benim kocisim aldi bileEvet kocisten bekliyorumheheheh kuzum valla ne diyimmm kutlasin bi zahmet
Sadece sutle gecistirme bence salata ye tonbalikli olabilir.. basim donuyo diyosun daha kotu olursun Allah koeusunSABAH
1 dilim ekmek
yarım domates
az peynir
şekersiz çay
1 hurma
öğlen
1 kepçe çorba= 4 5 kaşık şehriye çorbasıydı
yarım dolma
1 bardak ayran
ara
2 hurma
akşam
süt içmeyi düşünüyorum sadece canlar öğlen sanki karbonhidrat mı olmuş
@esperenzaa @medgic26
Kız ne aldı kocişinbenim kocisim aldi bile
Spor ayakabi aldi cnm istiyodum zaten iyi olduKız ne aldı kocişin
Güle güle kullan canım.Onlar eskisin sen eskimeSpor ayakabi aldi cnm istiyodum zaten iyi oldu19 mayisda evlilik yildonumumuz bakalim ozmn ne alcak
Sabahtan beri hiçbir işimiz düz gitmiyor ofisçe.Makinalar bile bozulduHava bugun cok kotu ya icim karardi resmen bir uyuzluk varki ustumde hic bir sey yapasim gelmiyor pff
Bence borek ve sarma gayet ideal olur yemekli degil sonucta. Benim de isteme nisan bir arada olmustu ayriyeten pilav yapip tabaklara basmistik birde baklava alinmisti ama zaten soz pastasi var tatli olarak baklavaya gerek de yoktu. Sadece kuru pastadan digerleri daha idealÇok bıktınız biliyorum ama sizden de akıl almak istiyorum.
Malumunuz 23 Haziran İsteme -Söz paket programım olacak.Ve evde yapacağız.Karşı taraf minimum 35 kişi geliyor 40 a kadar çıkabilirmişbizdende 20 kişi kadar olacak sanırım.İkram olarak yemekli olmayacak.Şimdi size sorum Börek,Sarma ,Söz pastası çok mu az olur.Karşı taraf sadece Kuru pasta ve Söz pastası olsun diyor.Siz olsanız ne yapardınız?
Bende bi düşündüm pilav olayını ama sonradan vazgeçtim.Açıkcası karar veremiyorumBence borek ve sarma gayet ideal olur yemekli degil sonucta. Benim de isteme nisan bir arada olmustu ayriyeten pilav yapip tabaklara basmistik birde baklava alinmisti ama zaten soz pastasi var tatli olarak baklavaya gerek de yoktu. Sadece kuru pastadan digerleri daha ideal
Ayni sehirde mi yasiyorsunuz farkli bir yerden mi geleceklerBende bi düşündüm pilav olayını ama sonradan vazgeçtim.Açıkcası karar veremiyorum
Güle güle kullan annelerin en güzeliSpor ayakabi aldi cnm istiyodum zaten iyi oldu19 mayisda evlilik yildonumumuz bakalim ozmn ne alcak
Bence az olur bi çeşit kısır salata tarzında bişey daha yapılabilir. Bir de benim bildiğim istemede erkek tarafı söz pastasının yanında baklavada alırÇok bıktınız biliyorum ama sizden de akıl almak istiyorum.
Malumunuz 23 Haziran İsteme -Söz paket programım olacak.Ve evde yapacağız.Karşı taraf minimum 35 kişi geliyor 40 a kadar çıkabilirmişbizdende 20 kişi kadar olacak sanırım.İkram olarak yemekli olmayacak.Şimdi size sorum Börek,Sarma ,Söz pastası çok mu az olur.Karşı taraf sadece Kuru pasta ve Söz pastası olsun diyor.Siz olsanız ne yapardınız?
Ilk anneler günün eşin mutlaka bişey yaparAnneler gunu icin bende cok heyecanliyim ya gecen sene de cok duygusal gecmisti zaten bu sene birlikte gecirecegimiz ilk gun olacak. Esim surpriz yapmayi sever ama boyle gunlere anlam yuklemez farkli bir kafada o yuzden pek bir beklentim yok bakalim ne olacak.
Bakalim bekleyip gorecez birsey yapmazsa zaten onumuzde babalar gunu var o zaman odesirizIlk anneler günün eşin mutlaka bişey yapar
Yapar yapar çok düşüncesiz biri olması gerekir ancak yapmaması için. Çünkü ilk. Benim babam bile 25 yıllık annemin anneler gününü boş geçmezBakalim bekleyip gorecez birsey yapmazsa zaten onumuzde babalar gunu var o zaman odesiriz
Aynı şehirde değiliz ama 45 dakikalık bir mesafe.Ayni sehirde mi yasiyorsunuz farkli bir yerden mi gelecekler
Baklava bizde geliyor mu bilmiyorum.Onlar gelirken söz çikolatası getirecekler.Bence az olur bi çeşit kısır salata tarzında bişey daha yapılabilir. Bir de benim bildiğim istemede erkek tarafı söz pastasının yanında baklavada alır
ya aslinda surpriz yapmayi sever ozel gun filan beklemez arada cicek alir gelir dusuncelidir o konuda ama sevgililer gunu anneler gunu vs vs bu tarz gunlere anlam yuklemiyor onun icin beklenti dusuk. Babana da masallah ne kadar sansliymis annenYapar yapar çok düşüncesiz biri olması gerekir ancak yapmaması için. Çünkü ilk. Benim babam bile 25 yıllık annemin anneler gününü boş geçmez
hmm hani belki sizin yoreye ait geleneksel bir sey olabilir diye dusunmustum ama yakinmissinizAynı şehirde değiliz ama 45 dakikalık bir mesafe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?