Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elinin altında su şişesi olsun,yudum yudum kendini zorlamadan mideni bulandırmadan su iç.hatta su içmeyi hatırlatan aplikasyonlar da var ,tekefonuna yükleyebilirsin.
Hazır su demişken şimdi bi su iç

Tam bu sırada ilacımı alıyordum üstüne ekstradan senin içinde su içtim

Bugün genel öğünümü değerlendirir misiniz.

Bu sabah kahvaltım:
- 1 adet Haşlanmış yumurta -köy yumurtası
( genelde haşlama yerim ama bazen haftada en fazla bir olmak koşuluyla küçük tatlı kaşığı kadar tere yağ koyup pişiriyorum. haşlama bazen bıktırıyor çünkü)
- 10 adet zeytin ( kendi bahçe zeytinimiz)
-1 fincan su fincan dediysem kahve fincanı değil çay fincanı ama yarın sabahtan itibaren limon sıkılmış bir bardak su olacak.

bu kahvaltım genelde uzun süredir böyle, sabahları çok iştahım olmaz açıkçası

ara öğünde 1 bardak dolmayacak şekilde kayısı suyu. ve 5 adet çiğ badem.

öğlen yani biraz önce;
4 kaşık taze fasulye
orta boy kase kadar salata( salatının içinde salatalık, havuç ve lahana var)

bu zamana kadar da yarım litre su içtim. inşallah en az 1 litre daha içeceğim.

akşam eve geçiş saatime göre tabi. şehriye çorbası yapmayı düşünüyorum belki sabah da içerim.
tabi bir de yanına salata yapacağım. yapacağım yapacağım

Merhaba hoşgeldin aramıza.
Bende Pcos ve miyom var.Tabikisi de İnsülin direncimde var.Her gittiğim dahiliyeci Glifor tarzında ilaçlar verdi kullanmadım kilo vererek düşürmeye çalışıyorum.Ki işede yarıyor çok şükür.Adetlerin düzenli mi peki?

Canım benim gözüme ara öğündeki kayısı suyu takıldı.Kendi yaptığın meyve suyu mu?Meyve suyundan ziyade kayısı yesen daha güzel olabilir diye düşündüm.Afiyet olsun.

Doğal tereyağı ve soğuk sıkım zeytinyağından korkma canım.sağlıklı yağlar ile sahanda yumurta yapıp yemende hiç sıkıntı yok aslında.
Lorlu,peynirli,soğanlı,mantarlı yada sevdiğin herhangi bir omleti yapıp yemende sıkıntı yok canım.
Akşam karbonhidrat az almaya çalış. Şehriye çorbası hem karbonhidrat hem de çok tok tutmaz.
Şimdiye kadar yediklerin gayet güzel canım.
Tek eksik kalsiyum peynir,ve iki öğününe yoğurt ekleyebilrsen çok iyi olur.
Özellikle ev yoğurdu günde iki defa tüketildiği vakit yağ yakımını kolaylaştırıyor.
Kayısı suyu ev yapımı ve şekersiz ise bağırsakların için iyi ama paketli gıda ise safi şeker olduğu için olmaz canım.

Canım benim gözüme ara öğündeki kayısı suyu takıldı.Kendi yaptığın meyve suyu mu?Meyve suyundan ziyade kayısı yesen daha güzel olabilir diye düşündüm.Afiyet olsun.

Evet canım benimde içime sinmeyen bir öğün. geçen hafta almıştım 1 haftadır çekmecemde duruyordu ne yalan söyleyeyim ziyan olmasın dedim içtim. Sütlü türk kahvesi ara öğünde sizce nasıl?

Çok geçmiş olsun , hoş buldum hem de ne hoş

Ben şuan glifor kullanıyorum. Kullanmadığım dönemde diyet yaptım doktorlarla birlikte veremedim. Çok fazla direnç göstermiş vücut. Ben şu planlanan 12 kiloyu vereyim ondan sonra ilaç kullanmak istemiyorum. Mide bulantısı yapıyor bende felaket. Şuan bile nevrim dönmüş vaziyette. Bir an önce kilo verip ilaçsız bir hayat yaşamak istiyorum

İnşallah vereceksin canım.

2 yılı aşkım evime tere yağ ve zeytin yağ dışında yağ girmiyor. bunlarda kendi köyümüzden.
Sevindim çünkü bazen güzel oluyor omlet:)
hafta sonu ilk işim bahçeden kalan kayısıları toplayıp meyve suyu yapmak. Daha önce aldıklarımı reçel yaptım daha yemek nasip olmadı .yarım kilo kayısıya 1 su bardağı şeker koydum biraz ekşimsi oldu. bunda sıkıntı olur mu? genelde şeker tüketmiyorum ama çayı şekersiz içemiyorum asla o yüzden çayı bıraktım. çok nadir içiyorum.
yoğurt tüketemediğim ürünlerden o yüzden bazen ayran yapıp bazen de su katmadan içine salatalık doğrayıp nane atıp tüketmeye çalışıyorum.
akşam menüm değişti o zaman. taze fasulye yiyeyim o zaman yanında yoğurt olur bence değil mi?

