- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sahur yapmayıp saatlerce aç kaldığın için canım.Ramazan etkisi sanırım gerçekten canım, tarçınlı süt içmedim birde akşam ondan mı acaba tarçın tatlı isteğimi direkt kesiyor
Sahur yapmayıp saatlerce aç kaldığın için canım.
Hislerim genel olarak iyidir canım
Hahaha kız eşlerin ailesine kendini sevdireceksin diye yırtınsan da nafile.
Eşin sevmiş mi gerisine tınnn de geç
Sen iyimişsin benim eşimin ailesinden beni sevmeyenler birleşse burdan köye yol olur.
Yıllarca yapılan saygısızlıklara hiç sesimi çıkarmadım,yılda bir iki kez görüyorum diyerek eşimin yüzü suyu hürmetine sabrettim.Yok eşimin ailesinden bir kişi seviyor da sevmiyor aslındaSeninki de büyük başarı nasıl çektin o akdar tepkiyi
cgdmk canımmm yakışıklı oğlunun doğum günü kutlu olsun,sağlıklı mutlu huzurlu nice nice yıllarınız olsun
Oyleyim kiz ben poncij pocik sev beniminnoş bi ponçik hayal ettim seni elinde sigaralı asi bir ruh değil
Ben de benim kadar marifetlisi yok saniyordum, sen de miiBeni de minnoş ponçik mi hayal ettin
afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlık
Ben de çok iyi zincir çekerimmarifetli hatunun hali başka tabi
Bende anlam veremedim zaten anlasilmaz bu erkek kişileriSeninde mi ailevi sorunlar var canım sen eşinle iyiydin ya
Öyle bi tatlı yok, hiç yapılmadı yenilmedi unut canım.yokmuş gibi düşün ki yeme hatta hiç aklına getirmeEn son 61 miydin?yersen eksilmenin olmayacağını düşün. Yeme kız işte
Ay çok yedim nasıl güzel olmuş anlatamam ,esperenzaa m sağ olasın kuşum güveçte inanılmaz lezzetli oldu.4,5 yk yedim bi de bi tabak marul salatası .ekmegi sabah bile azalttım iki gündür
çok iyi örgü örerim ama bak öyle deme
Evet az kaldi bende heyecan yaptimAfiyet olsun canım.
ıımmmahh kesin çok leziz olmuştur
Güveçteki yemeğin tadı başla bir lezzetli oluyor .
canım benim etli ekmek çok da kötü değildi aslında tek sıkıntı sahurda da yufka yemiş olmandı.
Ha şeker yemişsin ha zehir canım.
Sağlıklı bir şekilde sahur yapmaya çalış canım,ibadetini de diyetini de eziyete dönüştürme
Kaç gündür şeker orucundasın emeklerini çöp etme kuzum. Bu irade sendr
az kaldı canım 99 geliyor .
Yoğurttan anlamıştım marifetiniBeni de minnoş ponçik mi hayal ettin
afiyet sağlık sıhhat süt olsun.ellerine sağlık
Ben de çok iyi zincir çekerimmarifetli hatunun hali başka tabi
Kaç günün emeği çöp olur canım yapma1 ÇATAL ALSAM :)
Düştü deme ki düşmesinÇOK İRADELİYDİM CANIM SANIRIM CANIM ÇEKİYOR ARTIK YADA MOTİVASYONUM MU DÜŞÜYOR BİLEMEDİM
Beni nasıl düşünüyorsun falcı bacıNickin civciv ya ondan sanırım sarışın yada kumral biri olarak düşündüm seni canım.Minnoş güler yüzlü ve duygularını çabuk belli eden biri gibi geliyorsun bana.
sen senin sevdiklerinle mutlu ol canım, boşver gerisiniValla hislerin çok kuvvetli kumralım evet ama koyu kumral ama güler yüzlüyümdür hatta beni tanıyanlar sevdiklerini sık sık söylerler bu hayatta beni bir kişi sevmedi o kadaroda eşimin ailesinden : D
Canım benim cok teşekkür ederim, amin hepimizin evlatlarini inşallahcgdmk güzel rakibem rabbim kuzucuğuna hayırlı sağlıklı ömür versin Hayırlı evlat eylesin
Bi an bu hafta kazanmana müsade mi etsem böyle mutlu gününde üzmesem dedim ama
amin canım benimCanım benim cok teşekkür ederim, amin hepimizin evlatlarini inşallah❤❤❤
Sen şuna seni gecemicemi anladim desene
Daha erken tanisabilseymisiz vallahi cok guzel hirslanirmisiz birlikte120.5 le basladim bendesuan 103 oluruz inan kglar yakin
Hayırdır inşallah canımselam , bugün hem iyi değilim hem iyiyim anlayamadım ama kafam çook dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?