canim benim ❤ soylemen bile yettiGel canım kahve senin köpeğin olsun
Çocukları da kap gel oynar kaynaşırlar.
aaaaa kiz ne guzel dusundunKız atasunda gözlükler %50 indirimde 2. Gözlükte +%10+40 tl kullanıyosan aldır bi güneş gözlüğü
Lafı ağzımdan kız vallaEvini ogrenip surekli habersiz kahveye gelesim var
Aldır valla ben de anne değilim ama sevdiceğim yinede alır hediye. Bu kampanyadan bahsettim şimdicanim benim ❤ soylemen bile yetti
aaaaa kiz ne guzel dusundunonada aldirayim kendimede
bence hepsini ozenmelisin. Birkere olan seyler bunlar.Nişan olmayacak.Bana kalsa o kadar tantanaya bile gerek yok.Nişan bohçası bile istemedim.Kınama özeniyorum en çok.Onu da bugün hallettim.Kına yeri ve kına organizasyon şirketini.
ozenilmesi gereken seyler bunlar canim. Birkere oluyor. Karsi tarafta ilk izlenim onemliBenimde gördüklerim hep öyleydi 7-8 çeşit ve 80 90 kişi olanıda gördüm 30 40 olanıda. Hatta vurdumduymaz amcamın kızı bile sözünde 6 7 çeşit yapıp şaşırtmıştı beni
Kız benim olsa neler yaparım var ya 30 çeşit döktürürümbence hepsini ozenmelisin. Birkere olan seyler bunlar.
ozenilmesi gereken seyler bunlar canim. Birkere oluyor. Karsi tarafta ilk izlenim onemlisonra pisman olmamak icin aklina geleni yapman lazim
tasinmaya karar verirsemLafı ağzımdan kız vallaesperenzaa gibi bir komşum bi dostum olsun ne çok isterdim
bende aksam bahsedeyim. Gecen gun soyledim hatta gozluk alalim birer tane diye ses etmedi. Adam hem bana hem 2 ablasina ayakabi aldi nasil ses etsinAldır valla ben de anne değilim ama sevdiceğim yinede alır hediye. Bu kampanyadan bahsettim şimdi
OhaKız benim olsa neler yaparım var ya 30 çeşit döktürürüm
Bencede git esperenza nerdeyse dibine taşıntasinmaya karar verirsemesperenzaa dan adresini alip yakinina tasincam
bende aksam bahsedeyim. Gecen gun soyledim hatta gozluk alalim birer tane diye ses etmedi. Adam hem bana hem 2 ablasina ayakabi aldi nasil ses etsin
Ay oğlanın gözüne girmişim ki buralara kadar gelmişiz derim bendeOhasonrada derlerki bak bak oglanin gozune girmek icin nasil dokturmus
Adresi alayimda ona gore ev bulayim yakinlardaBencede git esperenza nerdeyse dibine taşınçok sever habersiz misafiri eminim ayy yazık adama kız ama kampanyada kaçmaz ki 500e 600e rayban 2 tane gözlük alırsınız. Biraz bütçeyi kısalım dersen 350 400e osse alırsınız. Beni atasunda işe almalılar
Ay oğlanın gözüne girmişim ki buralara kadar gelmişiz derim bendeevlenecem evlenecem vermezseniz gaçacam evlenmek istiyorum kesin evlenince başım göğe değer
Yaa elif güldürdün beniAdresi alayimda ona gore ev bulayim yakinlardahergun giderim hatta bakicisi var zaten cocuklari birakip gezmeye bile giderim
Dur bakim aksam bi soylim. Alir istedigimi ama biraz uzuluyorum adama su 4 gunde cok para harcadi
Evlen tabi bak ben gokyuzunden yaziyorm sana tek basim degil butun vucudum goge erdi
Bence pilav basit kacar sumeyye borek sarma söz pastası iyidir uzaktan geliyorlarsa salata tarzı bşr cesşt ekleyebilirsin benceBende bi düşündüm pilav olayını ama sonradan vazgeçtim.Açıkcası karar veremiyorum
Anammm nerde kampanya varmıs bende yıllardan beri gözlük almayı dusunup de cok havalı duruyorum diye almayo erteliyorym hatta her kıs derim ki adam ben gözlük alcam bu kıs deyip yine yazı getiririmBencede git esperenza nerdeyse dibine taşınçok sever habersiz misafiri eminim ayy yazık adama kız ama kampanyada kaçmaz ki 500e 600e rayban 2 tane gözlük alırsınız. Biraz bütçeyi kısalım dersen 350 400e osse alırsınız. Beni atasunda işe almalılar
