Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunkü menüm
Kahvalti:
Sabah 1 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, 2 ceviz, sekersiz yesil cay (yarim limonlu) hic ekmek yemedim.
ara: 5 6 tane kuru uzum, iki kayisi, badem 3, 4 tane, çay. Ara icin fazla diyebilirsiniz ama dersim yogun olunca atistirma geregi duyuyorum.
Oglen: kabak yemegi, bir kaseden az yogurt, iki kasik makarna
Aksam: kucuk porsiyon etli kuru fasulye, yarim kase corba, salata
Su 2.5 litre
Bir kupa daha yesil cay (yine limonlu)
Bugun spor henüz yapmadim. Yaparsam yazicam. Tum gün ayaktaydim. Her ders 3 kat indim ciktim. Evde zaten hic durdugum yok. Hareket harekettir :) adim programini indirmem lazim aslinda.
esperenzaa medgic26

Hmmm bi olcusubolmali diymi internet de bakayim merak ettim kuzum nasil gidiyor hayat ne zaman geliyorsun
Cuma evimde olucam nasipse, ctesi de eskisinden cok daha dikkat ederek yoluma devam etmek istiyorum.
Listeye de haftaya cuma hemen girmek istiyorum izinden çıkıp.
Benim iki büyük iddiam var, 1 temmuza kadar, vermem lazım, kaybedemem

ayrilamiyorum burdan cnm bagimlilik yapti

tansyonunu olctur istersen cnm
insan bir alışınca arıyor buraları
evet ya hep böyle oluyor, duruyor duruyor buraya geliyorum her şey üst üste gelmeye başlıyor. kaderim galiba bu kez elimden geleni yapıyorum ama. 2 gündür bazı kaçamaklarım oldu. ama yemek düzenim eskisine göre çok daha iyi diyebilirim. haftasonu spora başlıyorum

İyi akşamlar çıtır hatunlar.Migrenim tuttu öğlen 3 e kadar kıvrandım.Sonra ilaçla geçti gibi.
Bugün ki menüm
Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek

Ara
7 çiğ badem

Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba
1 dlm kıtır ekmek

Ara
1 kupa yeşil çay

Akşam
Yoğurtlu semizotu salatası
1/2 dlm ekmek

Sıvılar
2 lt su 3 lt tamamlayacağım

Dipnot : Yemek yedim ama hala çok açım.Regl olacağım doymuyorum

Yani doymaman reglden degilde yanlis beslenmenden kaynakli olabilir. Dogru duzgun birsey yememissin ogle ve aksamda. Hele aksam semizotu salatasi var sadece bilemedim en iyisi daha bilgili olanlar yorum yapsin

Yani doymaman reglden degilde yanlis beslenmenden kaynakli olabilir. Dogru duzgun birsey yememissin ogle ve aksamda. Hele aksam semizotu salatasi var sadece bilemedim en iyisi daha bilgili olanlar yorum yapsin
Yorumun için teşekkür ederim canım.Diyetisyenle çalışıyorum canım aslında akşam smothie vardı ama ben yapmadım onun yerine semizotu yedim.

Canim acsın cunku :) diyet yaparken saglikli yapma taraftariyim. Protein karbonhidrat yag vitamin dengesini korumak lazim. Yoksa kaslardan gider kilolar.aksam yemeginin yaninda tok tutacak bi seyler olmaliydi. Tecrubeliler daha iyi yorum yapacaktit

Selamlar kızlar...
@kolera88 sabahki yazdığın cevaba herhangi bir cevap vermedim,biraz bilinçli bir yaklaşımdı aslında.
Başım çok ağrıyordu ki hâlâ da ağrıyor biraz ve oldukça ters de birgün geçirdim. Bu sebeple biraz sakinleşmeyi bekledim.
Tartı fotosu isteme konusunun yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu,hem sabahki yazışmalarından hem de o tartı mesajı yorumundan sonraki mesajlarından anladım.
Senin yada takımdaki kimsenin kötü niyetli,kötü kalpli olmadığını biliyorum.

Sadece takım yarışmaları daha çok rekabet ve sorumluluk ve çok dikkat gerektiriyor ve koleracım senin de vermen gereken az bi kilo olduğu için tamımın kuralları sana zor gelmiş olabilir.sen de kendi pencerenden haklısın ama ben de takım sorumluluğu adına haklıyım canım. ( kaçamakların ve paylaşım azlığı konusunda)
Burası sanal olsa bile, bile isteye kimsenin kalbini kırmayı istemem. İyi kötü bir paylaşımımız oldu, bu süreçte benim sana az bi hakkım geçtiyse bile helal olsun ve lütfen sen de helal et olur mu?
Cuma günü tartı bildirimi yaparsan buradan yada özelden farketmez canım, bildirimli izne ayırırım, yapmazsan da bildirimsiz izne ayırırım.senin için hangisi uygunsa o şekilde yapalım.
İstemeden kırdıysam da affola

Kızlar tam 12 saattir hiç durmadan çalışıyorum sadece bi yarım saat 45 dk kahvaltı molası verdim. O kadar yorgun ve halsizim ki... Kanguru_ sen naptın canım

Afiyet olsun cnm. Sivi seyler tuket kahve olabilir istahini keset

Canım 1/2 sb kabak çekirdeği ve yeşilçay içeceğim.Evde börekler var kendimi tutmaya çalışıyorum
Aman sakin yeme. Bak gecen hafta bildirim yapmadin. Bu hfta yuzden ikiye bolunecek. O yuzden cok dikkat etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…