- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Fırında patlıcan musakka yaparım ben genelde,kuzartmadan ve güzel olur.Aşağıdaki tarif benim yaptığım gibi canımiyiyim çok şükür canım, Kızım da topladı çok şükür
Hatunlar hayrınıza bana fırında patlıcanlı güzel bi tarif verin
Canım Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.Kalplerinize sevgi ve merhamet versin.Yapabileceğimiz bir şey var mı?Kızlar giremiyorum malesef çok ciddi sorunlar yaşıyorum esimle ilgili, psikolojim alt üst durumda bu ramazan arefesinde böyle olması beni çok çok üzüyo
esperenzaa 'mm
Motivasyon çok önemli tabi ki. Ama önce yalan bile olsa motivasyonunu canlı tutacak şeyler söyle kendine, zamanla beynin bu söylediklerine inanacak emin ol. Yapamıyorum,yapamayacağım diyerek kendini şartlandırma.bu zamana kadar gerçekten isteyip çabalayıp da yapamadığın birşey var mı onu düşün?Benim bir sürü şey yapmam lazım ama motivasyonum düşük, malzeme YÖK ne yapacam ben... aslında motivasyonum gelirse geridir gelir
Benim bu yaz bitmeden bırakmak gibi bi hayalim var.İnşallah bırakırım,bırakırız.
Fena fikir değil aslında.Yarışırsak belki gaza gelirim
Seni ayrıca kutlarım çok iyi birşey yapmışsın bırakarak.
Hahahah vermeyelim puanBu arada adım sultandün tutmadığın halde hiçbir şey yememiştin iyi yapmışsınzorla biraz kendini canım benim Ayran iç o zaman en tatlısından
Dikkat edersin bundan sonra canım, böyle böyle öğreneceğiz
bir de bunların her öğretmene gidip hocam bi puana ihtiyacım var diye diye on puan toplayanları var tabi yersen
sagolMotivasyon çok önemli tabi ki. Ama önce yalan bile olsa motivasyonunu canlı tutacak şeyler söyle kendine, zamanla beynin bu söylediklerine inanacak emin ol. Yapamıyorum,yapamayacağım diyerek kendini şartlandırma.bu zamana kadar gerçekten isteyip çabalayıp da yapamadığın birşey var mı onu düşün?
Kendine küçük hedefler koy,önünde verilmesi gereken fazla kiloya değil de isteddikten sonra başardığın tartıda gördüğün eksilmelere odaklan.
4 kilo verdin bu az buz bir rakam değil. Diyete başlamamış olsaydın giden 4 kilo olmadığı gibi gelen kimbilir kaç kilo daha kilo olacaktı onu düşün.
Bir de sen sigarayı bırakacak güçlü iradeye sahipsen inan kilo vermek daha kolay olur.
Menü için de; yeşil mercimek yemeği, salatası olabilir hem kolaydır hem de lezzetli.yanına cacık bile olur. Küçük bir parça pide bile yiyebilirsin.
Herkes karatay tarzı beslenmek zorunda değil ve senin kilon da akşam bir dilim pideye izin verir.
Motivasyonu sağladıktan sonra yaparsun canım.Dili ,kültürü sz biraz benzese de başka bir ülkeye gelip burada bir düzen kurabildiysen doktora tezini de hayli hayli yaparsub canım.sagolesperenzaa cim, evet yapabilirim, daha once neleri basardim, doktora tezini hayli yaparim,,, isimi seviyorum aslinda, ama iste malzeme sikintisi olunca motive hepten dusuyor...
