- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Iyi geceler canim. Bende camasirlari asip yatarim simdi. Yarin alev alir buralar. Iyi dinleninIyi geceler canlarım siz de uyuyun. Her dönem olur bu tür şeyler. Takımca üstesinden geleceğiz inanıyorum.medgic26 Kanguru_ esperenzaa
Motivasyon düşüreni artık takımda ben de görmek istemiyorum.ben gelene kadar iyice ortalik aklansin paklansin. Zor motive oluyorum zaten bide dusmesin motivasyonum
Yememek lazim... karbonhidrat yani ekmek pilav makarna ve turevlerinin migdede suyu çekildiği zaman aninda uyariyo migde acsin diye cunku migdede yaga ve sekere donusuyor insülin direncin dusuyor haliyle... zor ogutulen seylet tercij etmek gerekiyor insan zamanla vucudunu tanıyor
Evet yaaa şu 60 ı bir görsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama bazen insanda motivasyon düşüklüğğ oluyor sonra gençlik halimi gözümün önüne getirip kendimi toparlıyorum
Ayy kiyamam sana mi kaldi temizlikben gelene kadar iyice ortalik aklansin paklansin. Zor motive oluyorum zaten bide dusmesin motivasyonum
inşallah ulaşırsın canım, hedef belirlemekle başlar birçok şey.ben de bi hedef listesi yapayım canım çekti2018 yılında birçok hedefim var şu ara evde sadeleşme sürecine ara verdim çünkü 2 ay kadar kayınvalidemle yaşamak zorundayım sonradan yine devam edeceğim ama
2. Hedefim kredi kartlarını kapatmak bunda da bayaa yol katetim almayarak
3. Hedefim iş yerinde hedefimi tutturmak
4. Hedefim en az 55 kg inmek
5. Hedefim uçağa binmek tatil yapmak bakalım başladom 3 aydır adım adım ilerliyorum
yap canım walla çok iyi oluyor gerçekteninşallah ulaşırsın canım, hedef belirlemekle başlar birçok şey.ben de bi hedef listesi yapayım canım çekti
Istiyoruzzzesperenzaa Kanguru_ siz iyi misiniz? medgic26 ben senden tartı fotosu mu istedim? Esperenzaa sen ondan sonrasını okudun mu? Çiğdem bana diyorki her 15 te 1 foto atıcam diyor. Yani ben tartı değil, kendisi foto koyucam deyince kendi fotosunu istedim. Bu bir.
Tek tek cevap vermicem, sıkıldım yani.Kanguru_ her şeyde alıntı yapıp orda yapmaman manidar. Ama yaşın itibariyle çok tartışabileceğim biri değilsin, o mesajdan onu anladıysan zaten tartışabileceğim biri olamazsın. Kaç aydır bu kilodasın bilmiyorum ama biraz boğazını tutarsan bence verirsin kilo. Sen yiyerek vermeye çalışıp buraya da yazmıyordun yediklerini. O sözlerim sanaydı yani, sen de anladın. Kimse kendini kandırmasın. 80 kilo olmadığım için söylediklerini de ciddiye almıyorum.
fattylamb94 ve esperenzaa siz de çok güzel gaza gelmişsiniz.
Burası herhalde sizin çöplüğünüz. Benim burda olmam ya da olmamam beni de, sizi de etkilemez, buradaki muhabbeti seviyordum ben. Yani kk da da böyle şeyler yazmayı hiç sevmiyorum çünkü burası benim ciddiye aldığım bir yer değil. Gerçek hayatta yeterince çevrem var, bir de burası yormasın eğlenmeye bakıyordum. Burayı bu kadar ciddiye almanın ne gereği var size de üzüldüm. Gece mesajlaşan herkese söylüyorum bunu.
esperenzaa seni gerçekten görmesem de seviyorum ve aklı başında bi insan olarak görüyorum seni. Sana gerçekten bir saygım var.
Grupça kendinize iyi bakın. Söylenecek çok şey var da benim ona enerjim Yok.
medgic26 tekrar söylüyorum ben hayatımda kimseyi kırmak istemem, bundan da çok üzülürüm. Ben senden tartı fotosu asla istemedim, gerçi sen orda doğru anlayıp 105 olunca demiştin de, yine de söyleyim dedim. Keşke herkes senin gibi kendiyle barışık, özgüvenli olsa keşke olamadıkları için burda klavye delikanlılığı olayı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?