bende ne gerek vardı ki kim çıkardı hala anlamadım dur üşenmeyip geçmişi okuyayım en iyisiBen sanki akşam için üzüldüm kızlar ya
Canım ben tartı fotosu istemedim ki banane kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ben işin orasında hiç olmadım ki. Benden de istenebilir. Bu kadar kaçamağa nasıl veriyorsun denebilir. Ben de atarım da. Benim öyle bi derdim yokesperenzaa medgic26 kızlar konu ne bilmiyorum ama @kolera88 haftaya tartı fotoğrafı istiyoruz derken o hafta regle rağmen güzel kilo verdi haftaya daha daha güzel kilo vericeksin anlamında söylemişti neden tartıştınız anlamadım ve çok üzüldüm yaa
Afiyet olsun... bu karabugadyin tadi nasil??? Cok merak ediyorumSevgili arkadaşlar!
Dün menü:
Kahvaltı: 2 ceviz, 21 siyah üzüm, 2-3 kayısı 1 bardak sütle ıslatılmış yulaf
Öğlen: bol yeşillik Karabuğday, peynir, ceviz keten tohumlu salata
Ara öğün 1 orta muz
2 tane tahıllı bisküvi
Akşam 1 bardak zencefil çayı
2 litre su
5000 adım.
Sabah baya mutlu uyandım, uykum çok güzeldi.
Teşekkür ederim
Allah acil şifalar nasip etsin, korkma, çok acımıyor artık eskilerde gibi...Discide sıra bekliyorum. Ve cok tirsiyorum.Dua edin bana.
bana sadece şunu söyler misin? Ben senden tartı fotosu mu istedim? Senin fotonu mu istedim. Kendin söyledin sen, 105 olunca resim atıcam diye. Banane senin tartından.. doğru söylemenden, falandan filandan. Sadece kendini kandırırsın, bana bişe olmaz senin için demiyorum böyle düşünenler için söylüyorum. Ben kimseye doğru düzgün yorum yazmıyorum kırılma olmasın diye.Istiyoruzzz
Evet @kolera88 sen bana dedin ki foto istiyoruzzzz reglken boyleseyse... diye mesaj atmissin buraya... kinayi kinayi evet aynen ben kendimle barisigim ve kendi basarima ulasmak icin motivasyon yuksek tutmaya çalışıyorum.. kacamak yaptığını yaziyorsun diyorum bu bu olmamali iplemez tavırla cvp veriyorsun yada yazmiyorsun birsey...senin tuzun kuru basarmissin ama basarmaya calisanlara karsi tutumun hic hos degil... kk da milyonlarca sohbet yerleri var... madem sen artik sohbetine burdasin... orlari tercih etmelisin bence... cunku sıkıldım demissin ya bende sıkıldım ve senin menulerin beni ve gerçekten zayiflamaya calisan insanlari baltaliyor... benim amacim cok baska azmimde ona odakli. Kafamda sildigim zararli butun besinleri senin menunde goruyorum ve bu benim basarimi geriye atiyor... can ceker hesabi yarim saattir ariyorum mesajini telefonla geriye donup bakmak zor oluyor.. ama bulucam onu sana... yalan soyleyecek halim yok... klavye delikanliligina soyuncak modda insan hic degilim... seninle tartismak da istemiyorum... anlayisli olmayi denemen dilegiyle
Tadını ben seviyorum, bizim oralarda çok tüketilir... burda da bulunuyor, bulgura benzer tadı, ama dışı daha lifli.Afiyet olsun... bu karabugadyin tadi nasil??? Cok merak ediyorum
neyse boşver canım..Canım ben tartı fotosu istemedim ki banane kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ben işin orasında hiç olmadım ki. Benden de istenebilir. Bu kadar kaçamağa nasıl veriyorsun denebilir. Ben de atarım da. Benim öyle bi derdim yok
Herhalde öyle anlaşılmış ama tartı fotosu değildi zaten foto istiyoruz demişim. Tartının fotosunu çek gönder demedim. Bana yakışmaz ben o kişi değilim Yani.neyse boşver canım..
bencede senin üzerine fazlaca gelmişler çünkü bu konu cuma konuşulmuştu dün patlamışlar....Herhalde öyle anlaşılmış ama tartı fotosu değildi zaten foto istiyoruz demişim. Tartının fotosunu çek gönder demedim. Bana yakışmaz ben o kişi değilim Yani.
Seninle tartismicam canim. Yolun acik olsun dedigin gibi zaten 80 kilo degilsin o yuzden burda durmanjn anlami yok. Hoscakalesperenzaa Kanguru_ siz iyi misiniz? medgic26 ben senden tartı fotosu mu istedim? Esperenzaa sen ondan sonrasını okudun mu? Çiğdem bana diyorki her 15 te 1 foto atıcam diyor. Yani ben tartı değil, kendisi foto koyucam deyince kendi fotosunu istedim. Bu bir.
Tek tek cevap vermicem, sıkıldım yani.Kanguru_ her şeyde alıntı yapıp orda yapmaman manidar. Ama yaşın itibariyle çok tartışabileceğim biri değilsin, o mesajdan onu anladıysan zaten tartışabileceğim biri olamazsın. Kaç aydır bu kilodasın bilmiyorum ama biraz boğazını tutarsan bence verirsin kilo. Sen yiyerek vermeye çalışıp buraya da yazmıyordun yediklerini. O sözlerim sanaydı yani, sen de anladın. Kimse kendini kandırmasın. 80 kilo olmadığım için söylediklerini de ciddiye almıyorum.
