- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Canim hiç istemiyoMinnoşum akşam çok az olmuş sanki. Biraz kademeli mi azaltsan bilemedim ki
Ayyy valla bi geziyorum bi geziyorum sormaIyimi boyle elif hanim izin yaradimi yaramadimi anlat bakalim hosgeldin
Ahsennncigin hayir olsun insallah ekmek elma dondurma???Bugünkü menum
Kahvalti
Soğanlı yumurta
Maydanoz ve dere otu
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
1 top dondurma
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase ev yogurdu
Ara
Tarcinli sut
Sivilar
2 litre su
1 litre detoks suyu
Spor yok
Sıkıntı buramiydi hatun???biraktin gittin bizi???persembe bende gelicem adresi ya cabukAyyy valla bi geziyorum bi geziyorum sormacumadan beri evde degilim cok sosyal bir kadin oldum bu aralar persembe gunude bana arkadaslarim gelicek. Hayat bana guzel hahayytg
Anammm kimler gelmiş burayaSelaaammmmm
Sikinti burasi degildi canim skinti diyettiSıkıntı buramiydi hatun???biraktin gittin bizi???persembe bende gelicem adresi ya cabuk
Anammm kimler gelmiş burayakız Elif sen ne poponun üstüne oturmuyon her gün bi ordasın bi burda hepte yemekli yemekli yerler iyiki bi izin verdin kendine
En az 6 7 kaşık yesen iyi olur bence. Kilon azaldıkça porsiyonlarını küçültürsün. Mutlaka takıldığın zamanlar olacak. O zaman böyle değişikliklerle kurtarırsınCanim hiç istemiyoyiyemiyrummm anlamadim tikaniyorum hemen aslinda fasulyemde pek guzel yapmisim ama gitmedi yiyemedim kusum
Acısını çıkartıyosun kız valla gez havalarda mis. Ama o gittiğiniz kahvaltı sofrasina gömülmek istedim he pek bi güzeldi. Aaaaa ramazanda dönüyo musun çok mutlu oldumkıştan beri evdeyim canim artik azicik gezeyim merak etme fazla kilo almadim ramazanda tekrar burdayim insallah
Merak etme ben senin yerine gomuldumAcısını çıkartıyosun kız valla gez havalarda mis. Ama o gittiğiniz kahvaltı sofrasina gömülmek istedim he pek bi güzeldi. Aaaaa ramazanda dönüyo musun çok mutlu oldum
Dagit kafani rahatla değişiklik iyidir canim... cok kg almadan gelirsin :)Sikinti burasi degildi canim skinti diyettisimdi dikkat etmiyorum hunharca yiyorum. Okadar yedigim halde bugun tartildigimda 500 gr almis oldugumu gordum ayrica birakmadim ki arada ugruyorum. Eger ciddi anlamda izine cikmasaydim da bu aralar gelemezdim cok yogunum cunku. Aylardir erteledigim gorusmelerimi yapiyorum. :) adresi yazayim ama hazirlayacagim ikramliklar sana uygun olmaz
Benim sıkıntım baska olmaya basladi canim cozum arıyorum kendimeEn az 6 7 kaşık yesen iyi olur bence. Kilon azaldıkça porsiyonlarını küçültürsün. Mutlaka takıldığın zamanlar olacak. O zaman böyle değişikliklerle kurtarırsın
Insallah canimDagit kafani rahatla değişiklik iyidir canim... cok kg almadan gelirsin :)
Hayirdir?Benim sıkıntım baska olmaya basladi canim cozum arıyorum kendime
Araya gideceğine canıma gitsin dedin yaniMerak etme ben senin yerine gomuldum3 gun hep disarda yedik aklina ne geliyosa yedim aklimda kalacagina midemde kalsin
Ramazanda doncem insallah cnm
Noldu çiğdemim hayırdırBenim sıkıntım baska olmaya basladi canim cozum arıyorum kendime
Ramazanda toparlarsin cnm ikimizde uzun suredir burdayiz seni cok iyi anlilyrmAraya gideceğine canıma gitsin dedin yanibenimde senden kalır yanım yok merak etme
Çok bunaldik ikimizde. Ramazanda tam motive başlayalım inşallahRamazanda toparlarsin cnm ikimizde uzun suredir burdayiz seni cok iyi anlilyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?