- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım o kısır döngünün içinden seni çıkaracak tek kişi sensin.burası sana iyi gelmiyorsa biraz uzaklaş. Elif’ şimdi daha iyi .az da olsa uzaklaştı daha iyi oldu sanki.Tartıda gördüğüm fark hiç ama hiç iyi değildi. Tok karnına tartıldım ama ona göre bile çok fazlaydı. Şu kısır döngünün içinden beni birinin çıkartacağına ya da sihirli bir deynek değeceğine inanıyorum heralde
Öyle yapayım o zaman. Kendimde bir türlü o gücü bulamadım. Bundan 5 ay öncesine kadar 72 kiloyu görsem hemen vermem lazım nereye gidiyorum ben böyle derdim şimdi 80e merdiven dayadım ama umrumda değil. Sadece halime üzülüyorum. Bi çabam yok. Bu normal değil. Bu gidişle 90 bile olurum. Kendimi kurtarmam lazım bu psikolojiden. Neden böyleyim diye sorguluyorum sürekli içimde savaş halindeyimCanım o kısır döngünün içinden seni çıkaracak tek kişi sensin.burası sana iyi gelmiyorsa biraz uzaklaş. Elif’ şimdi daha iyi .az da olsa uzaklaştı daha iyi oldu sanki.
Ramazan dolayısıyla işten daha erken çıkacakmışsın ,eve gel dinlen yorgunluğınu at, sağlıklı bir şekilde iftarını sahurunu yap ve buna diyet deme.sağlıklı güzel beslen bir ay sonra ben inanıyorum iyi bir değişim gelecek.
Canım seni böyle karamsar,depresif yapan şeylerden biri özel hayatındaki dalgalanma sanırım.erkek arkadaşınla mesafeden kaynaklı sorunlarınız oldukça daha bunalım ve depresif oluyorsun bu da yemeni tetikliyor olabilir.Öyle yapayım o zaman. Kendimde bir türlü o gücü bulamadım. Bundan 5 ay öncesine kadar 72 kiloyu görsem hemen vermem lazım nereye gidiyorum ben böyle derdim şimdi 80e merdiven dayadım ama umrumda değil. Sadece halime üzülüyorum. Bi çabam yok. Bu normal değil. Bu gidişle 90 bile olurum. Kendimi kurtarmam lazım bu psikolojiden. Neden böyleyim diye sorguluyorum sürekli içimde savaş halindeyim
Uzaklasmalisin bence. Surekli diyetle ic ice olmak insani sikıyo. 1 hafta bile uzaklasip diyetten bahsetmezsen duzelirsin. Boyle sallantida gidersen kilo veremez aksine alirsin. Bak ben uzaklastim kaptanligi devrettim rahatim. Ha uzak kaldigimda kilo aldim suan vermeye calisiyorum ama hic kafama takmadim. Cunku psikolojim duzeldi. Onceden yemek fikri hep aklimdaydi simdi o yok. Biraz uzaklas. Baktin uzaklik yaramiyo donersinÖyle yapayım o zaman. Kendimde bir türlü o gücü bulamadım. Bundan 5 ay öncesine kadar 72 kiloyu görsem hemen vermem lazım nereye gidiyorum ben böyle derdim şimdi 80e merdiven dayadım ama umrumda değil. Sadece halime üzülüyorum. Bi çabam yok. Bu normal değil. Bu gidişle 90 bile olurum. Kendimi kurtarmam lazım bu psikolojiden. Neden böyleyim diye sorguluyorum sürekli içimde savaş halindeyim
Ben de bunu düşünüyorum esperenzam ama diyorum ki ne yemem gerektiğini biliyorum elimde listeleri var. Benimki sanırım psikolojik. Biraz zorlu bi süreçten geçiyorum. Erkek arkadaşımla küs olsakta şuan o kadar kötü değiliz. Gün içinde konuşuyoruz şakalaşıyoruz vs yani onu takmıyorum da nedir bu kafama taktığım şey bilmiyorum. Bu kadar depresif bir ruh hali içinde daha önce hiç olmadım. Okul için çok kritik son 2 haftam inşallah. Bir de Bursada hiç ama hiç arkadaşım kalmadı, yalnızım. Bununda etkisi olabilir mi bilmiyorum. Çok içime kapandım sankiCanım seni böyle karamsar,depresif yapan şeylerden biri özel hayatındaki dalgalanma sanırım.erkek arkadaşınla mesafeden kaynaklı sorunlarınız oldukça daha bunalım ve depresif oluyorsun bu da yemeni tetikliyor olabilir.
