Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ne yazacağımı bilemedim, kaç gündür hasta olunca okuyamamıştım, şimdi okudum dün yazdıklarınızı.çok üzüldüm.. konuşulmuş konu da değişmiş tekrar üzerine yazmayı gerekli görmüyoru m.tek temennim bir daha böyle şeylerin yaşanmaması.motivasyonumuzun yüksek muhabbetimizin bol olduğu bir gün olması dileğimle

Merhaba nasılsınız arkadaşlar ben telefonu değiştirdim ve buradan ayrılınca diyetin iyi gitmediğinin karar verdim zira vücudumda aynı şeyi düşünüyor sağlıksız katı katı sebzeden uzak günlerin vücuduma zararını hissetmeye başladım kaç kiloyum bilmiyorum ama eski düzenime dönmek istiyorum o yüzden bugünden itibaren menü yazmaya başlayacağım bu aralar ders çalışırken çayın yanında olmaması gereken şeyler oldu bu böyle gitmez dedim eski huzur geri dönüyor ne oldu bu altıncı takıma böyle açılın bakayım acılın doktorunuz geldiii

Ikinizi de tanimiyorum ama o mesajlamayi hatirliyorum. Siz belirli kiloda foto aticam dediginiz icin reglken bu kadar verdiysen hafta hedefine ulasirsin manasinda yazmis ben okuyunca oyle anlamistim. Birbirinizi yanlis anladiniz sanki.
Neler olmuş boyle üzüldüm.

Nasilsin canim iyilestin mi biraz daha

16 aylik Bu aralar alttakileri patlatmak uzere bayaga sismis. Abiside gec cikarmisti
Geç olsun güç olmasın canım, şimdi nene gibi olur iki gün sonra inçi gibi
Benim oğlanın 5,5 aylıkken dişi görünmüştü çok sevinmiştim çıktı diye ama erkenden çürüdü, şimdi 4ü doldurmadı daha ama lekelendi hepsi.yoğurt yediremiyorum süt de eh işte.dua ediyorum kızımınki geç çıksın da sağlam olsun diye

16 aylik Bu aralar alttakileri patlatmak uzere bayaga sismis. Abiside gec cikarmisti
Hmmm çıkartır kuzum hemde patir patir soker daha rahat cikartir bikiyormusun bizim her ay bir dis her ay aci sanci böylesi daha zor... allah yardimcilari olsun kizimda misir gibi pat pat patlatir yer onu teyzesi :)

Sagol kuşum gelmiyor disi uca kadar dayandi ama gece nöbeti hic bitmiyiiii tukendimmmm vayy bana
Allah yardımcın olsun.Bizim kuzununda 13 aylıkken çıktı dişleri şuan 16 aylık 4 tanecik dişi var.
Huzurum hoşgeldin.İyi ki geldin.

Allah yardımcın olsun.Bizim kuzununda 13 aylıkken çıktı dişleri şuan 16 aylık 4 tanecik dişi var.
7. Ayda basladi 7de 1 8 de 1 9 da 1 simdi 10. Aydayiz 1 tane daha bekliyoruz yorucu oluyor kuzum amin hepimize yardim etsin rabbim

Oyyy kuzum. Neyseki dokulcek onlar annesi yerine yenileri gelicek :) gec cikmasi daha iyi oluyor zaten . Hem sancisi olmuyor hemde daha guclu oluyor disleri :)
Hmmm çıkartır kuzum hemde patir patir soker daha rahat cikartir bikiyormusun bizim her ay bir dis her ay aci sanci böylesi daha zor... allah yardimcilari olsun kizimda misir gibi pat pat patlatir yer onu teyzesi :)
gec cikartinca daha rahat oluyor zaten canim :) Allah sizede kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…