Ay oğlanın gözüne girmişim ki buralara kadar gelmişiz derim bendeevlenecem evlenecem vermezseniz gaçacam evlenmek istiyorum kesin evlenince başım göğe değer
ooo sadece onla bitse esra bebegim benim kayınvalidem derki cok afedersin kızım tuvaletteki supurgeye kadar senden sorulur kızım öalesef en duyarlı erkek bile bir yere kadarYaa elif güldürdün benivalla anamın evinde öyle rahatım ki yemeğim yapılıyor çamaşırım yıkanıyo derdim ne bilmiyorum. Şimdi düşünüyorumda akşam eve gelcez koştura koştura yemek hazırlıcaz yemekten sonra bulaşıkları topla evi süpür falan derken gece olcak çok zor be
Olsun canim onlari da sevdiginle yapcaksinYaa elif güldürdün benivalla anamın evinde öyle rahatım ki yemeğim yapılıyor çamaşırım yıkanıyo derdim ne bilmiyorum. Şimdi düşünüyorumda akşam eve gelcez koştura koştura yemek hazırlıcaz yemekten sonra bulaşıkları topla evi süpür falan derken gece olcak çok zor be
Huzurcum seni çok özledim dön artık tamamen buraya. Tadilat bitmek üzere sadece badana kaldı çok şükür. Ramazana kadar temizlik biter diye düşünüyorum.Bence pilav basit kacar sumeyye borek sarma söz pastası iyidir uzaktan geliyorlarsa salata tarzı bşr cesşt ekleyebilirsin bence
Anammm nerde kampanya varmıs bende yıllardan beri gözlük almayı dusunup de cok havalı duruyorum diye almayo erteliyorym hatta her kıs derim ki adam ben gözlük alcam bu kıs deyip yine yazı getiririm
ooo sadece onla bitse esra bebegim benim kayınvalidem derki cok afedersin kızım tuvaletteki supurgeye kadar senden sorulur kızım öalesef en duyarlı erkek bile bir yere kadaresraa sizin tadilat ne durumda bacım yine sersefil haldemisiniz diyet miyet işleri nasıl gidiyor bşr duzen pturmustur annen geldiyse artık ben birtüelü adapte olamıyprum diyete döncem döncem diyorum ama birtürlü toplanamıyorum yaa
Keşke sadece film izlesek işede gitmesekOlsun canim onlari da sevdiginle yapcaksinbutun dediklerini yaptiktan sonra oturup beraber film izlemek paha bicilemez
İlki cok özel oluyor ya esim bana cicek almıstı dunyanın en guzel annesi yazıyordu haaala saklarım durup durup bakarım zaten işk ve son olduIlk anneler günün eşin mutlaka bişey yapar
Bebegim bence dısardan bir cesit bşrsey yaptır kıymalı pide tarzı börek sarma pide tatlı olur en azından okadar az olmaz iyi olur benceKuzum bende abartcamda totalde 70 kişi civarı olacaknasıl bi abartmaya gireyim bulamadım
evet evetZaten yerinde olsam hic biriyle uğraşmam dışarda yaptırır getiririm ama cidden az ya börek sarma pasta
Ooo hoşgeldin gaynana gaynanaaa simdşden baslamıs aman hemde gec sen onun dediklerine beyinlen aranızda konusup halledersinşz ama icinde hiçbşrsey kalmasın sumeyye ben dugunu eşimle ikimiz yapacagımız icin cogu seyi ortahalli yaptım icimde kalmadı ama daha iyisini yapabilirdim diyorum suanda o sebeple icinden ne geliyorsa yap israfa kacmadanKız benimkiler adet bilmiyor.Kaynanam şimdiden başladı masrafa gerek yok deyip durmaya.Hadi hayırlısı yaşayıp göreceğim.
Ayy esraa gideyim de alayım valla hep utanıyorum diye erteliyoeum ama alıcam artık ya gecen yık bu kapmpanyadan yararlanıp oglumla esime almıstım bu sene de kızımla bana alayım vallaKız atasunda gözlükler %50 indirimde 2. Gözlükte +%10+40 tl kullanıyosan aldır bi güneş gözlüğü
Bakk simdii sumeyyee seni dövcem ya niye istemedin nisan bohcası kızzzz cok guzel seyler oluyor icinde cok heycanlıııı yaaa bak simdi bakkk valla keske seninle nisan alısverşse cıksak bebegimmNişan olmayacak.Bana kalsa o kadar tantanaya bile gerek yok.Nişan bohçası bile istemedim.Kınama özeniyorum en çok.Onu da bugün hallettim.Kına yeri ve kına organizasyon şirketini.
