Kesinlikle katılıyorum ağzına saglik canimmmBiraz gecmis yaptim da...
Gorduklerim pek ic acici degil.
Buraya neden geldiniz?
Zayiflamak icin degil mi?
Neden ozaman kacamak yapiliyor?
" yaa ben kacamak yapiyorum ama zayifliyorum" diyenleriz var. Ama atladiginiz birsey var. Burda tek degilsiniz. Sizin yediginiz bir dilim pasta takim arkadasinizin motivasyonunu bozabilir, cani cekebilir vs vs...
Takimin eski kaptani, hepinizin ustunde azda olsa emegi olan biri olarak diyorum ki 》 KACAMAK YAPARAK ZAYIFLAMAK ISTEYENLER GIDIP TEK BASINA ZAYIFLASIN. BURADA KACAMAGIN YERI YOK.《 Takim burasi yahu! Sen kacamak yap kilo ver aaaa oldu canim. E senin yaptigin kacamaktan arkadasin etkileniyor. Motivasyonu dusuyor. Bencil olmayin. Takim olmak , takim arkadaslarinida dusunmenizi gerektirir. Yapamayan gitsin. Gercekten zayiflamak isteyenlerin motivasyonunu dusurmeyin. Yaziktir! Insanlar zayiflamak icin burda agliyorlar. Ter akitiyorlar. Sonra bir kac kisi geliyor pasta borek pilav makarna vs vs yedim diyor. " Ee yememen lazim "deniliyor. Cevap su " ya ben kacamak yaparakta zayifliyorum" ya da " arkadastaydik kiramadim" e tamam sen kimseyi kirma ozaman diyetine tek devam et arkadasim! Burda baskasinin motivasyonuni bozmaya hakkin yok!
Agir oldu ama gercekleri soyledim. Kirilan varsa kendi bilir.
esperenzaa @smygnc fattylamb94 @kolera88 @fitcivciv @Gonulbagi @pakizee medgic26
ballikayfe @becezey @yolcukardelen
Bende ayrilmayaydim izine yediklerimi yazardim ne guzel. Ama ayrildim cunku yazarsan arkadaslarin cani ceker zora sokmayayim kimseyi dedim. Ama su lamet empati yetenegi herkesde yok heralde... su zamana kadar hic kacamak yapmayan biri olarak senin canin cekmiyo mu yazilanlari yada motivasyonunu etkilemiyo mu? Merak ettimKesinlikle katılıyorum ağzına saglik canimmm
Elif çok güzel bir noktaya değindin. Bir debahaneler hiç bitmiyor. Yok "Vücudumun ihtiyacı olmasa canım istemezdi, Allah yarattıysa vardır bi hikmeti, bugün yemem gerekti" vs vs. Listede ya da deneme süresindeysen kaçamak gibi bi lüksün asla olamaz. Saygısızlıktan başka bir şey değil yiyorum yiyorum ama almıyorum denecek yer değil burası.Biraz gecmis yaptim da...
Gorduklerim pek ic acici degil.
Buraya neden geldiniz?
Zayiflamak icin degil mi?
Neden ozaman kacamak yapiliyor?
" yaa ben kacamak yapiyorum ama zayifliyorum" diyenleriz var. Ama atladiginiz birsey var. Burda tek degilsiniz. Sizin yediginiz bir dilim pasta takim arkadasinizin motivasyonunu bozabilir, cani cekebilir vs vs...
Takimin eski kaptani, hepinizin ustunde azda olsa emegi olan biri olarak diyorum ki 》 KACAMAK YAPARAK ZAYIFLAMAK ISTEYENLER GIDIP TEK BASINA ZAYIFLASIN. BURADA KACAMAGIN YERI YOK.《 Takim burasi yahu! Sen kacamak yap kilo ver aaaa oldu canim. E senin yaptigin kacamaktan arkadasin etkileniyor. Motivasyonu dusuyor. Bencil olmayin. Takim olmak , takim arkadaslarinida dusunmenizi gerektirir. Yapamayan gitsin. Gercekten zayiflamak isteyenlerin motivasyonunu dusurmeyin. Yaziktir! Insanlar zayiflamak icin burda agliyorlar. Ter akitiyorlar. Sonra bir kac kisi geliyor pasta borek pilav makarna vs vs yedim diyor. " Ee yememen lazim "deniliyor. Cevap su " ya ben kacamak yaparakta zayifliyorum" ya da " arkadastaydik kiramadim" e tamam sen kimseyi kirma ozaman diyetine tek devam et arkadasim! Burda baskasinin motivasyonuni bozmaya hakkin yok!
