Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bolgesel zayıflatıyor beni annesini dusunuyor kuzum benim hep yerlereyiz heheheh
Oglumun o donemlerinde 53 kiloydum hasta misin diye soruyordu herkes. Nasil cirkinlestiysem zayifliktan :) bana cok zayiflikta yakismiyor :) uykusuzluktan zayiflamistim biraz da o yuzden cokmusum demek ki

Aksam en en hafif sabah da saglikli karbonhidrat kalsiyum protein yuklu cillop bir kahvalti hic acikmiuor insan varya ben ne sacma salak yiyormusumdu simdi aksam kuş kadar hayret ediyorum kendime
Bende ekmek yediğim öğünlerde çok çabuk acıktığımı farkettim ve ekmeği tamamen kestim pilav 1 aydır yemiyorum desem yeri

Gercekten mi ay bu cocuklar insani nasil sasirtiyor ya masallah cok sekerdir eminim

Gercekten mi ay bu cocuklar insani nasil sasirtiyor ya masallah cok sekerdir eminim
Şimdikiler zeka küpü maşallah anne karnında başlıyor folikasitler bilmemneler ben kendi çocukluğumu hatırlıyorumda aşırı saftım şimdikiler bir başka kendini ifade ederken doyamıyor insan yavrusuna allah hepsini bağışlasın güzel yazılar yazsın evlatlarımıza

Amin canim insallah

Allah hepimizin evladini bagislasin korusun kollasin... cok fena bu yeni jenerasyon ya alin cocuguma kopekcik kiyamam göz yasina

Oglumun o donemlerinde 53 kiloydum hasta misin diye soruyordu herkes. Nasil cirkinlestiysem zayifliktan :) bana cok zayiflikta yakismiyor :) uykusuzluktan zayiflamistim biraz da o yuzden cokmusum demek ki
Oyle zayiflik sağlıklı degil malesef birde ben boy kg oranini anlamam yakisan kg dur ideal kg... hic oyle takıntı yapmiycam kendime hangi kg da mutluysan olay bitmistir sen tatmin olduysan olay tamamdir yani

Bende ekmek yediğim öğünlerde çok çabuk acıktığımı farkettim ve ekmeği tamamen kestim pilav 1 aydır yemiyorum desem yeri
Yememek lazim... karbonhidrat yani ekmek pilav makarna ve turevlerinin migdede suyu çekildiği zaman aninda uyariyo migde acsin diye cunku migdede yaga ve sekere donusuyor insülin direncin dusuyor haliyle... zor ogutulen seylet tercij etmek gerekiyor insan zamanla vucudunu tanıyor

Evet yaaa şu 60 ı bir görsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama bazen insanda motivasyon düşüklüğğ oluyor sonra gençlik halimi gözümün önüne getirip kendimi toparlıyorum

Sabah omletli karatay kahvaltı
Aksama kadar sivilar cay soda beyazcay kayisi cayi kusburnu turk kahvesi
Aksam 3 yk z.yagli tazefasulye ve 3 yk ev yoğurdu
Su3lt 11050 adim
@esperenzaa fattylamb94
Minnoşum akşam çok az olmuş sanki. Biraz kademeli mi azaltsan bilemedim ki
Baya karbonhidrat ağırlıkli olmuş, yemeklerini 1 gün önceden hazırlasan daha iyi olabilir aslında. Insan acıkınca yemek falan hazırlamak istemiyor, gözü dönünce ne varsa onu yiyor
Bugünkü menum

Kahvalti
Soğanlı yumurta
Maydanoz ve dere otu
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
1 top dondurma

Akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase ev yogurdu

Ara
Tarcinli sut

Sivilar
2 litre su
1 litre detoks suyu

Spor yok
Aşkım ekmek elma dondurma maşallah sana
Menülerin çok ama çok iyi
Arkadaslar bir kac yogurt kuru duydum deneyeniniz fayda goreniniz varmi fikir almak istedim. Biri soda limon ve ayranla yapiliyor biri yogurt limon pul biberi ile ..
Ben pulbiber - limon olanını da yaptım, zencefil, zerdeçal, tarçın olanını da yaptım. Biraz gidiyor kilo, iştahta kesiyor. Ama diyete tam odaklandığım zamanlarda yaptım belkide hiç onla alakası yoktur bilemiyorum. Emzirenlere sanki tavsi etmiyolardı onu bi araştır istersen. Bu arada tatları inanılmaz kötü
Kızlar ben oglumla yasiyorum. Esimden boşandim uzun yillar oldu. Oglum icin pasta yaptim kendim yemiyorum. Ama epey zor oluyor. Yapmasam vicdanim sızlar. O yuzden yarisini komsulara gonderdim
Oyy çok zor karşı koymak ama bu yaza fit girmek için tutmak zorundayız kendimizi

Afiyet olsun canim... emziren anniss nescafe sutun kalitesini bozuyormus biliyoomuydun ,???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…