Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar dunku menu:

Kahvalti: haşlanmış yumurtayı çok az zeytinyağ nane limonla püre yaptım 2 dilim ekmek sandwich 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün: yarım yeşil elma
Öğlen: bol yeşilikli karabuğday yumurta peynir keten tohumlu salata cevizli.

Ara öğün: orta boy muz
Akşam: 1 kk kaşar ve 2 dilim ekmek surulmuş çemen, küçük dilim bitter çikolata
Zencefil çay
2,5 litre su
7000 adım

Nasil bir diyet uyguladığı anlamadım toplamda 4 dilim ekmek çikolata elma muz... nasil bir diyet uyguluyorsun paylasirmisin canim??? :)

Neredeyse yarım ekmek, muz, çikolata elma, kaşar çok ama çok fazla karbonhidrat olmuş

Şimdi benim, az kalorili bol lifli diyet :) kendi uydurmam, salata bir büyük tabak oluyor beni doyuruyor, sosunda 1 kaşik zeytin yağ sirke karabiber tuz var:) içinde peynirde var... bu aralar çok Yorgun oluyorum, geçen hafta yakın arkadaşım evlendi, baya yorulmuştum, spor yapamadığımdan az kalori tüketiyorum. Yazınca farkettim az yediğimi, midem biraz küçülsün oruçta daha rahat tutarim :)
Aslında öyle çok fazla kilom yok, ama benim sağlık açıdan kötü etkiliyor, ondan vermem lazım.

Ama ozaman ev pislenmiyodu dagilmiyodu bosuna neden yapayim
Gerçi orası da öyle tabi, şimdi hangi odadaysak on dk toplu kalıyor
Cok fenalar kuzu benim bebe 2 aylikken tarkan yollayla mama yiyordu sen dusun artik
Çocuuumun müzik kuşağı var desene annesi
İyiyim çok şükür canım, geç oldu gerçi amauyudum hepÇok şükür çıktı teyzesi
Ay abartmisim tabi de en fazla 3 saatte bir içtim. Anti iyotik verdi ve çene cerrahisi ne gidip 20lik disimi cektirmem gerekiyormuş. Çok korktum bakalım ne yapıcaz. Ramazandan sonraya ertelesem diyorum.
çok olmuş canım nasıl oldun?

İki dilim sabah iki dilim akşam yedim, normali bu değil mi? Öğlen zaten 3 kaşık şişmiş karabuğday vardı, kalorilerine bakınca çok gözükmüyor... öğrenci olunca bir şekilde idare ediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…