Bende seni cok özledim esracım yaa valla buraya yazısıp dönmedikce sacmalıyorum zaten acil dönmem lazım bu aralar kitap okumaya derse verdim kendimi yiyip iciyorum ikide bir bir kitap okudum esraaa kesinlikle okumalısın cokkk guzel yaaHuzurcum seni çok özledim dön artık tamamen buraya. Tadilat bitmek üzere sadece badana kaldı çok şükür. Ramazana kadar temizlik biter diye düşünüyorum.
Ay zaten ben yönlendirmesem benimkinin aklına gelmez ki. Ama ben söyleyincede ikiletmez. Çok zor valla evlilik. Hadi temizliğe haftalık biri gelirde onla bitiyo mu sanki her gün bi iş çıkıyo
Ohh iyi etmişssin öğrencilik zamanları cok baska valla dun gece biz de bi film izledik gece uyuyamadık gülmekten yatakta replikleri tekrarlarkenKeşke sadece film izlesek işede gitmesekneyseki öğrenciyken 1 sene öyle bi hayat yaşadık
evet ya yakısıyormda simdi oglumun degimiyle annee Allah ne guzel yaratmısHuzurvermeyolunda yüzün çok güzel kız gözlük yakışır sana al güzel bişey anneler gününe kadar kampanyalı. Ikimizde başlayalım artık diyete ya ramazan yeni bi başlangıç olsun
Hastayım diye komşu getirmişti ama ben de yapardım sürekli kolay diye yaTarhana çorbası = un çorbası. Çok un olduğu için artık çocuklarada tavsiye etmiyolar. Menün güzel bence ama sabahları yeşillik salatalık falan yesen daha güzel olur
Kalori olarak mı canım?içeriği de önemli yani khidrat protein değeriValla bana göre karisik geliyor cozemedim kizlar ne yorum yapacak merak ediyorum... ama sunu söyleyebilirim 1 kase corba 1 dilim ekmek yerine geciyormus tarhanada kalorisi yuksek bir corba canim bilgin olsun
Evini ogrenip surekli habersiz kahveye gelesim var
Geçmiş yaparken ben de aynısını yazacaktım ki siz yazmışsınız kızlarLafı ağzımdan kız vallaesperenzaa gibi bir komşum bi dostum olsun ne çok isterdim
Ayy kız bu kocalarımız bizi sevmese valla çekilmezmişiz.Allah işte dağına göre kar verirmiş ya.biz tembeller evde kalırdık yoksaafiyet olsun kuzum
oyy cok guzel uyumusum oglusda kiyak gecti gece kalkmadi hic benden mutlusu yok yahuuu
aksam canim hicc istemiyor zorluyorum kendimi sonra migdem bulanir gibi oluyor isyanlarda vucudum direniyoo bana
menun coook guzel canim afiyet olsun
ayyy kendimi okudum resmen kahkaha attım bende de hic oyle donalimlar yokkkkocis yapio temizlik fitigim varya kiyamiooru kiz kardeşim de yok ki az da ona kakalayim isleri
gunaydin esram bebegim bu tadilatlar yetti canina vallahi kiyamam
gunaydin guzellik
bi kaç gündür istanbul’un da bir tuhaf havası.nasılsın canım iyi misin?Gunaydin bu arada. Yagmurlu bir güne daha uyandik. Kış geri gelmis
çok çok yürü aaz yeGünaydınınn, dünkü menümü yazamadım bugün ikisini birlikte yazacağım :) bir yürüyüp geleyim
canımmm ekmek çok olmuş, muz çikolata biraz fazla olmuş sanki.Merhabalar dunku menu:
Kahvalti: haşlanmış yumurtayı çok az zeytinyağ nane limonla püre yaptım 2 dilim ekmek sandwich 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün: yarım yeşil elma
Öğlen: bol yeşilikli karabuğday yumurta peynir keten tohumlu salata cevizli.
Ara öğün: orta boy muz
Akşam: 1 kk kaşar ve 2 dilim ekmek surulmuş çemen, küçük dilim bitter çikolata
Zencefil çay
2,5 litre su
7000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?