Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bencede yokkk yapmaa migdeni bulandir onlara karsi pis seyler düşün iyhhkk oggggg
Hiç öyle olmuyorum valla biz bi ara erkek arkadaşımla çok jelibon yiyoduk. Kendimizi durdurmak için nasıl yapıldığını izleyelim de midemiz bulansın bi daha yemeylim dedik. Izleyince tam tersi daha çok canımız istedi yani esperenzaa nın pis boğaz deyimi bana cuk oturdu

Kiz ben sana daha ne diyimmm

aMA dün eksi çıkmılştım canım acaba akşam yediğim 8 10 fındık mı etkiledi
Sağlıklı karbonhidrat ya onlar olabilir.. aksam daha hafif yapmak lazim meyve de su tutarvucutta seker ya birde olabilir wc sikintida olabilir sporda su tutuyor... kilo veremedim veremedim dersekde oda etkiliyor akisina birak listelerin düzelmeye basladi cunku

Bu hafta grupça yine süperiz.

Aynen canım cumaya kadar hepimiz için daha da guzel eksiler olur....

7lerı ucundan görsem varya bomba gibi olurum inşallah kısa sürede görürüm bebeğim..

Cuma haftalik tarti gunu oran hesaplanan gun... pazarteside pazar kacamagi olmamasi icin onlem tartisi
Cuma haftalik tarti gunu oran hesaplanan gun... pazarteside pazar kacamagi olmamasi icin onlem tartisi

ramazan bayramında turlar var turistik yere canım ama çok trafik olur çok kalabalık olursa korkusu yaşıyorum 1 tl yakın ücreti var tat alamadıktan sonra 2 için ne kıymeti var diye düşünüyorum ne yapim canım gitmek istiyorum ama kararsızım yıllardır bayramda bir yere gitmeyiz

Yanlis yazdin sanirim

hemde karman çorman yazmışım aceleyle olsun fikrini alayım yinede
Ben bayramda biryere gidecek olsam erken cikar erken donerim arifedeb 1 gun onve çıkar bayram son gun donerim yada bittigi gunun ertesi gunu... trafik o zamanlar az oluyor.. ama ben bayram tatilini gitmeyenlerdenim... Klasik bayramcilardanim hal hatir sorayim buyukleri mutlu edim modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…