Yaaa çok tatlı allah bağışlasınnnBolgesel zayıflatıyor beni annesini dusunuyor kuzum benim hep yerlereyiz heheheh
Oglumun o donemlerinde 53 kiloydum hasta misin diye soruyordu herkes. Nasil cirkinlestiysem zayifliktan :) bana cok zayiflikta yakismiyor :) uykusuzluktan zayiflamistim biraz da o yuzden cokmusum demek kiBolgesel zayıflatıyor beni annesini dusunuyor kuzum benim hep yerlereyiz heheheh
Bende ekmek yediğim öğünlerde çok çabuk acıktığımı farkettim ve ekmeği tamamen kestim pilav 1 aydır yemiyorum desem yeriAksam en en hafif sabah da saglikli karbonhidrat kalsiyum protein yuklu cillop bir kahvalti hic acikmiuor insan varya ben ne sacma salak yiyormusumdu simdi aksam kuş kadar hayret ediyorum kendime
Gercekten mi ay bu cocuklar insani nasil sasirtiyor ya masallah cok sekerdir eminimYaaa çok tatlı allah bağışlasınnn
Benim oğlumda 4 yaşında bugün bebeklik videolarını izledik duygunladı tospaaa ağlamaya başladı neden ağlıyorsun diye sorduğumda da bana kimse köpek almadı diyor
Şimdikiler zeka küpü maşallah anne karnında başlıyor folikasitler bilmemneler ben kendi çocukluğumu hatırlıyorumda aşırı saftım şimdikiler bir başka kendini ifade ederken doyamıyor insan yavrusuna allah hepsini bağışlasın güzel yazılar yazsın evlatlarımızaGercekten mi ay bu cocuklar insani nasil sasirtiyor ya masallah cok sekerdir eminim
Amin canim insallahŞimdikiler zeka küpü maşallah anne karnında başlıyor folikasitler bilmemneler ben kendi çocukluğumu hatırlıyorumda aşırı saftım şimdikiler bir başka kendini ifade ederken doyamıyor insan yavrusuna allah hepsini bağışlasın güzel yazılar yazsın evlatlarımıza
Allah hepimizin evladini bagislasin korusun kollasin... cok fena bu yeni jenerasyon yaYaaa çok tatlı allah bağışlasınnn
Benim oğlumda 4 yaşında bugün bebeklik videolarını izledik duygunladı tospaaa ağlamaya başladı neden ağlıyorsun diye sorduğumda da bana kimse köpek almadı diyor
Oyle zayiflik sağlıklı degil malesef birde ben boy kg oranini anlamam yakisan kg dur ideal kg... hic oyle takıntı yapmiycam kendime hangi kg da mutluysan olay bitmistir sen tatmin olduysan olay tamamdir yaniOglumun o donemlerinde 53 kiloydum hasta misin diye soruyordu herkes. Nasil cirkinlestiysem zayifliktan :) bana cok zayiflikta yakismiyor :) uykusuzluktan zayiflamistim biraz da o yuzden cokmusum demek ki
Yememek lazim... karbonhidrat yani ekmek pilav makarna ve turevlerinin migdede suyu çekildiği zaman aninda uyariyo migde acsin diye cunku migdede yaga ve sekere donusuyor insülin direncin dusuyor haliyle... zor ogutulen seylet tercij etmek gerekiyor insan zamanla vucudunu tanıyorBende ekmek yediğim öğünlerde çok çabuk acıktığımı farkettim ve ekmeği tamamen kestim pilav 1 aydır yemiyorum desem yeri
Ayy yok ben hayvanların her türlüsünü doğada severimmm temizlik konusuna yetişemiyorum zaten birde kıldu tüydü beni bozarAllah hepimizin evladini bagislasin korusun kollasin... cok fena bu yeni jenerasyon yaalin cocuguma kopekcik kiyamam göz yasina
Evet yaaa şu 60 ı bir görsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama bazen insanda motivasyon düşüklüğğ oluyor sonra gençlik halimi gözümün önüne getirip kendimi toparlıyorumYememek lazim... karbonhidrat yani ekmek pilav makarna ve turevlerinin migdede suyu çekildiği zaman aninda uyariyo migde acsin diye cunku migdede yaga ve sekere donusuyor insülin direncin dusuyor haliyle... zor ogutulen seylet tercij etmek gerekiyor insan zamanla vucudunu tanıyor
