Gittiler canim. Biraz kitap okudum biraz camasir katladim astim derken o saat olmustu. Sen nasilsin?Misafirlerin gitmedi mi?
Benim baglanti gitti gece haktosun diş sancisi var koltukta yerde surune surune sabah yaptik valla.. uyusa uyuycammmGece 4 te yattim sabah 9 da kalktim zombi gibiyim bugun
Ben iyiyim şükür.İş güç uğraş dur.Gittiler canim. Biraz kitap okudum biraz camasir katladim astim derken o saat olmustu. Sen nasilsin?
Geçmiş olsun bebişine canımBenim baglanti gitti gece haktosun diş sancisi var koltukta yerde surune surune sabah yaptik valla.. uyusa uyuycammm
Gecmis olwun canim. Ecenin hala disleri yok kocakari gibi dolaniyo ortaliktaBenim baglanti gitti gece haktosun diş sancisi var koltukta yerde surune surune sabah yaptik valla.. uyusa uyuycammm
Allah daha iyi etsin cnmBen iyiyim şükür.İş güç uğraş dur.
Sagol kuşum gelmiyor disi uca kadar dayandi ama gece nöbeti hic bitmiyiiii tukendimmmmGeçmiş olsun bebişine canım
Nasi yok yawww ?? Ececik ne kadarlik :)Gecmis olwun canim. Ecenin hala disleri yok kocakari gibi dolaniyo ortalikta
16 aylikNasi yok yawww ?? Ececik ne kadarlik :)
Ikinizi de tanimiyorum ama o mesajlamayi hatirliyorum. Siz belirli kiloda foto aticam dediginiz icin reglken bu kadar verdiysen hafta hedefine ulasirsin manasinda yazmis ben okuyunca oyle anlamistim. Birbirinizi yanlis anladiniz sanki.Istiyoruzzz
Evet @kolera88 sen bana dedin ki foto istiyoruzzzz reglken boyleseyse... diye mesaj atmissin buraya... kinayi kinayi evet aynen ben kendimle barisigim ve kendi basarima ulasmak icin motivasyon yuksek tutmaya çalışıyorum.. kacamak yaptığını yaziyorsun diyorum bu bu olmamali iplemez tavırla cvp veriyorsun yada yazmiyorsun birsey...senin tuzun kuru basarmissin ama basarmaya calisanlara karsi tutumun hic hos degil... kk da milyonlarca sohbet yerleri var... madem sen artik sohbetine burdasin... orlari tercih etmelisin bence... cunku sıkıldım demissin ya bende sıkıldım ve senin menulerin beni ve gerçekten zayiflamaya calisan insanlari baltaliyor... benim amacim cok baska azmimde ona odakli. Kafamda sildigim zararli butun besinleri senin menunde goruyorum ve bu benim basarimi geriye atiyor... can ceker hesabi yarim saattir ariyorum mesajini telefonla geriye donup bakmak zor oluyor.. ama bulucam onu sana... yalan soyleyecek halim yok... klavye delikanliligina soyuncak modda insan hic degilim... seninle tartismak da istemiyorum... anlayisli olmayi denemen dilegiyle
Nasilsin canim iyilestin mi biraz dahaKızlar ne yazacağımı bilemedim, kaç gündür hasta olunca okuyamamıştım, şimdi okudum dün yazdıklarınızı.çok üzüldüm.. konuşulmuş konu da değişmiş tekrar üzerine yazmayı gerekli görmüyoru m.tek temennim bir daha böyle şeylerin yaşanmaması.motivasyonumuzun yüksek muhabbetimizin bol olduğu bir gün olması dileğimle
Geç olsun güç olmasın canım, şimdi nene gibi olur iki gün sonra inçi gibi16 aylikBu aralar alttakileri patlatmak uzere bayaga sismis. Abiside gec cikarmisti
Hmmm çıkartır kuzum hemde patir patir soker daha rahat cikartir bikiyormusun bizim her ay bir dis her ay aci sanci böylesi daha zor... allah yardimcilari olsun kizimda misir gibi pat pat patlatir yer onu teyzesi :)16 aylikBu aralar alttakileri patlatmak uzere bayaga sismis. Abiside gec cikarmisti
Allah yardımcın olsun.Bizim kuzununda 13 aylıkken çıktı dişleri şuan 16 aylık 4 tanecik dişi var.Sagol kuşum gelmiyor disi uca kadar dayandi ama gece nöbeti hic bitmiyiiii tukendimmmmvayy bana
Huzurum hoşgeldin.İyi ki geldin.Merhaba nasılsınız arkadaşlar ben telefonu değiştirdim ve buradan ayrılınca diyetin iyi gitmediğinin karar verdim zira vücudumda aynı şeyi düşünüyor sağlıksız katı katı sebzeden uzak günlerin vücuduma zararını hissetmeye başladım kaç kiloyum bilmiyorum ama eski düzenime dönmek istiyorum o yüzden bugünden itibaren menü yazmaya başlayacağım bu aralar ders çalışırken çayın yanında olmaması gereken şeyler oldu bu böyle gitmez dedim eski huzur geri dönüyor ne oldu bu altıncı takıma böyle açılın bakayım acılın doktorunuz geldiii
7. Ayda basladi 7de 1 8 de 1 9 da 1 simdi 10. Aydayiz 1 tane daha bekliyoruz yorucu oluyor kuzum amin hepimize yardim etsin rabbimAllah yardımcın olsun.Bizim kuzununda 13 aylıkken çıktı dişleri şuan 16 aylık 4 tanecik dişi var.
Oyyy kuzum. Neyseki dokulcek onlar annesi yerine yenileri gelicek :) gec cikmasi daha iyi oluyor zaten . Hem sancisi olmuyor hemde daha guclu oluyor disleri :)Geç olsun güç olmasın canım, şimdi nene gibi olur iki gün sonra inçi gibi
Benim oğlanın 5,5 aylıkken dişi görünmüştü çok sevinmiştim çıktı diye ama erkenden çürüdü, şimdi 4ü doldurmadı daha ama lekelendi hepsi.yoğurt yediremiyorum süt de eh işte.dua ediyorum kızımınki geç çıksın da sağlam olsun diye
gec cikartinca daha rahat oluyor zaten canim :) Allah sizede kolaylik versin.Hmmm çıkartır kuzum hemde patir patir soker daha rahat cikartir bikiyormusun bizim her ay bir dis her ay aci sanci böylesi daha zor... allah yardimcilari olsun kizimda misir gibi pat pat patlatir yer onu teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?