Tesekkur ederim kuzum :) fedakarlik bu olsa gerekAfiyet olsun canım.
Böreği de yememekle en iyisini yapıyorsub canım.
Bizim evde de durumlar genelde aynı oluyor canım.Eşime, oğluma yapıp benim de yemediğim çok şey var.Tesekkur ederim kuzum :) fedakarlik bu olsa gerek
ayy bitsin artik yaaa ne tembel adamlarmis bitiremediler bi turluYok kız işe gitmedim bugün mutfak bitti parkeler falan bitti anam ağladı resmen
aslinda ev pis degil sadece cok daginikti onlari toparla ortsligi sil supur yemek yap camasir ax katla yerine koy bulasik mk bosalt derken aksami ettim. Anam simdi bakiyorumda az is yapmamisimDönüyor musun canımçok sevindim.büyük iddialar iyidir. Benim de eşim yanılıp yak
Ne gezdin be.4 günlük saltanattan sonra ev işi de çekilmez ki kuzumohhh iyi olmuş her yeri iyice temizle
TAMAM canım
Ben yaptığın işi okurken yoruldum, sen yaparken ne oldun kuzumayy bitsin artik yaaa ne tembel adamlarmis bitiremediler bi turlu
aslinda ev pis degil sadece cok daginikti onlari toparla ortsligi sil supur yemek yap camasir ax katla yerine koy bulasik mk bosalt derken aksami ettim. Anam simdi bakiyorumda az is yapmamisim
Sansa bakBen yaptığın işi okurken yoruldum, sen yaparken ne oldun kuzum
Ben doğdum doğalı tembelim, bana iş yap demeyin de ne derseniz deyin.
Ben küçükken de böyleydim sağolsun benden iki yaş küçük kız kardeşim temizlik hastasıydı da o zaman da temizlikten yırtardım.
Üniversitede okurken arkadaşım da öyle tam temizlik hastasıydıEvi zevkle temizlerdi
Düşündüm de tembel olduğum kadar şanslıymışım
Hahaha kız buraya yazana kadar farketmemiştim bu kadar şanslı olduğumuSansa bakheryerde bi temizlikci bulup yirtmissin
Cevrende oyle kisiler olmasa beli severdin temizligiHahaha kız buraya yazana kadar farketmemiştim bu kadar şanslı olduğumu
Bazılarının içinden gelir ya temizlik yapmak benim içimden hiç gelmedi ve etrafımda temizlik yapmak içinden gelen çok oldu .
Kızkardeşim yada üniversiteden arkadaşım bana geldiklerinde yine aynılarYapmayın yormayın kendinizi dedikçe mutfağı ciflerken yakalıyorum
Annem çok uğraştı ama sanırım mayamda temizlik yapmak olmadığını farkedince kızkardeşimin üzerinde çalıştıCevrende oyle kisiler olmasa beli severdin temizligibenim annem sagolsun zorla sevdirdi simdj vazgecemiyorum
Valla ne kadar ugrassamda senin gibi mayasinda yoksa sevmezAnnem çok uğraştı ama sanırım mayamda temizlik yapmak olmadığını farkedince kızkardeşimin üzerinde çalıştı
HahahahaAlışkanlıklardan kurtulunmuyor.kız bari sen ece’ye zorla temizlik yapmayı sevdirme, etrafında temizlik yapmayı seven birilerini bulmayı sevdir de kuzucuk ilerde rahat etsin
Karakter meselesi gerçekten . kızkardeşimle beni aynı anne büyüttü ama ben böyle çıktımValla ne kadar ugrassamda senin gibi mayasinda yoksa sevmezmayasinda varsa ben ogretmeden yapar zatn
Heryerden ballisin masallahKarakter meselesi gerçekten . kızkardeşimle beni aynı anne büyüttü ama ben böyle çıktımGerçi hep diyorum temiz olmayı seviyorum ama temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.
Eşim bile bile evlendiği için hiç sorun yaşamadım
Yok ama ramazanda doğmuşum, kadir gecesi doğmuş olsaydım bi de nasıl ballı olurdum düşünemiyorumHeryerden ballisin masallahkadir gecesimi dogdun acaba
Ay sorma kız her allahın günüde geldiler biliyo musun çalıştı yani adamlar ama daha yeni bitiyo. Bir tek badana kaldı o da 2 günlük iş zatenayy bitsin artik yaaa ne tembel adamlarmis bitiremediler bi turlu
Ben de 4 yildir urfa
Ben de 4 yildir urfa
afiyet olsun kuzumİyi geceler kızlar menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
Aralarda şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
19:00 menemen ve 2 ince dilim kurutulmuş et
Su: 2,5 l
Spor: yok maalesef.
oyy cok guzel uyumusum oglusda kiyak gecti gece kalkmadi hic benden mutlusu yok yahuuuNeyse ki az kalmış canım.güle güle oturursunuz inşallah.
sağol canım.boş bol dinlen ben de oğlumu uyutursam yan gelip yatacağım
aksam canim hicc istemiyor zorluyorum kendimi sonra migdem bulanir gibi oluyor isyanlarda vucudum direniyoo banaİki öğün yediğin için az yeme canım, bol bol ye.benim de bu akşam iştahım yoktu az yedim ama kesin kahvaltıya kurt gibi aç olurum.
Bazı geceler sabah olsa da doya doya kahvaltı yapsam diye hayal kuruyorum
menun coook guzel canim afiyet olsunBugunku menum
Sabah. 1 kk peynir, 3 aset siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ogle. 2 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tane salatalik
Ara. Duble turk kahvesi, 3 adet hurma
Aksam. 1 guvec soganli biberli et sote, salata, 1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi
Cayin yanina 6 7 adet cig badem
Su. 3 lt
Spor 450 ip atlama 90 p
240 bolgesel hareket 144 p
60 adet mekik 36 p
Toplam 270 puan
ayyy kendimi okudum resmen kahkaha attım bende de hic oyle donalimlar yokkkAnnem çok uğraştı ama sanırım mayamda temizlik yapmak olmadığını farkedince kızkardeşimin üzerinde çalıştı
HahahahaAlışkanlıklardan kurtulunmuyor.kız bari sen ece’ye zorla temizlik yapmayı sevdirme, etrafında temizlik yapmayı seven birilerini bulmayı sevdir de kuzucuk ilerde rahat etsin
gunaydin esram bebegim bu tadilatlar yetti canina vallahi kiyamamGünaydın güzellikler
gunaydin guzellikHerkese gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?