Aynen canim. 6 yil zorunlu hizmetÖğretmensin sanırım, zorunlu hizmetini mi dolduruyorsun?
Yok ama ramazanda doğmuşum, kadir gecesi doğmuş olsaydım bi de nasıl ballı olurdum düşünemiyorum
Hayir olsun insallahGünaydın kızlar
Çok saçma birgün geçiyor.Sabahtan beri herşey ters gidiyor.Defalarca besmele çektim ama hala öyle
Cuma gunu iyi bir rakam bekliyoruz o zaman senden canim :) ne mutlu sanaHerkese günaydın, sabah tartıya çıktığımda çok mutlu oldum :) sağolun arkadaşlar , burası gerçekten eğlenceli!
Nasil bir diyet uyguladığı anlamadım toplamda 4 dilim ekmek çikolata elma muz... nasil bir diyet uyguluyorsun paylasirmisin canim??? :)Merhabalar dunku menu:
Kahvalti: haşlanmış yumurtayı çok az zeytinyağ nane limonla püre yaptım 2 dilim ekmek sandwich 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün: yarım yeşil elma
Öğlen: bol yeşilikli karabuğday yumurta peynir keten tohumlu salata cevizli.
Ara öğün: orta boy muz
Akşam: 1 kk kaşar ve 2 dilim ekmek surulmuş çemen, küçük dilim bitter çikolata
Zencefil çay
2,5 litre su
7000 adım
Anammm anne olmuşta anneler gününe heycanlanıyoAnneler günü yaklasiyor varmi heyecan... benim ilk olucak gecen sene karnımdaydi :) kocis zaten süprizlidir cok merak ediyorum valla :)
Kocişin süprizliyse çok şanslısınAnneler günü yaklasiyor varmi heyecan... benim ilk olucak gecen sene karnımdaydi :) kocis zaten süprizlidir cok merak ediyorum valla :)
Neredeyse yarım ekmek, muz, çikolata elma, kaşar çok ama çok fazla karbonhidrat olmuşMerhabalar dunku menu:
Kahvalti: haşlanmış yumurtayı çok az zeytinyağ nane limonla püre yaptım 2 dilim ekmek sandwich 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün: yarım yeşil elma
Öğlen: bol yeşilikli karabuğday yumurta peynir keten tohumlu salata cevizli.
Ara öğün: orta boy muz
Akşam: 1 kk kaşar ve 2 dilim ekmek surulmuş çemen, küçük dilim bitter çikolata
Zencefil çay
2,5 litre su
7000 adım
Gerçi orası da öyle tabi, şimdi hangi odadaysak on dk toplu kalıyorAma ozaman ev pislenmiyodu dagilmiyodubosuna neden yapayim
Çocuuumun müzik kuşağı var desene annesiCok fenalar kuzu benim bebe 2 aylikken tarkan yollayla mama yiyordu sen dusun artik
İyiyim çok şükür canım, geç oldu gerçi amauyudum hepHahaha böcek ağzının tadını biliyor iyiymiş
Hoşbuldum canım.Sağol geçti şükür
hoşbuldumm canım:) nasılsın bebiş nasıl? 40’ı da çıktı şükür :))
Nefesi kuvvetli birimiz bi okusun takıma
senin hep böyle oluyor sanki:)) ne zaman burada olsan bir yoğunluk çöküyor.diyet nasıl gidiyor bi onu söyle bakalım
Yoğunluğun geçene kadar sadece menü paylaşmaya çalış canım.Yoğunluğun azalır azalmaz da seni daha aktif bir şekilde bekliyorum canım:)
çok olmuş canımAy abartmisim tabi de en fazla 3 saatte bir içtim. Anti iyotik verdi ve çene cerrahisi ne gidip 20lik disimi cektirmem gerekiyormuş. Çok korktum bakalım ne yapıcaz. Ramazandan sonraya ertelesem diyorum.
İnşallah sabah tartıldım, ama emin olamadım :) cuma yine tartilip yazacağım :)Cuma gunu iyi bir rakam bekliyoruz o zaman senden canim :) ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?