Agir oldu ama gercekleri soyledim. Kirilan varsa kendi bilir.
esperenzaa @smygnc fattylamb94 @kolera88 @fitcivciv @Gonulbagi @pakizee medgic26
ballikayfe @becezey @yolcukardelen
Aklin yolu bir kaptanim. Kacamak yapanlari ciddi ciddi gonder ya. Bu ne zayiflama yarismasi mi kilo alma yarismasimi anlamadim ben. 1 senedir burdayim. Boyle menuler gormedim ben.Kaçamak adı altında diyete uygun şeyler yemeyen arkadaşların dikkatine!!!
Yeter vallahi kaçamak yada adı her ne olursa olsun,bir lokmacık,çatalın ucu,mini minnacık gibi tabirlerle masum göstermeye çalıştığınız o kalori bombalarını yiyerek çok daha fazla kilo vereceğinize daha az vererek yada sabit kalarak takımı etkilediğiniz gibi diyetine sadık kalan kişileri de yoldan çıkarıyorsunuz.
Takım olma bilinci başka birşey lütfen bunun farkına varın artık.
Bir daha kaçamak yapanı hiç sorgusyz sualsiz izine çıkaracağım.
Kaçamak görmek istemiyorum vallahi yeter.
Siz onları yiyerek sadece kendinize zarar verseniz o sizin sorununuz olur takımı etkiliyorsunuz.
Yedikleriniz benim bile irademi etkileyip motivasyonumu düşürür oldu ve bu konuda takımdan mesajlar alıyorum.
Artık bi durup düşünseniz diyorum.
Hakkımıza,aklımıza giriyorsunuz .
Yapacaksanız lütfen takımda yapmayın .
Vucudunun sekere ihtiyaci varsa saglikli seylerle karsila ihtiyacini. Allah yaratti ama illa ye mi dedi? Ozaman git agaci da ye topragida ye! E onuda Allah yaratti. Bi yarari olmasa yaratmazdi degil mi? Tovbe Yarabbim.Elif çok güzel bir noktaya değindin. Bir debahaneler hiç bitmiyor. Yok "Vücudumun ihtiyacı olmasa canım istemezdi, Allah yarattıysa vardır bi hikmeti, bugün yemem gerekti" vs vs. Listede ya da deneme süresindeysen kaçamak gibi bi lüksün asla olamaz. Saygısızlıktan başka bir şey değil yiyorum yiyorum ama almıyorum denecek yer değil burası.
Etkiliyor etkilemezmi herkesin motivasyonu yukselsin uzakdursunlar hizli kilo versinler diye paraliyorum kendimi bugun son yarin duzelcem aksam söyle yapicam... sonuc falsoo... benimde sabrim bi yerden sonra tetikliyor... gitseler daha iyi iznemi ayrilcak birakcakmi bilemem... AMA BENİM HAYALIMI KIMSE BALTALAMASIN kuzummmBende ayrilmayaydim izine yediklerimi yazardim ne guzel. Ama ayrildim cunku yazarsan arkadaslarin cani ceker zora sokmayayim kimseyi dedim. Ama su lamet empati yetenegi herkesde yok heralde... su zamana kadar hic kacamak yapmayan biri olarak senin canin cekmiyo mu yazilanlari yada motivasyonunu etkilemiyo mu? Merak ettim
Bir daha iğnenin ucu kadar kaçamak görürsem izine ayıracağım .çok ciddiyim.Aklin yolu bir kaptanim. Kacamak yapanlari ciddi ciddi gonder ya. Bu ne zayiflama yarismasi mi kilo alma yarismasimi anlamadim ben. 1 senedir burdayim. Boyle menuler gormedim ben.
