Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak ona göre kullan hakkını, bi daha böyle bi koz vermem eline, karpuz bilem yemicem artık
İnsallah canimmm. Su kizlar deli ediyor beni tepemde biri avını bekleyen şahin gibi beni yicek, öteki de cenesiyle yicek
İyice düşüneyim .Geçen seferdeki gibi pişmanlık yaşamamak için çok akıllıca hareket etmem lazım
Sultan fena ,asıl ona dikkat et
Baksana çarşamba perşembe bamya yerim artık diyor

Ne bileyim kuzum instagramda instagramda falan görüyorum da millet cosuyor, ay o kadar enerjim yok benim
Zaten gurbetteyim, ailem falan da olmicak, üç aile çağırdım iste ☺
Ne bakıyon canım o sonradan görmelere ben sosyal medya denen zımbırtıya ayda yılda bir bakarım,hımmm tamam der bikaç ay sonraya kadar hiç oralı olmam.
Sosyal medyada herkes mükemmel anne,mükemmel hayatlar yaşayan birer gezgin birer photographer
Benim miniğin ilk doğum gününde annemler,bakıcımız ve ailesi ve 3 tane de çok yakın arkadaşım vardı.

doğru diyorsun valla
En guzeli sadesi benim için her zaman

Menum
Sahur
Kavurma yaninda 1 dilim yulaf ekmegi yogurt
Iftar
Bir parca tavuk izgara ayran
Hurma bir tane
10 tane kadar beyaz leblebi
Cay
2 litre su
esperenzaa medgic26
3 saat sonra tartilip yazacagim
Afiyet olsun canim illaki leblebi yiyeceksen çiğ sade tatsiz tutsuz leblebi varya ondan ye diyetimin ilk gunlerinde bende yemistim sonra yedirmediler bana unuttum gittim bosa yemisim dedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…