Sebeb yahu niye ki ??Kız ölceğim aklıma gelirdi sigara içeceğin gelmezdi tü ka ka smok
Sebeb yahu niye ki ??
Ahsenim kuzum noldu bende hemen hemen ayni sorunlarla boguluyorum allah yardimcimiz olsun
Öyle bi tatlı yok, hiç yapılmadı yenilmedi unut canım.yokmuş gibi düşün ki yeme hatta hiç aklına getirmeaKŞAM ARKADAŞLARIM YÜZÜMÜN KÜÇÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ KIZLAR :) GÜZEL HABERİM..
KÖTÜ HABERİMSE CANIM KEMALPAŞA TATLISI ÇEKİYOR
Ay çok yedim nasıl güzel olmuş anlatamam ,Çok ye olur mu:) ekmek filan bol tuket :))
Yogurt calamayan sultan
Afiyet olsun canım.esperenzaa m canım sağ olasın tarif için Bir iki ekleme çıkarmayla tarifini uyguladım, fırında şimdi Foto atsam çanınız çeker güveçte yaptım bi de ımmh sabırsızlıkla bekliyorum 4 ya da 5 gibi yemeyi düşünüyorum inşallah
canım benim etli ekmek çok da kötü değildi aslında tek sıkıntı sahurda da yufka yemiş olmandı.iHTİYACIM VAR SANAesperenzaa şeker orucumu bozmak istemiyorum birşey yerken hep burası aklımda akşam etli ekmek yedim diye sahur yapamadım
az kaldı canım 99 geliyor .120.5 le basladim bendesuan 103 oluruz inan kglar yakin
Beni de minnoş ponçik mi hayal ettinminnoş bi ponçik hayal ettim seni elinde sigaralı asi bir ruh değil
afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlıkÖyle bi tatlı yok, hiç yapılmadı yenilmedi unut canım.yokmuş gibi düşün ki yeme hatta hiç aklına getirmeEn son 61 miydin?yersen eksilmenin olmayacağını düşün. Yeme kız işte
Ay çok yedim nasıl güzel olmuş anlatamam ,esperenzaa m sağ olasın kuşum güveçte inanılmaz lezzetli oldu.4,5 yk yedim bi de bi tabak marul salatası .ekmegi sabah bile azalttım iki gündür
çok iyi örgü örerim ama bak öyle deme
Öyle bi tatlı yok, hiç yapılmadı yenilmedi unut canım.yokmuş gibi düşün ki yeme hatta hiç aklına getirmeEn son 61 miydin?yersen eksilmenin olmayacağını düşün. Yeme kız işte
Ay çok yedim nasıl güzel olmuş anlatamam ,esperenzaa m sağ olasın kuşum güveçte inanılmaz lezzetli oldu.4,5 yk yedim bi de bi tabak marul salatası .ekmegi sabah bile azalttım iki gündür
çok iyi örgü örerim ama bak öyle deme
Afiyet olsun canım.
ıımmmahh kesin çok leziz olmuştur
Güveçteki yemeğin tadı başla bir lezzetli oluyor .
canım benim etli ekmek çok da kötü değildi aslında tek sıkıntı sahurda da yufka yemiş olmandı.
Ha şeker yemişsin ha zehir canım.
Sağlıklı bir şekilde sahur yapmaya çalış canım,ibadetini de diyetini de eziyete dönüştürme
Kaç gündür şeker orucundasın emeklerini çöp etme kuzum. Bu irade sendr
az kaldı canım 99 geliyor .
Beni de minnoş ponçik mi hayal ettin
afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlık
Ben de çok iyi zincir çekerimmarifetli hatunun hali başka tabi
O çatalı alıp bi yerine saplasam1 ÇATAL ALSAM :)
Canım benim,sen gerçekten çok ama çok iradelisin.insanız hepimizin canı zaman zaman bişeyler çekiyor.dur diyebildiğin noktada hedefine daha kolay ulaşıyorsun.ÇOK İRADELİYDİM CANIM SANIRIM CANIM ÇEKİYOR ARTIK YADA MOTİVASYONUM MU DÜŞÜYOR BİLEMEDİM
O çatalı alıp bi yerine saplasam
Zaten spor yapmıyorsun bi çatal için 500 ip atlama cezası veririmbuyur ye bakalım.
Kocana ispikleyebilsem onu bile yaparım
Canım benim,sen gerçekten çok ama çok iradelisin.insanız hepimizin canı zaman zaman bişeyler çekiyor.dur diyebildiğin noktada hedefine daha kolay ulaşıyorsun.
Unutma tatlım senin hedefin pkos illetini alt edip bebişini kucağına almak.
O kadar çok dua ediyorum ki sana.
Nickin civciv ya ondan sanırım sarışın yada kumral biri olarak düşündüm seni canım.Minnoş güler yüzlü ve duygularını çabuk belli eden biri gibi geliyorsun bana.sENİ SIKILAŞMIŞ HAYAL EDİYORUM ŞÖYLE RESMİNDEKİ GİBİ KOLLARI YAN TUTMUŞ PAZI VAR SANKİ :) SEN BENİ NASIL HAYAL EDİYON :)
İşte bizim civcivimiztAMAM CANIM HAKLISIN SÖZ VEREYİM MÜBAREK RAMAZAN Kİ BURDA YEMİYİM
Sorumluluk duygusu böyle yapıyor.Zaten hedefime yaklaşıyorsam sizlerin sayesinde her daim bişi yerken buraya menümü yazdiğimi düşünüp yemekten vazgeçiyorum
Nickin civciv ya ondan sanırım sarışın yada kumral biri olarak düşündüm seni canım.Minnoş güler yüzlü ve duygularını çabuk belli eden biri gibi geliyorsun bana.
İşte bizim civcivimizTadını unuttuğun şeyi yiyerek kendine işkence etme.ben mezun oldum olalı hiç tatlı vs yemedim. İstemiyorum da.şu an çok aç olduğun için gözünün önünden bir sürü şey geçiyordur canın çekiyordur ama düşün tatlım değer mi bi lokma için ?
Hislerim genel olarak iyidir canımValla hislerin çok kuvvetli kumralım evet ama koyu kumral ama güler yüzlüyümdür hatta beni tanıyanlar sevdiklerini sık sık söylerler bu hayatta beni bir kişi sevmedi o kadaroda eşimin ailesinden : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?