- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Ay çok teşekkür ederim. Geçmişi okuyordum ben de.biraz ağrısı hafifliği ama hala var. Bilemiyorum. Bulunduğum yerde çene Cerrahisi yok.annemlere ya da başka ile gitmem gerekecek. Iki çocukla en iyisi annem. Eşimin de işleri çok yoğun izin alamıyor bu ara. Öyle bekliyorum işte.Gerçi orası da öyle tabi, şimdi hangi odadaysak on dk toplu kalıyor
Çocuuumun müzik kuşağı var desene annesi
İyiyim çok şükür canım, geç oldu gerçi amauyudum hepÇok şükür çıktı teyzesi
çok olmuş canımnasıl oldun?
Öğrencilikle çok ekmek yemenin alakası yok canım o kadar ekmekle zayıflanmaz.İki dilim sabah iki dilim akşam yedim, normali bu değil mi? Öğlen zaten 3 kaşık şişmiş karabuğday vardı, kalorilerine bakınca çok gözükmüyor... öğrenci olunca bir şekilde idare ediliyor...
Daha önce diyetisiyen öğünlerde iki dilim (avuç içi kadar ) ekmek tüketilebileceğini söylemişti, yanı fazla tüketmedim, yemek yapma vaktim yoktu zaten o kaloriyide almadim, fazlalık nerde gördün anlamadım canım.Öğrencilikle çok ekmek yemenin alakası yok canım o kadar ekmekle zayıflanmaz.
Her hareketsiz ve sağlıksız geçirdiğimiz yıl bizden kaslarımızı alıp yağ veriyor. O zaman muhtemelen kas ağırlığın daha fazladır. Ödem olduğunu sanmıyorum çünkü 1 beden 5 cm. Yani 5 cm ödem olması çok zor özellikle bacaklarda.En üzüldüğüm konu az spor , bir ara ne güzel bölgesel haretketler yapıyordumarkadaşlar normalde ben 63 iken 38 beden kot olur du şuan 63 üm ama dün 40 oldu vücudum halen şiş mi acaba benim ? sizce esperenzaa fattylamb94 medgic26
4 dilim ekmek elma muz çikolata.. bunlar fazlalık, bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Akşamdan yemek yapabilirsin daha rahat oluyorDaha önce diyetisiyen öğünlerde iki dilim (avuç içi kadar ) ekmek tüketilebileceğini söylemişti, yanı fazla tüketmedim, yemek yapma vaktim yoktu zaten o kaloriyide almadim, fazlalık nerde gördün anlamadım canım.
Her hareketsiz ve sağlıksız geçirdiğimiz yıl bizden kaslarımızı alıp yağ veriyor. O zaman muhtemelen kas ağırlığın daha fazladır. Ödem olduğunu sanmıyorum çünkü 1 beden 5 cm. Yani 5 cm ödem olması çok zor özellikle bacaklarda.
Valla oyle metabolizmada yavaşlıyoryaşlanma belirtileri desene
Evet kocisten bekliyorumAnammm anne olmuşta anneler gününe heycanlanıyosenin minişin bi sürpriz yapamaz en az 3 sene ama olsun kocişin yapar
Ahhh ahhhh sen öyle sevionki evlenecen be kuzum bastan kabul etmisin... dur daha sonra vurursun duvara gelin olmayacan mi sen morartma bir tarafiniKocişin süprizliyse çok şanslısınBenim ki öküz ne süpriz ne hediye
Var varr tarkan seviool buyudugunde konsere gitcem derse kredi cekeriz artikÇocuuumun müzik kuşağı var desene annesi
Haydi bakalimm insallah canim :)İnşallah sabah tartıldım, ama emin olamadım :) cuma yine tartilip yazacağım :)
Gormedim kuzum etiket attin mi???medgic26 CANIM SEN DÜNKÜ MENÜMÜ YORUMLAMADIN
Öyle tatlı bi oğlan doğurduğun için bi bileziği hakettin benceEvet kocisten bekliyorumheheheh kuzum valla ne diyimmm kutlasin bi zahmet
Kaliplar fark ederrr takilma bunkafar sen yapabildigin kadar yap sporunu anlik sislik yapar kaslar cigdeminde oyleydiEn üzüldüğüm konu az spor , bir ara ne güzel bölgesel haretketler yapıyordumarkadaşlar normalde ben 63 iken 38 beden kot olur du şuan 63 üm ama dün 40 oldu vücudum halen şiş mi acaba benim ? sizce esperenzaa fattylamb94 medgic26
Yok kizz sendeÖyle tatlı bi oğlan doğurduğun için bi bileziği hakettin bence
Demesin zaten dur bi bu minnoş büyüsünde anasının ilgisini sevgisini alsın sonra 2. ÇocukYok kizz sendene bilezigi heheheh adam 2. Cocugu yapam demez valla hahahaha ayy esram yaa
Yapayim pes pese buyusunler yahu yas gidiyor eldenDemesin zaten dur bi bu minnoş büyüsünde anasının ilgisini sevgisini alsın sonra 2. Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?