Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menum

Kahvalti
Soğanlı yumurta
Maydanoz ve dere otu
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
1 top dondurma

Akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase ev yogurdu

Ara
Tarcinli sut

Sivilar
2 litre su
1 litre detoks suyu

Spor yok
Ahsennncigin hayir olsun insallah ekmek elma dondurma??? toplayamadin kendini

Ayyy valla bi geziyorum bi geziyorum sorma cumadan beri evde degilim cok sosyal bir kadin oldum bu aralar persembe gunude bana arkadaslarim gelicek. Hayat bana guzel hahayytg
Sıkıntı buramiydi hatun???biraktin gittin bizi???persembe bende gelicem adresi ya cabuk

Sıkıntı buramiydi hatun???biraktin gittin bizi???persembe bende gelicem adresi ya cabuk
Sikinti burasi degildi canim skinti diyetti simdi dikkat etmiyorum hunharca yiyorum. Okadar yedigim halde bugun tartildigimda 500 gr almis oldugumu gordum ayrica birakmadim ki arada ugruyorum. Eger ciddi anlamda izine cikmasaydim da bu aralar gelemezdim cok yogunum cunku. Aylardir erteledigim gorusmelerimi yapiyorum. :) adresi yazayim ama hazirlayacagim ikramliklar sana uygun olmaz

Anammm kimler gelmiş buraya kız Elif sen ne poponun üstüne oturmuyon her gün bi ordasın bi burda hepte yemekli yemekli yerler iyiki bi izin verdin kendine
kıştan beri evdeyim canim artik azicik gezeyim merak etme fazla kilo almadim ramazanda tekrar burdayim insallah

Canim hiç istemiyo yiyemiyrummm anlamadim tikaniyorum hemen aslinda fasulyemde pek guzel yapmisim ama gitmedi yiyemedim kusum
En az 6 7 kaşık yesen iyi olur bence. Kilon azaldıkça porsiyonlarını küçültürsün. Mutlaka takıldığın zamanlar olacak. O zaman böyle değişikliklerle kurtarırsın

kıştan beri evdeyim canim artik azicik gezeyim merak etme fazla kilo almadim ramazanda tekrar burdayim insallah
Acısını çıkartıyosun kız valla gez havalarda mis. Ama o gittiğiniz kahvaltı sofrasina gömülmek istedim he pek bi güzeldi. Aaaaa ramazanda dönüyo musun çok mutlu oldum

Acısını çıkartıyosun kız valla gez havalarda mis. Ama o gittiğiniz kahvaltı sofrasina gömülmek istedim he pek bi güzeldi. Aaaaa ramazanda dönüyo musun çok mutlu oldum
Merak etme ben senin yerine gomuldum 3 gun hep disarda yedik aklina ne geliyosa yedim aklimda kalacagina midemde kalsin

Ramazanda doncem insallah cnm

Dagit kafani rahatla değişiklik iyidir canim... cok kg almadan gelirsin :)

En az 6 7 kaşık yesen iyi olur bence. Kilon azaldıkça porsiyonlarını küçültürsün. Mutlaka takıldığın zamanlar olacak. O zaman böyle değişikliklerle kurtarırsın
Benim sıkıntım baska olmaya basladi canim cozum arıyorum kendime

Biraz gecmis yaptim da...
Gorduklerim pek ic acici degil.
Buraya neden geldiniz?
Zayiflamak icin degil mi?
Neden ozaman kacamak yapiliyor?
" yaa ben kacamak yapiyorum ama zayifliyorum" diyenleriz var. Ama atladiginiz birsey var. Burda tek degilsiniz. Sizin yediginiz bir dilim pasta takim arkadasinizin motivasyonunu bozabilir, cani cekebilir vs vs...
Takimin eski kaptani, hepinizin ustunde azda olsa emegi olan biri olarak diyorum ki 》 KACAMAK YAPARAK ZAYIFLAMAK ISTEYENLER GIDIP TEK BASINA ZAYIFLASIN. BURADA KACAMAGIN YERI YOK.《 Takim burasi yahu! Sen kacamak yap kilo ver aaaa oldu canim. E senin yaptigin kacamaktan arkadasin etkileniyor. Motivasyonu dusuyor. Bencil olmayin. Takim olmak , takim arkadaslarinida dusunmenizi gerektirir. Yapamayan gitsin. Gercekten zayiflamak isteyenlerin motivasyonunu dusurmeyin. Yaziktir! Insanlar zayiflamak icin burda agliyorlar. Ter akitiyorlar. Sonra bir kac kisi geliyor pasta borek pilav makarna vs vs yedim diyor. " Ee yememen lazim "deniliyor. Cevap su " ya ben kacamak yaparakta zayifliyorum" ya da " arkadastaydik kiramadim" e tamam sen kimseyi kirma ozaman diyetine tek devam et arkadasim! Burda baskasinin motivasyonuni bozmaya hakkin yok!

Agir oldu ama gercekleri soyledim. Kirilan varsa kendi bilir.

esperenzaa S smygnc fattylamb94 @kolera88 fitcivciv G Gonulbagi pakizee medgic26
ballikayfe becezey @yolcukardelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…