Cok fenalar kuzu benim bebe 2 aylikken tarkan yollayla mama yiyordu sen dusun artikValla sorma bi hunimiz eksikbirinde iştahı yoktu yedireyim diye salonun ortasına çiçeklerimi diZdim, hadi piknik yağıyız dedi
Hahaha böcek ağzının tadını biliyor iyiymişbenimki olsa bocek agzinin tadini biliuo guzel yeri isirmis der
ah cnm yaakac kilo aldin
hosgeldin canim. Gecmis olsun sanada
hoşbuldumm canım:) nasılsın bebiş nasıl? 40’ı da çıktı şükür :))
Hoşgeldin kaptanım, hadi geçmiş olsunBizim takım nazara geliyor diyorum kurşun şarrrrrttt
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
Takımın titiz hanımları bizi duymasın
senin hep böyle oluyor sanki:)) ne zaman burada olsan bir yoğunluk çöküyor.diyet nasıl gidiyor bi onu söyle bakalımcanım elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum seni çok iyi anlıyorum . işlerim yoğun onun için gelemiyorum inan ki ama az kaldı bugün dışarıdaki işlerim azalıyor ev kalıyor evdeyken de buraya zaman ayırabilirim zaten
Daha iyiyim canımHosgeldin canim geçmiş olsun suan iyimisin???
fitcivciv canım geçmiş olsun. Tansiyonunu ölçtür bi de imkansız da değil ama bebiş olabilir mi kız
Regl de olmamıştın ya hani.bi test de yap canım yüne de.
ayrilamiyorum burdan cnm bagimlilik yapti
tansyonunu olctur istersen cnm
Beni beni esperenzayı çağırıyorlar dedim ve ışık hızı ile buraya koşmuştum.İbonun yıldız tilbeyi pezemeklerib elinden alması gibi çektin kurtardıb beni düştüğün yeme batağından
İlk günlere gittim de Kız bizim bi obur nilie vardı ne pisboğazdı yaw
bi o bi de @kolera88 çok pisboğaz çıktı.
Bulanti herkesde olmuyor canim ben mesela hamileligin basindan sonuna kadar hic yasamadim baya da gecikti bence sen bir test yapBaş dönmesi ile ilgili ne alakası var ki canım bulantı olması gerekmez mi olmadım canım evet daha
Bulanti herkesde olmuyor canim ben mesela hamileligin basindan sonuna kadar hic yasamadim baya da gecikti bence sen bir test yap
Oyyy canımmm hoşgeldin ,özlemiştim seni.Ne iyi ettin uğrayarak.
Balıklama daldım kuzUm.nasılsın.nilie dıyınce dayanamadım
Cok fazla gecmis ustunden pcos oldugunu biliyorum o yuzden umutsuzsun ama neler duyuyoruz cevreden rabbim buyuk su an icin var yok sadece tahmin yurutebilirz ama insallah hersey gonlune gore hayirlisiyla olur canimhİÇ UMUDUM olmadığı için testte yapamadım 5 marttan beri olmadım
Bence çok güzel olur canım ,yanında yoğurt da ye,kasiyum da almış olursun:)Bugun aksama yeni bir yemek tarifi denemesi yapacagim. Guvecte et sote. Esime yanina pilavda yapacagim ama ben sadece salata ve bunu yemeyi dusunuyorum nasil olur sizce
Cok fazla gecmis ustunden pcos oldugunu biliyorum o yuzden umutsuzsun ama neler duyuyoruz cevreden rabbim buyuk su an icin var yok sadece tahmin yurutebilirz ama insallah hersey gonlune gore hayirlisiyla olur canim
Canım yine de bir test yap ve tansiyonunu da ölçtür. Umutlanmamak için aklına getirmiyorsun ama pkoslu da olsa doğal yollarla hamile kalanlar da var.Hayırlısı olsun canım.hİÇ UMUDUM olmadığı için testte yapamadım 5 marttan beri olmadım
Hoşbuldum cnm benimOyyy canımmm hoşgeldin ,özlemiştim seni.Ne iyi ettin uğrayarak.
Ben iyiyim canım ,karataya tam gaz devam.Sen nasılsın canımÇocuklar iyidir umarım:)
Eminim şahane kilolar vermişsindir.Senin azmine ve metabolizmana kocamanbırakıyorum.
Nilieyihep bu bununla hafızalarımda kaldı
Canım yine de bir test yap ve tansiyonunu da ölçtür. Umutlanmamak için aklına getirmiyorsun ama pkoslu da olsa doğal yollarla hamile kalanlar da var.Hayırlısı olsun canım.
Canım tüp bebek denemesinden sonra tam vazgeçmişken hamile kalanlar az değil bir de benim bir arkadaşım defalarca tüp bebek denedi olmadı. 2 aylık bebek evlat edindi ve ongün sonra hamile olduğunu öğrendi. Şimdi iki oğlu var çok da güzel bir aile oldular.Evet canım hem tüp bebekle olmayan kendiliğinden zor olur gibi geliyor..Aslında 1 yıldır falan düzenliydi kürtajdan sonra bu ara yine başladı
Tamamdir kaptanimBence çok güzel olur canım ,yanında yoğurt da ye,kasiyum da almış olursun:)
hayirlisi kuzum Ol deyince hersey olur Rabbim buyuk.. sen yine de bir test yap birsey yoksa bile bir kadin dogumcuya gorunebilirsin cunku 1 2 haftalik bir gecikme degilEvet canım hem tüp bebekle olmayan kendiliğinden zor olur gibi geliyor..Aslında 1 yıldır falan düzenliydi kürtajdan sonra bu ara yine başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?