Tebrikler canimmmCuma: 97
Güncel: 96.1
Geç kaldım kusura bakmayın.İş yığıldı lavabodaykrn yazıyorum
Edip durum fakat uzuldum 200 grm görünce modum düştüDur kız daha ne duraklaması. Olur öyle arada sen diyete son gaz devam et
Unutmaya calistigin bir seyi tekrar vucuduna hatirlatma bence... ayrica senin ödülün hayalini kurduklarını emin adimlarinla ulasmak canimDeme yaaa yapma bunuuu olur olur 2 ayda bir hedefin altına inince bir porsiyonluk olur bence cezasıda ertesi gün detoks olur
Yemeeee esraaa valla bak geliyom yanina artikkk toplamaya basla kendini muckkk uyma sen onlara kuşumEsperenzam ben hiç öyle pis şeyler yemem artıkiskender yiye yiye böyle oldum zaten
Tebrikler canim guzel bir eksilmeGünaydın kızlar, ne güzel eksiler gelmiş tebrik ederim hepinizi.benim de
Cuma:63
Bugün:62.5
İnşallah yemem diyeyim o zaman :)Unutmaya calistigin bir seyi tekrar vucuduna hatirlatma bence... ayrica senin ödülün hayalini kurduklarını emin adimlarinla ulasmak canim
Afiyet olsun canim güzel menun protein diyetine benzemissABAH
1 DİLİM EKMEK
Peynirli yumurta bir yumurtadan
şekersiz çay
2 ince dilim peynir
hurma
Akşam
yarım kase yoğurt
1 bardak süt
ara
8 10 fındık 3 4 leblebi
şekersiz çay
kaçamaksız bir pazardıhatta pazar günü 63 ten bile inmiştim 200 300 gram pazar sabahı yine tam 63 çıktım niyeki 63 ten inmiş olmayı bekliyordum
spor 3 saat temizlik 60 puan
kilom sabit 63
cumartesi sporum 120 ip atlama
fattylamb94 esperenzaa medgic26
Biraz takip edip sohbete katıldığın zaman inan diyet yapmak çok daha kolay oluyorben sanirim aceleci davrandim, yeni bugun basladigim icin bugun yedigimi yazdim, yeni baktim ilk, mesaja.
Benim hedef kilom 52, suan 63 kg, ve normalde 58-60 kg arasinda gidip gelen bir kiloya sahibim. dunku menuyu soylemek istemedigimden bugunden basladim. anladigim kadariyla kilomuzu ve menuyu yarin yazacaz, ve her gun mu kilo bildirimi yapacaz yada sadece cuma gunu mu?
iki hafta dene sure varmis , gecemezsem kalirim
cok heyecanlandim, ilk kez bir takima katiliyorum, ve comez oldugum icin birazcik burayi takip edip okuyayim...
Sen bilirsin canimİnşallah yemem diyeyim o zaman :)
Tamam, yapacagim, çok güzel bir dayanışma!!!Biraz takip edip sohbete katıldığın zaman inan diyet yapmak çok daha kolay oluyor
Her yeni üyenin iki hafta deneme süresi var canım.
Ben 38 yaşında,evli,bir çocuk annesi etliye sütlüye karışmayan takım kaptanıyım
Canımmm çitosummTebriklercanımcimm
Hoşgeldin canim kaptanimiz seni yonlendirmis bende yardimci olurum merak etme... iradesizligi oturtcaz once o iste bendeMerhaba arkadaslar!
Ben 63 kg 161 cm boy, genel kilo 58-60 kg idi ama simdi iki hafta pek dikkat etmedim onun icin 63 oldum. adetim ilk gunlerinde oldugum icin spor yapmadim. yarin baslamaya dusunuyorum. genelde iradesizim, ve hep verdikten sonra geri aliyorum. bu sefer artik devamli yapmak istiyorum, hem onumde Ramazan icin hazirlik olur, midem kuculurse daha rahat oruc tutarim.
sabah kahvaltida dunden 1 bardak sutte islatilmis 3 kasik yulaf, 21 tane siyah uzum, 2 ceviz, 3 kayisi
oglen yemegim : bol yesilikli karabugday, peynir, yesil elma, havuc domates, 1 kasik keten tohumlu salata
ara ogun muz yiyecem, bugun isim oldugu icin aksam yemegimi 9 gibi ye kalir. onada bol yesilikli salata yiyecegim.
umarim hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz.
Yok canım senin duraklamana girmene bence epey var,regl ödemin biter cumaya bomba gibi gelirsin yineCuma 105.9
Bugun 105.7
200 gram mi ohhh
Kem gözlere kaldim vayy banaregl devam ediiii duraklamayami girdim naptim cuma ola Hayır ola esperenzaa
Hoş buldum gerçekten!!! Siz 14,5 kg aya verdiniz! MaşallahHosgeldin
Hoşgeldin canim kaptanimiz seni yonlendirmis bende yardimci olurum merak etme... iradesizligi oturtcaz once o iste bende
Tekrar hoşgeldin canım akşam menünü toplu olarak yazarsan daha düzgün yorumlayabilirizTamam, yapacagim, çok güzel bir dayanışma!!!
Gitsin kilolar gelsin enerji ve mutluluk!!!
Tamam canımCanım bugün itibariyle yazacağım.Cuma-Cumartesi işyerinde program vardı eve sadece uyumaya gittim.Dünde müstakbel eş adayıma iadeyi ziyaretteydik yazmaya fırsatım olmadı
Edip durum fakat uzuldum 200 grm görünce modum düştüsarıl bana agliycaaammmmm
Ayy oda var kayisi çayı içeyim bari aksam... kuzum bilemedim ki niye böyle cuma gunu gorucez olmadi diyeti degistiririmYok canım senin duraklamana girmene bence epey var,regl ödemin biter cumaya bomba gibi gelirsin yine
Bağırsak sorunu mu yaşıyorsun acaba?
Aaaa evet kiz icelim guzelleselim bariTamam canım
Nasıl geçti iade-i ziyaret? İnşallah iyi geçmiştir?
Bana bi arkadaşım dukan birasını önermişti onu mu yapsan acaba canım uykusuzluk varsa bir de dün sanırım çok adım atmıştın onun da ödemi olabilir:)
Kız dur kele ödemin vardır bol su içersin olur biterEdip durum fakat uzuldum 200 grm görünce modum düştüsarıl bana agliycaaammmmm
Ay valla yakında 80 kilo olcam o yüzden yemek gibi bi lüksüm yokYemeeee esraaa valla bak geliyom yanina artikkk toplamaya basla kendini muckkk uyma sen onlara kuşum
Evet verdim ama irade benden sorulur nokta kacamak yok bende yapana da kızıyorum kusuyorum hihhh mijhjHoş buldum gerçekten!!! Siz 14,5 kg aya verdiniz! Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?