Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlarrr ölçülerini vermeyen arkadaşlar size sesleniyorum.
Yuhh size emi.Verin yaw şu ölçüleri adamı dellendirmeyin.
Ölçülerini ikiletmeden veren canımm canımmm arkadaşlarım gelin sizü öpücem

Sağol canım :)
Buralardayim cumaya yetismeye yetismeye çalışıyorum ama sanırim haftaya kalacak
Sağlık olsun canım.Senin iraden bu hafta olmasa da haftaya listeye girmeye yetecek güçte.
Minnak kızın 1 yaşına girdi mi nice mutlu seneleri olsun minnoşun

Kizim 7 yaşına girecek temmuzda, oglum da salı günü yaşına girecek, hatırladığın için teşekkürler
Oğlun diyecektim:) minnak olan oğlundu doğru ya
Oyyy minnoş demek salı günü 1 yaş oluyor demek.nice nice mutlu yılları olsun yakışıklının.
Maşallah kızına da ,kocaman olmuş
Kızın duygusal yengeç mi oluyor yeğenin öyle de.pek bi sulu gözlüdür

Sağol canım

28 temmuz canım, aslan anasi gibi
Babasi yengec, ama pek bi duygusaldır kızım yine de kapmis yengecten biseyler

esperenzaa @fattylamb medgic26 unutmuşum etiketlemeyi yine

Kizim 7 yaşına girecek temmuzda, oglum da salı günü yaşına girecek, hatırladığın için teşekkürler
Allah bağışlasın canım rabbim acılarını göstermesin

Ee kızlar nasılsınız bakalımBen çok yoruldum buçuğu geçiyordu geldiğimizde

Bu aksam fazla kacirdim pideyi ozlemisim yahu. Sahurda yogurt yicem sadece. Cok sis karnim.

Kudus'e cok uzuluyorum. Ozelliklede olen cocuklara instagramda gordum dun aksam cocuk resimlerini uyuyamadim. Su mubarek ayda Allah tum muslumanlari korusun. Hainlere, yahudilere, pis zihniyetli insanlara firsat vermesin. Cocuklar olmesin. Dua edelim hanimlar orucu acmadan once namazlardan once. Allah muslumablara zulmeden herkesi Kahhar ismiyle kahretsin...

Konuyla cok alakasiz ama icimde kocamaan bir yara oldu bu konu.

Siyasete girmek istemiyorum ama biz müslümanlar birlik olmayı bilmedikçe daha çok zulüm görürüz
Bilimde,teknolojide güçlü olmayı ve eğitimin önemini anlayabilirsek belki birgün zalimlere kafa tutabiliriz.
Yapabileceğimiz tek şey dua etmek.
Allah yardımcıları olsun,dünyanın gözü önünde katliam yaşanıyor ve insanlar,kör sağır dilsiz.

Musluman liderlerin cogu Abd nin kulu olmus. Kime ses cikaracaklar. Keske elimizden baska birsey gelse ahh ne cok isterdim o cocuklari yanima almayi. Hepsine bakarim yeterki olmesinler.. cok uzgunum. Fotograflari gorduktej sonra bogazimda bir yumruk varmis gibi. Cocuklarimin yuzlerine bakinca aklima geliyo ölen cocuklar. Gunahsiz yavrular. Uzanan eller kirilsin. Rabbim bu zulmu onlarin yanina birakmaz insallah

Sanırım önceki aylara göre ne kadar kalınlaştığımı görmekten korkuyorum
Ben önceki ay kalınlaşmanı değil,tam bir ay sonraki incelmeni önemsiyorum.
Ramazanın sana katacaklarını görmek adına ölçü al canım
Bir de zaten tartıda görüyorsun farkı mezura ile de görsen ne olur.belki iyice dank eder kafana. 1 ay daha kaybın olmaz .

Ben de hiç iyi değilim. Küçücük el kadar çocukların cansız bedenlerini gördükten sonra oğluma bakıp bakıp gözlerim doldu.ırkı,dini,dili,rengi her ne olursa olsun çocuk ölümlerini haklı gösterecek hiçbir sebep yok bana göre.
Aminnm canım amin inşallah.

Tartıda gördüğüm fark hiç ama hiç iyi değildi. Tok karnına tartıldım ama ona göre bile çok fazlaydı. Şu kısır döngünün içinden beni birinin çıkartacağına ya da sihirli bir deynek değeceğine inanıyorum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…