Diyetisyen kontrolünde kilo vermiştin ya acaba yeniden kendine inanıp güvenin gelene kadar diyetisyene mi gitsen kuzum.
Evet doğru söylüyosun burda sürekli diyet konuşulduğu için kendimi rahat bırakamıyorum ama yemektende uzaklaşamıyorum. Sanırım bu ara buraya çok yalnız olduğumdan sohbet için geliyorum. Sizleride çok seviyorum kopamıyorum. Burası olmasa gün içinde sohbet edebileceğim kimse olmuyor. Işyerimizde neredeyse herkes erkek. Onlarla konuşuyorum ama bi kız arkadaşla konuşmanın hazzını vermiyo. Bilmiyorum bu kadar yememe bahane arıyorum belkide. Midem o kadar büyümüş ki kendime şaşıyorum. Ben eskiden asla 1 tam dürüm yiyemezdim. Daha yarısına gelmeden doyardım şimdi çok rahat yiyorum. Asla 1 porsiyon kebap yiyemezdim şimdi çok rahat yiyorum. Sonum ne olacak bilmiyorumUzaklasmalisin bence. Surekli diyetle ic ice olmak insani sikıyo. 1 hafta bile uzaklasip diyetten bahsetmezsen duzelirsin. Boyle sallantida gidersen kilo veremez aksine alirsin. Bak ben uzaklastim kaptanligi devrettim rahatim. Ha uzak kaldigimda kilo aldim suan vermeye calisiyorum ama hic kafama takmadim. Cunku psikolojim duzeldi. Onceden yemek fikri hep aklimdaydi simdi o yok. Biraz uzaklas. Baktin uzaklik yaramiyo donersin
Canım okul bitiyor,öğrencilik hayatı bitiyor ve yeni bir süreç başlıyor senin için tam anlamıyla.Ben de bunu düşünüyorum esperenzam ama diyorum ki ne yemem gerektiğini biliyorum elimde listeleri var. Benimki sanırım psikolojik. Biraz zorlu bi süreçten geçiyorum. Erkek arkadaşımla küs olsakta şuan o kadar kötü değiliz. Gün içinde konuşuyoruz şakalaşıyoruz vs yani onu takmıyorum da nedir bu kafama taktığım şey bilmiyorum. Bu kadar depresif bir ruh hali içinde daha önce hiç olmadım. Okul için çok kritik son 2 haftam inşallah. Bir de Bursada hiç ama hiç arkadaşım kalmadı, yalnızım. Bununda etkisi olabilir mi bilmiyorum. Çok içime kapandım sanki
Dedigin gibi yalnizliktanda olabilir. Bana yaz wpdanEvet doğru söylüyosun burda sürekli diyet konuşulduğu için kendimi rahat bırakamıyorum ama yemektende uzaklaşamıyorum. Sanırım bu ara buraya çok yalnız olduğumdan sohbet için geliyorum. Sizleride çok seviyorum kopamıyorum. Burası olmasa gün içinde sohbet edebileceğim kimse olmuyor. Işyerimizde neredeyse herkes erkek. Onlarla konuşuyorum ama bi kız arkadaşla konuşmanın hazzını vermiyo. Bilmiyorum bu kadar yememe bahane arıyorum belkide. Midem o kadar büyümüş ki kendime şaşıyorum. Ben eskiden asla 1 tam dürüm yiyemezdim. Daha yarısına gelmeden doyardım şimdi çok rahat yiyorum. Asla 1 porsiyon kebap yiyemezdim şimdi çok rahat yiyorum. Sonum ne olacak bilmiyorum
CanımmmEvet doğru söylüyosun burda sürekli diyet konuşulduğu için kendimi rahat bırakamıyorum ama yemektende uzaklaşamıyorum. Sanırım bu ara buraya çok yalnız olduğumdan sohbet için geliyorum. Sizleride çok seviyorum kopamıyorum. Burası olmasa gün içinde sohbet edebileceğim kimse olmuyor. Işyerimizde neredeyse herkes erkek. Onlarla konuşuyorum ama bi kız arkadaşla konuşmanın hazzını vermiyo. Bilmiyorum bu kadar yememe bahane arıyorum belkide. Midem o kadar büyümüş ki kendime şaşıyorum. Ben eskiden asla 1 tam dürüm yiyemezdim. Daha yarısına gelmeden doyardım şimdi çok rahat yiyorum. Asla 1 porsiyon kebap yiyemezdim şimdi çok rahat yiyorum. Sonum ne olacak bilmiyorum
