Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nişan olmayacak.Bana kalsa o kadar tantanaya bile gerek yok.Nişan bohçası bile istemedim.Kınama özeniyorum en çok.Onu da bugün hallettim.Kına yeri ve kına organizasyon şirketini.
bence hepsini ozenmelisin. Birkere olan seyler bunlar.

Benimde gördüklerim hep öyleydi 7-8 çeşit ve 80 90 kişi olanıda gördüm 30 40 olanıda. Hatta vurdumduymaz amcamın kızı bile sözünde 6 7 çeşit yapıp şaşırtmıştı beni
ozenilmesi gereken seyler bunlar canim. Birkere oluyor. Karsi tarafta ilk izlenim onemli sonra pisman olmamak icin aklina geleni yapman lazim

bence hepsini ozenmelisin. Birkere olan seyler bunlar.

ozenilmesi gereken seyler bunlar canim. Birkere oluyor. Karsi tarafta ilk izlenim onemli sonra pisman olmamak icin aklina geleni yapman lazim
Kız benim olsa neler yaparım var ya 30 çeşit döktürürüm

Lafı ağzımdan kız valla esperenzaa gibi bir komşum bi dostum olsun ne çok isterdim
tasinmaya karar verirsem esperenzaa dan adresini alip yakinina tasincam

Aldır valla ben de anne değilim ama sevdiceğim yinede alır hediye. Bu kampanyadan bahsettim şimdi
bende aksam bahsedeyim. Gecen gun soyledim hatta gozluk alalim birer tane diye ses etmedi. Adam hem bana hem 2 ablasina ayakabi aldi nasil ses etsin

tasinmaya karar verirsem esperenzaa dan adresini alip yakinina tasincam

bende aksam bahsedeyim. Gecen gun soyledim hatta gozluk alalim birer tane diye ses etmedi. Adam hem bana hem 2 ablasina ayakabi aldi nasil ses etsin
Bencede git esperenza nerdeyse dibine taşın çok sever habersiz misafiri eminim ayy yazık adama kız ama kampanyada kaçmaz ki 500e 600e rayban 2 tane gözlük alırsınız. Biraz bütçeyi kısalım dersen 350 400e osse alırsınız. Beni atasunda işe almalılar
Oha sonrada derlerki bak bak oglanin gozune girmek icin nasil dokturmus
Ay oğlanın gözüne girmişim ki buralara kadar gelmişiz derim bende evlenecem evlenecem vermezseniz gaçacam evlenmek istiyorum kesin evlenince başım göğe değer

Adresi alayimda ona gore ev bulayim yakinlarda hergun giderim hatta bakicisi var zaten cocuklari birakip gezmeye bile giderim

Dur bakim aksam bi soylim. Alir istedigimi ama biraz uzuluyorum adama su 4 gunde cok para harcadi

Evlen tabi bak ben gokyuzunden yaziyorm sana tek basim degil butun vucudum goge erdi

Yaa elif güldürdün beni valla anamın evinde öyle rahatım ki yemeğim yapılıyor çamaşırım yıkanıyo derdim ne bilmiyorum. Şimdi düşünüyorumda akşam eve gelcez koştura koştura yemek hazırlıcaz yemekten sonra bulaşıkları topla evi süpür falan derken gece olcak çok zor be

Bende bi düşündüm pilav olayını ama sonradan vazgeçtim.Açıkcası karar veremiyorum
Bence pilav basit kacar sumeyye borek sarma söz pastası iyidir uzaktan geliyorlarsa salata tarzı bşr cesşt ekleyebilirsin bence

Anammm nerde kampanya varmıs bende yıllardan beri gözlük almayı dusunup de cok havalı duruyorum diye almayo erteliyorym hatta her kıs derim ki adam ben gözlük alcam bu kıs deyip yine yazı getiririm

ooo sadece onla bitse esra bebegim benim kayınvalidem derki cok afedersin kızım tuvaletteki supurgeye kadar senden sorulur kızım öalesef en duyarlı erkek bile bir yere kadar esraa sizin tadilat ne durumda bacım yine sersefil haldemisiniz diyet miyet işleri nasıl gidiyor bşr duzen pturmustur annen geldiyse artık ben birtüelü adapte olamıyprum diyete döncem döncem diyorum ama birtürlü toplanamıyorum yaa

Olsun canim onlari da sevdiginle yapcaksin butun dediklerini yaptiktan sonra oturup beraber film izlemek paha bicilemez

Huzurcum seni çok özledim dön artık tamamen buraya. Tadilat bitmek üzere sadece badana kaldı çok şükür. Ramazana kadar temizlik biter diye düşünüyorum.

