Evet benim en büyük eksiğim bu. 1,5 litre içmeye başlayacağım bugünden itibaren 4-5 gün sonra 2 litreye çıkartmayı düşünüyorum.Ayrica su kilit noktasidir kilo vermenin. 2-2.5 litreyi zorlamazsan senin kilo vermen zorlaşır
Canım rabbim yardım etsin, dediğin gibi sorunlarla alıyoruz bu kiloları ama sonra kilolar sorun oluyor işteKendimi tanıttığım mesajım:
Yarın sabah tartılıp bilgi vereceğim inşallah. Günde 1-2 bardak su içme azmimi 1 litreye çıkarmıştım, bugün 1,5 litreye odaklanmış olarak devam edeceğim umarım bu sorunumu hallederim.
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.Canım rabbim yardım etsin, dediğin gibi sorunlarla alıyoruz bu kiloları ama sonra kilolar sorun oluyor işteinşallah tüm sorunlarından kurtulursun
Evlat özlemin de sona erer inşallah
Çiğdem bir çok şeyi söylemiş zaten, ekmek ve su önemli canım.bugünden itibaren dikkat edeceğine Eminim, kendince aldığın kararları bile nasıl güzel uygulamışsın ki burda takıma karşı sorumlulukla daha iyi uygularsın
Sonradan hatırladım canımHep beni unutuyosuncografya
tünaydın canım hoşgeldinnGünaydınlar
tünaydın iddialar kraliçesi nasılsın? yarına son hazırlıklar nasıl gidiyor?Günaydın herkese ☺❤
Afiyet olsun canımDÜNKÜ MENÜM
Sahur
2 parça tavuk
2 dilim patates
şekersiz çay
İftar
peynirli domates
yarım dilim ekmek
süt
3 hurma
3 4 bardakta su içtimesperenzaa @medgic26
tünaydınnn Sultan’ım nasılsın canım.Yarına hazır mısınGünaydın, hoş geldinİlk sayfadaki kuralları okudun mu canım?bize kendini tanıtır mısın?
afiyet olsun canımNasılsın?
Çok kara vicdanlı gördüm kendimievet canim ama genel olarak ekmel, pilav, makarna vs karşıyız.esperenzaa çok pis ceza veriyor
İlk sayfayi okuyup, kabul edersen iki hafta deneme sürecinden sonra kaptan azmini, katılımını ve eksilmeni beğenirse listeye alir. Biliyorsun cuma günleri yanı yarin bildirim günü.
Bize kendini tanıtır mısın
Su olmadan metabolizman kilitlenir canım. Kilona göre 2.5- 3 litre civarı su içmen lazım canım.Kendimi tanıttığım mesajım:
Yarın sabah tartılıp bilgi vereceğim inşallah. Günde 1-2 bardak su içme azmimi 1 litreye çıkarmıştım, bugün 1,5 litreye odaklanmış olarak devam edeceğim umarım bu sorunumu hallederim.
Canımm uykusuzluk da ödem yapar .oğlun ve minnak kızından fırsat bulduğunda bu gece güzelce uyu dinlenmeye çalış.geç vakitte çay kahve tüketme ki minikler uyuduğunda hemen uyu.cgdmk günaydın rakibem, nasılsın bakim?moral motivasyon ne alemde
Ben her sabah 59u görme ümidiyle çıkıyorum tartıya ama göremiyorumcanım sıkıldı çay Faslı 9u geçiyordu, bugün çay da içmiyiciimm.bakalım fark edecek mi yarına
Söylediğini deneyeceğim. Zorluyorum kendimi daha çok içeceğim umarım. Bu saate kadar sadece yarım litre içtim.Çok kara vicdanlı gördüm kendimiCeza nedir ve kimlere ceza verilir konulu bi brifing mi versem ne
Ceza vermediğim gün başım ağrıyor
Su olmadan metabolizman kilitlenir canım. Kilona göre 2.5- 3 litre civarı su içmen lazım canım.
Suyun tadını sevmiyorsan geceden suyun içine bir iki yaprak taze nane,bir bili diliö salatalık hatta bikaç damla limon damlatarak bi litrelik cam şişeye doldurup içmeyi dene tatlım
asilsoy canımm fitcivciv de pko’lu o da hem sağlığı hem de bebiş için kilo vermeye çalışıyor.maşallah iyi de gidiyor ayrıca S smygnc de pkoslu
Pkoslu olmak evet çok zor.kilo almak kolay ama vermesi zor gelse de sporla sağlıklı beslenerek insülin direncini kırabilirsen( ki kırılıyor kendimden biliyorum) kilo vermen hızlanır ve tartıda gördüklerine en çok sen şaşırırsın.