@fattylamb94 veesperenzaa siz de çok güzel gaza gelmişsiniz.
Burası herhalde sizin çöplüğünüz. Benim burda olmam ya da olmamam beni de, sizi de etkilemez, buradaki muhabbeti seviyordum ben. Yani kk da da böyle şeyler yazmayı hiç sevmiyorum çünkü burası benim ciddiye aldığım bir yer değil. Gerçek hayatta yeterince çevrem var, bir de burası yormasın eğlenmeye bakıyordum. Burayı bu kadar ciddiye almanın ne gereği var size de üzüldüm. Gece mesajlaşan herkese söylüyorum bunu.
esperenzaa seni gerçekten görmesem de seviyorum ve aklı başında bi insan olarak görüyorum seni. Sana gerçekten bir saygım var.
Grupça kendinize iyi bakın. Söylenecek çok şey var da benim ona enerjim Yok.
medgic26 tekrar söylüyorum ben hayatımda kimseyi kırmak istemem, bundan da çok üzülürüm. Ben senden tartı fotosu asla istemedim, gerçi sen orda doğru anlayıp 105 olunca demiştin de, yine de söyleyim dedim. Keşke herkes senin gibi kendiyle barışık, özgüvenli olsa keşke olamadıkları için burda klavye delikanlılığı olayı işte.
Konu foto istemesi degil. Konu surekli kacamak yapip savunmasi. Ben onu takima alirken dedim kacamak yapacaksan listeye almam diye yapmcam dedi. Ama hala devam ve cogu zaman menusune yapilan yorumlari ciddiye almayip ben boyle zayifliyorum dedi. Ama burda onun menulerini gorup motivasyonu dusen insanlar var. Zamaninda bende mesaj aldim bu konuda. Simdiki kaptanada mesaj geliyor. Ne kadar sanal olursa olsun. Insanlar burda kilo vermeye calisiyor. Bence ciddiye alinmali. Eger takimda menu paylasiliyorsa hele de listeseyse burayi ciddi almali. Buraya emek veriliyor cunku. Bir menu yazip cikmiyo cogu kisibencede senin üzerine fazlaca gelmişler çünkü bu konu cuma konuşulmuştu dün patlamışlar....
madem büyük bir sorundu neden cuma günü seninle konuşmadılar
gözden kaçırdığım başka bir konu var mı acabaa
Karatayda serbest mi ona bakmam lazim serbest se alirim hemen teşekkür ederim sagol :)Tadını ben seviyorum, bizim oralarda çok tüketilir... burda da bulunuyor, bulgura benzer tadı, ama dışı daha lifli.
ben zaten dedim ki hem tarti hemde 120.5 oncesi ve sonrasi Çekicem dedim dogrumu sende bunun üstüne... resimm istiyorz regl ken boyleyse... diye msj attin regl farki tartida mi belli olur? Yoksa kisi resmindemi ?? Ben seni kirmadan anlatmaya calistim durumu devaminida getirmek istemiyorum herkesin cevresi var sukur ama ben buraya arkadas yoklugundan gelmedim ki kimse böyle bir amac icin gelmedi... hic arkadasim yok diyeni de okumadım... senin adina cok msj aliyoruz herkesin iradesi çok guclu degil... baskasinin yaptigi kacamak baskasinin kacamak yapmasina neden oluyor canim... benim hedefimin ne oldugu burdaki herkes biliyor dogrumu??? Ben burda herkes icin bir tarafimi parcalarken bu tar şeyler beni de yipratiyor... umarim anlatabilmisimdir... yolun acik olsunbana sadece şunu söyler misin? Ben senden tartı fotosu mu istedim? Senin fotonu mu istedim. Kendin söyledin sen, 105 olunca resim atıcam diye. Banane senin tartından.. doğru söylemenden, falandan filandan. Sadece kendini kandırırsın, bana bişe olmaz senin için demiyorum böyle düşünenler için söylüyorum. Ben kimseye doğru düzgün yorum yazmıyorum kırılma olmasın diye.
BakKonu foto istemesi degil. Konu surekli kacamak yapip savunmasi. Ben onu takima alirken dedim kacamak yapacaksan listeye almam diye yapmcam dedi. Ama hala devam ve cogu zaman menusune yapilan yorumlari ciddiye almayip ben boyle zayifliyorum dedi. Ama burda onun menulerini gorup motivasyonu dusen insanlar var. Zamaninda bende mesaj aldim bu konuda. Simdiki kaptanada mesaj geliyor. Ne kadar sanal olursa olsun. Insanlar burda kilo vermeye calisiyor. Bence ciddiye alinmali. Eger takimda menu paylasiliyorsa hele de listeseyse burayi ciddi almali. Buraya emek veriliyor cunku. Bir menu yazip cikmiyo cogu kisi
Menu yorumluyo muhabbet ediyor. Kaptanin emegi zaten goz ardi edilemez
Misafirlerin gitmedi mi?Gece 4 te yattim sabah 9 da kalktim zombi gibiyim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?