İyi geceler canımmmIyi geceler herkese ben sabah cok erkenciyim bayanlar. Opuyorum
Evde zor evet herkese zulum bakimi temizligi ilgisi alakasi oda dogasindan kopuyor onada yazik bakana daAyy yok ben hayvanların her türlüsünü doğada severimmm temizlik konusuna yetişemiyorum zaten birde kıldu tüydü beni bozar
Iyimi boyle elif hanim izin yaradimi yaramadimi anlat bakalim hosgeldinSelaaammmmm
Minnoşum akşam çok az olmuş sanki. Biraz kademeli mi azaltsan bilemedim kiSabah omletli karatay kahvaltı
Aksama kadar sivilar cay soda beyazcay kayisi cayi kusburnu turk kahvesi
Aksam 3 yk z.yagli tazefasulye ve 3 yk ev yoğurdu
Su3lt 11050 adim
@esperenzaafattylamb94
Baya karbonhidrat ağırlıkli olmuş, yemeklerini 1 gün önceden hazırlasan daha iyi olabilir aslında. Insan acıkınca yemek falan hazırlamak istemiyor, gözü dönünce ne varsa onu yiyorMenü
Klasik karatay kahvalti
Oglen: 3 kayisi 3 erik 5 hurma
Aksam: lahmacun ayran yesillik ( evde yalnizdim dünden kalan lahmacunu isitip yedim.) Yemek yaptim ama yarina kaldi. Oglen yemeyince yemegi bekleyemedim aslinda.
Su 3 litre
Gun icinde yesil cay turk cayi
@esperenzaa
Aşkım ekmek elma dondurma maşallah sanaBugünkü menum
Kahvalti
Soğanlı yumurta
Maydanoz ve dere otu
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
1 top dondurma
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase ev yogurdu
Ara
Tarcinli sut
Sivilar
2 litre su
1 litre detoks suyu
Spor yok
Menülerin çok ama çok iyiMenum
Ogle. 2 yumurta ile baharatli taze soganli salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 tane salatalik, 1 dilim tb ekmegi, sekerszi cay
Ara. 1 bardak sekersiz nescafe, 4 adet hurma
Aksam. 1 kase sehriye corbasi, firinda levrek, salata
4 tane erik 2 tane yenidunya
Su. 2.5 lt
Spor 4 saat evisi
Bugun temizlik gunumdu ogleden sonra aksama kadar hic oturmadim dip kose supurdum sildim. Spor yapacak halim kalmadi o yuzden.
Ben pulbiber - limon olanını da yaptım, zencefil, zerdeçal, tarçın olanını da yaptım. Biraz gidiyor kilo, iştahta kesiyor. Ama diyete tam odaklandığım zamanlarda yaptım belkide hiç onla alakası yoktur bilemiyorum. Emzirenlere sanki tavsi etmiyolardı onu bi araştır istersen. Bu arada tatları inanılmaz kötüArkadaslar bir kac yogurt kuru duydum deneyeniniz fayda goreniniz varmi fikir almak istedim. Biri soda limon ve ayranla yapiliyor biri yogurt limon pul biberi ile ..
Oyy çok zor karşı koymak ama bu yaza fit girmek için tutmak zorundayız kendimiziKızlar ben oglumla yasiyorum. Esimden boşandim uzun yillar oldu. Oglum icin pasta yaptim kendim yemiyorum. Ama epey zor oluyor. Yapmasam vicdanim sızlar. O yuzden yarisini komsulara gonderdim
Afiyet olsun canim... emziren anniss nescafe sutun kalitesini bozuyormus biliyoomuydun ,???Menum
Ogle. 2 yumurta ile baharatli taze soganli salata, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 tane salatalik, 1 dilim tb ekmegi, sekerszi cay
Ara. 1 bardak sekersiz nescafe, 4 adet hurma
Aksam. 1 kase sehriye corbasi, firinda levrek, salata
4 tane erik 2 tane yenidunya
Su. 2.5 lt
Spor 4 saat evisi
Bugun temizlik gunumdu ogleden sonra aksama kadar hic oturmadim dip kose supurdum sildim. Spor yapacak halim kalmadi o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?