- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Kuzum aç kalmışsın resmen bundandır baş dönmen. Bir doktora görün istersenBugün ku menum
Kahvalti
Yulafli yoğurt
1 elma
Ara yok
Akşam
3-4 y.k bulgur pilavı
3 tane has kanat
Küçük 1 kase yoğurt
2 litre su
1 meyveli soda
Spor yok yapamadım bugün
Ayrab asi olabilir. Ezogeline bulgur yada pirinc koyuluyo yanlis hatirlamiyosam cnm ineternetten karatay corbasi bulmak lazimHazır çorbaların kalorisi çok düşük ama içinde kilo vermeyi engelleyen bir madde varmış. Bir dönem ben akşam yemeğinde sadece 1 kasa hazır çorba içiyordum öğrenciyken. Kilo vericem sanırken aldım. Ayran aşı var mesela diyete uygun ben bayılırım. Ezogelin unsuz oluyor. Başkada vardır illaki benim aklıma gelmiyor
Ac kaldigin icin tansyonun dusuyodur canim. Bak ramazan geldi eger tutacaksan sahurda karatay usulu beslen karnini iyice doyur ac kalma. Iftardada ayni sekilde.Evet az oldu bugun disari cikicaz diye acele ettim evi falan toparladim kahvaltiya zaman olmadi bunuda ayak ustu yedim hatta çok açlık çektim bugün üstelik disardaydim baya kötü oldum zaten bu aralar çok ciddi baş dönmesi yaşıyorum ayağa kalkarken yürürken düşme tehlikesi çok geçirdim neden bilmiyorum ama 4-5 keredir böyle oluyo
Kuzum aç kalmışsın resmen bundandır baş dönmen. Bir doktora görün istersen
Söylediklerine harfiyen katılıyorum Elifim. Biliyorsun buraya geldiğimde 71 kilo civarlarındaydım. Hatta ilk geldiğimde diyetisyene gidiyordum. Dün ordaki tartı sonuçlarımı buldum 70.1 kiloymuşum. O zaman o kadar üzülmüştüm ki kendimi bildim bileli ilk defa 7leri gördüm diye. Hep en fazla 67 olurdum. Hızlar vereyim derken bir anda kendimi 76 kiloda buldum. +10. Ikimizde aynıyız anlayacağın. Şu hızlı kilo vermeye çalışmayı bırakmamız gerekiyor. Onuda geçtim şu zamana kadar yapcam ama şu zaman bozarım işinide geçmemiz gerekiyor. O bozulacak zamanlar hiç bitmez. Bi bayram biter diğeri gelir. Bigün misafir gelir bigün biri davet eder vs. Bunu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım. Midemize çöplük muamelesi yapmayalımBende en cok nefsimi terbiye edecegim icin sevincliyim. Insallah ramazan bize iyi gelecek canim. Ben izine ciktigimda neyi hatalarimi farkettim. En buyuk hatamda kisa surede 8 lerden kurtulma dusuncemdi. Okadar kafama takmisim ki 82 kiloyken sabki 89 kiloyumda cook uzun zaman sonra 79 u gorurum gibi hissediyomusum. Halbuki vermem gereken 2 kilocuk biseymis. Suan kac bilmiyorum uzuuun bir surenin ardindan ilk defa yarin tartilcam. Belki kilo aldim ama hatalarimla yuzlestim. Eminim ki simdi diyete hasladigimda tokezlemeden gidicem. Insallah sende oyle olur. Onemli olan kisa surede 10 kilo vermek degil. Uzun sursun ama verecegimiz kiloyu gozumuzde buyutmememiz lazim.
Pirinç ve bulgur 1 tatlı kaşığı konuyor bence çok fazla problem olmaz. Ben iyice bakar bulurum diyet çorba tarifleriAyrab asi olabilir. Ezogeline bulgur yada pirinc koyuluyo yanlis hatirlamiyosam cnm ineternetten karatay corbasi bulmak lazim
Ac kaldigin icin tansyonun dusuyodur canim. Bak ramazan geldi eger tutacaksan sahurda karatay usulu beslen karnini iyice doyur ac kalma. Iftardada ayni sekilde.
Kuzum ilerlemeden git doktora. Allah korusun daha kötü olursan çocukların var kim bakar onlara. Oturduğunuz yerde sağlık ocağı yok muEvet az oldu ama bundan oldugunu düşünmüyorum çünkü bu farklı bişey açlık baş döncesi değil olmadık zamanlarda pat diye oluyo. Şimdilik Dr gitme frsatim yok ama en kısa sürede gidicem bitanem..
