Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yoğurdu pekmezle meyveyle felan da denedin mi illaki denemossindir de bilgi amacli yazayim dedim

Oyyy kuzum. Neyseki dokulcek onlar annesi yerine yenileri gelicek :) gec cikmasi daha iyi oluyor zaten . Hem sancisi olmuyor hemde daha guclu oluyor disleri :)
gec cikartinca daha rahat oluyor zaten canim :) Allah sizede kolaylik versin.
Aminnn canimmm aminnnn hicbir yerim tutmuyor... yerlerde kaskati olmusum :)

Nasilsin canim iyilestin mi biraz daha
Çok şükür ateşim düştü 36 ne güzel bi sayıymış ağırlığı var biraz üzerimde ama olsun olsun yoksa kalkıp iş yapasım var ki yine de çamaşır falan attım makineyeElifim o değil de ben eskiden çok rahat bi hatundum iki üç gün temizlik yapmasam hiç rahatsız hissetmezdim ama şimdi iki çocukla temizliğe sarasın var
Yoğurdu pekmezle meyveyle felan da denedin mi illaki denemossindir de bilgi amacli yazayim dedim
denemedim desem yoğurt Demir emilimini engelliyor ikisi birlikte yenmemeli diye hiç düşünmedim pekmezi.akşam babasıyla oturup biz çocukken bunu yerdik diye bi deniyeyim eşşek sıpası meyveyi doğrasam kanmaz ama püre haline getirirsem belki bi ihtimal.denemeye değersağ ol canım
Huzurvermeyolunda canım hoşgeldin

bendede var o is yapma istegi canim. Soyle butun evi kaldirim saatlerce temizlik yapasim geliyo ama yapamiyorum 2 cocukla az daha buyusunler yapariz rahat rahat

Hoscakal.... yolun acik olsun hersey gönlünce olsun

Az tadını degistirene kadar alisana kadar dene istersen hic yememesinden iyidir bebegim... ahh bu sipalar buyuyorda nasil buyuyorlar huniyi taktirdilar valla

Gunaydin kızlarr umarım herkes iyidir..
biraz olumsuz şeyler olmuş ama takımi olumsuz etkilmesine izin vermeyelim..

Dun aksam bahçede oturmuştum bacağıma böcek sokmuş ama çok pis şişti ve canım yanıyo yaa ona çok moralim bozuldu, farlı bişey sokmuş inşallah ölmem

Gunaydin canim gecmis olsun

Tahminimi menü yazcıam arkadaslar sapitmiö kafama göre diye aksam tekrar duzenlerim

Oglen
cevizli yumurtalı salata
Yogurt

Aksam
Nohut yemegi
Salata
Ypgurt

Arada yesiş cay icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…