- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahaha şişmanlık sıkıntın tez zamanda geçer canım inşallahHoşbuldum cnm benimTeşekkürler cnm benimde şişmanlık hariç sıkıntım yok
Hala 70 li kılolardan kurtulamadım.buralardayım süreklı.başka bır grup kurduk arkadaşlarla orda bırbırımızı motıve edıyoruz.aynen bende karataya devam.umarım bu defa geri almamak üzere kurtuluruz kılolarımızdan
Sen de cok güzel kılo vermişsin cnmkaptanlığın da hayırlı olsun.takımın başarısından belli cnm cok ıyı bır kaptan olmuşsun
Canım seni çok iyi anlıyorum.Boş yere umutlanmak ve sonrasında hüsrana uğramak acı oluyor.Akşamdan beri geçmemesi anormal bir durum canım anlamadım inan ki..Aynen önceki yıllar umutlandım ama boş çıktı artık daha temkinliyim
İnşallah kuzum ya.şişmanlık büyük sıkıntı sonuçtaHahaha şişmanlık sıkıntın tez zamanda geçer canım inşallah
Ben seni birazcık tanıyorsam bu yaz tatile giderken yine hedefine ulaşacağına da adım gibi eminim canım.
Buralardayım canım bir süre daha ve bekleriz seniyarışmayı düşünürsen çık gel kız gerçi başka grup kurmuşsunuz zor gelebilir ama kapımız sana hep açık canım benim.
Sağolsun canan teyze sayesinde kilo vermeyi başardım. Geçen yıl neden karatay yapmadım diye kendime sorup durdum.
Teşekkürler canım ,kaptanlık konusunda iyi olmaya çalışıyorum ama ne kadar iyiyim orası meçhul işteBiraz takımdakileri sıkıyorum zaman zaman farkındayım ama bunu öncelikle onlar için sonra takım için yapmaya çalışıyorum canım
Takıma dahil olmak evet biraz daha sorumluluk gerektiriyor canım.Senin motivasyonun hep iyiydi zaten,yaz yaklaştıkça çok daha iyi olacaktır eminim. Takımla yada daha esnek grupla çok çok iyi kilo verirsin canım. Hem üç çocuk, bi grup bi takım çok zorlar seniİnşallah kuzum ya.şişmanlık büyük sıkıntı sonuçta
Ay ne güzel dedın geçen yaz çıtır çıtır gıymıştım bikiniyi,bu yaz bıngıl bıngıl sallansınmı yaglarartık verebıldıgım kadar vermeye çalışacağım
Teşekkür ederim cnm.2 defa mezun olmuş ve tekrar kürkçü dükkanına dönmüş mü desinler banafırsat buldukça gelırım sohbete,senınle konuşmak motive edıyor beni. takım kuralları ağır gelıyor artık bana,grubupta iyi bır enerji yakaladık,çok katı kurallarımız da yok ve bana ıyı gelıyor orası. Sıkı kaptan ıyıdır takımı başarılara götürür cnm.hem ne istıyorsan takım için ıstıyorsun zaten
Karatay gerçekten çok ıyı bır beslenme şeklı.ac kalmadan kılo verıyoruz daha ne olsun
Valla benimde uyku olmadi haktanin dis nöbeti yerlerde koltuklarda surunduk sabah yaptikDaha iyiyim canımağrı kesici içtim ama hâlâ az da olsa başım ağrıyor. Uykusuzluktandır büyük ihtimal.
Sen nasılsın canım?
Menulerin coook guzel helal olsun zaten kilo eksisine de yansiyor ışıl ışıl :) çabuk mezun olucan sen burdan canimSabahtan kizimla geri uyudum ama bir uyumusuz 1 de uyandikkahvaltiydi evi toparlamaydi filan anca kizi uyuturken bakabildim. esperenzaa gecmis olsun canim tesisat isi halloldu mu
medgic26 sabah 5 de mesajini gordum alinyi yaptim ama dunku olaylari okuyunca cevap vermeyi unuttum. Kafeinli iceceklerin genel ooarak sut kalitesini etkiledigini biliyorum ama ne hamileyken nede dogumdan sonra kisitlama yapamadim kendime yiyeceklerle telafi ettigimi dusunuyorum menulerim nasil sence
Diş süreci çok sıkıntılı olabiliyor canım.Kolay gelsin. Bir şekilde geçiyor ama nasıl geçiyor çeken bilir.Valla benimde uyku olmadi haktanin dis nöbeti yerlerde koltuklarda surunduk sabah yaptikfirsat buldukca uyumaya calisiyorum ama olmuyooo
Diş süreci çok sıkıntılı olabiliyor canım.Kolay gelsin. Bir şekilde geçiyor ama nasıl geçiyor çeken bilir.
Benimki hem erken çıkardı hem de ikişer ikişer çıkardığı için her diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hep hasta oldu.
2 yaşına gelmeden dişleri tamamlanmıştı.Ohhh dediğimi hatırlıyorum bittiğinde.
Diş bitiyor başka bişey başlıyor böyle böyle büyüyorlar canım
Ben seni abide fotosudan dolayı ckaleli olabilecegini dusunmustum :)Ay bu sehirde o cok zor ya :) urfa da yasiyorum ben kebap lahmacun memleketi. Yemezsem bi yerim şişer mazallah
insallah canim benim ya sizler sayesindeMenulerin coook guzel helal olsun zaten kilo eksisine de yansiyor ışıl ışıl :) çabuk mezun olucan sen burdan canim
Ay abartmisim tabi de en fazla 3 saatte bir içtim. Anti iyotik verdi ve çene cerrahisi ne gidip 20lik disimi cektirmem gerekiyormuş. Çok korktum bakalım ne yapıcaz. Ramazandan sonraya ertelesem diyorum.gitsinkilolar01 canım bi kutu parol elbette abartmadır da kaç tane içtin bakim dr bana 6 saatte bir al dedi onca ateşime rağmen.aman diyeyim bi şey olmasın sana da kuzuya da
Hmmm bi olcusubolmali diymi internet de bakayim merak ettim kuzum nasil gidiyor hayat ne zaman geliyorsunBen hiç karabuğday yemedim sanirim, eğer grecka değilse.
Ama mantıken serbest olması lazım bugday olduğu için.
7. Ayda basladik bebemm her ay 1 dis cikiyor 4. Yolda uzun uzun cekiyor aciyi yavrummDiş süreci çok sıkıntılı olabiliyor canım.Kolay gelsin. Bir şekilde geçiyor ama nasıl geçiyor çeken bilir.
Benimki hem erken çıkardı hem de ikişer ikişer çıkardığı için her diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hep hasta oldu.
2 yaşına gelmeden dişleri tamamlanmıştı.Ohhh dediğimi hatırlıyorum bittiğinde.
Diş bitiyor başka bişey başlıyor böyle böyle büyüyorlar canım
Olsun yahu bi gulmeleri yeter :) iyiki varlar yavruslar... allahim isteyen her yuvaya minik melek gondersin insallahinsallah canim benim ya sizler sayesindesanada cok gecmis olsun kuzucuk insallah hemencecik cikarir disi benimkininde bu ara huyu suyu degisti bazen cok zorluyorlar
Biz de Erik dalı eşliğinde yiyoruz yemeklerimiziCok fenalar kuzu benim bebe 2 aylikken tarkan yollayla mama yiyordu sen dusun artik
Hepsi bir cesitBiz de Erik dalı eşliğinde yiyoruz yemeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?