Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevmekten ziyade anlaşmak ve güvenmek diyelim.kızzz morarsa da düğün ağustos sonu
Az vur o zaman izi kalmadin yada kalsin eseri sensin de hatta imzayi attiktan sonra 13 cm topugu gecir ayagina hahahah anamm sadistlestim yine

Yapayim pes pese buyusunler yahu yas gidiyor elden
Kız yapma valla çok üzülüyorum ben öyle olunca ilk çocuk ister istemez ilgisiz kalıyor. Ne kadar eşit davranmaya çalışsanda küçük olan sana daha muhtaç oluyo. Bence 4 yaş fark ideal. Tabi sen kendi maddi manevi durumunu daha iyi bilirsin. Yetebileceksen yaparsın

Dünün menüsü: (eskiden akşamdan paylaşıyordum ama şimdi sonraki güne bırakıyorum yatmadan içmeye ya da yemeye devam ediyorum diye)

Sabah(8.30) : 2,5 haşlanmış yumurta, yeşil zeytin, 1 tk keçiboynuzu pekmezi
(Biraz düzelince çeşitlendiririm umarım çünkü yiyemiyorum fazlasını)

Öğlen(13.30) : 2 kepçe tarhana çorbası (kızlar tarhanaya bakışımız nasıl?hani viteminli diye çocuklara hep içirmeye çalışırız ya)

17.30 :haşlanmış et ve 4 kepçe suyundan içtim
21.30 tarçınlı süt(uyurum demiştim ama Kızım uyumayınca ben de uyanık kaldım ve yatmadan yine acıktım 23.30 gibi bi kase yoğurt yedim.yoğurdu akşam yemeğinde et var diye yememiştim akşam)
Bugün de nohut pişireceğim, yarına balık düşünüyorum inşallah.(yemek düşünmeye başladığıma göre iyileşmişim) bugün nohut yersem şişliğini atarım de mi cumaya kadar esperenzaa fattylamb94 medgic26
Menülere hala ballikayfe yi etiketliyoruz değil mi?

İyi geceler kızlar menüm
10:00 klasik karatay kahvaltısı
Aralarda şekersiz türk kahvesi, yeşil çay
19:00 menemen ve 2 ince dilim kurutulmuş et
Su: 2,5 l
Spor: yok maalesef.
Canım ya Kaç zamandır soracaktım unuttum hep hastalıklar da girdi araya.kahvenin faydasını görüyor musun yoksa sevdiğin için mi içiyorsun?
Ay benimde öyle arkadaşlarım olsa ya ya da şimdi kocam öyle olsa Sevmiyorum temizlik yapmayı
Yok ama ramazanda doğmuşum, kadir gecesi doğmuş olsaydım bi de nasıl ballı olurdum düşünemiyorum
Özel bir formülü var mı canım bununYazda okuyalım
Anneler günü yaklasiyor varmi heyecan... benim ilk olucak gecen sene karnımdaydi :) kocis zaten süprizlidir cok merak ediyorum valla :)
Ay ne güzel maşallahBenimki ne istiyorsan alalım beni sürprizle uğraştırma der
Çocuklar olunca en iyisi annen o zaman canım.ben de implant yaptırcam bakalım yaz gibi inşallah
bEN GELDİM HATUNLAR BUGÜN GAYET İYİYİM ACABA HİÇ TATLI YEMEDİM YA ŞEKERİM Mİ DÜŞÜYOR AMA HURMA YİYORUM FAYDA ETMEZ Mİ?
Hoşgeldin canımTest yapsan canın sıkılır mı?bi test yapsan yine de canım?Hurmanın fayda etmesi lazım bence
Var varr tarkan seviool buyudugunde konsere gitcem derse kredi cekeriz artik heheheh gecen sene bin tl di
Abovv o da ne öyle.. büyüyene kadar bu fiyat katlanır, siz fon mon oluşturun bilet parası için
Yapayim pes pese buyusunler yahu yas gidiyor elden
kaç yaşındasın canım?yardkm edenin ykksa çok zor olur peş peşe? Büyüğün en güzel Çağlarını da kaçırırsın

Nasip bakalim yahuuu :) allahim nasipmederse gerisi sohbet muhabbet iste rabbim bilir

Tarhana çorbası = un çorbası. Çok un olduğu için artık çocuklarada tavsiye etmiyolar. Menün güzel bence ama sabahları yeşillik salatalık falan yesen daha güzel olur

Valla bana göre karisik geliyor cozemedim kizlar ne yorum yapacak merak ediyorum... ama sunu söyleyebilirim 1 kase corba 1 dilim ekmek yerine geciyormus tarhanada kalorisi yuksek bir corba canim bilgin olsun

SABAH
1 dilim ekmek
yarım domates
az peynir
şekersiz çay
1 hurma

öğlen
1 kepçe çorba= 4 5 kaşık şehriye çorbasıydı
yarım dolma
1 bardak ayran

ara
2 hurma

akşam
süt içmeyi düşünüyorum sadece canlar öğlen sanki karbonhidrat mı olmuş

esperenzaa medgic26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…