Ya patates yiyor patatesi Allah neden yarattı o zaman diyor. Patates bi savaşta kıtlık varmış onun için üretilmiş bir sebze. Şekeri Allah rafine mi yaratmış ? Insan oğlu gitmiş bozmuş. Ne var ne yoksa genetiğiyle oynamış. Bunlari yapanlar insana doğaya zarar veren günahların en büyüğünü işleyenler tamam da senin iraden yok mu ?Vucudunun sekere ihtiyaci varsa saglikli seylerle karsila ihtiyacini. Allah yaratti ama illa ye mi dedi? Ozaman git agaci da ye topragida ye! E onuda Allah yaratti. Bi yarari olmasa yaratmazdi degil mi? Tovbe Yarabbim.
Bu kadar kalabalık bir takımız ama katılım sıfır. Ne yarışma ruhu var ne de hırs, irade. Kaçamaksız menü görünce gözlerim açılıyor. En çok da bahaneler beni bitiriyor. Şöyle oldu da böyle oldu da ama ben eskiden böyle yerdim de haftasonu diye ödül verdim de bilmem ne. Daha yeni girmişsin takıma arkadaş diyetin ilk aylarında bozuyorsan bırak zaten yapma. Benim bildiğim motivasyon gittiçe azalan bir şeydir. Ee en başta motivasyonu düşük adamın, kaçamakları ödül diye adlandırınca mı motivasyonu artacak ?Bir daha iğnenin ucu kadar kaçamak görürsem izine ayıracağım .çok ciddiyim.
Yemin ederim benim çelik gibi iradem vardır ama buradaki hedefime 400 gram kaldı deyip ben de kaçamak yapsam diye düşünür oldum.
Dediğim gibi artık kaçamklar ve katılım azlığı iyiden iyiye çileden çıkardı .
Yeter vallahi yeter.
Gönder gitsin... kim nasil diyet yapıyo ne yiyo ne yemiyor kestiremiyoruz... saçma sapan menuler yok cimdik yok catal ucu yok 1yudum yok ceyrek yarisi... dalga gecer gibiBir daha iğnenin ucu kadar kaçamak görürsem izine ayıracağım .çok ciddiyim.
Yemin ederim benim çelik gibi iradem vardır ama buradaki hedefime 400 gram kaldı deyip ben de kaçamak yapsam diye düşünür oldum.
Yeter vallahi yeter.
Kuzum sen motivasyonunu bozma kaptan yarin gerekeni yapar. Zaten ustune alinanda gider diye dusunuyorum.Etkiliyor etkilemezmi herkesin motivasyonu yukselsin uzakdursunlar hizli kilo versinler diye paraliyorum kendimi bugun son yarin duzelcem aksam söyle yapicam... sonuc falsoo... benimde sabrim bi yerden sonra tetikliyor... gitseler daha iyi iznemi ayrilcak birakcakmi bilemem... AMA BENİM HAYALIMI KIMSE BALTALAMASIN kuzummm
Seni cok iyi anliyorumBir daha iğnenin ucu kadar kaçamak görürsem izine ayıracağım .çok ciddiyim.
Yeter vallahi yeter.
herseyim bir bahanesi var canim. Onemli olan burda hakka girmemek. Bende cikmasaydim izine yazsaydim ne yedigimj sonrada ama kilo almiyorum ki diyip bide kilo verenlere inanmayip tarti fotosu isteseydim.Ya patates yiyor patatesi Allah neden yarattı o zaman diyor. Patates bi savaşta kıtlık varmış onun için üretilmiş bir sebze. Şekeri Allah rafine mi yaratmış ? Insan oğlu gitmiş bozmuş. Ne var ne yoksa genetiğiyle oynamış. Bunlari yapanlar insana doğaya zarar veren günahların en büyüğünü işleyenler tamam da senin iraden yok mu ?
