Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sinirden sıkıntıdan oluyor canım benim niye olacak dikkat et kendine canım benim

Süt içsene belki rahatlatır mideni canım
sen nasıl duruyon ya kuzum
Bugun iyiyim kardelenim niyetliyimde dun tutmadim sahurda da yemeye calistim bakalim iftara kadar nolurum.bilmem :) ben sut hic içemem kokusu öldürüyor beni

Cok dedim dimi alerji diye hehehe
Bugun cok iyi hissediyorum okula gidiyorum cocuklarimi sinav yapacağım artik okulun da son haftalari.
Yok canım çok dedin diye değil aslında.Benim oğlumun da alerjik bir bünyesi var ve çok zordur bilirim.
Hayatının kalitesini epey bir düşürür.
Hahaha örtmenim takdir/teşekkür için bir puana ihtiyacım var söylemleri başlar yakında
Benim kızkardeşim de öğretmen ona gelen en uçuk istek hocam teşekkür için 11 puana ihtiyacım var olmuştu

Ben biraktim ramaazandan bir ay önce simdi hic istemiyor canim son paketimi bile bitirmeyi beklememistim attim karar verdim ve biraktim hem cok kiloluyum hem de sigara ile bir cok hastalik kapimizda....
Kac kilosun canim sen rakibimsin tanimiyorum ayol benim eserekli dönemime denk geldin

Ben biraktim ramaazandan bir ay önce simdi hic istemiyor canim son paketimi bile bitirmeyi beklememistim attim karar verdim ve biraktim hem cok kiloluyum hem de sigara ile bir cok hastalik kapimizda....
Benim de bırakmam gerekiyor.o iradeyi bi yakalasam ben de bırakacağım canım.
Ben bırakırsam eşim de mecbur bırakacak
Valla uyumusum haktanda 7 de uyandi aldim yanima onuda ohh koyun koyuna uyudum 11 e geliyordu saat oğlumda Kıyamadi bana niyetliyim sahurda yedim moralim iyi sukur allaha sen nasiksu nasılsın tatlimcimm
aferin kuzucuğuna dinlendiğin çok iyi olmuş.
Maşallahh

Ayy sorma valla basladi bile öğretmenim 2 puan verir misiniz diye dün de 5lere sinav yaptım bjr sürü aglayan edenm var napicaz bilmiyorum

Benim de bırakmam gerekiyor.o iradeyi bi yakalasam ben de bırakacağım canım.
Ben bırakırsam eşim de mecbur bırakacak

aferin kuzucuğuna dinlendiğin çok iyi olmuş.
Maşallahh
Birakirsinzi kilo verme yarismasi disinda bir de sigara bırakmaya çalışalım

Ayy sorma valla basladi bile öğretmenim 2 puan verir misiniz diye dün de 5lere sinav yaptım bjr sürü aglayan edenm var napicaz bilmiyorum
Bu not isteme geleneği hiç değişmeyecek sanırım.Bizim dönemimizde de vardı,hâlâ var.
Kolay gelsin canım.Senin işin birazcık daha kolaydır öğrencilerin orta öğretim olduğu için.
Lisede öğretmenlik yapanlara Allah çok çok kolaylık versin.

Birakirsinzi kilo verme yarismasi disinda bir de sigara bırakmaya çalışalım
Benim bu yaz bitmeden bırakmak gibi bi hayalim var.İnşallah bırakırım,bırakırız.
Fena fikir değil aslında.Yarışırsak belki gaza gelirim
Seni ayrıca kutlarım çok iyi birşey yapmışsın bırakarak.

Bugun iyiyim kardelenim niyetliyimde dun tutmadim sahurda da yemeye calistim bakalim iftara kadar nolurum.bilmem :) ben sut hic içemem kokusu öldürüyor beni
Bu arada adım sultandün tutmadığın halde hiçbir şey yememiştin iyi yapmışsınzorla biraz kendini canım benim Ayran iç o zaman en tatlısından
Evet pratik olsun diye sagliksiz tukettim(
Dikkat edersin bundan sonra canım, böyle böyle öğreneceğiz
bir de bunların her öğretmene gidip hocam bi puana ihtiyacım var diye diye on puan toplayanları var tabi yersen

@yolcukardelen nasılsın canım Sana da uykusuzluk haricinde nasılsın diye sorayım?
Minnoş kızın nasıl oldu,daha iyidir inşallah?
iyiyim çok şükür canım, Kızım da topladı çok şükür
Hatunlar hayrınıza bana fırında patlıcanlı güzel bi tarif verin

Kızlar giremiyorum malesef çok ciddi sorunlar yaşıyorum esimle ilgili, psikolojim alt üst durumda bu ramazan arefesinde böyle olması beni çok çok üzüyo
esperenzaa 'mm
Canımmm çok üzüldüm.Ne güzel atlatmıştınız sorunlarınızı ne oldu ki yine
Allah tez zamanda feraha çıkarsın canım.
Yardımcı olabileceğim bi konu olursa ahsenim lütfen de tatlım.
Allah şu mübarek günde sizleri üzen eşlerinizi ıslah etsin,akıl fikir merhamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…