Kuzum ilerlemeden git doktora. Allah korusun daha kötü olursan çocukların var kim bakar onlara. Oturduğunuz yerde sağlık ocağı yok mu
Kanguru_ fattylamb94 canlarım kesinlikle hedef koymak çok yanlış bende onu çok iyi anladım sonuç olarak hedefe ulasilamayinca moral motivasyon sıfır oluyo onun için küçük küçük hedefler koyarak ilerlememiz lazım bende artık hedefim şu bu demiycem
Aynen öyle canım. Hedefimiz sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Bozunca dengelemeyi öğrenmek. Biz kendimizi sıkıp 40 kiloda olsak bu kafa yapısını değiştirmedikce 2 ayda yine 80 oluruz
Aynen katiliyorum canim. Benim dusuncem hep zayiflayayim da herseyi yicem di. Ama simdi anladim ki eger boyle dusunmeye devam edersem hicbi zaman zayiflayamam. Onemli olan kafada bitirip saglikli beslenmek. Ha ayda yilda bi kacamak olur ona bisey diyemem insaniz sonucta. Ama elimden geldigince saglikli beslenmeye calisicam artik. Hedefim kilo vermek degil saglikli beslenmekSöylediklerine harfiyen katılıyorum Elifim. Biliyorsun buraya geldiğimde 71 kilo civarlarındaydım. Hatta ilk geldiğimde diyetisyene gidiyordum. Dün ordaki tartı sonuçlarımı buldum 70.1 kiloymuşum. O zaman o kadar üzülmüştüm ki kendimi bildim bileli ilk defa 7leri gördüm diye. Hep en fazla 67 olurdum. Hızlar vereyim derken bir anda kendimi 76 kiloda buldum. +10. Ikimizde aynıyız anlayacağın. Şu hızlı kilo vermeye çalışmayı bırakmamız gerekiyor. Onuda geçtim şu zamana kadar yapcam ama şu zaman bozarım işinide geçmemiz gerekiyor. O bozulacak zamanlar hiç bitmez. Bi bayram biter diğeri gelir. Bigün misafir gelir bigün biri davet eder vs. Bunu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım. Midemize çöplük muamelesi yapmayalım
vertigo olabilir mi acaba canim kulak cinlamasi bulanti falan oluto mu.Canim açlık dönmesi değil bu biran tutuyo ve yerimden kesinlikle kalkamıyorum altında bişey olduğunu düşünüyorum ama inşallah kısa zamanda Dr giderim
Bende karatay kahvaltısı yapicam sahurda canım. İftardada sebze ve protein beslenicem inşallah hepimiz için iyi olur
evet cnm biz hrdef koymayalimKanguru_ fattylamb94 canlarım kesinlikle hedef koymak çok yanlış bende onu çok iyi anladım sonuç olarak hedefe ulasilamayinca moral motivasyon sıfır oluyo onun için küçük küçük hedefler koyarak ilerlememiz lazım bende artık hedefim şu bu demiycem
Aynen katiliyorum canim. Benim dusuncem hep zayiflayayim da herseyi yicem di. Ama simdi anladim ki eger boyle dusunmeye devam edersem hicbi zaman zayiflayamam. Onemli olan kafada bitirip saglikli beslenmek. Ha ayda yilda bi kacamak olur ona bisey diyemem insaniz sonucta. Ama elimden geldigince saglikli beslenmeye calisicam artik. Hedefim kilo vermek degil saglikli beslenmek
vertigo olabilir mi acaba canim kulak cinlamasi bulanti falan oluto mu.
evet cnm biz hrdef koymayalimulasamiyoruz cnku
Doktora git cnm mutlaka kulak burun bogaza gorun. Ilerlemesin. Ani hareket etme. Kalkarken once ayaklarinj sarkit otur oyle kalk. Bol su ic bidearada kulak çınlaması oluyo canım 1-2 dk sürüyor sonra geciyo. herzaman bende mide bulantısı olduğu için ondan olurmu bilemiyorum..
Aynen öyle küçük hedefler koyarak sağlıklı beslenerek çok iyi sonuç alacağından emin olabilirsin bende öyle yapicam artık
Tamam canım.Yarın aç karnına ölçülerini alınca yazarsın.esperenzaa canım 200 gr eksideyim ölçüyü yarın sabah ac karna ölçüp yazsam olurmu zamanında yapmadığım için üzgünüm
Inşallah esperenzam nefsimi terbiye etmeyi öğrenirimAhSen_2504 canım çok geçmiş olsun,ilk fırsatta doktora git tatlım,Allah korusun esirgesin canım.
fattylamb94 canım aynen dediğin gibi canım,sağlıksız beskenme olayını kafanda bitirmedikten sonra kaç kilo verirsen ver geri alınıyor. Hızlı kilo vereceğim diye başlayıp sonu hüsranla sonuçlanınca daha çok alınıyor.yavaş yavaş gitsin sağlam olsun canım.
Ramazanda bedenen ve ruhen arınır hem orucunu tutar hem de kilo verirsin inşallah canım.
Kanguru_ canım bu yeni Elif’i ve düşünce yapını çok sevdim.Sakin sakin ve sağlıklı beslenerek kendini zorlamadan çok daha iyi sonuç alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?