- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
O tür günlere bende anlam yüklemem ama anneler günü ve babalar günü bence çok ayrıya aslinda surpriz yapmayi sever ozel gun filan beklemez arada cicek alir gelir dusuncelidir o konuda ama sevgililer gunu anneler gunu vs vs bu tarz gunlere anlam yuklemiyor onun icin beklenti dusuk. Babana da masallah ne kadar sansliymis annen
hmm hani belki sizin yoreye ait geleneksel bir sey olabilir diye dusunmustum ama yakinmissiniz
Biraz öyle olur da ne bileyim bana çok az geldi. Ben bu tarz şeylerde abartıyorum galiba birazBaklava bizde geliyor mu bilmiyorum.Onlar gelirken söz çikolatası getirecekler.
Kısır veya salata aklıma gelmedi benim.Gün gibi olmaz mı ?
Kuzum bende abartcamda totalde 70 kişi civarı olacakBiraz öyle olur da ne bileyim bana çok az geldi. Ben bu tarz şeylerde abartıyorum galiba biraz
tesekkur edrrim canim :)Güle güle kullan canım.Onlar eskisin sen eskime
Bence az olur. Borek sarma pasta kurabiye salata olmasi lazim cnm. En kolayi makarna salatasi yapÇok bıktınız biliyorum ama sizden de akıl almak istiyorum.
Malumunuz 23 Haziran İsteme -Söz paket programım olacak.Ve evde yapacağız.Karşı taraf minimum 35 kişi geliyor 40 a kadar çıkabilirmişbizdende 20 kişi kadar olacak sanırım.İkram olarak yemekli olmayacak.Şimdi size sorum Börek,Sarma ,Söz pastası çok mu az olur.Karşı taraf sadece Kuru pasta ve Söz pastası olsun diyor.Siz olsanız ne yapardınız?
tesekkur ederim cnm. Suan aklimda birsey yokGüle güle kullan annelerin en güzelievlilik yıldönümünede yap bi istek
Ya bi cicek bile yetiyor aslinda :) dusunmleeri yeter. Bence atlamaz mutlaka biseyler yaparBakalim bekleyip gorecez birsey yapmazsa zaten onumuzde babalar gunu var o zaman odesiriz
Zaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pastaKuzum bende abartcamda totalde 70 kişi civarı olacaknasıl bi abartmaya gireyim bulamadım
Az canim. Birde ne kadarda olsa baska sehirden gelicekler. Benim sozumde 7 8 cesit vardi. Bizde 30 kisi falandik. Hepiciginide biz yaptikZaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pasta
Kolay gelsin tatlim. Tek olmak daha zor. Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar...
dünden beri giremedim hiç fırsatım olmuyo temizlik yapıyorum evdeki tadilati erteledik ama yinede ufak tefek şeyler yaptık boya badana vs dünden beri bi usta gidiyo biri geliyo ama bugün biter inşallah isin kotusu tek başımayim ve çok yoruluyorum yaa.
esperenzaa bebeğim akşam gelirim geçmişde yapamadim..
tesekkur edrrim canim :)
Bence az olur. Borek sarma pasta kurabiye salata olmasi lazim cnm. En kolayi makarna salatasi yap
tesekkur ederim cnm. Suan aklimda birsey yokozamana kadar bulurum heralde
Teşekkürler kızlar.Şöyle bi etraflıca düşüneyim.Zaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pasta
Evini ogrenip surekli habersiz kahveye gelesim varBi geldim güya geçmiş yapıp dönecektim yalan oldu
En sevdiğim şey oldu, habersiz kahveye misafir geldi.
Şimdi gönderebildim
Canımm kolay gelsin ben de güya geçmiş yapacaktım, kapı çaldı misafir geldi.Merhaba kızlar...
dünden beri giremedim hiç fırsatım olmuyo temizlik yapıyorum evdeki tadilati erteledik ama yinede ufak tefek şeyler yaptık boya badana vs dünden beri bi usta gidiyo biri geliyo ama bugün biter inşallah isin kotusu tek başımayim ve çok yoruluyorum yaa.
esperenzaa bebeğim akşam gelirim geçmişde yapamadim..
Kız benimkiler adet bilmiyor.Kaynanam şimdiden başladı masrafa gerek yok deyip durmaya.Hadi hayırlısı yaşayıp göreceğim.Az canim. Birde ne kadarda olsa baska sehirden gelicekler. Benim sozumde 7 8 cesit vardi. Bizde 30 kisi falandik. Hepiciginide biz yaptikdedigin gibi baklava getirdiler. Icindede altin vardi ozaman cok sasirnjstim ama adet oyleymis
Dusun canim. Soz nisan bir arada olacagi icin biraz daha ozenmelisin bence. Birkere oluyo en guzelini yapTeşekkürler kızlar.Şöyle bi etraflıca düşüneyim.
Gel canım kahve senin köpeğin olsunEvini ogrenip surekli habersiz kahveye gelesim var
Kız atasunda gözlükler %50 indirimde 2. Gözlükte +%10+40 tl kullanıyosan aldır bi güneş gözlüğütesekkur edrrim canim :)
Bence az olur. Borek sarma pasta kurabiye salata olmasi lazim cnm. En kolayi makarna salatasi yap
tesekkur ederim cnm. Suan aklimda birsey yokozamana kadar bulurum heralde
Nişan olmayacak.Bana kalsa o kadar tantanaya bile gerek yok.Nişan bohçası bile istemedim.Kınama özeniyorum en çok.Onu da bugün hallettim.Kına yeri ve kına organizasyon şirketini.Dusun canim. Soz nisan bir arada olacagi icin biraz daha ozenmelisin bence. Birkere oluyo en guzelini yapEsranin dedigi gibi hazirda alabilirsin. Daha rahat edersin
Benimde gördüklerim hep öyleydi 7-8 çeşit ve 80 90 kişi olanıda gördüm 30 40 olanıda. Hatta vurdumduymaz amcamın kızı bile sözünde 6 7 çeşit yapıp şaşırtmıştı beniAz canim. Birde ne kadarda olsa baska sehirden gelicekler. Benim sozumde 7 8 cesit vardi. Bizde 30 kisi falandik. Hepiciginide biz yaptikdedigin gibi baklava getirdiler. Icindede altin vardi ozaman cok sasirnjstim ama adet oyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?