Haklısın bu konuda. Geçen gün benimde aklıma geldi randevu almak için aradım en yakın temmuz ayının ortalarına doğru randevu veriyor. Başka diyetisyenlere gittim memnun kalmadım ama bu gitmek istediğim işinde 1 numara. Gidersem yine ona gitmek istiyorum.Canım okul bitiyor,öğrencilik hayatı bitiyor ve yeni bir süreç başlıyor senin için tam anlamıyla.
şayet sosyal medyanın mutlu insanlarını,arkadaşlarını görüyorsan bunlar bile ne oldu ben neyim diye bunalım yapıyor olabilirsin.
Gelecek kaygısı,iş bulma sıkıntısı, ülkemizin hali, ekonomik durumlar da sıkıyor olabilir. Yani çook çeşitli sebepler bir araya gelip seni üzüyor olabilir.
Listeler olmasa da neyi nasıl yapacağını biliyorsun da disiplinin yok ya ondan dedim diyetisyene mi gitsen diye.
Üniversite sınavını kazanmak için dershane şart değil ama dershane disiplin sağlar ya hani onun gibi biraz.
Canım benim teşekkür ederim iyiki varsınızDedigin gibi yalnizliktanda olabilir. Bana yaz wpdandiyet haric herseyi konusur dedikodu yapariz yalniz birakmam ben seni ❤ bende oyleydim iste ne burdan kopabiliyodum ne diyetten. Bende burdan kopup bi silkelendim. Haziranda listeye girecek bomba gibi devam edecegim insallah. Sana da biraz uzaklasmanin iyi gecelegini dusunuyorum
Ya aynj ben gibi olmus. Onu cok iyi anliyorum. Ben resmen kendi inadima yemek yiyodum ya kafayi yemistim.Canımmmyüklenme kendine bu kadar.
Psikolojim alt üst oldu valla dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyo artık. Diyetisyene değilde psikoloğa gitmem gerek sanırımCanımmmyüklenme kendine bu kadar.
Estagfurullah canim. Burda aile gibi olduk artik. Hersey ust uste gelmis biraZ rahatlamaya calis. Bayram icin tatil bise ayarla kendine biraz gez dolas.Haklısın bu konuda. Geçen gün benimde aklıma geldi randevu almak için aradım en yakın temmuz ayının ortalarına doğru randevu veriyor. Başka diyetisyenlere gittim memnun kalmadım ama bu gitmek istediğim işinde 1 numara. Gidersem yine ona gitmek istiyorum.
2 tanecik dersim var ya kalırsam psikolojisi beni o kadar bunaltıyor ki sürekli rüyalarıma giriyor. Okulumun 1 sene daha uzamasi bana korkunç geliyor. Artık iş hayatına tam anlamıyla atılmak istiyorum. Saçma sapan 2 ders yüzünden 1 sene daha beklemek istemiyorum. Başka biri bunları söylese sanki dünyanın sonu derdim ama işin iç yüzü öyle olmuyor. Erkek arkadaşımla evlilik gibi bi düşüncem var ve şuan çok cüzzi bir miktara çalışıyorum mezun olmadığım için. Bu şekilde bir şeyler yapamam.
Yani kafamda bin tilki dönüyo esperenzamKanguru_ sizide bunalttım yine kusura bakmayın
sende iyiki varsin canim. Baktin burasizda olmuyo donersinCanım benim teşekkür ederim iyiki varsınızsanırım uzaklaşıcam bi süre en azından şu sınavları ve mülakatı atlatana kadar.
