Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim... oglen makarna yerine tam kase yogurt yeseydin keske.. evet ara fazla olmus cunku sen oglende besleniyorsun... zamanla oturcak menun cok cok kotu degil bence :)

Çabuk gel çabuk gittigin kilodan asagida gelde gir hemen

Sabah karatay kahvalti
oglen1 corba kasesi cacik yedim sasirtiyorum vucudumu
Aksama kadar sıvı cay soda 2 fincan turk kahvesi beyaz cay yesilcay
Aksam balik izgara salata
Su 3lt 10000 adim

Ama benim basim donmeye basladi ya gecenin uykusuzlugundan yada az yedigimden anlamadim gitti fikri olan??? esperenzaa fattylamb94

Uykusuzluktan olabilir canım.ben de bugün bir tuhaftım ve yemek bile yapamadım
Eşim neyse ki menemene bayılır , o yaptı yedik.

Az yiyosun çiğdemim. Yine 2 öğün ye ama dolu dolu ye

Ramazan başlayınca biter diye düşünüyorum. Bizi çok etkiledi bu iş. Halıyı özledim, evde yemek yemeyi özledim
Neyse ki az kalmış canım.güle güle oturursunuz inşallah.
Afiyet olsun canimm dinlenmek lazim... duramiycam burda yaticam erkenden kocise devrettim haktosumuda öpüyorum çok
sağol canım.boş bol dinlen ben de oğlumu uyutursam yan gelip yatacağım

Aksami ayarlayamiyorum sanırım canim istemiyor bilmiyorum ned3n boyle
İki öğün yediğin için az yeme canım, bol bol ye.benim de bu akşam iştahım yoktu az yedim ama kesin kahvaltıya kurt gibi aç olurum.
Bazı geceler sabah olsa da doya doya kahvaltı yapsam diye hayal kuruyorum

Ay abartmisim tabi de en fazla 3 saatte bir içtim. Anti iyotik verdi ve çene cerrahisi ne gidip 20lik disimi cektirmem gerekiyormuş. Çok korktum bakalım ne yapıcaz. Ramazandan sonraya ertelesem diyorum.
Canım çok geçmiş olsun, dişini de ihmal etme.hiç olmayacak zamanda ve yerde tutar seni mahveder ki diş hep öyle olmayacak yer ve zamanlarda tutar.
Biz de Erik dalı eşliğinde yiyoruz yemeklerimizi
Ben yemek yedirmek konusunda şanslıyım yada ben hep masada ailece bir arada yedirdim öyle alıştı. Yemezse aç kalacağını bildiği için yiyor artık haylaz
afiyet olsun canım.keşke iki kaşık da olsa makarna yerine daha sağlıklı şeylerden daha çok yiyebilseydin:) çorba, makarna, fasulye biraz fazla karbonhidrat almışsın gibi. Akşam özellikle karbonhidratı az tut tatlım. Akşam keşke fasulyeyi daha çok yeseydin çorba içmeseydin de olurdu.
Menün güzel aslında.

Dönüyor musun canım çok sevindim.büyük iddialar iyidir. Benim de eşim yanılıp yak
Istemiydin bugun? Bende temizlik yaptim malum 3 4 gundur eve bitek yatmaya girdigimden ev bayaga dagilmisti
Ne gezdin be.4 günlük saltanattan sonra ev işi de çekilmez ki kuzumohhh iyi olmuş her yeri iyice temizle
Kusura bakmayın canım net bitti o yüzden hiç girip yazamadım pazartesi 69 40 çıktım ama paketi yok giremiyorum aklım sizde ;(
TAMAM canım

Canım 1/2 sb kabak çekirdeği ve yeşilçay içeceğim.Evde börekler var kendimi tutmaya çalışıyorum
Ben de börek yapiyorum şuan. Ama yemeyecegim.
Corba ilikli kemik corbasiydi ama o yuzden icmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…