Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aVLU DİZİSİ VARYA ECEM ÖLDÜ MÜ YA MERAK ETTİM İZLEYEN VARSA HABER BEKLİYORUM :)
Ben 4 yıldır hiiiç televizyon seyretmiyorım canım.Evimizde tv hep kapalıdır.Oğlum şayet o gün ödül olarak hak ettiyse 1 saatlik hakkı vardır.onun dışında tv oğlum uyuyana kadar açılmaz.
Oğlum da az uyuduğu için tv hiç açılmıyor desem yeridir

Saatlerce dizi seyretmeye vakit bulan civciz, vaktim çok kıymetli diyen civciv neden spora zaman bulamıyor acaba?
Pazartesi spor yarışması sonunda rakibin ceza vermezse ben vereceğim haberin olsun!!!

Son düzenleme:
7 agustosa 52, Temmuz’a 54 du
Ağustosa kadar burada mısın canım? Yarışma için hedef kilona ihtiyacım var.
Seni listeye aldıktan sonra kaçmak,göçmek buradan uzaklaşmak, kaçamak yapmak yok canım unutma.
listede olduğun dönem geldiğin artı,yada az kilo vermen yada bildirimde bulunmaman takımı etkileyip takımı yarışmada zora sokacağı için emin olmak istiyorum.
Listede olana daha acımasız oluyorum

sporumu bile yaptım bulaşıkları yıkayıp akşam yemeği hazırlamam lazım. kızlar bu hafta inanılmaz boşum katılımım iyi olucak yani. bugün ölçülerimi de alıcam yazarım hemen

Huzurvermeyolunda canım sen de bildirim de bulunmayı unutma tatlım:)
@AhSen_yarim ahsenim canımmm kuzum aklım sende iyi misin? Bi ses versen arada kuzum
canım bugun orucluyum iftardan önce tartılayım inş yazarım sana
Bir ara onuda yapar atarım. Nohut ve tahin ile yapılıyor canım.

Hiç sorma yoksa ben Hatay a gelip bir buçuk yılda 20 kiloyu nasıl aldım. Bende yemeyi çok severDİM son 3 gündür sevmiyorum
ya dur dur asilsoy biz seninle tanısmadık biri hatay mı dediii hataya da öutfagına da insanlarına da bayılırııım

Koptum şu an nerden nereye bağlamışsın iş yaparken mutfakta göz gezdiriyorum günü gününe takip nerdeee anca tekrarı çıkarsa ama istanbullu gelin izliyorum

aVLU DİZİSİ VARYA ECEM ÖLDÜ MÜ YA MERAK ETTİM İZLEYEN VARSA HABER BEKLİYORUM :)
Televizyon almadım ve almayı da düşünmüyorum desem Çocuklu evde tv istemedik eşimle ve almadık.çocukları uyutunca izleyeceğimizi netten izliyoruz.oğlum da izin verdiğimiz şeyi izin verdiğimiz kadar izliyor

Tartı öncesi ödem yaparsa ya

Evet, burdayım, aslında daha uzun durmak daha iyi, benim sağlıklı alışkanlıklar edinmeme kadar. Tamamdır kabul !

bu arada dun iftarw misafi vardı oglen 3 te haber verdikleri icin iki khcık cockla yusfladım tabi giremedim hiç kızlar kusura bakmayın bide bide bidr geln misafir ayy cok zayoflamıssın seeen hasta falan mı oldun canım dedi tabi ben dört köse

kızlar bir şey danışacağım size. ben sabah 3 kupa çay saat 11 gibi yeşilçay gün içinde şekersiz türk kahvesi öğleden sonra 4 5 bardak çay hemen hemen 2 litre hatta bazen daha fazla su içiyorum. çaylar açık ve şekersiz kilo vermemi etkiler mi ? içmezsem iş yerinde uyumaya başlıyorum:)

ahhh canıım ben o ödemi dün börek ve dondurma yiyip yaptım zateb
Hadi ya o zaman yürü sen yürü
bence olmaz ama kızlar be der bilmiyorum

canım bugun orucluyum iftardan önce tartılayım inş yazarım sana

ya dur dur asilsoy biz seninle tanısmadık biri hatay mı dediii hataya da öutfagına da insanlarına da bayılırııım
Allah kabul etsin canım.Akşama iftar öncesi bekliyorum
işte bizim huzurumuz:) nihayet kuzum ya.
ahhh canıım ben o ödemi dün börek ve dondurma yiyip yaptım zateb
işte bu da tukaka huzurumuz.yoldan çıkmış tekrar doğru yolu bulacak huzurumuz.senin tüm düzenini yatılı,yatısız misafir bozdu kuzum ya.

Çiçek’cim yeşil çay ve türk kahvesi metabolizmanı hızlandırır ve kilo vermeni kolaylaştırır.ancak siyah çay abartıldığı vakit diyet boyunca aldığımız besinler azaldığı için aşırı siyah çay tüketimi hem kabızlığa hem de kansızlığa sebep oluyor.Siyah çayı açık da olsa biraz azalt şayet türk kahvesi küçük fincan ise ikinciyi de içebilirsin canım.

Koptum şu an nerden nereye bağlamışsın iş yaparken mutfakta göz gezdiriyorum günü gününe takip nerdeee anca tekrarı çıkarsa ama istanbullu gelin izliyorum
Konuyu istediğim yere bağlayabilmek gibi üstün bi yeteneğim var da

Spor yaparken de göz ucu ile tv’yi takip edebilir, hatta mutfakta iş yaparken sportif hareketlerle kalori yakıp yine göz ucu ile tv seyredebilirsin canım

En iyisi canım.ben de oğluma tv’den internete bağlanıp öyle seyrettiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…