Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlar!
esperenzaa artık tövbe mantı filan yemeyeceğim:) atladım 400 ip, fattylamb94 G Gonulbagi şimdi yazacağim dünkü menümü.
Kahvaltı: sütle ıslatılmış yulaf kuru kayısı kuru üzüm, ceviz
Öğlen 1 büyük tabak bol yeşilik keten tohumlu tavuklu salata,
Ara :1 yeşil elma

Akşam: 6 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık Pilav, bol salata
2 litre su
5700 adım= 15*5,7=179 puan
Bu arada ben menü genelde bir sonrakı gün yazıyorum, yanı dünkü bugün yazdığım gibi acaba bir mahsuru var mı?

Sizi seviyorum..

Afiyet olsun. Pilav fazla olmus diyebilirler. Ayrica adim hesabinoyle mi oluyor benim gordugum hesaplamada 1000 adim 15 puandi ? 4000 adim olunca 60 puan oldu Azyiyen_azimli

Sen ona bebeğim icin desen vermez... sen asil amacini konus anneyle bak bakalim noluyoo

CANIM anneme bebek çok istiyorum olmuyo diye üzülüyorum dersem yıkılır bu mevzudaki gerçek düşüncelerimi sadece burası biliyor desem yeri daha yaşımız küçük olursa olur modun da takılıyorum

Afiyet olsun, menünü ertesi gün öğlene kadar yazmanda bir sakınca yok. O kadar güzel gitmişsin ki akşam bozulmuş. Sporunun boşa gitmesine üzüldüm pilavı hayatımızdan çıkartmamız gerek inan bi faydası yok

Sabah
yarım dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
3 hurma

Öğlen
1 tabak kuru fasulye ayran

ara
kuru incir 1 adet

akşam
kibrit kutusu kadar ramazan yufkası, içinde lor yağsız 5,30 yemek işini bitirdim

Saat gece on a kadar sürekli koşturdum acıkmıştım bile hatta yine elmalı kurabiyeler cevizli poğaçalar hepsini çevirdim . Akşam için cezama razıyım ama sıfır yağsız ve minicik yedim.iyi ki buraya yazmışım yoksa bir yufka yerdim bol yağlı esperenzaa medgic26

Afiyet olsun. Gerçekten iradelisin seni tebrik ettim. esperenzaa sana ceza verir mi bilmem. Çünkü akşam yemeği için kalorisi çok düşük kalmıştır. 1 lokma ekmek yani

Ben de ayni dusuncedeyim. Ben hizli verirsem bi o kadar hizli ve fazlasiyla geri aliyorum. Yavas ve saglikli beslenerek verirsem o kadar kalici oluyor verdigim kilo.

Ölçü den ben korkuyorum ya

Günaydın kızlaar yatmaktan her yerim ağrıyor, geçen gün biraz üşütmüş tüm boğazımda hala ağrıyor. Ama birazdan hazırlanıp spora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…