Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimki olsa bocek agzinin tadini biliuo guzel yeri isirmis der
ah cnm yaa kac kilo aldin

hosgeldin canim. Gecmis olsun sanada
Hahaha böcek ağzının tadını biliyor iyiymiş
Hoşbuldum canım.Sağol geçti şükür

Hoşgeldin kaptanım, hadi geçmiş olsun Bizim takım nazara geliyor diyorum kurşun şarrrrrttt

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım

Takımın titiz hanımları bizi duymasın
hoşbuldumm canım:) nasılsın bebiş nasıl? 40’ı da çıktı şükür :))
Nefesi kuvvetli birimiz bi okusun takıma
senin hep böyle oluyor sanki:)) ne zaman burada olsan bir yoğunluk çöküyor.diyet nasıl gidiyor bi onu söyle bakalım
Yoğunluğun geçene kadar sadece menü paylaşmaya çalış canım.Yoğunluğun azalır azalmaz da seni daha aktif bir şekilde bekliyorum canım:)

fitcivciv canım geçmiş olsun. Tansiyonunu ölçtür bi de imkansız da değil ama bebiş olabilir mi kız
Regl de olmamıştın ya hani.bi test de yap canım yüne de.

Sabahtan kizimla geri uyudum ama bir uyumusuz 1 de uyandik kahvaltiydi evi toparlamaydi filan anca kizi uyuturken bakabildim. esperenzaa gecmis olsun canim tesisat isi halloldu mu
medgic26 sabah 5 de mesajini gordum alinyi yaptim ama dunku olaylari okuyunca cevap vermeyi unuttum. Kafeinli iceceklerin genel ooarak sut kalitesini etkiledigini biliyorum ama ne hamileyken nede dogumdan sonra kisitlama yapamadim kendime yiyeceklerle telafi ettigimi dusunuyorum menulerim nasil sence

Balıklama daldım kuzUm.nasılsın.nilie dıyınce dayanamadım

Balıklama daldım kuzUm.nasılsın.nilie dıyınce dayanamadım
Oyyy canımmm hoşgeldin ,özlemiştim seni.Ne iyi ettin uğrayarak.
Ben iyiyim canım ,karataya tam gaz devam.Sen nasılsın canım Çocuklar iyidir umarım:)
Eminim şahane kilolar vermişsindir.Senin azmine ve metabolizmana kocaman bırakıyorum.
Nilie hep bu bununla hafızalarımda kaldı

Son düzenleme:
hİÇ UMUDUM olmadığı için testte yapamadım 5 marttan beri olmadım
Cok fazla gecmis ustunden pcos oldugunu biliyorum o yuzden umutsuzsun ama neler duyuyoruz cevreden rabbim buyuk su an icin var yok sadece tahmin yurutebilirz ama insallah hersey gonlune gore hayirlisiyla olur canim

Cok fazla gecmis ustunden pcos oldugunu biliyorum o yuzden umutsuzsun ama neler duyuyoruz cevreden rabbim buyuk su an icin var yok sadece tahmin yurutebilirz ama insallah hersey gonlune gore hayirlisiyla olur canim

Evet canım hem tüp bebekle olmayan kendiliğinden zor olur gibi geliyor..Aslında 1 yıldır falan düzenliydi kürtajdan sonra bu ara yine başladı

Hoşbuldum cnm benimTeşekkürler cnm benimde şişmanlık hariç sıkıntım yok
Hala 70 li kılolardan kurtulamadım.buralardayım süreklı.başka bır grup kurduk arkadaşlarla orda bırbırımızı motıve edıyoruz.aynen bende karataya devam.umarım bu defa geri almamak üzere kurtuluruz kılolarımızdan
Sen de cok güzel kılo vermişsin cnm kaptanlığın da hayırlı olsun.takımın başarısından belli cnm cok ıyı bır kaptan olmuşsun

Canım yine de bir test yap ve tansiyonunu da ölçtür. Umutlanmamak için aklına getirmiyorsun ama pkoslu da olsa doğal yollarla hamile kalanlar da var.Hayırlısı olsun canım.

Akşamdan beri geçmemesi anormal bir durum canım anlamadım inan ki..Aynen önceki yıllar umutlandım ama boş çıktı artık daha temkinliyim

Evet canım hem tüp bebekle olmayan kendiliğinden zor olur gibi geliyor..Aslında 1 yıldır falan düzenliydi kürtajdan sonra bu ara yine başladı
Canım tüp bebek denemesinden sonra tam vazgeçmişken hamile kalanlar az değil bir de benim bir arkadaşım defalarca tüp bebek denedi olmadı. 2 aylık bebek evlat edindi ve ongün sonra hamile olduğunu öğrendi. Şimdi iki oğlu var çok da güzel bir aile oldular.
Neyin ne zaman olacağı belli olmuyor yani.

Bence çok güzel olur canım ,yanında yoğurt da ye,kasiyum da almış olursun:)
Tamamdir kaptanim
hayirlisi kuzum Ol deyince hersey olur Rabbim buyuk.. sen yine de bir test yap birsey yoksa bile bir kadin dogumcuya gorunebilirsin cunku 1 2 haftalik bir gecikme degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…