Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım onun kalorisi daha az iyi yapmışsın
Günaydın canımmm

Benim küçük de ilk ke 6.30 da kalktı, ben de ikide yatinca hic de iyi olmadı
Simdi uyuyor, belki ben de biraz kestiririm büyük de okuldayken.
Ben de 1 de yattım, 3 ye kalkıp eşime sahur hazırladım, sohbet ettik 5 olduydu uyuyana kadar, arada emzirdim bir iki kere,9da kalktılar,gözlerim gidiyo şimdi
Evet canım bıçak arasıydı da herkes bilmez diye etli ekmek dedim vvay Konyalı vay ben bir porsiyonu bitiremedim ama paket yaptırdım kalanı
aen ben biliyoz ya Kalanını at buzluğa bi haftada onu yersinSadece börekle aynı güne gelmesi çok iyi olmamış.sahurda börek vardı de mi

Evet canım sahurla denk gelmesi kötü oldu aslında ben kanat yerim diye sahurda börek yedim ama arkadaşlar revezasyon yaptırmış mecbur denilen menüyü yedim bana ulaşamamışlar

gunaydın canım dun yinne uykusuz bir geceydi valla yeni dogduklarında bu kadar uykusuz kalmadım cok fenayım bugun pek gşremem muhtemelen kusura bakmayın hala atesliler
Oy canım o kadar iyi anlıyorum kirabbim şifa versin kuzumGiremesen de yediklerine dikkat et e mi canım, akşam soracağım
Evet canım sahurla denk gelmesi kötü oldu aslında ben kanat yerim diye sahurda börek yedim ama arkadaşlar revezasyon yaptırmış mecbur denilen menüyü yedim bana ulaşamamışlar
sen her daim az yiyorsun zaten bu kadar karbonhidrat wc ye çıkarır belki

Geçmiş olsun canım. Tost iyi olmamış tabi, yumurta yeseydin çok daha iyi olurdu.
Bu ara bir cesit alerji geçiriyorum 10 gündür gecmedi ne olduğunu doktorlar da anlamadi bu yuzden yumurta gibi cok aleeji gelistirebilecek şeyleri yemiyorum birde kepek ekmegine yapiyorum ve dilimlerim avuc ici kadar.

Bu ara bir cesit alerji geçiriyorum 10 gündür gecmedi ne olduğunu doktorlar da anlamadi bu yuzden yumurta gibi cok aleeji gelistirebilecek şeyleri yemiyorum birde kepek ekmegine yapiyorum ve dilimlerim avuc ici kadar.
Çok geçmiş olsun canım.Tez zamanda sebebi ve tedavisi bulunır inşallah.

Niyetim bırakmak di ramazanda daha da yapistik neyse var daha bitmedi ramazan :)
Ben biraktim ramaazandan bir ay önce simdi hic istemiyor canim son paketimi bile bitirmeyi beklememistim attim karar verdim ve biraktim hem cok kiloluyum hem de sigara ile bir cok hastalik kapimizda....

geçmiş olsun canım o zaman peyniyli domatesli salata tarzı bi şeyler ye tost yerine protein olsun
esperenzaa m hoşgeldin, boş bırakmadık sen yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…