Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.
En çok da yavaş yavaş su miktarını arttırmana sevindim.
Teşekkür ederim. Sayenizde bu süreci güzel bol suyla geçireceğim inşallah.
Merak ettim bu abugannusu bidaha yapinca resim atsana canim

Fazladan yapmıştım akşam servis tabağına koyar atarım canım aslında mezedir ama yemek niyetine de yenilir hele humusla birlikte.

Afiyet olsun canim illaki leblebi yiyeceksen çiğ sade tatsiz tutsuz leblebi varya ondan ye diyetimin ilk gunlerinde bende yemistim sonra yedirmediler bana unuttum gittim bosa yemisim dedim yani
Dun orucluyken markette gorunce alasim geldi. Hatta tuzsuz alacaktim beyaz leblebi yiyenleri gordum burda ondan beyaz aldim.

Humus derken hoyyyyyttttt tamam bekliyorum canim resmi etiket yapta atlamayayim

Kilo bildirimi
Cuma. 73.8 kg
Bugun 73.6 kg
Fark 200 gr
Yuzde.0.27

Yani aslimda az gibi gorunuyor ama pazartesi +1.6 oldugum dusunulunce yine iyi verdim bence buda bana ders olsun haftasonu dikkat etseydim simdi 72 lerdeydim

Eklentiler

• 20180525_133052.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 21
Tamamdır kaptanım
esperenzaa haftasını yerine getiririm...
Pilav ekmek yerine sayılır mı?

Karpuz, taş, boğaz
Yok artık hedefe ucayim direkt
Karpuz gabupundan gemilerle üç hedefe
Ne biriktirmissin kiz yarım kilo bağırsaklarda
Leblebi yemee sakin, çiğ kuruyemiş al, yok yani bana kalsa sarmalardan da al yanina ama mübarek cuma gününde iyi seyler dileyeyim
Ama badem şişirmiyo leblebi şişiriyobi bakayım ben
Beklerim, kargoyla falan uğraştırma beni

Bak ona göre kullan hakkını, bi daha böyle bi koz vermem eline, karpuz bilem yemicem artık
İnsallah canimmm. Su kizlar deli ediyor beni tepemde biri avını bekleyen şahin gibi beni yicek, öteki de cenesiyle yicek
Sporu çenemle yapabiliyorum anca, bak işe yarıyo tavsiye ederim
Ne bileyim kuzum instagramda instagramda falan görüyorum da millet cosuyor, ay o kadar enerjim yok benim
Zaten gurbetteyim, ailem falan da olmicak, üç aile çağırdım iste ☺
Canım gösteriş için yapıldığını düşünüyorum ve görüyorum çok tanıdığım var çocukla anca foto çekilirken ilgilenir anlatabiliyor muyum.sen içine sineni yap:)
Hahahaj beceriksiz diyom da kabul etmiyo yaaa yogurt calamaz parmak keser et yerine yemege iyiki almis sultani kocası yogsamm hali harapmisti
He he bak öyle kıskana kıskana sonra da beceriksiz de
Bulgur hakkimiz var ama bulgur da ödem yapıyor canım. Bence sen 55 e kadar bamya ye

Ben biliyorum ve bayılırım.Takımdaki eski arkadaşlar bilirler eski büyük pisboğazlardandım Nerenin meşhur bi yemeği tatlısı varsa arar tarar bulur yerdim çook önceden.ama sonradan dur dedim de kurtuldum yeme batağından
Kilo bildirimi
Cuma. 73.8 kg
Bugun 73.6 kg
Fark 200 gr
Yuzde.0.27

Yani aslimda az gibi gorunuyor ama pazartesi +1.6 oldugum dusunulunce yine iyi verdim bence buda bana ders olsun haftasonu dikkat etseydim simdi 72 lerdeydim
bence de canım sana ders olsun geçen hafta ipin ucunu kaçırmasaydın 6’lı rakamlara çok daha fazla yaklaşmıştın.
Olan oldu biten bitti canım,bundan sonraya odaklan ve haftaya senden güzel bir eksilme bekliyorum tatlım unutma:)

Tamamdır kaptanım
esperenzaa haftasını yerine getiririm...
Pilav ekmek yerine sayılır mı?
Pilav şayet pirinç ise hiç yemeni tavsiye etmem canım.pirincin karbonhidrat oranı çok yüksek . Üstelik hiçbir faydası da yok.kan şekerini aniden yükseltip aniden düşürdüğü için çabuk acıktırır.
Bulgur pilavı da haftada 3-4 kaşıktan fazla olmamak üzere önerilir tek zararı ödem yapar biraz.tartı öncesi yemezsen sorun olmaz canım.

Peki çok az yemek istesem ne kadar yiyim ?

Peki çok az yemek istesem ne kadar yiyim ?
Çok az yemek istersen 1 kaşık kadar ye Ama yanında yediğin diğer şeylerle dengelemeye çalış.
Pirinç seni çabuk acıktıracağı için tokluk sağlayacak sağlıklı yiyecekler ye yanında.
Bir de canım senin hedef kilon 54’tü değil mi?

Humus derken hoyyyyyttttt tamam bekliyorum canim resmi etiket yapta atlamayayim
Bir ara onuda yapar atarım. Nohut ve tahin ile yapılıyor canım.

Hiç sorma yoksa ben Hatay a gelip bir buçuk yılda 20 kiloyu nasıl aldım. Bende yemeyi çok severDİM son 3 gündür sevmiyorum

Bir ara onuda yapar atarım. Nohut ve tahin ile yapılıyor canım.

Hiç sorma yoksa ben Hatay a gelip bir buçuk yılda 20 kiloyu nasıl aldım. Bende yemeyi çok severDİM son 3 gündür sevmiyorum
Humusu da bildiğimi söyleyeyim artık anla eski oburluğumu
Hem çok şanslısın ,doğal işlenmemiş sağlıklı yiyeceklerin içindesin hem de şanssızsın,Antakya mutfağı gibi çok leziz ve tehlikeli mutfak ile bir arada olduğun için.
Ben sendeki azmi görüyorum canım.Hedefinde önce sağlık ve inşallah bebiş olduğu için,çok çok iyi sonuçlar alacaksın.kendine inanmaktan hiç vazgeçme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…