Ayy gosterisi mi vardi ne guzel gurur verici masallah kuzumaKızımın gosterisi bitti eve geldik. Oğlumu uyutup yemek hazirliycam. Neler yaptınız çok merak ediyorum hemen geçmişe bakayım.
Yok canim. Urfali da degilim. Gorev icin burdayimBen seni abide fotosudan dolayı ckaleli olabilecegini dusunmustum :)
Cuma evimde olucam nasipse, ctesi de eskisinden cok daha dikkat ederek yoluma devam etmek istiyorum.Hmmm bi olcusubolmali diymi internet de bakayim merak ettim kuzum nasil gidiyor hayat ne zaman geliyorsun
Ben de görev dolayısıyla Adıyaman'dayim. Komşuyuz :)Yok canim. Urfali da degilim. Gorev icin burdayim
Ben de görev dolayısıyla Adıyaman'dayim. Komşuyuz :)
Aslen Çanakkaleli'yim. Hatta şuan Çanakkale'deyim[/QUOTE
Adiyaman a gelmistim. Kac yildir ordasin? Ben de Bursaliyim. Guzel Bursam ah ahh :)
insan bir alışınca arıyor buralarıayrilamiyorum burdan cnm bagimlilik yapti
tansyonunu olctur istersen cnm
evet ya hep böyle oluyor, duruyor duruyor buraya geliyorum her şey üst üste gelmeye başlıyor. kaderim galiba
senin hep böyle oluyor sanki:)) ne zaman burada olsan bir yoğunluk çöküyor.diyet nasıl gidiyor bi onu söyle bakalım
Yoğunluğun geçene kadar sadece menü paylaşmaya çalış canım.Yoğunluğun azalır azalmaz da seni daha aktif bir şekilde bekliyorum canım:)
Yani doymaman reglden degilde yanlis beslenmenden kaynakli olabilir. Dogru duzgun birsey yememissin ogle ve aksamda. Hele aksam semizotu salatasi var sadece bilemedim en iyisi daha bilgili olanlar yorum yapsinİyi akşamlar çıtır hatunlar.Migrenim tuttu öğlen 3 e kadar kıvrandım.Sonra ilaçla geçti gibi.
Bugün ki menüm
Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
Ara
7 çiğ badem
Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba
1 dlm kıtır ekmek
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam
Yoğurtlu semizotu salatası
1/2 dlm ekmek
Sıvılar
2 lt su 3 lt tamamlayacağım
Dipnot : Yemek yedim ama hala çok açım.Regl olacağım doymuyorum
Yorumun için teşekkür ederim canım.Diyetisyenle çalışıyorum canım aslında akşam smothie vardı ama ben yapmadım onun yerine semizotu yedim.Yani doymaman reglden degilde yanlis beslenmenden kaynakli olabilir. Dogru duzgun birsey yememissin ogle ve aksamda. Hele aksam semizotu salatasi var sadece bilemedim en iyisi daha bilgili olanlar yorum yapsin
Canim acsın cunku :) diyet yaparken saglikli yapma taraftariyim. Protein karbonhidrat yag vitamin dengesini korumak lazim. Yoksa kaslardan gider kilolar.aksam yemeginin yaninda tok tutacak bi seyler olmaliydi. Tecrubeliler daha iyi yorum yapacaktitİyi akşamlar çıtır hatunlar.Migrenim tuttu öğlen 3 e kadar kıvrandım.Sonra ilaçla geçti gibi.
Bugün ki menüm
Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
Ara
7 çiğ badem
Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba
1 dlm kıtır ekmek
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam
1/2 dlm ekmek
Sıvılar
Istemiydin bugun? Bende temizlik yaptim malum 3 4 gundur eve bitek yatmaya girdigimden ev bayaga dagilmistiKızlar tam 12 saattir hiç durmadan çalışıyorum sadece bi yarım saat 45 dk kahvaltı molası verdim. O kadar yorgun ve halsizim ki...Kanguru_ sen naptın canım
Afiyet olsun cnm. Sivi seyler tuket kahve olabilir istahini kesetİyi akşamlar çıtır hatunlar.Migrenim tuttu öğlen 3 e kadar kıvrandım.Sonra ilaçla geçti gibi.
Bugün ki menüm
Sabah
1 h.yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dlm ekmek
Ara
7 çiğ badem
Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba
1 dlm kıtır ekmek
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam
1/2 dlm ekmek
Sıvılar
12 saat durmadan calismak miKızlar tam 12 saattir hiç durmadan çalışıyorum sadece bi yarım saat 45 dk kahvaltı molası verdim. O kadar yorgun ve halsizim ki...Kanguru_ sen naptın canım
Canım 1/2 sb kabak çekirdeği ve yeşilçay içeceğim.Evde börekler var kendimi tutmaya çalışıyorumAfiyet olsun cnm. Sivi seyler tuket kahve olabilir istahini keset
Aman sakin yeme. Bak gecen hafta bildirim yapmadin. Bu hfta yuzden ikiye bolunecek. O yuzden cok dikkat etmelisinCanım 1/2 sb kabak çekirdeği ve yeşilçay içeceğim.Evde börekler var kendimi tutmaya çalışıyorum
Yok canım yemedim.Tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum benim eski diyet listemde vardıAman sakin yeme. Bak gecen hafta bildirim yapmadin. Bu hfta yuzden ikiye bolunecek. O yuzden cok dikkat etmelisin
Afiyet olsun cnm. Unutma o gelinligin guzel olmasi icin en az 77-75 olman lazim. Yoksa herkes sana sisko gelin derYok canım yemedim.Tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum benim eski diyet listemde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?