Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım yumurtaya ara verdim bu ara ama her akşam bir bardak sütüm var

Dünkü menüm
Sahur
şekersiz çay
peynirli kuru yufka böreği 1,5 dilim (Karatay diyeti yapmıyorum ama Canan hoca gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz dedi :) )

Akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 dilim etli ekmek (lahmacunun bir değişiği) hepsini yemeyip paket yaptırdım
kara lahana salatası
ayran

Dışarda iftar yaptım kalabalıkla sanki biraz fazla kaçtı tıklım tıklım doymadım ama karbonhidrat çok oldu sanki ama uzun süredir az yediğim için biraz da bilerek fazla yedim su da 3 4 bardak içtim ve bir halt ettim sahura kalkmadım çok yedim diye Buranın sorumluluğu vicdanımı rahat bırakmıyor esperenzaa medgic26

Son düzenleme:
Civcivim afiyet olsun Etli ekmeği nerden buldun
Suyun daha fazla oluşaymış keşke Karatay lahmacuna izin veriyor ya ekmeği inçe diye etli ekmek de aynı sayılır bence, azap çekmeBol salata ya da yeşillikle ye bir daha

Zaten 3 4 bardak içtim wc den gelemedim dışarda yedim canım etli ekmeği arada yiyoruz biz zaten evet aynı lahmacun gibi kıyma değil üstü et sadece tatlı mı arkadaşlara verdim

Zaten 3 4 bardak içtim wc den gelemedim dışarda yedim canım etli ekmeği arada yiyoruz biz zaten evet aynı lahmacun gibi kıyma değil üstü et sadece tatlı mı arkadaşlara verdim
Biliyorum canım etli ekmeği, Konyalıya mı anlatıyon ama ona bıçak arası derler et olduğundan kıyma olsa etli ekmek olurducanım çekti bak
Üst üste içmişsindir, 10-15 dk arayla iç yorma böbreklerini de
Sabah sabah afyonum patlamadı
Al benden de o kadar, çok uykum var ama sıpalar uyumiiiii
Gunaydin diyet gruplarinin en guzel bayanlari
oy canım canım günaydın

Günaydın güzellikler ! Dün menü paylaşacağim:
İftar hurma yarımı kase balık çorbası, salata, peynir ve bir tabak dolusu çeşitli balık mezeleri
Sahur avuç içi kadar Mısır ekmek
2-3 bardak çay
2 litre su
12000 adım=180 puan
esperenzaa fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk
Sizi yiyecem derken gidip balık yedim :)

Evet canım bıçak arasıydı da herkes bilmez diye etli ekmek dedim vvay Konyalı vay ben bir porsiyonu bitiremedim ama paket yaptırdım kalanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…