Benim tempom bana bilr agir geliyoru eminmisin benimle kapismayaDaha erken tanisabilseymisiz vallahi cok guzel hirslanirmisiz birlikte
Ben de yillardir 60 a hiç inmemistim, sabitlemeye calisiyor sanırım, +100 geldim bugün. Ama cumaya hedefime ulasicam insallah ☺amin canım benim
Yok yok tartı güldürdü bugün beni
Mezunmusun yoksa cumaya kuzuBen de yillardir 60 a hiç inmemistim, sabitlemeye calisiyor sanırım, +100 geldim bugün. Ama cumaya hedefime ulasicam insallah ☺
Sağol canım inşallah ❤cgdmk canım hayırlı ömürleri olsun evladının.
Sağol canım amin inşallah ❤cgdmk canim oglunun dogum gunu kutlu olsun rabbim uzun omurler versin bahti sansi acik olsun insallah
Sağol canım amin inşallah hepimizin evlatlarını ❤cgdmk kuzunun yasi kutlu mutlu olsun tatlim allahim size bagislasin.. herdaim sansi bahti acik olsun
Yok canimm daha 6.5 kilo var. Haftalık hedef belirledik kizlarla da (Mezunmusun yoksa cumaya kuzu
Hmmm haydi bakalimYok canimm daha 6.5 kilo var. Haftalık hedef belirledik kizlarla da (Azyiyen_azimli ile yeni iddiaya girdim, hedefimi 1 kilo daha indirdim)
Hah şöyle, afiyet olsun canımSahur 2 yumurtalı lorlu omlet 5 zeytin peynir
Iftar yogurtlu ispanak
Su 3 lt spor 12300 kuzum dunde 11000 di yazmadim sanirimesperenzaa
Olabilir canım, böyle güdülendikçe ulaşırız inşallahBen de yillardir 60 a hiç inmemistim, sabitlemeye calisiyor sanırım, +100 geldim bugün. Ama cumaya hedefime ulasicam insallah ☺
şimdi son ne demiştik, cumaya kaç olacam demiştin unuttum benYok canimm daha 6.5 kilo var. Haftalık hedef belirledik kizlarla da (Azyiyen_azimli ile yeni iddiaya girdim, hedefimi 1 kilo daha indirdim)
Ne izliyon acepMerhaba. Dizim var. uyumazsam izlerken gelecegim :)
İnşallah canım@yolcukardelen evet 58 olacagim.
Valla hakli olabilirsin hehe
Allah hayırlı uzun guzel ömürler nasip etsin iyi ki doğmuş oglusun :)Sağol canım amin inşallah hepimizin evlatlarını ❤
Sagol sultan kuşu :) muckkkHah şöyle, afiyet olsun canım
Olabilir canım, böyle güdülendikçe ulaşırız inşallah
şimdi son ne demiştik, cumaya kaç olacam demiştin unuttum benyani fazladan bi 500 dedin ama kaça inmiş olacağını hatırlayamadım @Lavinia12345 sen 58 demiştin değil mi?bu hafta listede misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?