- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben 4 yıldır hiiiç televizyon seyretmiyorım canım.Evimizde tv hep kapalıdır.Oğlum şayet o gün ödül olarak hak ettiyse 1 saatlik hakkı vardır.onun dışında tv oğlum uyuyana kadar açılmaz.aVLU DİZİSİ VARYA ECEM ÖLDÜ MÜ YA MERAK ETTİM İZLEYEN VARSA HABER BEKLİYORUM :)
Ağustosa kadar burada mısın canım? Yarışma için hedef kilona ihtiyacım var.7 agustosa 52, Temmuz’a 54 du
canım bugun orucluyum iftardan önce tartılayım inş yazarım sanaHuzurvermeyolunda canım sen de bildirim de bulunmayı unutma tatlım:)
@AhSen_yarim ahsenim canımmm kuzum aklım sende iyi misin? Bi ses versen arada kuzum
ya dur dur asilsoy biz seninle tanısmadık biri hatay mı dediii hataya da öutfagına da insanlarına da bayılırııımBir ara onuda yapar atarım. Nohut ve tahin ile yapılıyor canım.
Hiç sorma yoksa ben Hatay a gelip bir buçuk yılda 20 kiloyu nasıl aldım. Bende yemeyi çok severDİMson 3 gündür sevmiyorum
Ben 4 yıldır hiiiç televizyon seyretmiyorım canım.Evimizde tv hep kapalıdır.Oğlum şayet o gün ödül olarak hak ettiyse 1 saatlik hakkı vardır.onun dışında tv oğlum uyuyana kadar açılmaz.
Oğlum da az uyuduğu için tv hiç açılmıyor desem yeridir
Saatlerce dizi seyretmeye vakit bulan civciz, vaktim çok kıymetli diyen civciv neden spora zaman bulamıyor acaba?
Pazartesi spor yarışması sonunda rakibin ceza vermezse ben vereceğim haberin olsun!!!
Televizyon almadım ve almayı da düşünmüyorum desemaVLU DİZİSİ VARYA ECEM ÖLDÜ MÜ YA MERAK ETTİM İZLEYEN VARSA HABER BEKLİYORUM :)
Tartı öncesi ödem yaparsa yabilin bakalım ben napıyprum sevgili kızlardeslerim koca totoyu kaldırdım veyuryuse bsladım kosubandını kurup kendime gwldim simdi kendimi oruclu orulu öldürene kadar yuruyuö de bidaha yiyomuyum o dkndurmaları börekleri hihhhihihesperenzaa medgic26
Evet, burdayım, aslında daha uzun durmak daha iyi, benim sağlıklı alışkanlıklar edinmeme kadar. Tamamdır kabul !Ağustosa kadar burada mısın canım? Yarışma için hedef kilona ihtiyacım var.
Seni listeye aldıktan sonra kaçmak,göçmek buradan uzaklaşmak, kaçamak yapmak yok canım unutma.
listede olduğun dönem geldiğin artı,yada az kilo vermen yada bildirimde bulunmaman takımı etkileyip takımı yarışmada zora sokacağı için emin olmak istiyorum.
Listede olana daha acımasız oluyorum
ahhh canıım ben o ödemi dün börek ve dondurma yiyip yaptım zatebTartı öncesi ödem yaparsa ya
Hadi yaahhh canıım ben o ödemi dün börek ve dondurma yiyip yaptım zateb
bence olmaz ama kızlar be der bilmiyorumkızlar bir şey danışacağım size. ben sabah 3 kupa çay saat 11 gibi yeşilçay gün içinde şekersiz türk kahvesi öğleden sonra 4 5 bardak çay hemen hemen 2 litre hatta bazen daha fazla su içiyorum. çaylar açık ve şekersiz kilo vermemi etkiler mi ? içmezsem iş yerinde uyumaya başlıyorum:)
Tamam canım.bol katılım ve ölçü işini unıtmasporumu bile yaptımbulaşıkları yıkayıp akşam yemeği hazırlamam lazım. kızlar bu hafta inanılmaz boşum katılımım iyi olucak yani. bugün ölçülerimi de alıcam yazarım hemen
Allah kabul etsin canım.Akşama iftar öncesi bekliyorumcanım bugun orucluyum iftardan önce tartılayım inş yazarım sana
ya dur dur asilsoy biz seninle tanısmadık biri hatay mı dediii hataya da öutfagına da insanlarına da bayılırııım
işte bizim huzurumuz:) nihayet kuzum ya.bilin bakalım ben napıyprum sevgili kızlardeslerim koca totoyu kaldırdım veyuryuse bsladım kosubandını kurup kendime gwldim simdi kendimi oruclu orulu öldürene kadar yuruyuö de bidaha yiyomuyum o dkndurmaları börekleri hihhhihihesperenzaa medgic26
işte bu da tukaka huzurumuz.yoldan çıkmış tekrar doğru yolu bulacak huzurumuz.senin tüm düzenini yatılı,yatısız misafir bozdu kuzum ya.ahhh canıım ben o ödemi dün börek ve dondurma yiyip yaptım zateb
Çiçek’cim yeşil çay ve türk kahvesi metabolizmanı hızlandırır ve kilo vermeni kolaylaştırır.ancak siyah çay abartıldığı vakit diyet boyunca aldığımız besinler azaldığı için aşırı siyah çay tüketimi hem kabızlığa hem de kansızlığa sebep oluyor.Siyah çayı açık da olsa biraz azalt şayet türk kahvesi küçük fincan ise ikinciyi de içebilirsin canım.kızlar bir şey danışacağım size. ben sabah 3 kupa çay saat 11 gibi yeşilçay gün içinde şekersiz türk kahvesi öğleden sonra 4 5 bardak çay hemen hemen 2 litre hatta bazen daha fazla su içiyorum. çaylar açık ve şekersiz kilo vermemi etkiler mi ? içmezsem iş yerinde uyumaya başlıyorum:)
Tamam o zaman canım.Burası hem sohbet edip kafa dağıtmaya iyi geliyor hem de motivasyonumuzu diri tutuyor.Evet, burdayım, aslında daha uzun durmak daha iyi, benim sağlıklı alışkanlıklar edinmeme kadar. Tamamdır kabul !
Konuyu istediğim yere bağlayabilmek gibi üstün bi yeteneğim var daKoptum şu an nerden nereye bağlamışsın iş yaparken mutfakta göz gezdiriyorum günü gününe takip nerdeee anca tekrarı çıkarsaama istanbullu gelin izliyorum
En iyisi canım.ben de oğluma tv’den internete bağlanıp öyle seyrettiriyorum.Televizyon almadım ve almayı da düşünmüyorum desemÇocuklu evde tv istemedik eşimle ve almadık.çocukları uyutunca izleyeceğimizi netten izliyoruz.oğlum da izin verdiğimiz şeyi izin verdiğimiz kadar izliyor
Zaten bunlar pis boğazHaha :) canim buraya diyet listesine yazmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?