Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa medgic26 kızlar konu ne bilmiyorum ama @kolera88 haftaya tartı fotoğrafı istiyoruz derken o hafta regle rağmen güzel kilo verdi haftaya daha daha güzel kilo vericeksin anlamında söylemişti neden tartıştınız anlamadım ve çok üzüldüm yaa

ayrıca bende koleranın düşündüğü gibi düşünüyorum burası sanal ortam ve gerilmeye gerek yok tabiki kurallara uyacağız o tartışılmaz ama birbirimize karşı esnek davranmak gerek bence çünkü gerçek yaşamda bir dünya derdimiz sıkıntımız var zaten... bence bize nazar değdi çok iyi ilerliyorduk 2 haftadır

Canım ben tartı fotosu istemedim ki banane kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ben işin orasında hiç olmadım ki. Benden de istenebilir. Bu kadar kaçamağa nasıl veriyorsun denebilir. Ben de atarım da. Benim öyle bi derdim yok

Sevgili arkadaşlar!
Dün menü:

Kahvaltı: 2 ceviz, 21 siyah üzüm, 2-3 kayısı 1 bardak sütle ıslatılmış yulaf
Öğlen: bol yeşillik Karabuğday, peynir, ceviz keten tohumlu salata

Ara öğün 1 orta muz
2 tane tahıllı bisküvi
Akşam 1 bardak zencefil çayı
2 litre su
5000 adım.
Sabah baya mutlu uyandım, uykum çok güzeldi.
Teşekkür ederim

Afiyet olsun... bu karabugadyin tadi nasil??? Cok merak ediyorum

bana sadece şunu söyler misin? Ben senden tartı fotosu mu istedim? Senin fotonu mu istedim. Kendin söyledin sen, 105 olunca resim atıcam diye. Banane senin tartından.. doğru söylemenden, falandan filandan. Sadece kendini kandırırsın, bana bişe olmaz senin için demiyorum böyle düşünenler için söylüyorum. Ben kimseye doğru düzgün yorum yazmıyorum kırılma olmasın diye.

neyse boşver canım..

Herhalde öyle anlaşılmış ama tartı fotosu değildi zaten foto istiyoruz demişim. Tartının fotosunu çek gönder demedim. Bana yakışmaz ben o kişi değilim Yani.
bencede senin üzerine fazlaca gelmişler çünkü bu konu cuma konuşulmuştu dün patlamışlar....
madem büyük bir sorundu neden cuma günü seninle konuşmadılar
gözden kaçırdığım başka bir konu var mı acabaa

Seninle tartismicam canim. Yolun acik olsun dedigin gibi zaten 80 kilo degilsin o yuzden burda durmanjn anlami yok. Hoscakal

Son düzenleme:
Konu foto istemesi degil. Konu surekli kacamak yapip savunmasi. Ben onu takima alirken dedim kacamak yapacaksan listeye almam diye yapmcam dedi. Ama hala devam ve cogu zaman menusune yapilan yorumlari ciddiye almayip ben boyle zayifliyorum dedi. Ama burda onun menulerini gorup motivasyonu dusen insanlar var. Zamaninda bende mesaj aldim bu konuda. Simdiki kaptanada mesaj geliyor. Ne kadar sanal olursa olsun. Insanlar burda kilo vermeye calisiyor. Bence ciddiye alinmali. Eger takimda menu paylasiliyorsa hele de listeseyse burayi ciddi almali. Buraya emek veriliyor cunku. Bir menu yazip cikmiyo cogu kisi
Menu yorumluyo muhabbet ediyor. Kaptanin emegi zaten goz ardi edilemez

ben zaten dedim ki hem tarti hemde 120.5 oncesi ve sonrasi Çekicem dedim dogrumu sende bunun üstüne... resimm istiyorz regl ken boyleyse... diye msj attin regl farki tartida mi belli olur? Yoksa kisi resmindemi ?? Ben seni kirmadan anlatmaya calistim durumu devaminida getirmek istemiyorum herkesin cevresi var sukur ama ben buraya arkadas yoklugundan gelmedim ki kimse böyle bir amac icin gelmedi... hic arkadasim yok diyeni de okumadım... senin adina cok msj aliyoruz herkesin iradesi çok guclu degil... baskasinin yaptigi kacamak baskasinin kacamak yapmasina neden oluyor canim... benim hedefimin ne oldugu burdaki herkes biliyor dogrumu??? Ben burda herkes icin bir tarafimi parcalarken bu tar şeyler beni de yipratiyor... umarim anlatabilmisimdir... yolun acik olsun

Bak pakizee durum bundan ibaret biz 4kisi toplanip sunun ustunr gidelim bu hafta bununla haftaya sununla ugrasalim demiyoruz... grup geregi neyse onu anlatiyoruz... seninde dediğin gibi yapilmiycaksa uyulmayacaksa bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…