim canım çıkıyor aerobikte, aldığım puana değmiyordu. Egzersiz de zor ama efor ve kalori hesabı olarak düşünüldüğünde daha az puan olması lazım
Bol bol temizlik yap kuzumBiliyor Musun ben de ona bağladım. Sürekli sandalyeye indim çıktım, cam sildim, kanepe çekmek falan baya etkili oldu bence. Ben artık temiz bi kadın olacağım. Her hafta yaparım valla :)
civcivimm datlum aferin kızsABAH
1 DİLİM EKMEK
Peynirli yumurta bir yumurtadan
şekersiz çay
2 ince dilim peynir
hurma
Akşam
yarım kase yoğurt
1 bardak süt
ara
8 10 fındık 3 4 leblebi
şekersiz çay
kaçamaksız bir pazardıhatta pazar günü 63 ten bile inmiştim 200 300 gram pazar sabahı yine tam 63 çıktım niyeki 63 ten inmiş olmayı bekliyordum
spor 3 saat temizlik 60 puan
kilom sabit 63
cumartesi sporum 120 ip atlama
fattylamb94 esperenzaa @medgic26
etini yiyin ekmeğini kurda kuşa kediye köpeğe verinBen de
Bursaliyim gelince ben ısmarliyayim sana Iskender :)
oyy canımKızlar ya ben de hic şans yok. iki gündür sacima maşa yapicam diye hazirlaniyorum. şuan elektrikler yok
eksilmen çok güzel de canım önemli olan sağlığın.nasıl oldun?Günaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
Pisboğazlarrrfattylamb94 o bahsettiğin kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?