Ay zaten ben yönlendirmesem benimkinin aklına gelmez ki. Ama ben söyleyincede ikiletmez. Çok zor valla evlilik. Hadi temizliğe haftalık biri gelirde onla bitiyo mu sanki her gün bi iş çıkıyo

Ilk anneler günün eşin mutlaka bişey yapar
İlki cok özel oluyor ya esim bana cicek almıstı dunyanın en guzel annesi yazıyordu haaala saklarım durup durup bakarım zaten işk ve son oldu sonra ben de önem vermedim artık bşryerden sonra allah askına suna kac para verdine baglıyorum
Kuzum bende abartcamda totalde 70 kişi civarı olacaknasıl bi abartmaya gireyim bulamadım
Bebegim bence dısardan bir cesit bşrsey yaptır kıymalı pide tarzı börek sarma pide tatlı olur en azından okadar az olmaz iyi olur bence
Zaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pasta
evet evet

Kız benimkiler adet bilmiyor.Kaynanam şimdiden başladı masrafa gerek yok deyip durmaya.Hadi hayırlısı yaşayıp göreceğim.
Ooo hoşgeldin gaynana gaynanaaa simdşden baslamıs aman hemde gec sen onun dediklerine beyinlen aranızda konusup halledersinşz ama icinde hiçbşrsey kalmasın sumeyye ben dugunu eşimle ikimiz yapacagımız icin cogu seyi ortahalli yaptım icimde kalmadı ama daha iyisini yapabilirdim diyorum suanda o sebeple icinden ne geliyorsa yap israfa kacmadan
Kız atasunda gözlükler %50 indirimde 2. Gözlükte +%10+40 tl kullanıyosan aldır bi güneş gözlüğü
Ayy esraa gideyim de alayım valla hep utanıyorum diye erteliyoeum ama alıcam artık ya gecen yık bu kapmpanyadan yararlanıp oglumla esime almıstım bu sene de kızımla bana alayım valla

Nişan olmayacak.Bana kalsa o kadar tantanaya bile gerek yok.Nişan bohçası bile istemedim.Kınama özeniyorum en çok.Onu da bugün hallettim.Kına yeri ve kına organizasyon şirketini.
Bakk simdii sumeyyee seni dövcem ya niye istemedin nisan bohcası kızzzz cok guzel seyler oluyor icinde cok heycanlıııı yaaa bak simdi bakkk valla keske seninle nisan alısverşse cıksak bebegimm
Bende seni cok özledim esracım yaa valla buraya yazısıp dönmedikce sacmalıyorum zaten acil dönmem lazım bu aralar kitap okumaya derse verdim kendimi yiyip iciyorum ikide bir bir kitap okudum esraaa kesinlikle okumalısın cokkk guzel yaa

Keşke sadece film izlesek işede gitmesek neyseki öğrenciyken 1 sene öyle bi hayat yaşadık
Ohh iyi etmişssin öğrencilik zamanları cok baska valla dun gece biz de bi film izledik gece uyuyamadık gülmekten yatakta replikleri tekrarlarken

Huzurvermeyolunda yüzün çok güzel kız gözlük yakışır sana al güzel bişey anneler gününe kadar kampanyalı. Ikimizde başlayalım artık diyete ya ramazan yeni bi başlangıç olsun
evet ya yakısıyormda simdi oglumun degimiyle annee Allah ne guzel yaratmıs ama utanıyorum takmaya ne bilim hep türk filmlerinyuzunden valla

Tarhana çorbası = un çorbası. Çok un olduğu için artık çocuklarada tavsiye etmiyolar. Menün güzel bence ama sabahları yeşillik salatalık falan yesen daha güzel olur
Hastayım diye komşu getirmişti ama ben de yapardım sürekli kolay diye ya üşengeç çorbası dirdimeskiden doymazken ve ara öğün yapmazken iyiyordum da şimdi doyuyorum hemenSağ ol canım
Valla bana göre karisik geliyor cozemedim kizlar ne yorum yapacak merak ediyorum... ama sunu söyleyebilirim 1 kase corba 1 dilim ekmek yerine geciyormus tarhanada kalorisi yuksek bir corba canim bilgin olsun
Kalori olarak mı canım?içeriği de önemli yani khidrat protein değeri
Evini ogrenip surekli habersiz kahveye gelesim var

Lafı ağzımdan kız valla esperenzaa gibi bir komşum bi dostum olsun ne çok isterdim
Geçmiş yaparken ben de aynısını yazacaktım ki siz yazmışsınız kızlaren iyisi 6.takım apartmanı kuralım

Ayy kız bu kocalarımız bizi sevmese valla çekilmezmişiz.Allah işte dağına göre kar verirmiş ya.biz tembeller evde kalırdık yoksa
Gunaydin bu arada. Yagmurlu bir güne daha uyandik. Kış geri gelmis
bi kaç gündür istanbul’un da bir tuhaf havası.nasılsın canım iyi misin?
Günaydınınn, dünkü menümü yazamadım bugün ikisini birlikte yazacağım :) bir yürüyüp geleyim
çok çok yürü aaz yemübarek cumaya ne kaldı şurada canım
canımmm ekmek çok olmuş, muz çikolata biraz fazla olmuş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…