Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayrica su kilit noktasidir kilo vermenin. 2-2.5 litreyi zorlamazsan senin kilo vermen zorlaşır
Evet benim en büyük eksiğim bu. 1,5 litre içmeye başlayacağım bugünden itibaren 4-5 gün sonra 2 litreye çıkartmayı düşünüyorum.

Canım rabbim yardım etsin, dediğin gibi sorunlarla alıyoruz bu kiloları ama sonra kilolar sorun oluyor işte inşallah tüm sorunlarından kurtulursun
Evlat özlemin de sona erer inşallah
Çiğdem bir çok şeyi söylemiş zaten, ekmek ve su önemli canım.bugünden itibaren dikkat edeceğine Eminim, kendince aldığın kararları bile nasıl güzel uygulamışsın ki burda takıma karşı sorumlulukla daha iyi uygularsın

cgdmk günaydın rakibem, nasılsın bakim?moral motivasyon ne alemde
Ben her sabah 59u görme ümidiyle çıkıyorum tartıya ama göremiyorum canım sıkıldı çay Faslı 9u geçiyordu, bugün çay da içmiyiciimm.bakalım fark edecek mi yarına

Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.

Aslında ekmeği 3. Gündür bir dilimde tutuyorum ama çok zorlanıyorum. Ama vücudumu hazırlayacağım artık. Ekmeksiz de doyacağım inşallah. Şuan arkadaşlar gözümün önünde. Haşhaşlı tatlı yedi ama azimle bana uzatılan dilimi geri çevirdim. Hayatımdan çıktı ufak tefek lokmalar bile.

Hep beni unutuyosun cografya
Sonradan hatırladım canım
tünaydın canım hoşgeldinn
Günaydın herkese ☺❤
tünaydın iddialar kraliçesi nasılsın? yarına son hazırlıklar nasıl gidiyor?
DÜNKÜ MENÜM
Sahur
2 parça tavuk
2 dilim patates
şekersiz çay

İftar
peynirli domates
yarım dilim ekmek
süt
3 hurma

3 4 bardakta su içtim esperenzaa @medgic26
Afiyet olsun canım su çok az tatlım. Ramazan dolayısıyla böyle biliyorum ama su olmadan metabolizman y
Günaydın, hoş geldinİlk sayfadaki kuralları okudun mu canım?bize kendini tanıtır mısın?
afiyet olsun canımNasılsın?
tünaydınnn Sultan’ım nasılsın canım.Yarına hazır mısın

Çok kara vicdanlı gördüm kendimiCeza nedir ve kimlere ceza verilir konulu bi brifing mi versem ne
Ceza vermediğim gün başım ağrıyor
Su olmadan metabolizman kilitlenir canım. Kilona göre 2.5- 3 litre civarı su içmen lazım canım.
Suyun tadını sevmiyorsan geceden suyun içine bir iki yaprak taze nane,bir bili diliö salatalık hatta bikaç damla limon damlatarak bi litrelik cam şişeye doldurup içmeyi dene tatlım

Canımm uykusuzluk da ödem yapar .oğlun ve minnak kızından fırsat bulduğunda bu gece güzelce uyu dinlenmeye çalış.geç vakitte çay kahve tüketme ki minikler uyuduğunda hemen uyu.

asilsoy canımm fitcivciv de pko’lu o da hem sağlığı hem de bebiş için kilo vermeye çalışıyor.maşallah iyi de gidiyor ayrıca S smygnc de pkoslu
Pkoslu olmak evet çok zor.kilo almak kolay ama vermesi zor gelse de sporla sağlıklı beslenerek insülin direncini kırabilirsen( ki kırılıyor kendimden biliyorum) kilo vermen hızlanır ve tartıda gördüklerine en çok sen şaşırırsın.
Kararlı,istikrarlı olursan inan kolay gerisi.

Söylediğini deneyeceğim. Zorluyorum kendimi daha çok içeceğim umarım. Bu saate kadar sadece yarım litre içtim.

O kadar heyacanlandım ki bu sefer olacak inşallah. Bu sefer o tartıda istediğim kiloyu görmek istiyorum. Bir de ilaç sevmiyorum ama kullanmak zorundayım bu süreci güzel halledersem biliyorum ki ilaca bile gerek kalmayacak. Sizler bana cesaret aşıladınız. Daha da cesaretlenip yapacağım.

Söylediğini deneyeceğim. Zorluyorum kendimi daha çok içeceğim umarım. Bu saate kadar sadece yarım litre içtim.
Elinin altında su şişesi olsun,yudum yudum kendini zorlamadan mideni bulandırmadan su iç.hatta su içmeyi hatırlatan aplikasyonlar da var ,tekefonuna yükleyebilirsin.
Hazır su demişken şimdi bi su iç

Anlattığın kadarı ile senin sabit kiloda oluşunun temel sebebi su ve biraz hareket eksikliği.
Menülerini gördükçe daha emin olur ona göre yorum yaparız.
Uyanır uyanmaz 1 bardak suya limon damlatıp içmeyi alışkanlık haline getirirsen inan onun bile çok faydası oluyor.

Ekmek yerine kahvaltıda özellikle yeşillik yemeyi deneyebilirsin, insan elbet başta zorlanır ama alışınca aramaZsın bile
Oh bak ne güzel, tebrik ederim, böyle böyle eriyeceğiz
Tünaydın canlarım
Kutsal cuma öncesi nasılsınız bakalım
Biraz geçmiş yapıp geleyim
Gwlmişimizi geçmişimizi okumaktan yorulmadın sen de
Hoşgeldin kaptaniçem Ben hazırım da tartı hazır değil sanki
Canımm uykusuzluk da ödem yapar .oğlun ve minnak kızından fırsat bulduğunda bu gece güzelce uyu dinlenmeye çalış.geç vakitte çay kahve tüketme ki minikler uyuduğunda hemen uyu.
gece gece içtiğim kahve bana kışın demedi, çocuklar uyuyunca uyudum hemen

Huzurvermeyolunda canım dün ilk günkü geri dönüş menün harikaydı.3 kaşık bulgur pilavı da hiç gözüme batmadı.kaldı ki kararatayda haftada bir izin veriliyor biliyorsun bu haftalık kotan doldu
Muhteşem huzur menülerine döndüğüne göre minik minik huzur sporlarına dönmeye ne dersin tatlım

Hahahaha gelmişinizi geçminişinizi yedi ceddinizi okumaya bayılıyorum
Bu akşam eti az bamyası çok yemeğini ye ,tartı da hazır olur bebeeem
Çalışsın bağırsaklar coşsun tartılar

Evet dünden beri takip ettim başta gözüm yemedi ama sonra dedim kendime. Sen bunu halledebilecek bir insansın. Kim tutar seni yürüüü

Genelde yarım bardak su içiyorum sabah ilk iş zorla ama bir ara limonlu içtim çık faydasını gördüm yeniden devam edeceğim.

Ekmek yerine kahvaltıda özellikle yeşillik yemeyi deneyebilirsin, insan elbet başta zorlanır ama alışınca aramaZsın bile
Oh bak ne güzel, tebrik ederim, böyle böyle eriyeceğiz

Mantıklı bugün sanırım markete yeniden uğramam gerek. Yeşillik severim aslında ama nedense evlendim evleneli çok tüketmiyorum. Eşim çok yemiyor ona göre şekillendi yeme alışkanlığım beşki de ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…