Ne kiskancam hatunKarpuz gabupundan gemilerle üç hedefe
Ama badem şişirmiyo leblebi şişiriyobi bakayım ben
Sporu çenemle yapabiliyorum anca, bak işe yarıyo tavsiye ederim
Canım gösteriş için yapıldığını düşünüyorum ve görüyorumçok tanıdığım var çocukla anca foto çekilirken ilgilenir anlatabiliyor muyum.sen içine sineni yap:)
He he bak öyle kıskana kıskana sonra da beceriksiz de
Nasil yapildigini biliyorum tahin bize gelmez hatuncummm ondan höyyytledim yassak gardasim yassakkkBir ara onuda yapar atarım. Nohut ve tahin ile yapılıyor canım.
Hiç sorma yoksa ben Hatay a gelip bir buçuk yılda 20 kiloyu nasıl aldım. Bende yemeyi çok severDİMson 3 gündür sevmiyorum
Huzur olayysin gel opecemmm ❤ iste sen busun... evet yeme artikkkbilin bakalım ben napıyprum sevgili kızlardeslerim koca totoyu kaldırdım veyuryuse bsladım kosubandını kurup kendime gwldim simdi kendimi oruclu orulu öldürene kadar yuruyuö de bidaha yiyomuyum o dkndurmaları börekleri hihhhihihesperenzaa medgic26
Dogru canim ben yanlislik gormedim eline saglik muck***6. Takım 571.Etap***
Smygnc (93,8/92,2/1,6/%1,71)
medgic26 (103,1/101,8/1,3/%1,26
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,8/73,6/0,2/%0,27)
yolcukardelen (60,6/59,5/1,1/%1,82)
Gonulbagi (64.1
Cgdmk (61/60,7/0,3/0,12 )
(567.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 4’e bölündü)
Lavinia12345(59 /58,2/0,8/%1,36)
Yeni üye başlangıç kilo 63, başlangıç tarihi 7 mayıs,hedef kilo:52)
6. Takım Ortalaması:
@Lavinia12345 canım tekrar tartılıp daha düşük bir kilo gelirsen bildirimde bulun güncellerim canım.
G Gonulbagi bir de senin bildirimin kaldı tatlım
Bi kontrol edebilir misiniz canlarım:)
Sağol canımDogru canim ben yanlislik gormedim eline saglik muck
Alisveris arabasinda uyuduSağol canımNaptın canım alış verişi haktan uslu uslu duruyor mu bari
Bu haftada yuzde cok guzel olacakti cigdemle benim yuzdem en dusukleri hadi o izinden dondu ben ne yapayim. Cok ozur dilerim ya vicdanen kendimi cok suclu hissettimDogru canim ben yanlislik gormedim eline saglik muck
Kaçamak mi yaptin canim benim??? Neden vicdan yaptinBu haftada yuzde cok guzel olacakti cigdemle benim yuzdem en dusukleri hadi o izinden dondu ben ne yapayim. Cok ozur dilerim ya vicdanen kendimi cok suclu hissettim
Gecen hafta sonu biraz kacmisti ipin ucu pazartesi + 1.6 gelmisti yine eksiye cevirdim ama yetmedi isteKaçamak mi yaptin canim benim??? Neden vicdan yaptin
Hadi yao zaman yürü sen yürü
bence olmaz ama kızlar be der bilmiyorum
tamam canım tartlıp veririm inş valla bende geri dönmeyi cok istiorum sporsız da dönebilecegimi düşübmüykrum 55 dk 5 km yürdüm kosubandındaAllah kabul etsin canım.Akşama iftar öncesi bekliyorum
işte bizim huzurumuz:) nihayet kuzum ya.
işte bu da tukaka huzurumuz.yoldan çıkmış tekrar doğru yolu bulacak huzurumuz.senin tüm düzenini yatılı,yatısız misafir bozdu kuzum ya.
yaa yasak mı kız bende humus yemegi hayal etmiştim biliyormusnNasil yapildigini biliyorum tahin bize gelmez hatuncummm ondan höyyytledim yassak gardasim yassakkk
yok yok yemicem artık da bu aksaö iftarı parkta yapıcaz cocuklar eşim haur mamur pide mide pis seylryivek ama ben ne yapsamki kızlar hem gözümü hem karnımı doyuracakHuzur olayysin gel opecemmm ❤ iste sen busun... evet yeme artikkk
Çiğdem dediğin gibi izinden döndü ve dün de rahatsızlandı ya biraz.aslında geçen cumaya göre çok iyi bir kilo verdi.izindeki tüm artılarını attı. Açıkcası Çiğdem’e de demiştim izin kilonun çok çok altına düşmemen önümüzdeki hafta takım için işime daha çok gelir diyeBu haftada yuzde cok guzel olacakti cigdemle benim yuzdem en dusukleri hadi o izinden dondu ben ne yapayim. Cok ozur dilerim ya vicdanen kendimi cok suclu hissettim
Canımmmmm şahanesin. Ben senden 1 bekliyordum ama bu harika bir sürpriz oldu
Canım süpersin
***6. Takım 571.Etap***
Smygnc (93,8/92,2/1,6/%1,71)
medgic26 (103,1/101,8/1,3/%1,26
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,8/73,6/0,2/%0,27)
yolcukardelen (60,6/59,5/1,1/%1,82)
Gonulbagi (64.1
Cgdmk (61/60,7/0,3/0,12 )
(567.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 4’e bölündü)
Lavinia12345(59 /58,2/0,8/%1,36)
Yeni üye başlangıç kilo 63, başlangıç tarihi 7 mayıs,hedef kilo:52)
6. Takım Ortalaması:
@Lavinia12345 canım tekrar tartılıp daha düşük bir kilo gelirsen bildirimde bulun güncellerim canım.
G Gonulbagi bir de senin bildirimin kaldı tatlım
Bi kontrol edebilir misiniz canlarım:)
Canım kilon azaldıkça verebileceğin kilo da tek başına diyetle azalıyor.Tablo güzel ama ben düşük kaldım hiç içime sinmedi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?