Kararlı,istikrarlı olursan inan kolay gerisi.
Burası başlangıçta biraz fazla kurallı ve göz korkutucu gelebilir canım ama zamanla alıştın mı buraya bakmadan duramaz hale gelirsinMerhabalar. Hoşbulduk.
Elinin altında su şişesi olsun,yudum yudum kendini zorlamadan mideni bulandırmadan su iç.hatta su içmeyi hatırlatan aplikasyonlar da var ,tekefonuna yükleyebilirsin.Söylediğini deneyeceğim. Zorluyorum kendimi daha çok içeceğim umarım. Bu saate kadar sadece yarım litre içtim.
Anlattığın kadarı ile senin sabit kiloda oluşunun temel sebebi su ve biraz hareket eksikliği.O kadar heyacanlandım ki bu sefer olacak inşallah. Bu sefer o tartıda istediğim kiloyu görmek istiyorum. Bir de ilaç sevmiyorum ama kullanmak zorundayım bu süreci güzel halledersem biliyorum ki ilaca bile gerek kalmayacak. Sizler bana cesaret aşıladınız. Daha da cesaretlenip yapacağım.
Ekmek yerine kahvaltıda özellikle yeşillik yemeyi deneyebilirsin, insan elbet başta zorlanır ama alışınca aramaZsın bileÇok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.
Aslında ekmeği 3. Gündür bir dilimde tutuyorum ama çok zorlanıyorum. Ama vücudumu hazırlayacağım artık. Ekmeksiz de doyacağım inşallah. Şuan arkadaşlar gözümün önünde. Haşhaşlı tatlı yedi ama azimle bana uzatılan dilimi geri çevirdim. Hayatımdan çıktı ufak tefek lokmalar bile.
Gwlmişimizi geçmişimizi okumaktan yorulmadın sen deTünaydın canlarım
Kutsal cuma öncesi nasılsınız bakalım
Biraz geçmiş yapıp geleyim
Hoşgeldin kaptaniçemSonradan hatırladım canım
tünaydın canım hoşgeldinn
tünaydın iddialar kraliçesi nasılsın? yarına son hazırlıklar nasıl gidiyor?
Afiyet olsun canımsu çok az tatlım. Ramazan dolayısıyla böyle biliyorum ama su olmadan metabolizman y
tünaydınnn Sultan’ım nasılsın canım.Yarına hazır mısın
gece gece içtiğim kahve bana kışın demedi, çocuklar uyuyunca uyudum hemenCanımm uykusuzluk da ödem yapar .oğlun ve minnak kızından fırsat bulduğunda bu gece güzelce uyu dinlenmeye çalış.geç vakitte çay kahve tüketme ki minikler uyuduğunda hemen uyu.
Hahahaha gelmişinizi geçminişinizi yedi ceddinizi okumaya bayılıyorumEkmek yerine kahvaltıda özellikle yeşillik yemeyi deneyebilirsin, insan elbet başta zorlanır ama alışınca aramaZsın bile
Oh bak ne güzel, tebrik ederim, böyle böyle eriyeceğiz
Gwlmişimizi geçmişimizi okumaktan yorulmadın sen de
Hoşgeldin kaptaniçemBen hazırım da tartı hazır değil sanki
gece gece içtiğim kahve bana kışın demedi, çocuklar uyuyunca uyudum hemen
Burası başlangıçta biraz fazla kurallı ve göz korkutucu gelebilir canım ama zamanla alıştın mı buraya bakmadan duramaz hale gelirsin
Çok güzel sohbetler olur ,tatlı rekabetler ve cuma günü yarışma heyecanı motivasyonu hep canlı tutar.
Anlattığın kadarı ile senin sabit kiloda oluşunun temel sebebi su ve biraz hareket eksikliği.
Menülerini gördükçe daha emin olur ona göre yorum yaparız.
Uyanır uyanmaz 1 bardak suya limon damlatıp içmeyi alışkanlık haline getirirsen inan onun bile çok faydası oluyor.
Ekmek yerine kahvaltıda özellikle yeşillik yemeyi deneyebilirsin, insan elbet başta zorlanır ama alışınca aramaZsın bile
Oh bak ne güzel, tebrik ederim, böyle böyle eriyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?