Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugunku menum

Sabah. 1 kk peynir, 3 aset siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay

Ogle. 2 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tane salatalik

Ara. Duble turk kahvesi, 3 adet hurma

Aksam. 1 guvec soganli biberli et sote, salata, 1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmegi

Cayin yanina 6 7 adet cig badem

Su. 3 lt

Spor 450 ip atlama 90 p
240 bolgesel hareket 144 p
60 adet mekik 36 p

Toplam 270 puan

Yok kız işe gitmedim bugün mutfak bitti parkeler falan bitti anam ağladı resmen
ayy bitsin artik yaaa ne tembel adamlarmis bitiremediler bi turlu

Dönüyor musun canım çok sevindim.büyük iddialar iyidir. Benim de eşim yanılıp yak

Ne gezdin be.4 günlük saltanattan sonra ev işi de çekilmez ki kuzumohhh iyi olmuş her yeri iyice temizle

TAMAM canım
aslinda ev pis degil sadece cok daginikti onlari toparla ortsligi sil supur yemek yap camasir ax katla yerine koy bulasik mk bosalt derken aksami ettim. Anam simdi bakiyorumda az is yapmamisim

Ben yaptığın işi okurken yoruldum, sen yaparken ne oldun kuzum
Ben doğdum doğalı tembelim, bana iş yap demeyin de ne derseniz deyin.
Ben küçükken de böyleydim sağolsun benden iki yaş küçük kız kardeşim temizlik hastasıydı da o zaman da temizlikten yırtardım.
Üniversitede okurken arkadaşım da öyle tam temizlik hastasıydı Evi zevkle temizlerdi
Düşündüm de tembel olduğum kadar şanslıymışım

Sansa bak heryerde bi temizlikci bulup yirtmissin

Sansa bak heryerde bi temizlikci bulup yirtmissin
Hahaha kız buraya yazana kadar farketmemiştim bu kadar şanslı olduğumu
Bazılarının içinden gelir ya temizlik yapmak benim içimden hiç gelmedi ve etrafımda temizlik yapmak içinden gelen çok oldu .
Kızkardeşim yada üniversiteden arkadaşım bana geldiklerinde yine aynılarYapmayın yormayın kendinizi dedikçe mutfağı ciflerken yakalıyorum

Cevrende oyle kisiler olmasa beli severdin temizligi benim annem sagolsun zorla sevdirdi simdj vazgecemiyorum

Cevrende oyle kisiler olmasa beli severdin temizligi benim annem sagolsun zorla sevdirdi simdj vazgecemiyorum
Annem çok uğraştı ama sanırım mayamda temizlik yapmak olmadığını farkedince kızkardeşimin üzerinde çalıştı
HahahahaAlışkanlıklardan kurtulunmuyor.kız bari sen ece’ye zorla temizlik yapmayı sevdirme, etrafında temizlik yapmayı seven birilerini bulmayı sevdir de kuzucuk ilerde rahat etsin

Valla ne kadar ugrassamda senin gibi mayasinda yoksa sevmez mayasinda varsa ben ogretmeden yapar zatn

Valla ne kadar ugrassamda senin gibi mayasinda yoksa sevmez mayasinda varsa ben ogretmeden yapar zatn
Karakter meselesi gerçekten . kızkardeşimle beni aynı anne büyüttü ama ben böyle çıktımGerçi hep diyorum temiz olmayı seviyorum ama temizlik yapmayı hiç sevmiyorum.
Eşim bile bile evlendiği için hiç sorun yaşamadım

Heryerden ballisin masallah kadir gecesimi dogdun acaba

İyi geceler kızlar menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
Aralarda şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
19:00 menemen ve 2 ince dilim kurutulmuş et
Su: 2,5 l
Spor: yok maalesef.
afiyet olsun kuzum

Neyse ki az kalmış canım.güle güle oturursunuz inşallah.

sağol canım.boş bol dinlen ben de oğlumu uyutursam yan gelip yatacağım
oyy cok guzel uyumusum oglusda kiyak gecti gece kalkmadi hic benden mutlusu yok yahuuu

İki öğün yediğin için az yeme canım, bol bol ye.benim de bu akşam iştahım yoktu az yedim ama kesin kahvaltıya kurt gibi aç olurum.
Bazı geceler sabah olsa da doya doya kahvaltı yapsam diye hayal kuruyorum
aksam canim hicc istemiyor zorluyorum kendimi sonra migdem bulanir gibi oluyor isyanlarda vucudum direniyoo bana

menun coook guzel canim afiyet olsun

ayyy kendimi okudum resmen kahkaha attım bende de hic oyle donalimlar yokkk kocis yapio temizlik fitigim varya kiyamiooru kiz kardeşim de yok ki az da ona kakalayim isleri

Günaydın güzellikler
gunaydin esram bebegim bu tadilatlar yetti canina vallahi kiyamam

Herkese gunaydin
gunaydin guzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…