Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sadece sutle gecistirme bence salata ye tonbalikli olabilir.. basim donuyo diyosun daha kotu olursun Allah koeusun

Anneler gunu icin bende cok heyecanliyim ya gecen sene de cok duygusal gecmisti zaten bu sene birlikte gecirecegimiz ilk gun olacak. Esim surpriz yapmayi sever ama boyle gunlere anlam yuklemez farkli bir kafada o yuzden pek bir beklentim yok bakalim ne olacak.

Hava bugun cok kotu ya icim karardi resmen bir uyuzluk varki ustumde hic bir sey yapasim gelmiyor pff

Çok bıktınız biliyorum ama sizden de akıl almak istiyorum.
Malumunuz 23 Haziran İsteme -Söz paket programım olacak.Ve evde yapacağız.Karşı taraf minimum 35 kişi geliyor 40 a kadar çıkabilirmiş bizdende 20 kişi kadar olacak sanırım.İkram olarak yemekli olmayacak.Şimdi size sorum Börek,Sarma ,Söz pastası çok mu az olur.Karşı taraf sadece Kuru pasta ve Söz pastası olsun diyor.Siz olsanız ne yapardınız?

Bence borek ve sarma gayet ideal olur yemekli degil sonucta. Benim de isteme nisan bir arada olmustu ayriyeten pilav yapip tabaklara basmistik birde baklava alinmisti ama zaten soz pastasi var tatli olarak baklavaya gerek de yoktu. Sadece kuru pastadan digerleri daha ideal

Bende bi düşündüm pilav olayını ama sonradan vazgeçtim.Açıkcası karar veremiyorum

Bence az olur bi çeşit kısır salata tarzında bişey daha yapılabilir. Bir de benim bildiğim istemede erkek tarafı söz pastasının yanında baklavada alır

Ilk anneler günün eşin mutlaka bişey yapar

Bence az olur bi çeşit kısır salata tarzında bişey daha yapılabilir. Bir de benim bildiğim istemede erkek tarafı söz pastasının yanında baklavada alır
Baklava bizde geliyor mu bilmiyorum.Onlar gelirken söz çikolatası getirecekler.
Kısır veya salata aklıma gelmedi benim.Gün gibi olmaz mı ?

Yapar yapar çok düşüncesiz biri olması gerekir ancak yapmaması için. Çünkü ilk. Benim babam bile 25 yıllık annemin anneler gününü boş geçmez
ya aslinda surpriz yapmayi sever ozel gun filan beklemez arada cicek alir gelir dusuncelidir o konuda ama sevgililer gunu anneler gunu vs vs bu tarz gunlere anlam yuklemiyor onun icin beklenti dusuk. Babana da masallah ne kadar sansliymis annen

Aynı şehirde değiliz ama 45 dakikalık bir mesafe.
hmm hani belki sizin yoreye ait geleneksel bir sey olabilir diye dusunmustum ama yakinmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…