Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O tür günlere bende anlam yüklemem ama anneler günü ve babalar günü bence çok ayrı

Baklava bizde geliyor mu bilmiyorum.Onlar gelirken söz çikolatası getirecekler.
Kısır veya salata aklıma gelmedi benim.Gün gibi olmaz mı ?
Biraz öyle olur da ne bileyim bana çok az geldi. Ben bu tarz şeylerde abartıyorum galiba biraz

Güle güle kullan canım.Onlar eskisin sen eskime
tesekkur edrrim canim :)

Bence az olur. Borek sarma pasta kurabiye salata olmasi lazim cnm. En kolayi makarna salatasi yap
Güle güle kullan annelerin en güzeli evlilik yıldönümünede yap bi istek
tesekkur ederim cnm. Suan aklimda birsey yok ozamana kadar bulurum heralde

Merhaba kızlar...

dünden beri giremedim hiç fırsatım olmuyo temizlik yapıyorum evdeki tadilati erteledik ama yinede ufak tefek şeyler yaptık boya badana vs dünden beri bi usta gidiyo biri geliyo ama bugün biter inşallah isin kotusu tek başımayim ve çok yoruluyorum yaa.

esperenzaa bebeğim akşam gelirim geçmişde yapamadim..

Zaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pasta
Az canim. Birde ne kadarda olsa baska sehirden gelicekler. Benim sozumde 7 8 cesit vardi. Bizde 30 kisi falandik. Hepiciginide biz yaptik dedigin gibi baklava getirdiler. Icindede altin vardi ozaman cok sasirnjstim ama adet oyleymis

Bi geldim güya geçmiş yapıp dönecektim yalan oldu
En sevdiğim şey oldu, habersiz kahveye misafir geldi.
Şimdi gönderebildim

Kolay gelsin tatlim. Tek olmak daha zor. Allah yardimcin olsun

Bence az olur. Borek sarma pasta kurabiye salata olmasi lazim cnm. En kolayi makarna salatasi yap

Zaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pasta
Teşekkürler kızlar.Şöyle bi etraflıca düşüneyim.

Canımm kolay gelsin ben de güya geçmiş yapacaktım, kapı çaldı misafir geldi.
Akşama görüşelim bebiş

Az canim. Birde ne kadarda olsa baska sehirden gelicekler. Benim sozumde 7 8 cesit vardi. Bizde 30 kisi falandik. Hepiciginide biz yaptik dedigin gibi baklava getirdiler. Icindede altin vardi ozaman cok sasirnjstim ama adet oyleymis
Kız benimkiler adet bilmiyor.Kaynanam şimdiden başladı masrafa gerek yok deyip durmaya.Hadi hayırlısı yaşayıp göreceğim.

Kız atasunda gözlükler %50 indirimde 2. Gözlükte +%10+40 tl kullanıyosan aldır bi güneş gözlüğü

Dusun canim. Soz nisan bir arada olacagi icin biraz daha ozenmelisin bence. Birkere oluyo en guzelini yap Esranin dedigi gibi hazirda alabilirsin. Daha rahat edersin
Nişan olmayacak.Bana kalsa o kadar tantanaya bile gerek yok.Nişan bohçası bile istemedim.Kınama özeniyorum en çok.Onu da bugün hallettim.Kına yeri ve kına organizasyon şirketini.

Benimde gördüklerim hep öyleydi 7-8 çeşit ve 80 90 kişi olanıda gördüm 30 40 olanıda. Hatta vurdumduymaz amcamın kızı bile sözünde 6 7 çeşit yapıp şaşırtmıştı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…