Ben cumaya kaç demistim yaKesinlikle canım benim, mesela akşam cankm yine tatlı çekti çayın yanında.bunu engellemek için genellikle buraya yazardım ama cumaya hedef koyduk ya ben direkt dur dedim durdum
Ben geldim
Azıcık yazdıklarınızı okudum da ,sabitler artılar havada uçuşmuş.Naptınız a dostlar bi deyin bakayım.
fitcivciv tatlım az yiyerek metabolizmanı yavaşlatıyorsun.üstelik gördüğüm kadarı ile yoğurt peynir yumurta da et vs de yemiyorsun. Kalsiyum ve protein eksik besleniyorsun.
becezey bu nasıl bir artıdır kuzum.bu artışın bir kısmı ödem olsa da bir kısmı da kilodur bence.hafta sonu kardeşin geldiği için yedin içtin gezdin veee menü de paylaşmadın sonuç bu oldu.cumaya kadar toparlarsın canım inanıyorum.
30 dklık spor cezası verdim. kaçamaklarını bilmeden verdim cezanı
@yolcukardelen senin menülerinde bir sıkıntı yoktu gördüğüm kadarı ile ve bence senin artışın dün çok iş yapmış olmanın verdiği ödem olabilir.
medgic26 tatlım çok bir artışın yok ki bu artışın sebebi belli.stres üzüntü ve uykusuzluk.moral bozmak yok devam tatlım.
Gunaydin canlar
Vermen gereken 500+500 demiştin leylaaaaaaBen cumaya kaç demistim ya
Günaydın canımGünaydınlar
günaydın canımGunaydin canlar
Civcivim afiyet olsunDünkü menüm
Sahur
şekersiz çay
peynirli kuru yufka böreği 1,5 dilim (Karatay diyeti yapmıyorum ama Canan hoca gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz dedi :) )
Akşam
yarım kase mercimek çorbası
3 dilim etli ekmek (lahmacunun bir değişiği) hepsini yemeyip paket yaptırdım
kara lahana salatası
ayran
Dışarda iftar yaptım kalabalıkla sanki biraz fazla kaçtı tıklım tıklım doymadım ama karbonhidrat çok oldu sanki ama uzun süredir az yediğim için biraz da bilerek fazla yedim su da 3 4 bardak içtim ve bir halt ettim sahura kalkmadım çok yedim diyeBuranın sorumluluğu vicdanımı rahat bırakmıyor esperenzaa medgic26
Civcivim afiyet olsunEtli ekmeği nerden buldun
Suyun daha fazla oluşaymış keşkeKaratay lahmacuna izin veriyor ya ekmeği inçe diye etli ekmek de aynı sayılır bence, azap çekme Bol salata ya da yeşillikle ye bir daha
Sabah sabah afyonum patlamadıVermen gereken 500+500 demiştin leylaaaaaa
Günaydın canım
günaydın canım
Biliyorum canım etli ekmeği, Konyalıya mı anlatıyonZaten 3 4 bardak içtim wc den gelemedimdışarda yedim canım etli ekmeği arada yiyoruz biz zaten evet aynı lahmacun gibi kıyma değil üstü et sadece tatlı mı arkadaşlara verdim
Al benden de o kadar, çok uykum var ama sıpalar uyumiiiiiSabah sabah afyonum patlamadı
oy canım canım günaydınGunaydin diyet gruplarinin en guzel bayanlari
Ara dur :) yada hiç arama beni geçme ....Ben cumaya kaç demistim ya
Günaydın canımmmGunaydin diyet gruplarinin en guzel bayanlari
Benim küçük de ilk ke 6.30 da kalktı, ben de ikide yatinca hic de iyi olmadıAl benden de o kadar, çok uykum var ama sıpalar uyumiiiii
Afiyet olsun, tabi ya biz hazımsızlık yaparizGünaydın güzellikler ! Dün menü paylaşacağim:
İftar hurma yarımı kase balık çorbası, salata, peynir ve bir tabak dolusu çeşitli balık mezeleri
Sahur avuç içi kadar Mısır ekmek
2-3 bardak çay
2 litre su
12000 adım=180 puan
esperenzaa fattylamb94 @yolcukardelen cgdmk
Sizi yiyecem derken gidip balık yedim :)
Biliyorum canım etli ekmeği, Konyalıya mı anlatıyonama ona bıçak arası derler et olduğundan kıyma olsa etli ekmek olurdu canım çekti bak
Üst üste içmişsindir, 10-15 dk arayla iç yorma böbreklerini de
Al benden de o kadar, çok uykum var ama sıpalar uyumiiiii
oy canım canım günaydın
Uyu benim yerime de uyu :)Günaydın canımmm
Benim küçük de ilk ke 6.30 da kalktı, ben de ikide yatinca hic de iyi olmadı
Simdi uyuyor, belki ben de biraz kestiririm büyük de okuldayken.
Seni hemen gecemem de, bayrama gecerim ☺☺Ara dur :) yada hiç arama beni geçme ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?