Mrb kızlar seminer dönemindeym nete düzenli olarak giremiyorum.Ben affınıza sığınarak ayrılıyorumKahvesel sanırım takım işi sana göre gelmedi ve takımda seni pek görmüyorum?
Tamamdır:) kolay gelsinMrb kızlar seminer dönemindeym nete düzenli olarak giremiyorum.Ben affınıza sığınarak ayrılıyorum
Bayramda eşimi anneciğinin yanına yollayıp biz de oğlum ve en yakın arkadaşımla istanbula yakın yerleri gezerizBen bayramda biryere gidecek olsam erken cikar erken donerim arifedeb 1 gun onve çıkar bayram son gun donerim yada bittigi gunun ertesi gunu... trafik o zamanlar az oluyor.. ama ben bayram tatilini gitmeyenlerdenim... Klasik bayramcilardanim hal hatir sorayim buyukleri mutlu edim modundayim
Afiyet olsun canım benim muckkkİyi akşamlar:)
Menüm
Sabah: soğanlı yumurta,peynir,zeytin,bir dilim ananas,4 ceviz,domates,salatalık
Aralarda türk kahvesi, yeşil çay
Akşam:zeytinyağlı barbunya, salata,yoğurt
Su:2,5 geçmiştir
Spor:3 mil leslie,8.000 adım
.
Oğlumu yıkayıp paklayıp uyutup dönerim
Haydi akşam menüleriniz yazın bakalım
Yogurt pul biber bana iyi geliyordu. Gece acikirsam yerdim. Kiloda verdimArkadaslar bir kac yogurt kuru duydum deneyeniniz fayda goreniniz varmi fikir almak istedim. Biri soda limon ve ayranla yapiliyor biri yogurt limon pul biberi ile ..
Karatay diyetimi yapıyorsun canim sen??Menü
Klasik karatay kahvalti
Oglen: 3 kayisi 3 erik 5 hurma
Aksam: lahmacun ayran yesillik ( evde yalnizdim dünden kalan lahmacunu isitip yedim.) Yemek yaptim ama yarina kaldi. Oglen yemeyince yemegi bekleyemedim aslinda.
Su 3 litre
Gun icinde yesil cay turk cayi
esperenzaa
Denemedim hic bildiğim kadariyla kg vermen durunca yapilmasi gerekiyor diye duydum odem atiyormus sanirim ne kadar dogru bilememArkadaslar bir kac yogurt kuru duydum deneyeniniz fayda goreniniz varmi fikir almak istedim. Biri soda limon ve ayranla yapiliyor biri yogurt limon pul biberi ile ..
İradeni kutluyorumm canim oglusunda iyiki doğmuş da sana arkadas olmus oyyy nice mutlu senelereKızlar ben oglumla yasiyorum. Esimden boşandim uzun yillar oldu. Oglum icin pasta yaptim kendim yemiyorum. Ama epey zor oluyor. Yapmasam vicdanim sızlar. O yuzden yarisini komsulara gonderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?