Yoğurdu pekmezle meyveyle felan da denedin mi illaki denemossindir de bilgi amacli yazayim dedimGeç olsun güç olmasın canım, şimdi nene gibi olur iki gün sonra inçi gibi
Benim oğlanın 5,5 aylıkken dişi görünmüştü çok sevinmiştim çıktı diye ama erkenden çürüdü, şimdi 4ü doldurmadı daha ama lekelendi hepsi.yoğurt yediremiyorum süt de eh işte.dua ediyorum kızımınki geç çıksın da sağlam olsun diye
Aminnn canimmm aminnnn hicbir yerim tutmuyor... yerlerde kaskati olmusum :)Oyyy kuzum. Neyseki dokulcek onlar annesi yerine yenileri gelicek :) gec cikmasi daha iyi oluyor zaten . Hem sancisi olmuyor hemde daha guclu oluyor disleri :)
gec cikartinca daha rahat oluyor zaten canim :) Allah sizede kolaylik versin.
Kolay degil canim. Byudugunden anlatirsin. Kac gece basinda bekledim diyeAminnn canimmm aminnnn hicbir yerim tutmuyor... yerlerde kaskati olmusum :)
Çok şükür ateşim düştü 36 ne güzel bi sayıymışNasilsin canim iyilestin mi biraz daha
denemedim desemYoğurdu pekmezle meyveyle felan da denedin mi illaki denemossindir de bilgi amacli yazayim dedim
Çok şükür ateşim düştü 36 ne güzel bi sayıymışağırlığı var biraz üzerimde ama olsun olsun yoksa kalkıp iş yapasım var ki yine de çamaşır falan attım makineye Elifim o değil de ben eskiden çok rahat bi hatundum iki üç gün temizlik yapmasam hiç rahatsız hissetmezdim ama şimdi iki çocukla temizliğe sarasın var
denemedim desemyoğurt Demir emilimini engelliyor ikisi birlikte yenmemeli diye hiç düşünmedim pekmezi.akşam babasıyla oturup biz çocukken bunu yerdik diye bi deniyeyim eşşek sıpası meyveyi doğrasam kanmaz ama püre haline getirirsem belki bi ihtimal.denemeye değer sağ ol canım
Huzurvermeyolunda canım hoşgeldin
O zamanda isteğiniz geçerbendede var o is yapma istegi canim. Soyle butun evi kaldirim saatlerce temizlik yapasim geliyo ama yapamiyorum 2 cocukla az daha buyusunler yapariz rahat rahat
O zamanda isteğiniz geçer
Bi buyusun bak neler edecemKolay degil canim. Byudugunden anlatirsin. Kac gece basinda bekledim diye
Hoscakal.... yolun acik olsun hersey gönlünce olsunesperenzaa medgic26 fattylamb94
hakkınızı helal edin... kendimi pek iyi hissetmiyorum sizleri yarı yolda bırakmak istemezdim ama daha henüz takıma alınmamışken çıkmak istiyoru...
umarım hepiniz ideal kilolarınıza biran önce sağlık ve afiyetle ulaşırsınız...
sevgiler....
Az tadını degistirene kadar alisana kadar dene istersen hic yememesinden iyidir bebegim... ahh bu sipalar buyuyorda nasil buyuyorlar huniyi taktirdilar vallaÇok şükür ateşim düştü 36 ne güzel bi sayıymışağırlığı var biraz üzerimde ama olsun olsun yoksa kalkıp iş yapasım var ki yine de çamaşır falan attım makineye Elifim o değil de ben eskiden çok rahat bi hatundum iki üç gün temizlik yapmasam hiç rahatsız hissetmezdim ama şimdi iki çocukla temizliğe sarasın var
denemedim desemyoğurt Demir emilimini engelliyor ikisi birlikte yenmemeli diye hiç düşünmedim pekmezi.akşam babasıyla oturup biz çocukken bunu yerdik diye bi deniyeyim eşşek sıpası meyveyi doğrasam kanmaz ama püre haline getirirsem belki bi ihtimal.denemeye değer sağ ol canım
Huzurvermeyolunda canım hoşgeldin
Gunaydin canim gecmis olsunGunaydin kızlarr umarım herkes iyidir..
biraz olumsuz şeyler olmuş ama takımi olumsuz etkilmesine izin vermeyelim..
Dun aksam bahçede oturmuştum bacağıma böcek sokmuş ama çok pis şişti ve canım yanıyo yaa ona çok moralim bozuldu, farlı bişey sokmuş inşallah ölmem
Aşkım ekmek elma dondurma maşallah sana
Ahsennncigin hayir olsun insallah ekmek elma dondurma???toplayamadin kendini
HOs buldum bebegim nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor hayat seni gidi kavakyelleri esen kız seniiAllah yardımcın olsun.Bizim kuzununda 13 aylıkken çıktı dişleri şuan 16 aylık 4 tanecik dişi var.
Huzurum hoşgeldin.İyi ki geldin.
Huzurum nasilsin kusum :) izin nasil gidiyorHOs buldum bebegim nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor hayat seni gidi kavakyelleri esen kız senii
Kızzz ne kavağı ne yeli.İki ailenin arasında kaldım.Biran önce bitseydi.Hiç bana göre değilmişHOs buldum bebegim nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor hayat seni gidi kavakyelleri esen kız senii
Gunaydin canim gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?