Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aKŞAM ARKADAŞLARIM YÜZÜMÜN KÜÇÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ KIZLAR :) GÜZEL HABERİM..
KÖTÜ HABERİMSE CANIM KEMALPAŞA TATLISI ÇEKİYOR
Öyle bi tatlı yok, hiç yapılmadı yenilmedi unut canım.yokmuş gibi düşün ki yeme hatta hiç aklına getirmeEn son 61 miydin?yersen eksilmenin olmayacağını düşün. Yeme kız işte
Çok ye olur mu:) ekmek filan bol tuket :))
Ay çok yedim nasıl güzel olmuş anlatamam , esperenzaa m sağ olasın kuşum güveçte inanılmaz lezzetli oldu.4,5 yk yedim bi de bi tabak marul salatası .ekmegi sabah bile azalttım iki gündür
Yogurt calamayan sultan
çok iyi örgü örerim ama bak öyle deme

Afiyet olsun canım.
ıımmmahh kesin çok leziz olmuştur
Güveçteki yemeğin tadı başla bir lezzetli oluyor .
iHTİYACIM VAR SANA esperenzaa şeker orucumu bozmak istemiyorum birşey yerken hep burası aklımda akşam etli ekmek yedim diye sahur yapamadım
canım benim etli ekmek çok da kötü değildi aslında tek sıkıntı sahurda da yufka yemiş olmandı.
Ha şeker yemişsin ha zehir canım.
Sağlıklı bir şekilde sahur yapmaya çalış canım,ibadetini de diyetini de eziyete dönüştürme
Kaç gündür şeker orucundasın emeklerini çöp etme kuzum. Bu irade sendr
120.5 le basladim bende suan 103 oluruz inan kglar yakin
az kaldı canım 99 geliyor .

minnoş bi ponçik hayal ettim seni elinde sigaralı asi bir ruh değil
Beni de minnoş ponçik mi hayal ettin
afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlık
Ben de çok iyi zincir çekerimmarifetli hatunun hali başka tabi

1 ÇATAL ALSAM :)

ÇOK İRADELİYDİM CANIM SANIRIM CANIM ÇEKİYOR ARTIK YADA MOTİVASYONUM MU DÜŞÜYOR BİLEMEDİM

Beni de minnoş ponçik mi hayal ettin

afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlık
Ben de çok iyi zincir çekerimmarifetli hatunun hali başka tabi

sENİ SIKILAŞMIŞ HAYAL EDİYORUM ŞÖYLE RESMİNDEKİ GİBİ KOLLARI YAN TUTMUŞ PAZI VAR SANKİ :) SEN BENİ NASIL HAYAL EDİYON :)

ÇOK İRADELİYDİM CANIM SANIRIM CANIM ÇEKİYOR ARTIK YADA MOTİVASYONUM MU DÜŞÜYOR BİLEMEDİM
Canım benim,sen gerçekten çok ama çok iradelisin.insanız hepimizin canı zaman zaman bişeyler çekiyor.dur diyebildiğin noktada hedefine daha kolay ulaşıyorsun.
Unutma tatlım senin hedefin pkos illetini alt edip bebişini kucağına almak.
O kadar çok dua ediyorum ki sana.

Zaten hedefime yaklaşıyorsam sizlerin sayesinde her daim bişi yerken buraya menümü yazdiğimi düşünüp yemekten vazgeçiyorum

sENİ SIKILAŞMIŞ HAYAL EDİYORUM ŞÖYLE RESMİNDEKİ GİBİ KOLLARI YAN TUTMUŞ PAZI VAR SANKİ :) SEN BENİ NASIL HAYAL EDİYON :)
Nickin civciv ya ondan sanırım sarışın yada kumral biri olarak düşündüm seni canım.Minnoş güler yüzlü ve duygularını çabuk belli eden biri gibi geliyorsun bana.

tAMAM CANIM HAKLISIN SÖZ VEREYİM MÜBAREK RAMAZAN Kİ BURDA YEMİYİM
İşte bizim civcivimiz Tadını unuttuğun şeyi yiyerek kendine işkence etme.ben mezun oldum olalı hiç tatlı vs yemedim. İstemiyorum da.şu an çok aç olduğun için gözünün önünden bir sürü şey geçiyordur canın çekiyordur ama düşün tatlım değer mi bi lokma için ?

Zaten hedefime yaklaşıyorsam sizlerin sayesinde her daim bişi yerken buraya menümü yazdiğimi düşünüp yemekten vazgeçiyorum
Sorumluluk duygusu böyle yapıyor.
Birbirimize iyi geliyoruz ve otokontrolü daha kolay sağlıyoruz.
Cısss yemeyi düşündüğünde elimde sopam seni beklediğimi düşün olur mu

Nickin civciv ya ondan sanırım sarışın yada kumral biri olarak düşündüm seni canım.Minnoş güler yüzlü ve duygularını çabuk belli eden biri gibi geliyorsun bana.

Valla hislerin çok kuvvetli kumralım evet ama koyu kumral ama güler yüzlüyümdür hatta beni tanıyanlar sevdiklerini sık sık söylerler bu hayatta beni bir kişi sevmedi o kadar oda eşimin ailesinden : D

Ramazan etkisi sanırım gerçekten canım, tarçınlı süt içmedim birde akşam ondan mı acaba tarçın tatlı isteğimi direkt kesiyor

Valla hislerin çok kuvvetli kumralım evet ama koyu kumral ama güler yüzlüyümdür hatta beni tanıyanlar sevdiklerini sık sık söylerler bu hayatta beni bir kişi sevmedi o kadar oda eşimin ailesinden : D
Hislerim genel olarak iyidir canım
Hahaha kız eşlerin ailesine kendini sevdireceksin diye yırtınsan da nafile.
Eşin sevmiş mi gerisine tınnn de geç
Sen iyimişsin benim eşimin ailesinden beni sevmeyenler birleşse burdan köye yol olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…