- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ay nasıl gitsin elif sapıttım iyiceHuzurum nasilsin kusum :) izin nasil gidiyor
AhSen_2504 geçmiş olsun canım.Bi doktora git istersen
İki çocuktan önce var mıydı peki?ben de hiç yoktu da hatta hiç sevmem temizlik yapmayı, bana saatlerce yemek yap pasta börek yap desinler gıkım çıkmaz o derecebendede var o is yapma istegi canim. Soyle butun evi kaldirim saatlerce temizlik yapasim geliyo ama yapamiyorum 2 cocukla az daha buyusunler yapariz rahat rahat
Valla sorma bi hunimiz eksikAz tadını degistirene kadar alisana kadar dene istersen hic yememesinden iyidir bebegim... ahh bu sipalar buyuyorda nasil buyuyorlar huniyi taktirdilar valla
geçmiş olsun canım, ısırılan bölgede ya da kendinde bi problem hissedersen ihmal etme git dr a e mi?Gunaydin kızlarr umarım herkes iyidir..
biraz olumsuz şeyler olmuş ama takımi olumsuz etkilmesine izin vermeyelim..
Dun aksam bahçede oturmuştum bacağıma böcek sokmuş ama çok pis şişti ve canım yanıyo yaa ona çok moralim bozuldu, farlı bişey sokmuş inşallah ölmem
geçmiş olsun canım, ısırılan bölgede ya da kendinde bi problem hissedersen ihmal etme git dr a e mi?
Sanada tekrar günaydın canım. Allahtan popoya vurmadi gerçi tam kıyısında ama
izin kimseye yaramiyo ya :) bende napim cocuklara yemek hazirliyorum. Ece bensiz durmuyo ah dursa salacam bahceye ama bana yapisikAy nasıl gitsin elif sapıttım iyice
Ama kendimi bi tokatladım geldim vucuduma cok kötü geldi ya izin kullanmak bugun duzen oturtmaya calısıcam
Sen nörüyon ne var ne yok anayın babayın bagına bahcesine sal cocukları kırkla evi
Yok canim. Onemli olan menuler. Yoksa bizde burda sakalasiyoruz. Herzmn ciddi olamayiz zaten :) menunde kacamak yiksa sikinti yok. Ha oldu insanlik halidir ayda yilda bi kacamak olur ona kimse ses etmez ama surekli olan kacamagi kimse goz ardi edemez :) seni fazla tanimiyorum ama menulerinde sikinti yok takip ettigim kadariylaMerhabalar aksam ben esprili bi sekilde bir seyler yazdim urfa da yasiyorum diyet biraz zor falan gibisinden de umarim sizi bu kadar sinirlendirenlerden biri de ben degilimdir. Cunku uymayacak olsam buraya gelmem zaten. Bir de daha tam ortami ogrenemedim. Kimi bulsam onunla sohbet etmeye calisiyorum. Yanlis seyler konustuysam insanlarin diyetini bozacak seyler yaptiysam affola arkadaslar
yok kiz ozaman calisiyodum zaten haftada bi defa evi supurur ayda bir toz alirdimİki çocuktan önce var mıydı peki?ben de hiç yoktu da hatta hiç sevmem temizlik yapmayı, bana saatlerce yemek yap pasta börek yap desinler gıkım çıkmaz o derece
Valla sorma bi hunimiz eksikbirinde iştahı yoktu yedireyim diye salonun ortasına çiçeklerimi diZdim, hadi piknik yağıyız dedim
geçmiş olsun canım, ısırılan bölgede ya da kendinde bi problem hissedersen ihmal etme git dr a e mi?
