Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neler olmus burda yahu. Soylediklerinizde cok ama cok haklisiniz. Ben elimden geldigince hem menulerime dikkat etmeye calisiyorum hemde katilim saglamaya calisiyorum. Bundan sonrasi icinde daha ozenli olacagima emin olabilirsiniz. Insallah herkes gereken uyariyi alip bundan sonrasi icin daha dikkatli olacaktir.

Bu arada herkese gunaydin. Benim sipa yine erkenci yarim saattir uyutucam diye ugrasiyorum sonunda basardim galiba bende geri yatacagim opuldunuz

esperenzaa Kanguru_ siz iyi misiniz? medgic26 ben senden tartı fotosu mu istedim? Esperenzaa sen ondan sonrasını okudun mu? Çiğdem bana diyorki her 15 te 1 foto atıcam diyor. Yani ben tartı değil, kendisi foto koyucam deyince kendi fotosunu istedim. Bu bir.
Tek tek cevap vermicem, sıkıldım yani. Kanguru_ her şeyde alıntı yapıp orda yapmaman manidar. Ama yaşın itibariyle çok tartışabileceğim biri değilsin, o mesajdan onu anladıysan zaten tartışabileceğim biri olamazsın. Kaç aydır bu kilodasın bilmiyorum ama biraz boğazını tutarsan bence verirsin kilo. Sen yiyerek vermeye çalışıp buraya da yazmıyordun yediklerini. O sözlerim sanaydı yani, sen de anladın. Kimse kendini kandırmasın. 80 kilo olmadığım için söylediklerini de ciddiye almıyorum.
fattylamb94 ve esperenzaa siz de çok güzel gaza gelmişsiniz.
Burası herhalde sizin çöplüğünüz. Benim burda olmam ya da olmamam beni de, sizi de etkilemez, buradaki muhabbeti seviyordum ben. Yani kk da da böyle şeyler yazmayı hiç sevmiyorum çünkü burası benim ciddiye aldığım bir yer değil. Gerçek hayatta yeterince çevrem var, bir de burası yormasın eğlenmeye bakıyordum. Burayı bu kadar ciddiye almanın ne gereği var size de üzüldüm. Gece mesajlaşan herkese söylüyorum bunu.
esperenzaa seni gerçekten görmesem de seviyorum ve aklı başında bi insan olarak görüyorum seni. Sana gerçekten bir saygım var.
Grupça kendinize iyi bakın. Söylenecek çok şey var da benim ona enerjim Yok.
medgic26 tekrar söylüyorum ben hayatımda kimseyi kırmak istemem, bundan da çok üzülürüm. Ben senden tartı fotosu asla istemedim, gerçi sen orda doğru anlayıp 105 olunca demiştin de, yine de söyleyim dedim. Keşke herkes senin gibi kendiyle barışık, özgüvenli olsa keşke olamadıkları için burda klavye delikanlılığı olayı işte.

Günaydin herkese. Vay canına neler olmuş burada böyle. Dün çok fena disim ağrıdı canım çıktı resmen.dunden beri 1 kutu parol u bitirdim. Emzirdigim için başka ilaç da kullanamıyorum. Bir de bugun kızımın yılsonu gösterisi var.dun aksama kadar bebekle ve agriyan disle kırmızı taç aradım helak oldum resmen. Şimdi de kahvaltı yapıcam. Yalvar yakar 9bucuga randevu yazdirdim dişe gidicem oradan kızı kuaföre goturucem 1de de gösteri var. Yani bugun isim çok. Dün mesaj yazmaya baslamistim ama elimde tel uyuyakalmisim.
Burası bana çok iyi geldi. Elimden geldiğince katılım yapıyorum daha da fazla yazmaya çalışıcam inşallah.dediklerinizde hep haklisiniz. Sizleri seviyorum.

Dünkü menumu de yazayım yazarken uyuyakalmisim
Sabah Karatay hahvalti
Ara dışarıda 1 küçük paket süt aldım ictim
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
Düne göre de 200 gram eksim var.

11 nİSANDAN beri ne pilav ne makarna ağzıma sürmedim tatlıda dahil canım

Evet yaaa şu 60 ı bir görsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama bazen insanda motivasyon düşüklüğğ oluyor sonra gençlik halimi gözümün önüne getirip kendimi toparlıyorum

Evet canım bende 60 ı görsem iyi motivasyon olacak :)

Sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
şekersiz çay

ara yapmadım

öğlen
6 7 kaşık kuru fasulye ayran

ara
1hurma şekersiz çay

akşam
2 haşlanmış patates
3 parça ördek eti buğulama organik

ara
şekersiz çay
patlamış mısır ama tuz yok dencek kadar azdı

su 2 litre geçmiştir
Akşam olmamış sanki Anneme yemicem dedikçe anlatamıyorum resmen çocuk gibi kızıyor akşamda günde idim doktorum yasakladı dedim kimse ısrar etmedi ama annem çocuk gibi darılıyor . Cumartesi ve pazar sadece sütle geçiştirmiştim inş dengelenmiştir

inşallah ulaşırsın canım, hedef belirlemekle başlar birçok şey.ben de bi hedef listesi yapayım canım çekti

Kızlar günaydın, geçen gün demiştim ya menülerimi yazıyorum akşam paylaşayım diye.o gün ateşlendim atamadım sonraki iki günü de yazamadım.bugün tekrar başlıyorum yazmaya.aralarda cısların olduğunu biliyorum, miktarlarını az tutmaya çalıştım, eşim diyet yapmamı istemiyor.ben de sağlıklı beslenmeye çalıştığımı anlatmaya çalıştım ama o cıslar da bak yiyorum demek için oldu.meyve miktarını çok tutmamın sebebi ise o gün su içemez olmuştum tadı çok kötü geliyordu, sulu meyve yeme isteği doğmuştu nedense.ben de yedim

Istiyoruzzz
Evet @kolera88 sen bana dedin ki foto istiyoruzzzz reglken boyleseyse... diye mesaj atmissin buraya... kinayi kinayi evet aynen ben kendimle barisigim ve kendi basarima ulasmak icin motivasyon yuksek tutmaya çalışıyorum.. kacamak yaptığını yaziyorsun diyorum bu bu olmamali iplemez tavırla cvp veriyorsun yada yazmiyorsun birsey...senin tuzun kuru basarmissin ama basarmaya calisanlara karsi tutumun hic hos degil... kk da milyonlarca sohbet yerleri var... madem sen artik sohbetine burdasin... orlari tercih etmelisin bence... cunku sıkıldım demissin ya bende sıkıldım ve senin menulerin beni ve gerçekten zayiflamaya calisan insanlari baltaliyor... benim amacim cok baska azmimde ona odakli. Kafamda sildigim zararli butun besinleri senin menunde goruyorum ve bu benim basarimi geriye atiyor... can ceker hesabi yarim saattir ariyorum mesajini telefonla geriye donup bakmak zor oluyor.. ama bulucam onu sana... yalan soyleyecek halim yok... klavye delikanliligina soyuncak modda insan hic degilim... seninle tartismak da istemiyorum... anlayisli olmayi denemen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…