- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bol bol yürümek iyi gelir,hele oğluşla yürümenin keyfi paha biçilemezAaaa evet kiz icelim guzelleselim baricok yürüdüm bugunde yürüycem oglusa birseyelr alayim dedim maksat gezmek olsun
Bencede yokkk yapmaa migdeni bulandir onlara karsi pis seyler düşün iyhhkk ogggggKız dur kele ödemin vardır bol su içersin olur biter
Tamam o zaman cuma olmazsa ağlarım
Ay valla yakında 80 kilo olcam o yüzden yemek gibi bi lüksüm yok
Bence öyle bir lüksün yok.Kız dur kele ödemin vardır bol su içersin olur biter
Ay valla yakında 80 kilo olcam o yüzden yemek gibi bi lüksüm yok
Bol bol yürümek iyi gelir,hele oğluşla yürümenin keyfi paha biçilemez
Çitosuma benden bi dukan birası [/QUOTE
Ohh icelim gitsin odemlerBalımmmmm muckkk muckkk.. beni anne yapan oğluma anneler gunu hediyesi alicam :)
Gule gule kuzummm benim bye :)Ben dışarı çıkıyorum,evde yemek yapılacak hiç birşey kalmamış
Müsait olduğumda geri gelirim
Hiç öyle olmuyorum vallaBencede yokkk yapmaa migdeni bulandir onlara karsi pis seyler düşün iyhhkk oggggg
Kiz ben sana daha ne diyimmmHiç öyle olmuyorum vallabiz bi ara erkek arkadaşımla çok jelibon yiyoduk. Kendimizi durdurmak için nasıl yapıldığını izleyelim de midemiz bulansın bi daha yemeylim dedik. Izleyince tam tersi daha çok canımız istedi yani esperenzaa nın pis boğaz deyimi bana cuk oturdu
Afiyet olsun canim güzel menun protein diyetine benzemis
Surekli eksi görmek mumkun olmayabilir canim onemli olan o zamanlarda arti görmemekmENÜ GÜZELDE SABAHTA 63 TEN DAHA FAZLA EKSİDE ÇIKSAYDIM
Surekli eksi görmek mumkun olmayabilir canim onemli olan o zamanlarda arti görmemek
Sağlıklı karbonhidrat ya onlar olabilir.. aksam daha hafif yapmak lazim meyve de su tutarvucutta seker ya birde olabilir wc sikintida olabilir sporda su tutuyor... kilo veremedim veremedim dersekde oda etkiliyoraMA dün eksi çıkmılştım canım acaba akşam yediğim 8 10 fındık mı etkiledi
Bu hafta grupça yine süperiz.
Ayy sende mi bursalısın
en güzeli bugidi. Hem maşa kadar vakit almıyor hem de saçları yıpratmıyor.
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş 2 gündeşeker orucu nasıl gidiyor
Tebrik ederim cancağızım ideal kilona yaklaşmışken eksi görebilmek büyük nimet
Kuzucum tebrik ederim yine 7leri görürsün inşallah
Cuma haftalik tarti gunu oran hesaplanan gun... pazarteside pazar kacamagi olmamasi icin onlem tartisiSiz her gün mü tartılıyorsunuz yada sadece cuma ve pazartesi mi ?
Cuma haftalik tarti gunu oran hesaplanan gun... pazarteside pazar kacamagi olmamasi icin onlem tartisi
Cuma haftalik tarti gunu oran hesaplanan gun... pazarteside pazar kacamagi olmamasi icin onlem tartisi
Yanlis yazdin sanirimramazan bayramında turlar var turistik yere canım ama çok trafik olur çok kalabalık olursa korkusu yaşıyorum 1 tl yakın ücreti var tat alamadıktan sonra 2 için ne kıymeti var diye düşünüyorum ne yapim canım gitmek istiyorum ama kararsızım yıllardır bayramda bir yere gitmeyiz
hemde karman çorman yazmışım aceleyleYanlis yazdin sanirim
Ben bayramda biryere gidecek olsam erken cikar erken donerim arifedeb 1 gun onve çıkar bayram son gun donerim yada bittigi gunun ertesi gunu... trafik o zamanlar az oluyor.. ama ben bayram tatilini gitmeyenlerdenim... Klasik bayramcilardanim hal hatir sorayim buyukleri mutlu edim modundayimhemde karman çorman yazmışım aceleyleolsun fikrini alayım yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?