Aynen öyle canım.Haziran 23 e kadar 90 ın altına inmem lazım ilk.Afiyet olsun cnm. Unutma o gelinligin guzel olmasi icin en az 77-75 olman lazim. Yoksa herkes sana sisko gelin der
Afiyet olsun canim... oglen makarna yerine tam kase yogurt yeseydin keske.. evet ara fazla olmus cunku sen oglende besleniyorsun... zamanla oturcak menun cok cok kotu degil bence :)Bugunkü menüm
Kahvalti:
Sabah 1 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, 2 ceviz, sekersiz yesil cay (yarim limonlu) hic ekmek yemedim.
ara: 5 6 tane kuru uzum, iki kayisi, badem 3, 4 tane, çay. Ara icin fazla diyebilirsiniz ama dersim yogun olunca atistirma geregi duyuyorum.
Oglen: kabak yemegi, bir kaseden az yogurt, iki kasik makarna
Aksam: kucuk porsiyon etli kuru fasulye, yarim kase corba, salata
Su 2.5 litre
Bir kupa daha yesil cay (yine limonlu)
Bugun spor henüz yapmadim. Yaparsam yazicam. Tum gün ayaktaydim. Her ders 3 kat indim ciktim. Evde zaten hic durdugum yok. Hareket harekettir :) adim programini indirmem lazim aslinda.
esperenzaa medgic26
Çabuk gel çabuk gittigin kilodan asagida gelde gir hemenCuma evimde olucam nasipse, ctesi de eskisinden cok daha dikkat ederek yoluma devam etmek istiyorum.
Listeye de haftaya cuma hemen girmek istiyorum izinden çıkıp.
Benim iki büyük iddiam var, 1 temmuza kadar, vermem lazım, kaybedemem
Yok kız işe gitmedim bugün mutfak bitti parkeler falan bitti anam ağladı resmenIstemiydin bugun? Bende temizlik yaptim malum 3 4 gundur eve bitek yatmaya girdigimden ev bayaga dagilmisti
Uykusuzluktan olabilir canım.ben de bugün bir tuhaftım ve yemek bile yapamadımSabah karatay kahvalti
oglen1 corba kasesi cacik yedim sasirtiyorum vucudumu
Aksama kadar sıvı cay soda 2 fincan turk kahvesi beyaz cay yesilcay
Aksam balik izgara salata
Su 3lt 10000 adim
Ama benim basim donmeye basladi ya gecenin uykusuzlugundan yada az yedigimden anlamadim gitti fikri olan???esperenzaa fattylamb94
Normalde fabrikada çalışıyorum da bugün işe gitmedim evdeydim. Evimizde tadilat vardı hiç oturmadık ağlayacaktım artık yorgunluktan12 saat durmadan calismak mine is yapiyorsun canim ?
Canım bi bitemedi gitti bu tadilat.kolay gelsin tatlım.bari hemen yat uyuNormalde fabrikada çalışıyorum da bugün işe gitmedim evdeydim. Evimizde tadilat vardı hiç oturmadık ağlayacaktım artık yorgunluktan
Az yiyosun çiğdemim. Yine 2 öğün ye ama dolu dolu yeSabah karatay kahvalti
oglen1 corba kasesi cacik yedim sasirtiyorum vucudumu
Aksama kadar sıvı cay soda 2 fincan turk kahvesi beyaz cay yesilcay
Aksam balik izgara salata
Su 3lt 10000 adim
Ama benim basim donmeye basladi ya gecenin uykusuzlugundan yada az yedigimden anlamadim gitti fikri olan???esperenzaa fattylamb94
Ramazan başlayınca biter diye düşünüyorum. Bizi çok etkiledi bu iş. Halıyı özledim, evde yemek yemeyi özledimCanım bi bitemedi gitti bu tadilat.kolay gelsin tatlım.bari hemen yat uyu
Afiyet olsun canimm dinlenmek lazim... duramiycam burda yaticam erkenden kocise devrettim haktosumuda öpüyorum çokUykusuzluktan olabilir canım.ben de bugün bir tuhaftım ve yemek bile yapamadım
Eşim neyse ki menemene bayılır , o yaptı yedik.
