Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemekten ödül mü olurmuş ? Ayrıca hedef 300-500 gram vermek miydi?
Hedefe ulaşıldı da ödül eksik kaldı sanki?
Bunca yıl yediklerimiz neyin ödülüydü?
Ödül mantığıyla asla zayıflanmıyor. Bir öğünde yediğini bir haftada eritemiyorsun. Ancak korumada yapılabilir. O da 2 - 3 haftada bir tek öğün, tek yemek. Kalkıpta ana yemeğinden pilavına tatlısına kadar olmaz. Bazı arkadaşlar olayı çok yanlış anlamış. Eskiden yediklerini azaltmak diyet değil dikkat etmektir. Dikkat edenlerinde motivasyona takıma ihtiyacı yoktur

Şu sözlerini ben yazsam ancak bu kadar iyi ifade edemezdim.
Takıma motivasyon için gelip,motivasyon kırmak da ayrı olay.

Ben de görmedim ,dikkatimden kaçmış canım.

Bizim takımda değil dimi

Evet. Bizim takimda. Medgic regl olmasina ragmen kilo verince. Haftaya foto istiyoruz. Reglde boyleyse.... diye yazmis kolera. Ben inanmadigina bagliyorum bu yorumunu. Cunku cogunluk regldi odemdi gibi bahanelere siginip kacamaklari gizlemeye calistigi icin regl doneminde verilen kilolsra inanmiyolar

Şu sözlerini ben yazsam ancak bu kadar iyi ifade edemezdim.
Takıma motivasyon için gelip,motivasyon kırmak da ayrı olay.
Kaptanım maşayı eline alma zamanın geldi. Yap görev dağılımını katılsın herkes. Mesaj sayısınada bak. Insanlar kuralları okudum, kabul ettim deseler de sadık kalamıyolar sözlerine. Onlarıda ayrıştırmak gerek.

Çiğdemin hangi menüsünde kaçamak görmüşler de kanıt istiyorlar ki ? Kadın aç geziyo resmen. O vermeyecekte kim verecek acaba

Çiğdemin hangi menüsünde kaçamak görmüşler de kanıt istiyorlar ki ? Kadın aç geziyo resmen. O vermeyecekte kim verecek acaba
Buda kadinin motivasyonunu dusuruyor iste. Her menuye yorum yapiyo ama surekli bir bahaneyle karsilasiyo sonrada motivasyonu dusuyo kadinin. Ki bence burda zayiflamayi en cok isteyen kisidir medgic.

Verilen gorevleri yapiyolar mi ? Su zamana kadar kim yapti tam olarak. Yapan kisi sayisi 3 u gecmez. Kimse kusura bakmasin. Onemli olan gorev degil. Onemli olan takim olmayi bilmek. Yoksa takim olmayi bilmeyeni istersen kaptan yap sonuc degismez.

Ben şimdi bi geçmiş yapıp o mesajı arıyorum. Çiğdem”in iradesi menüsü herşeyi ortada.
Menü yazmayıp kaçamak yapanlara da çiğdeme laf ettirmem.

Görev dağılımı yarın yapacağım artık.
Ben zaten uyarımı yapmıştım.tek tek mesajları sayıp menü kontrolü yapacağım.

Buda kadinin motivasyonunu dusuruyor iste. Her menuye yorum yapiyo ama surekli bir bahaneyle karsilasiyo sonrada motivasyonu dusuyo kadinin. Ki bence burda zayiflamayi en cok isteyen kisidir medgic.
Zaten kaçamaklı menülere yorum yaptığımızda utanıp telafi etmeye çalışacaklarına tam tersi bizi yerin dibine sokuyolar. "Aklıma ama nuggetlerı sağlık şekilde pişirdim" lafı geldi. Kaçamak yapanların hepsi aynı kafada

Verilen gorevleri yapiyolar mi ? Su zamana kadar kim yapti tam olarak. Yapan kisi sayisi 3 u gecmez. Kimse kusura bakmasin. Onemli olan gorev degil. Onemli olan takim olmayi bilmek. Yoksa takim olmayi bilmeyeni istersen kaptan yap sonuc degismez.
Haklısın kimse ona da uymuyor. Içlerinde yoksa herşey boş

Istersen yorma kendini esperenzam yarın bakarsın saat geç oldu biraz dinlen sakinleş

o neydi kiz ay aklima geldi guldurdun beni.

Kanguru_
Boş verin bundan sonra kaçamaklı menülere yorum yapmayı.zamanınızı emeğinizi çöp etmeyin.ben öyle yapacağım
Gerek de yok zaten.Gördüğünüz yerde bana bildirin ilk cuma günü izine çıkar yada çok yarışmayı çok istiyorsa transfer olur.

Ben epeydir bakmiyodum zaten. Bir bakayim dedim. Bakmaz olaydim. Ama artik takip ederim. Sana bildirirm ki temizlensin takim

@kolera88 hem bu mesajın hem de takım kurallarına sürekli uymadığın ve kaçamaksız menü de görmediğim ve takımdaki motivasyonu düşürdüğün için seni bu cuma günü izine çıkaracağım.
Dilersen başka takıma transfer olabilirsin. Cumaya kadar zamanın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…