KatılıyorummmAerobik cardio leslie puanları bana da az geldi. Mesela bu hafta puanım baya yüksekti kendimce. Ama bu puanı bana getiren tempolu yürüyüş olması gerekir. Dışarı çıkıyorum 1 saatten fazla zaman ayırıyorum üstelik çok terliyorum. Ama puanı egzersizden daha az oluyor. Oturduğum yerden yaptığım bacak egzersizi ancak uzun vadede işe yarar.
Esperenzam ben hiç öyle pis şeyler yemem artıkPisboğazlarrrHurmayı .kayısıyı ıslat cevizle rondodan geçir üstüne az kakao serp top top yap al sana yalançıı çiko
66,6 direnç kilomdu sanırım ve o direnci kırdım gibi şükürTebrik ederim cancağızım ideal kilona yaklaşmışken eksi görebilmek büyük nimet
Ben tadını unuttuğum şeyi hatırlamak istemediğimden kaçamak yapmamaktan yanayımDeme yaaa yapma bunuuu olur olur 2 ayda bir hedefin altına inince bir porsiyonluk olur bence cezasıda ertesi gün detoks olur
Yeme kuzum sen uyma bu pisboğazlaraEsperenzam ben hiç öyle pis şeyler yemem artıkiskender yiye yiye böyle oldum zaten
Ben kizimla geri yatip kalkinca ondan gecikti senin msji gormeden once yazmistim zaten :))
Merhaba tatlım hoşgeldin.Merhaba arkadaslar!
Ben 63 kg 161 cm boy, genel kilo 58-60 kg idi ama simdi iki hafta pek dikkat etmedim onun icin 63 oldum. adetim ilk gunlerinde oldugum icin spor yapmadim. yarin baslamaya dusunuyorum. genelde iradesizim, ve hep verdikten sonra geri aliyorum. bu sefer artik devamli yapmak istiyorum, hem onumde Ramazan icin hazirlik olur, midem kuculurse daha rahat oruc tutarim.
sabah kahvaltida dunden 1 bardak sutte islatilmis 3 kasik yulaf, 21 tane siyah uzum, 2 ceviz, 3 kayisi
oglen yemegim : bol yesilikli karabugday, peynir, yesil elma, havuc domates, 1 kasik keten tohumlu salata
ara ogun muz yiyecem, bugun isim oldugu icin aksam yemegimi 9 gibi ye kalir. onada bol yesilikli salata yiyecegim.
umarim hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz.
Öperim senin minik kızının ayağınıCuma 75.5 kg
Bugun 75.2 kg
Farl 300 gr
Hafta sonuna ragmen guzel eksilme cumaya kadar rahat 1 olur hatta gecer bile
Cumaya göre çok güzel eksilmen olmuş canım.şu stresi bi at artık da tıkır tıkır gitsin kilolar.bir de kaç gündür menü yazmıyorsun,menülerini eskisi gibi düzenli yaz lütfenCuma: 97
Güncel: 96.1
Geç kaldım kusura bakmayın.İş yığıldı lavabodaykrn yazıyorum
ben sanirim aceleci davrandim, yeni bugun basladigim icin bugun yedigimi yazdim, yeni baktim ilk, mesaja.Merhaba tatlım hoşgeldin.
Hedefin kaç canım? Aslında takımda şuan yer yok ama dilersen ilk sayfada ilk mesajda yazan kuralları okuyarak takıma dahil olabilirsin yada ihtiyaç duyan iki takım var bildiğim kadarı ile onlara da dahil olabilirsin canım.tercih senin.
Takıma girmeyi kabul edersen ilk sayfadaki kurallara uygun davranmanı isteyeceğim senden
Canım bugün itibariyle yazacağım.Cuma-Cumartesi işyerinde program vardı eve sadece uyumaya gittim.Dünde müstakbel eş adayıma iadeyi ziyaretteydik yazmaya fırsatım olmadıCumaya göre çok güzel eksilmen olmuş canım.şu stresi bi at artık da tıkır tıkır gitsin kilolar.bir de kaç gündür menü yazmıyorsun,menülerini eskisi gibi düzenli yaz lütfen
Benim sabit canım 79.8 .gece gece bi okuzluk yaptım kendime çünkü. Of ya butun haftasonu mükemmel geçti ama gece emzirme ye kalkınca dayanamadım iki parça bişey yedim arti da değil ama sabit. Zaten çok kolay alan ama çok zor veren bir bunyem var.
ben iyiyim de kizi dun biraz usuttum galiba hapsiriyor arada burnu akiyor ama cok sukur ates filan yapmadi. Sagol tatlim valla iyi gidiyorum dimi bence ben bu motivasyonla bayrama kadar 6 li rakamlari gorurum :))Öperim senin minik kızının ayağını
Kızın da sen de iyi misiniz canım
Maşallah canım güzel eksilmen olmuş
Kız çok fit oldun yeter artık korumaya geç66,6 direnç kilomdu sanırım ve o direnci kırdım gibi şükürdarısı başına olsun kuzum.
Ben tadını unuttuğum şeyi hatırlamak istemediğimden kaçamak yapmamaktan yanayımtabi herkesin tercihi farklı olabilir o ayrı.ertesi gün detoksla dengeleyeceksen sen bilirsin tatlım.
Ben ne o kaçamağı yaparım ne de o detoksu yaparım diyenlerdenim
Fena değilim esperenzam bu ara hava yağmurlu yürüyüşe çıkamadım bir de misafirimiz var. Sen nasılsınYeme kuzum sen uyma bu pisboğazlaranasılsın bi denem bebekim
TebriklercanımcimmCuma 75.5 kg
Bugun 75.2 kg
Farl 300 gr
Hafta sonuna ragmen guzel eksilme cumaya kadar rahat 1 olur hatta gecer bile
Tebrikler hatuncumm muckkkGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
Cuma:66,1
Bu sabah 65,9
Fark :200 gram
Şimdi biraz geçmiş yapayım.
Dur kız daha ne duraklaması. Olur öyle arada sen diyete son gaz devam etCuma 105.9
Bugun 105.7
200 gram mi ohhh
Kem gözlere kaldim vayy banaregl devam ediiii duraklamayami girdim naptim cuma ola Hayır ola esperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?