Hayir bilerek yaptigimdan degil. kahvaltiyi gec yapinca acikmiyorum iki ogune dusuyor kendiliginden. Ama erken kalktigim gunler boyle olmuyor.Karatay diyetimi yapıyorsun canim sen??
Ohhh masallah öğlen 3 listesine gelKızlar pek uğrayamadım. Bi ara okudum ama yazacaklarımı da unuttum. Menümü paylaşayım da kaptan kızmasın
Sabah
Tereyağında yumurta
Peynir zeytin
1 dlm ekmek
Öğlen
5 kaşık nohut
15:00 misafirlikteydim
2 kaşık kısır
2 sarma
1 kk tiramisu
Yarın böyle olmaz. Akşam da bişe yemedim dengelemek için.
Su 2 ltye yakın, 1 soda.
Lahmacun 1 tanemiydi canimHayir bilerek yaptigimdan degil. kahvaltiyi gec yapinca acikmiyorum iki ogune dusuyor kendiliginden. Ama erken kalktigim gunler boyle olmuyor.
Amin canim. Tesekkur ederiz. :) Hepimiz icin insallah. Sizin var mi cocugunuz ?İradeni kutluyorumm canim oglusunda iyiki doğmuş da sana arkadas olmus oyyy nice mutlu senelere
Evet 1 taneLahmacun 1 tanemiydi canim
10 aylik oğlum var benimde teyzesi :) yaramaz bir sipacikAmin canim. Tesekkur ederiz. :) Hepimiz icin insallah. Sizin var mi cocugunuz ?
Valla tam karatay olmusEvet 1 tane
Ay bu sehirde o cok zor ya :) urfa da yasiyorum ben kebap lahmacun memleketi. Yemezsem bi yerim şişer mazallahValla tam karatay olmusayda bir kez lahmacun yeniyormus artik 1 ay yemezsin lahmacunu heheheheh
Oy kuzum tam sevmelik amaa :) Allah bagislasin oper onu teyzesi10 aylik oğlum var benimde teyzesi :) yaramaz bir sipacik
Lahmacunumu kendim yapip firina gonderiyorm. Bir hafta pisirtmesek buyuk eksiklik. Ama yemiycem yesemde 1 tanecik :)Valla tam karatay olmusayda bir kez lahmacun yeniyormus artik 1 ay yemezsin lahmacunu heheheheh
Afiyey olsun menu guzel öğlen ile ikindi yer degisseydi daha iyi olurdu canim birde enginar dolmasi pirincle mi Bulgurlu muBugünkü menüm
Sabah yumurta 1 tam 1 çeyrek
Boll yeşillik
3 Zeytin
1 fincan adaçayı
Öğle 1 bardak ayran
İkinci çay fincanı ölçüsüyle çiğ kuruyemiş
Akşam sütlü kabak çorbası
Cacık
1 küçük parça enginar dolması
Spor 10000 adım = 150
1 saat ev işi =20
300 ip atlama=150
Toplam 320 puan
su 2 litreyi geçmişimdir
fattylamb94 medgic26 esperenzaa @kolera88
Iyisin tatlimBugünkü menüm
Sabah yumurta 1 tam 1 çeyrek
Boll yeşillik
3 Zeytin
1 fincan adaçayı
Öğle 1 bardak ayran
İkinci çay fincanı ölçüsüyle çiğ kuruyemiş
Akşam sütlü kabak çorbası
Cacık
1 küçük parça enginar dolması
Spor 10000 adım = 150
1 saat ev işi =20
300 ip atlama=150
Toplam 320 puan
su 2 litreyi geçmişimdir
fattylamb94 medgic26 esperenzaa @kolera88
Yersem kalcam göbeğim migdem kollarım kisacasi heryerim siser diye düşün bence unutma bir yerin değil heryerinAy bu sehirde o cok zor ya :) urfa da yasiyorum ben kebap lahmacun memleketi. Yemezsem bi yerim şişer mazallah
Aksam karbonhidrat hamur en en tehlikeli bir yiyecek türü canım 1 tane ye cik eki onu masum yapmiyor malesefLahmacunumu kendim yapip firina gonderiyorm. Bir hafta pisirtmesek buyuk eksiklik. Ama yemiycem yesemde 1 tanecik :)
Him evet aynen oyle oluyor maalesef Bi gruba cok sey borcluyum kilom almis basini gidiyordu yoksa. Yemenin sonu yok vallahiYersem kalcam göbeğim migdem kollarım kisacasi heryerim siser diye düşün bence unutma bir yerin değil heryerin
Bolgesel zayıflatıyor beni annesini dusunuyor kuzum benim hep yerlereyiz hehehehOy kuzum tam sevmelik amaa :) Allah bagislasin oper onu teyzesi
Aksam en en hafif sabah da saglikli karbonhidrat kalsiyum protein yuklu cillop bir kahvalti hic acikmiuor insan varya ben ne sacma salak yiyormusumdu simdi aksam kuş kadar hayret ediyorum kendimeHim evet aynen oyle oluyor maalesef Bi gruba cok sey borcluyum kilom almis basini gidiyordu yoksa. Yemenin sonu yok vallahi
Evet birden bire azicik seyle doymaya basliyor insan. ama bi o kadar hafifliyorsun kendini iyi hissediyorsunAksam en en hafif sabah da saglikli karbonhidrat kalsiyum protein yuklu cillop bir kahvalti hic acikmiuor insan varya ben ne sacma salak yiyormusumdu simdi aksam kuş kadar hayret ediyorum kendime
Ay bu sehirde o cok zor ya :) urfa da yasiyorum ben kebap lahmacun memleketi. Yemezsem bi yerim şişer mazallah
sağol yavrucumIyisin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?