Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayrab asi olabilir. Ezogeline bulgur yada pirinc koyuluyo yanlis hatirlamiyosam cnm ineternetten karatay corbasi bulmak lazim

Ac kaldigin icin tansyonun dusuyodur canim. Bak ramazan geldi eger tutacaksan sahurda karatay usulu beslen karnini iyice doyur ac kalma. Iftardada ayni sekilde.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum Elifim. Biliyorsun buraya geldiğimde 71 kilo civarlarındaydım. Hatta ilk geldiğimde diyetisyene gidiyordum. Dün ordaki tartı sonuçlarımı buldum 70.1 kiloymuşum. O zaman o kadar üzülmüştüm ki kendimi bildim bileli ilk defa 7leri gördüm diye. Hep en fazla 67 olurdum. Hızlar vereyim derken bir anda kendimi 76 kiloda buldum. +10. Ikimizde aynıyız anlayacağın. Şu hızlı kilo vermeye çalışmayı bırakmamız gerekiyor. Onuda geçtim şu zamana kadar yapcam ama şu zaman bozarım işinide geçmemiz gerekiyor. O bozulacak zamanlar hiç bitmez. Bi bayram biter diğeri gelir. Bigün misafir gelir bigün biri davet eder vs. Bunu yaşam tarzı haline getirmemiz lazım. Midemize çöplük muamelesi yapmayalım

Ac kaldigin icin tansyonun dusuyodur canim. Bak ramazan geldi eger tutacaksan sahurda karatay usulu beslen karnini iyice doyur ac kalma. Iftardada ayni sekilde.

Canim açlık dönmesi değil bu biran tutuyo ve yerimden kesinlikle kalkamıyorum altında bişey olduğunu düşünüyorum ama inşallah kısa zamanda Dr giderim

Bende karatay kahvaltısı yapicam sahurda canım. İftardada sebze ve protein beslenicem inşallah hepimiz için iyi olur

Evet az oldu ama bundan oldugunu düşünmüyorum çünkü bu farklı bişey açlık baş döncesi değil olmadık zamanlarda pat diye oluyo. Şimdilik Dr gitme frsatim yok ama en kısa sürede gidicem bitanem..
Kuzum ilerlemeden git doktora. Allah korusun daha kötü olursan çocukların var kim bakar onlara. Oturduğunuz yerde sağlık ocağı yok mu

Kuzum ilerlemeden git doktora. Allah korusun daha kötü olursan çocukların var kim bakar onlara. Oturduğunuz yerde sağlık ocağı yok mu

Haklısın canım hiç bişey sağlıktan önemli değil sağlık ocağı var ama uzak useniyoRum tek gitmeye eşim araç ayarlasin öyle gideyim dedim

Aynen öyle canım. Hedefimiz sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Bozunca dengelemeyi öğrenmek. Biz kendimizi sıkıp 40 kiloda olsak bu kafa yapısını değiştirmedikce 2 ayda yine 80 oluruz

Aynen öyle canım. Hedefimiz sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Bozunca dengelemeyi öğrenmek. Biz kendimizi sıkıp 40 kiloda olsak bu kafa yapısını değiştirmedikce 2 ayda yine 80 oluruz

Kesinlikle öyle dediğin gibi sağlıklı beslendikmi zaten gerisi gelir yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemek en doğru yol

Aynen katiliyorum canim. Benim dusuncem hep zayiflayayim da herseyi yicem di. Ama simdi anladim ki eger boyle dusunmeye devam edersem hicbi zaman zayiflayamam. Onemli olan kafada bitirip saglikli beslenmek. Ha ayda yilda bi kacamak olur ona bisey diyemem insaniz sonucta. Ama elimden geldigince saglikli beslenmeye calisicam artik. Hedefim kilo vermek degil saglikli beslenmek
vertigo olabilir mi acaba canim kulak cinlamasi bulanti falan oluto mu.

evet cnm biz hrdef koymayalim ulasamiyoruz cnku

arada kulak çınlaması oluyo canım 1-2 dk sürüyor sonra geciyo. herzaman bende mide bulantısı olduğu için ondan olurmu bilemiyorum..

Aynen öyle küçük hedefler koyarak sağlıklı beslenerek çok iyi sonuç alacağından emin olabilirsin bende öyle yapicam artık

Doktora git cnm mutlaka kulak burun bogaza gorun. Ilerlemesin. Ani hareket etme. Kalkarken once ayaklarinj sarkit otur oyle kalk. Bol su ic bide

AhSen_2504 canım çok geçmiş olsun,ilk fırsatta doktora git tatlım,Allah korusun esirgesin canım.
fattylamb94 canım aynen dediğin gibi canım,sağlıksız beskenme olayını kafanda bitirmedikten sonra kaç kilo verirsen ver geri alınıyor. Hızlı kilo vereceğim diye başlayıp sonu hüsranla sonuçlanınca daha çok alınıyor.yavaş yavaş gitsin sağlam olsun canım.
Ramazanda bedenen ve ruhen arınır hem orucunu tutar hem de kilo verirsin inşallah canım.

Kanguru_ canım bu yeni Elif’i ve düşünce yapını çok sevdim.Sakin sakin ve sağlıklı beslenerek kendini zorlamadan çok daha iyi sonuç alırsın canım

Inşallah esperenzam nefsimi terbiye etmeyi öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…