Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok eşimin ailesinden bir kişi seviyor da sevmiyor aslında Seninki de büyük başarı nasıl çektin o akdar tepkiyi

Yok eşimin ailesinden bir kişi seviyor da sevmiyor aslında Seninki de büyük başarı nasıl çektin o akdar tepkiyi
Yıllarca yapılan saygısızlıklara hiç sesimi çıkarmadım,yılda bir iki kez görüyorum diyerek eşimin yüzü suyu hürmetine sabrettim.
İki sene önce kayınvalideme hakkettiği tepkiyi koyup konuşmayı kestim. Laf ettiği nokta anneliğim olunca alttan almayı bıraktım.
Yıllarca cehaletten böyle yapıyor diye düşündüğüm için dediklerine, abuk subuk davranışlara hiç ses çıkarmazdım.
en son gittiğimizde eşimi fişfikleyip üzerime salmaya çalışınca cehaletten değil saf kötülükten böyle yaptığına emin oldum.
2 senedir gitmem,görmem tabi ki torunu da göremiyorlar.çoğu sevmiyor beni artık ben de iki gözü çeşme dolanıyorum

orgulerin sultani

Evet az kaldi bende heyecan yaptim kuzum

Beni de minnoş ponçik mi hayal ettin

afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlık
Ben de çok iyi zincir çekerimmarifetli hatunun hali başka tabi
Yoğurttan anlamıştım marifetini
1 ÇATAL ALSAM :)
Kaç günün emeği çöp olur canım yapma
ÇOK İRADELİYDİM CANIM SANIRIM CANIM ÇEKİYOR ARTIK YADA MOTİVASYONUM MU DÜŞÜYOR BİLEMEDİM
Düştü deme ki düşmesin
Nickin civciv ya ondan sanırım sarışın yada kumral biri olarak düşündüm seni canım.Minnoş güler yüzlü ve duygularını çabuk belli eden biri gibi geliyorsun bana.
Beni nasıl düşünüyorsun falcı bacı
Valla hislerin çok kuvvetli kumralım evet ama koyu kumral ama güler yüzlüyümdür hatta beni tanıyanlar sevdiklerini sık sık söylerler bu hayatta beni bir kişi sevmedi o kadar oda eşimin ailesinden : D
sen senin sevdiklerinle mutlu ol canım, boşver gerisini

cgdmk güzel rakibem rabbim kuzucuğuna hayırlı sağlıklı ömür versinHayırlı evlat eylesin
Bi an bu hafta kazanmana müsade mi etsem böyle mutlu gününde üzmesem dedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…