Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay çok teşekkür ederim. Geçmişi okuyordum ben de.biraz ağrısı hafifliği ama hala var. Bilemiyorum. Bulunduğum yerde çene Cerrahisi yok.annemlere ya da başka ile gitmem gerekecek. Iki çocukla en iyisi annem. Eşimin de işleri çok yoğun izin alamıyor bu ara. Öyle bekliyorum işte.

İki dilim sabah iki dilim akşam yedim, normali bu değil mi? Öğlen zaten 3 kaşık şişmiş karabuğday vardı, kalorilerine bakınca çok gözükmüyor... öğrenci olunca bir şekilde idare ediliyor...
Öğrencilikle çok ekmek yemenin alakası yok canım o kadar ekmekle zayıflanmaz.

bEN GELDİM HATUNLAR BUGÜN GAYET İYİYİM ACABA HİÇ TATLI YEMEDİM YA ŞEKERİM Mİ DÜŞÜYOR AMA HURMA YİYORUM FAYDA ETMEZ Mİ?

Öğrencilikle çok ekmek yemenin alakası yok canım o kadar ekmekle zayıflanmaz.
Daha önce diyetisiyen öğünlerde iki dilim (avuç içi kadar ) ekmek tüketilebileceğini söylemişti, yanı fazla tüketmedim, yemek yapma vaktim yoktu zaten o kaloriyide almadim, fazlalık nerde gördün anlamadım canım.

Her hareketsiz ve sağlıksız geçirdiğimiz yıl bizden kaslarımızı alıp yağ veriyor. O zaman muhtemelen kas ağırlığın daha fazladır. Ödem olduğunu sanmıyorum çünkü 1 beden 5 cm. Yani 5 cm ödem olması çok zor özellikle bacaklarda.

4 dilim ekmek elma muz çikolata.. bunlar fazlalık, bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Akşamdan yemek yapabilirsin daha rahat oluyor

yaşlanma belirtileri desene

Kaliplar fark ederrr takilma bunkafar sen yapabildigin kadar yap sporunu anlik sislik yapar kaslar cigdeminde oyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…