Aksami ayarlayamiyorum sanırım canim istemiyor bilmiyorum ned3n boyleAz yiyosun çiğdemim. Yine 2 öğün ye ama dolu dolu ye
Neyse ki az kalmış canım.güle güle oturursunuz inşallah.Ramazan başlayınca biter diye düşünüyorum. Bizi çok etkiledi bu iş. Halıyı özledim, evde yemek yemeyi özledim
sağol canım.boş bol dinlen ben de oğlumu uyutursam yan gelip yatacağımAfiyet olsun canimm dinlenmek lazim... duramiycam burda yaticam erkenden kocise devrettim haktosumuda öpüyorum çok
İki öğün yediğin için az yeme canım, bol bol ye.benim de bu akşam iştahım yoktu az yedim ama kesin kahvaltıya kurt gibi aç olurum.Aksami ayarlayamiyorum sanırım canim istemiyor bilmiyorum ned3n boyle
Canım çok geçmiş olsun, dişini de ihmal etme.hiç olmayacak zamanda ve yerde tutar seni mahveder ki diş hep öyle olmayacak yer ve zamanlarda tutar.Ay abartmisim tabi de en fazla 3 saatte bir içtim. Anti iyotik verdi ve çene cerrahisi ne gidip 20lik disimi cektirmem gerekiyormuş. Çok korktum bakalım ne yapıcaz. Ramazandan sonraya ertelesem diyorum.
Ben yemek yedirmek konusunda şanslıyım yada ben hep masada ailece bir arada yedirdim öyle alıştı. Yemezse aç kalacağını bildiği için yiyor artık haylazBiz de Erik dalı eşliğinde yiyoruz yemeklerimizi
afiyet olsun canım.keşke iki kaşık da olsa makarna yerine daha sağlıklı şeylerden daha çok yiyebilseydin:) çorba, makarna, fasulye biraz fazla karbonhidrat almışsın gibi. Akşam özellikle karbonhidratı az tut tatlım. Akşam keşke fasulyeyi daha çok yeseydin çorba içmeseydin de olurdu.Bugunkü menüm
Kahvalti:
Sabah 1 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, 2 ceviz, sekersiz yesil cay (yarim limonlu) hic ekmek yemedim.
ara: 5 6 tane kuru uzum, iki kayisi, badem 3, 4 tane, çay. Ara icin fazla diyebilirsiniz ama dersim yogun olunca atistirma geregi duyuyorum.
Oglen: kabak yemegi, bir kaseden az yogurt, iki kasik makarna
Aksam: kucuk porsiyon etli kuru fasulye, yarim kase corba, salata
Su 2.5 litre
Bir kupa daha yesil cay (yine limonlu)
Bugun spor henüz yapmadim. Yaparsam yazicam. Tum gün ayaktaydim. Her ders 3 kat indim ciktim. Evde zaten hic durdugum yok. Hareket harekettir :) adim programini indirmem lazim aslinda.
esperenzaa medgic26
Dönüyor musun canımCuma evimde olucam nasipse, ctesi de eskisinden cok daha dikkat ederek yoluma devam etmek istiyorum.
Listeye de haftaya cuma hemen girmek istiyorum izinden çıkıp.
Benim iki büyük iddiam var, 1 temmuza kadar, vermem lazım, kaybedemem
Ne gezdin be.4 günlük saltanattan sonra ev işi de çekilmez ki kuzumIstemiydin bugun? Bende temizlik yaptim malum 3 4 gundur eve bitek yatmaya girdigimden ev bayaga dagilmisti
TAMAM canımKusura bakmayın canım net bitti o yüzden hiç girip yazamadım pazartesi 69 40 çıktım ama paketi yok giremiyorum aklım sizde ;(
Ben de börek yapiyorum şuan. Ama yemeyecegim.Canım 1/2 sb kabak çekirdeği ve yeşilçay içeceğim.Evde börekler var kendimi tutmaya çalışıyorum
Corba ilikli kemik corbasiydi ama o yuzden icmistim.Canım çok geçmiş olsun, dişini de ihmal etme.hiç olmayacak zamanda ve yerde tutar seni mahveder ki diş hep öyle olmayacak yer ve zamanlarda tutar.
Ben yemek yedirmek konusunda şanslıyım yada ben hep masada ailece bir arada yedirdim öyle alıştı. Yemezse aç kalacağını bildiği için yiyor artık haylaz
afiyet olsun canım.keşke iki kaşık da olsa makarna yerine daha sağlıklı şeylerden daha çok yiyebilseydin:) çorba, makarna, fasulye biraz fazla karbonhidrat almışsın gibi. Akşam özellikle karbonhidratı az tut tatlım. Akşam keşke fasulyeyi daha çok yeseydin çorba içmeseydin de olurdu.
Menün güzel aslında.
Afiyet olsun canım.Ben de börek yapiyorum şuan. Ama yemeyecegim.
Corba ilikli kemik corbasiydi ama o yuzden icmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?