Dunku menum.

Ogle. 2 yumurta ile baharatli salata 1 dilim peynir 8 siyah zeytin salatalik

Ara. 1 bardak ayran 6 tane cig badem

Aksam. 3 kasik bulgur pilavi 1 tane tavuk but ve sebzeler 1 kase yogurt ve salata

Duble turk kahvesi

Su. 2.5 lt
Spor yok bol temizlik var

Sevgili kaptanım esperenzaa benim sabah tartıldığımla akşam 6 gibi tartıldığımda - 600 gr fark ediyor.Yarın için diyorum sabah tartılıp -600 yapsam olur mu?

Şekersiz Türk kahvesi hem metabolizmanı hızlandırır hem de tok tutar.Sütlü olması sorun olmaz ama krema ise olmaz canım.
O kayısı suyunu da çiroz arkadaşın varsa ona ikram et
Azcik daha kaldi yarina eksiye gecerim insallah. Bugunu olabildigince hafif tutacagim
maşallah canım hadi bakalım güzellerim yarına ve sonraya sizlerden güzel güzel eksiler bekliyorum

Hahahaha gelmişinizi geçminişinizi yedi ceddinizi okumaya bayılıyorum
Bu akşam eti az bamyası çok yemeğini ye ,tartı da hazır olur bebeeem
Çalışsın bağırsaklar coşsun tartılar
Tamamdır kaptanbak korkularından meydana çıkamadılar( yoksa spor mu yapıyorlar) cgdmk @Lavinia12345
Kendin için yap canım , ben artık kendime ayrı eşime ayrı hazırlama başladım.tabi işten geç dönüyor olman biraz zorlayabilir ama hafta sonu yapıp dolaba atabilirsin.yeşilliği de hafta sonu Yıkayıp bi kaç gün tüketebilirsin.çalışırken öyle yapıyordum gerçi şimdi de çoğu zaman öyle yapıyorum yoksa yeşillik yıkamayı sevmiyorum zaman alıyor

Bir yoğurt aşığı olarak ben yoğurt olmayan öğüne öğün demiyorum
Cacık olur,içine çeşitli yeşilliklerle sarımsakla tatlandırılmış yoğurt olur hatta biraz pul biber biraz taze zencefil de eklersen hem yağ yakımı kolay olur hem de tadını sevebilirsin. Ayran içebilirsin tok tutar.
Reçel şeker olduğu için şeker de safi zehir olduğu için yememeni tavsiye ederim
Taze fasulye yoğurt gayet güzel olur akşam için
Şanslısın elinin altında doğal ürünler olduğu için ,tereyağı,zeytinyağını doğal bulacağım diye göbeğim çatlıyor benim

Bugun kizimla ne guzel uyumusuz sabah hic uyanmadan 11.30 a kadar yattik esim kalkmis ise gitmis onu bile duymamisim o yuzden bi gun onceki uykusuzluk halim gitti.
Bol bol süt olsun,bol bol da kalori yansın canım
Lavinia oruç olmasa bişeyler yiyor diyeceğim ama oruçlu ya yemiyordur
Çiğdem de bebişi uyutup onunla uyumuştur şu sıralar uyanır akşama ne yemek yapsam diye düşünüyordur

Sade süt canım, krema yemeyeli uzun süre geçti. Hatta ara öğünde tatlı yiyen arkadaşımın tatlısını sırf krema var diye ret ettim Bura da herkes diyette ama pek uyulmuyor zayıf arkadaş yok sayılır

asilsoy hosgeldin aramiza bol eksiler

Hoş buldummmm, inşallahhh:):):)

Kremalı tatlı yiyerek zayıflayacağını düşünen arkadaşa kocaman alkış birkaç ay sonra oraların zayıf arkadaş olarak nitelendirileni sen olacaksın canımSonra inşallah pkos gerileyecek ve sağlıkla sıhhatle bebiş gelecek.
Sütlü kahve gayet iyi olur canım.

Reçel annemlere gitti o zaman
Dün hem öğlen hem akşam yedim cacık olarak. içine su ilave etmiyorum zaten. bu şekilde tüketiyorum midem rahatsız olduğu için maalesef şişiriyor çoğu zaman.( akşam yemek pişmediği için bir kase cacık bir dilim ekmek ile geçiştirdim, sabah aç uyandım )

bu arada ben eklemedim sanırım bende reflü, gastrit vs rahatsızlıklar olduğundan acı tüketemiyorum. Bu yoğurta bir çay kaşığı biber koysam yeterli olur mu

Büyük şehirde çok sıkıntı maalesef. Hatay da yaşıyorum ve eşimin ailesi köyde yaşıyor her hafta sonu hasat toplamaya gidiyorum

Yok yok bence çok korktular tartı öncesi cgdmk @Lavinia12345
Duyan da hedefime ulaştım sanacak ya neyse ulaşırım inşallah
Leslie mi yapsam acaba Doğum yapalı ili ay olacak nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…