Bos beleş masallar... yersen modu var esramBu kadar kalabalık bir takımız ama katılım sıfır. Ne yarışma ruhu var ne de hırs, irade. Kaçamaksız menü görünce gözlerim açılıyor. En çok da bahaneler beni bitiriyor. Şöyle oldu da böyle oldu da ama ben eskiden böyle yerdim de haftasonu diye ödül verdim de bilmem ne. Daha yeni girmişsin takıma arkadaş diyetin ilk aylarında bozuyorsan bırak zaten yapma. Benim bildiğim motivasyon gittiçe azalan bir şeydir. Ee en başta motivasyonu düşük adamın, kaçamakları ödül diye adlandırınca mı motivasyonu artacak ?
Valla bu işin çözümü o zatenKuzum sen motivasyonunu bozma kaptan yarin gerekeni yapar. Zaten ustune alinanda gider diye dusunuyorum.
Seni cok iyi anliyorumben bile cileden ciktim. Ki keske hic bakmasaydim takima dedim. Burda gercekten zayiflamak isteyen insanlarin hakkina girmesinler yazik. Kimseyi buraya baglamadik ki isteyen gider. Ha takim kurallari agir mi geldi. Onun icinde bir cozum var. Baska takima gidersin olur biter.
herseyim bir bahanesi var canim. Onemli olan burda hakka girmemek. Bende cikmasaydim izine yazsaydim ne yedigimj sonrada ama kilo almiyorum ki diyip bide kilo verenlere inanmayip tarti fotosu isteseydim.
Yemekten ödül mü olurmuş ? Ayrıca hedef 300-500 gram vermek miydi?Bu kadar kalabalık bir takımız ama katılım sıfır. Ne yarışma ruhu var ne de hırs, irade. Kaçamaksız menü görünce gözlerim açılıyor. En çok da bahaneler beni bitiriyor. Şöyle oldu da böyle oldu da ama ben eskiden böyle yerdim de haftasonu diye ödül verdim de bilmem ne. Daha yeni girmişsin takıma arkadaş diyetin ilk aylarında bozuyorsan bırak zaten yapma. Benim bildiğim motivasyon gittiçe azalan bir şeydir. Ee en başta motivasyonu düşük adamın, kaçamakları ödül diye adlandırınca mı motivasyonu artacak ?
Bu kadar kalabalık bir takımız ama katılım sıfır. Ne yarışma ruhu var ne de hırs, irade. Kaçamaksız menü görünce gözlerim açılıyor. En çok da bahaneler beni bitiriyor. Şöyle oldu da böyle oldu da ama ben eskiden böyle yerdim de haftasonu diye ödül verdim de bilmem ne. Daha yeni girmişsin takıma arkadaş diyetin ilk aylarında bozuyorsan bırak zaten yapma. Benim bildiğim motivasyon gittiçe azalan bir şeydir. Ee en başta motivasyonu düşük adamın, kaçamakları ödül diye adlandırınca mı motivasyonu artacak ?
Yok iste diyorum sana hesaplae baska kolpa yazıyor ciziyorlar onj yedim bunu yedim cuma 300 400 grm veriyor sonra bak yedigum halde verdim vs... aman ne basari alkissssYa patates yiyor patatesi Allah neden yarattı o zaman diyor. Patates bi savaşta kıtlık varmış onun için üretilmiş bir sebze. Şekeri Allah rafine mi yaratmış ? Insan oğlu gitmiş bozmuş. Ne var ne yoksa genetiğiyle oynamış. Bunlari yapanlar insana doğaya zarar veren günahların en büyüğünü işleyenler tamam da senin iraden yok mu ?
Benim anlatmak istedigim o degil canim. Arkadas haftanin 5 gunu kacamak yapiyo. Sonra kilo veren arkadasa inanmayip tarti fotosu istiyor. Gozunuzden kacti bu olay herhalde. Bende bugun ogrendim sok oldum.Valla bu işin çözümü o zatenesperenzaa kaptanımın yerinde olsam sadece fotoğraflı bildirim isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?