poponu soksaydi oturamazdin bi kacgun
izin kimseye yaramiyo ya :) bende napim cocuklara yemek hazirliyorum. Ece bensiz durmuyo ah dursa salacam bahceye ama bana yapisik
Yok canim. Onemli olan menuler. Yoksa bizde burda sakalasiyoruz. Herzmn ciddi olamayiz zaten :) menunde kacamak yiksa sikinti yok. Ha oldu insanlik halidir ayda yilda bi kacamak olur ona kimse ses etmez ama surekli olan kacamagi kimse goz ardi edemez :) seni fazla tanimiyorum ama menulerinde sikinti yok takip ettigim kadariyla
yok kiz ozaman calisiyodum zaten haftada bi defa evi supurur ayda bir toz alirdim
Hiç sorma ya oyle yaramadıki duzgun. Beslenemesigim icin agzımda yaralar sisler bagırsak ğroblemleri falan uzun zamandır karatay yaptıgım icin vucudum alısmıs o duzene soka ugrası yavrucakpoponu soksaydi oturamazdin bi kacgun
izin kimseye yaramiyo ya :) bende napim cocuklara yemek hazirliyorum. Ece bensiz durmuyo ah dursa salacam bahceye ama bana yapisik
Yok canim. Onemli olan menuler. Yoksa bizde burda sakalasiyoruz. Herzmn ciddi olamayiz zaten :) menunde kacamak yiksa sikinti yok. Ha oldu insanlik halidir ayda yilda bi kacamak olur ona kimse ses etmez ama surekli olan kacamagi kimse goz ardi edemez :) seni fazla tanimiyorum ama menulerinde sikinti yok takip ettigim kadariyla
yok kiz ozaman calisiyodum zaten haftada bi defa evi supurur ayda bir toz alirdim
Kizz oturamamayi geçtim kocamin diline dustummu çok pis takiliyo ne diyo bide böcek azcik daha gayret edeydi de totona denk getirseydi,
amannn isteyeceğim en son şey onun diline düşmek Allah düşürmesin
ah cnm yaaHiç sorma ya oyle yaramadıki duzgun. Beslenemesigim icin agzımda yaralar sisler bagırsak ğroblemleri falan uzun zamandır karatay yaptıgım icin vucudum alısmıs o duzene soka ugrası yavrucak
hosgeldin canim. Gecmis olsun sanadaBen nihayet geldim.
Sabah 7:30’da güne merhaba dedik.Gece de geç uyuduğum için mühiş bir baş ağrısı var.
Güne merhaba der demez sifon bozuk oluşu günümü iyice aydınlattı.
Tesisatçı ara,bul getir tamir ettir derken şu saat oldu yeni gelebildim.
Bugün geçmiş yapmayacağım.
Napıyorsunuz nasılsınız?
Huzurvermeyolunda canım hoş geldin tekrardan. AhSen_2504 nedir kuzum senin bu bacağının başına gelenler,tığ batar,böcek ısırır.sütunn bacaklarının üzerinde nazar mı var ne
Hoşgeldin kaptanım, hadi geçmiş olsunBen nihayet geldim.
Sabah 7:30’da güne merhaba dedik.Gece de geç uyuduğum için mühiş bir baş ağrısı var.
Napıyorsunuz nasılsınız?
Huzurvermeyolunda canım hoş geldin tekrardan. AhSen_2504 nedir kuzum senin bu bacağının başına gelenler,tığ batar,böcek ısırır.sütunn bacaklarının üzerinde nazar mı var ne
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canımTeşekkür ederim canım. Kendimi gözetim altına aldım farklı bir durum olursa giderim bebegim...
poponu soksaydi oturamazdin bi kacgun
Ama ozaman ev pislenmiyodu dagilmiyodu
Hoşgeldin kaptanım, hadi geçmiş olsunBizim takım nazara geliyor diyorum kurşun şarrrrrttt
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
Takımın titiz hanımları bizi duymasın
canım elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum seni çok iyi anlıyorum . işlerim yoğun onun için gelemiyorum inan ki ama az kaldı bugün dışarıdaki işlerim azalıyor ev kalıyor evdeyken de buraya zaman ayırabilirim zatenballikayfe canım sen takım kaptanlığı yapmış biri olarak senin gibi takıma hiç uğramayıp menü dahi paylaşmayan biri ile ilgili ne yapardın?
Düzenli menü paylaşımı ve katılım bekliyorum bu böyle olmuyor canım.sadece tartı günü gelerek takımda olunmuyor.
Beni en iyi anlayacak kişilerdrn biri sen olmalıyken böyle yapman inan incitici.
Lütfen takım kurallarına uy.
Hosgeldin canim geçmiş olsun suan iyimisin???Ben nihayet geldim.
Napıyorsunuz nasılsınız?
Ahsenim noldu kuzum yine sana bi kursun döktür yahu :) gecmis olsunKizz oturamamayi geçtim kocamin diline dustummu çok pis takiliyo ne diyo bide böcek azcik daha gayret edeydi de totona denk getirseydi,
amannn isteyeceğim en son şey onun diline düşmek Allah düşürmesin
ayrilamiyorum burdan cnm bagimlilik yaptiKanguru_ izinde bile olsan seni takımda görmek çok güzel
tansyonunu olctur istersen cnmarkadaşlar baş dönmesi yaşıyorum akşamdan beri neden olabillir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?