Benim icin de hurma oyledir ve cok severim canim. Tatli yememeliyim yemiycem yemiycez :)Tamam canım
Hadi inşallah iyi bir eksi ile gelirsin canım
Ramazan olduğu ve ilk elin günahı olmayacağı için sütlü irmik tatlısını görmedim.
Tatlı yemeyin,hurma yiyin kız.hurma benim gözümde ramazan demektir:)
Canım bunalttığım yok.Keşke daha çok yardımcı olabilsek ama kendini en iyi sen biliyorsun ve neyin sana iyi geleceğini senden iyi bilemeyiz ama bence de sınavlarına yoğunlaş kurtul ayağındaki yüklerden belirsizlik bitsin belki çok daha iyi olursunHaklısın bu konuda. Geçen gün benimde aklıma geldi randevu almak için aradım en yakın temmuz ayının ortalarına doğru randevu veriyor. Başka diyetisyenlere gittim memnun kalmadım ama bu gitmek istediğim işinde 1 numara. Gidersem yine ona gitmek istiyorum.
2 tanecik dersim var ya kalırsam psikolojisi beni o kadar bunaltıyor ki sürekli rüyalarıma giriyor. Okulumun 1 sene daha uzamasi bana korkunç geliyor. Artık iş hayatına tam anlamıyla atılmak istiyorum. Saçma sapan 2 ders yüzünden 1 sene daha beklemek istemiyorum. Başka biri bunları söylese sanki dünyanın sonu derdim ama işin iç yüzü öyle olmuyor. Erkek arkadaşımla evlilik gibi bi düşüncem var ve şuan çok cüzzi bir miktara çalışıyorum mezun olmadığım için. Bu şekilde bir şeyler yapamam.
Yani kafamda bin tilki dönüyo esperenzamKanguru_ sizide bunalttım yine kusura bakmayın
Canımm bazen uzaklaşmak iyi geliyor ya,insan nefes alıyor.sana iyi geldi belki esraya da iyi gelir.Ya aynj ben gibi olmus. Onu cok iyi anliyorum. Ben resmen kendi inadima yemek yiyodum ya kafayi yemistim.diyet kelimesi bile sinirlerimi ziplatiyodu. Biraz uzak kaldim biraz kalorisini dusunmeden yedim biraz hesap verme korkusu yasamadim duzeldim cok sukur. Eminimki burda kalmaya devam etsem sonum cok kktu olacakti ki bi ara bu yuzden psikolojik destek almayi bile dusundum
biri 3.5 biri de 2 olcak bşrkc aya canımBen başka ilçedeki kv gittim canım, bakamadım hiç.
Herkes halsiz düşmüş son vakitler lakin herkes çayını yudumluyordur artık
ooo ellerine sağlık canımÇocukların kaç yaşında?
canım yarın alayım simdi sis sis vrmwyim ben :)Kızlarrr ölçülerini vermeyen arkadaşlar size sesleniyorum.
Yuhh size emi.Verin yaw şu ölçüleri adamı dellendirmeyin.
Ölçülerini ikiletmeden veren canımm canımmm arkadaşlarım gelin sizü öpücem
ohh afiyetlr olsun elif sıcak sıcak icine tereyagı da koyaydın kızz 2Bu aksam fazla kacirdim pideyi ozlemisim yahu. Sahurda yogurt yicem sadece. Cok sis karnim.
Ay ben allahın fakiri ne tatiliEstagfurullah canim. Burda aile gibi olduk artik. Hersey ust uste gelmis biraZ rahatlamaya calis. Bayram icin tatil bise ayarla kendine biraz gez dolas.
sende iyiki varsin canim. Baktin burasizda olmuyo donersinben seni arada rahatsiz ederim wpdan
git kız baban yapsn bi güzellik birkc ay sknra da olsa rezaevasyon yapsanoz tatle gidicem fikri seni diriltirAy ben allahın fakiri ne tatilibabam ayarlarsa giderim anca
Yaz Elifim çok mutlu olurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?