Canım çok üzüldüm rabbim yardım etsin, bir an önce çözün inşallahKızlar giremiyorum malesef çok ciddi sorunlar yaşıyorum esimle ilgili, psikolojim alt üst durumda bu ramazan arefesinde böyle olması beni çok çok üzüyo
esperenzaa 'mm
Ayy ben patlıcanın her bir şeyine bayılırım, kerata pek datlıPatlican sevmedigim icin pek yapmam ☺
Ben bi kara defter tutuyordum, derse geç gelişleri, kitap defter getirmeyişleri vs. Tarihiyle not alıyordum.öğrenci sınırda kaldıysa ve notu hak etmiyorsa o kösemi gösteriyordum.öğrencinin gayreti varsa veriyordumHahahah vermeyelim puan
Kızlar giremiyorum malesef çok ciddi sorunlar yaşıyorum esimle ilgili, psikolojim alt üst durumda bu ramazan arefesinde böyle olması beni çok çok üzüyo
esperenzaa 'mm
Çok ye olur mu:) ekmek filan bol tuket :))esperenzaa m canım sağ olasın tarif için Bir iki ekleme çıkarmayla tarifini uyguladım, fırında şimdi Foto atsam çanınız çeker güveçte yaptım bi de ımmh sabırsızlıkla bekliyorum 4 ya da 5 gibi yemeyi düşünüyorum inşallah
120.5 le basladim bende120.9 ile basladim dün ölçüde 116.1 ciktim insallah birlikte incecik olacagiz canim
Cok iyi geldi canim.. muckkkkBenim de bırakmam gerekiyor.o iradeyi bi yakalasam ben de bırakacağım canım.
Ben bırakırsam eşim de mecbur bırakacak
aferin kuzucuğunadinlendiğin çok iyi olmuş.
Maşallahh
Yogurt calamayan sultanBu arada adım sultandün tutmadığın halde hiçbir şey yememiştin iyi yapmışsınzorla biraz kendini canım benim Ayran iç o zaman en tatlısından
Dikkat edersin bundan sonra canım, böyle böyle öğreneceğiz
bir de bunların her öğretmene gidip hocam bi puana ihtiyacım var diye diye on puan toplayanları var tabi yersen
tebrik ediyorum kuzum seni ...Valla kuzum sahurda icmedim iftardan yatana kadar 3.5 saat kaliyor icmezsem olay biter icersem sıkıntı iste... bayrama kadar atmam lazim.Sigarayi bende evlenmeden once biraktim. Esim icmiyor hatta kokusundan nefret ediyor. Normalde gunde 1 paket sigarayi bitirirdim bazen 2. Yi bile acardim o kadar tiryakiydim sonra birakma karari aldim zor oldu ama oldu. Insan isteyince yapamayacagi sey yok once kafada bitirmek gerekiyor.medgic26 kuzum senki abur cuburu bicak gibi kesmis birakmis iradeli bir insansin istersen cok rahat birakabilecegine eminim. Icerken farkinda olmuyor insan ama biraktiktan sonra o kadar farketti ki. Bir kere sabahlari cok daha rahat uyaniyorsun o agizda kalan kul tablasi tadi olmuyor. Nefesin gercekten cok aciliyor cigerlerinin temizlendigini gun gun farkediyorsun. Cocuklarimiza yapabilecegimiz en guzel sey bence saglikli kaliteli ve uzun bir omru beraber gecirmek... karar verirseniz bizde burda size destek olmak icin elimizden geleni yapariz
tebrik ediyorum kuzum seni ...Valla kuzum sahurda icmedim iftardan yatana kadar 3.5 saat kaliyor icmezsem olay biter icersem sıkıntı iste... bayrama kadar atmam lazim.
Aminnn aminnnn kuzumCanımmm çok üzüldüm.Ne güzel atlatmıştınız sorunlarınızı ne oldu ki yine
Allah tez zamanda feraha çıkarsın canım.
Yardımcı olabileceğim bi konu olursa ahsenim lütfen de tatlım.
Allah şu mübarek günde sizleri üzen eşlerinizi ıslah etsin,akıl fikir merhamet versin.
Ahsenim kuzum noldu bende hemen hemen ayni sorunlarla boguluyorum allah yardimcimiz olsunKızlar giremiyorum malesef çok ciddi sorunlar yaşıyorum esimle ilgili, psikolojim alt üst durumda bu ramazan arefesinde böyle olması beni çok çok üzüyo
esperenzaa 'mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?