- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Afiyet olsun. Pilav fazla olmus diyebilirler. Ayrica adim hesabinoyle mi oluyor benim gordugum hesaplamada 1000 adim 15 puandi ? 4000 adim olunca 60 puan olduGunaydin kizlar!
esperenzaa artık tövbe mantı filan yemeyeceğim:) atladım 400 ip, fattylamb94 G Gonulbagi şimdi yazacağim dünkü menümü.
Kahvaltı: sütle ıslatılmış yulaf kuru kayısı kuru üzüm, ceviz
Öğlen 1 büyük tabak bol yeşilik keten tohumlu tavuklu salata,
Ara :1 yeşil elma
Akşam: 6 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık Pilav, bol salata
2 litre su
5700 adım= 15*5,7=179 puan
Bu arada ben menü genelde bir sonrakı gün yazıyorum, yanı dünkü bugün yazdığım gibi acaba bir mahsuru var mı?
Sizi seviyorum..
Sen ona bebeğim icin desen vermez... sen asil amacini konus anneyle bak bakalim noluyoo
Afiyet olsun, menünü ertesi gün öğlene kadar yazmanda bir sakınca yok. O kadar güzel gitmişsin ki akşam bozulmuş. Sporunun boşa gitmesine üzüldümGunaydin kizlar!
esperenzaa artık tövbe mantı filan yemeyeceğim:) atladım 400 ip, fattylamb94 G Gonulbagi şimdi yazacağim dünkü menümü.
Kahvaltı: sütle ıslatılmış yulaf kuru kayısı kuru üzüm, ceviz
Öğlen 1 büyük tabak bol yeşilik keten tohumlu tavuklu salata,
Ara :1 yeşil elma
Akşam: 6 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık Pilav, bol salata
2 litre su
5700 adım= 15*5,7=179 puan
Bu arada ben menü genelde bir sonrakı gün yazıyorum, yanı dünkü bugün yazdığım gibi acaba bir mahsuru var mı?
Sizi seviyorum..
Afiyet olsun. Gerçekten iradelisin seni tebrik ettim.Sabah
yarım dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
3 hurma
Öğlen
1 tabak kuru fasulye ayran
ara
kuru incir 1 adet
akşam
kibrit kutusu kadar ramazan yufkası, içinde lor yağsız 5,30 yemek işini bitirdim
Saat gece on a kadar sürekli koşturdum acıkmıştım bile hattayine elmalı kurabiyeler cevizli poğaçalar hepsini çevirdim . Akşam için cezama razıyım ama sıfır yağsız ve minicik yedim.iyi ki buraya yazmışım yoksa bir yufka yerdim bol yağlı esperenzaa medgic26
Afiyet olsun. Gerçekten iradelisin seni tebrik ettim.esperenzaa sana ceza verir mi bilmem. Çünkü akşam yemeği için kalorisi çok düşük kalmıştır. 1 lokma ekmek yani
Keşke hemen hızli bi salata yapsaydın ya da yoğurt falan yeseydin. Nasıl dayandın o kadar açOnu bile yemezdim belki canım yemek olsa ama inan zaman yoktu baktım aç kalcam yedim yemedim hatta tattım
Keşke hemen hızli bi salata yapsaydın ya da yoğurt falan yeseydin. Nasıl dayandın o kadar aç
Valla yalan söylemiyim ben hayatta dayanamazdım o kokuyaEvet yoğurt yesem olurdu aslında ama nasıl kokuyor saç başındatek tesellim sıfır yağ olması ve minik olması ama bişi farkettim azcık yufkayla doydum :)
Ben de ayni dusuncedeyim. Ben hizli verirsem bi o kadar hizli ve fazlasiyla geri aliyorum. Yavas ve saglikli beslenerek verirsem o kadar kalici oluyor verdigim kilo.@AhSen_yarim canım çok geçmiş olsun,ilk fırsatta doktora git tatlım,Allah korusun esirgesin canım.
fattylamb94 canım aynen dediğin gibi canım,sağlıksız beskenme olayını kafanda bitirmedikten sonra kaç kilo verirsen ver geri alınıyor. Hızlı kilo vereceğim diye başlayıp sonu hüsranla sonuçlanınca daha çok alınıyor.yavaş yavaş gitsin sağlam olsun canım.
Ramazanda bedenen ve ruhen arınır hem orucunu tutar hem de kilo verirsin inşallah canım.
@Rzgrece canım bu yeni Elif’i ve düşünce yapını çok sevdim.Sakin sakin ve sağlıklı beslenerek kendini zorlamadan çok daha iyi sonuç alırsın canım
Iradene hayran kaldim canim masallahAma ceza almayabilirim gözleme yemedim yufka yedim
Ölçü den ben korkuyorum yaTamam o zaman.
Ölçülerini de yazmayı unutma canım.
canım afiyet olsun. Menülerini sabah öğle akşam ara öğün şeklinde liste olarak yazarsan daha iyi olur.bir de içtiğin su miktarını eklemeyi unutma canım.
Dün de spor konusunda yazmıştım.vücut ağırlığın fazla olduğu için yapacağın ağır sporlar beline bacağına hasar verebilir senin yapacağın en önemli spor bol adım atmak ki adımların da gayet iyi .
Gecmis olsun canimGünaydın kızlaar yatmaktan her yerim ağrıyor, geçen gün biraz üşütmüş tüm boğazımda hala ağrıyor. Ama birazdan hazırlanıp spora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?