Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne kiskancam hatun

Bir ara onuda yapar atarım. Nohut ve tahin ile yapılıyor canım.

Hiç sorma yoksa ben Hatay a gelip bir buçuk yılda 20 kiloyu nasıl aldım. Bende yemeyi çok severDİM son 3 gündür sevmiyorum
Nasil yapildigini biliyorum tahin bize gelmez hatuncummm ondan höyyytledim yassak gardasim yassakkk

Huzur olayysin gel opecemmm ❤ iste sen busun... evet yeme artikkk

***6. Takım 571.Etap***

Smygnc (93,8/92,2/1,6/%1,71)
medgic26 (103,1/101,8/1,3/%1,26
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,8/73,6/0,2/%0,27)
yolcukardelen (60,6/59,5/1,1/%1,82)

Gonulbagi (64.1
Cgdmk (61/60,7/0,3/0,12 )
(567.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 4’e bölündü)
Lavinia12345(59 /58,2/0,8/%1,36)
Yeni üye başlangıç kilo 63, başlangıç tarihi 7 mayıs,hedef kilo:52)

6. Takım Ortalaması:

@Lavinia12345 canım tekrar tartılıp daha düşük bir kilo gelirsen bildirimde bulun güncellerim canım.
G Gonulbagi bir de senin bildirimin kaldı tatlım

Bi kontrol edebilir misiniz canlarım:)

Dogru canim ben yanlislik gormedim eline saglik muck

Hadi ya o zaman yürü sen yürü
bence olmaz ama kızlar be der bilmiyorum

tamam canım tartlıp veririm inş valla bende geri dönmeyi cok istiorum sporsız da dönebilecegimi düşübmüykrum 55 dk 5 km yürdüm kosubandında

Nasil yapildigini biliyorum tahin bize gelmez hatuncummm ondan höyyytledim yassak gardasim yassakkk
yaa yasak mı kız bende humus yemegi hayal etmiştim biliyormusn

Huzur olayysin gel opecemmm ❤ iste sen busun... evet yeme artikkk
yok yok yemicem artık da bu aksaö iftarı parkta yapıcaz cocuklar eşim haur mamur pide mide pis seylryivek ama ben ne yapsamki kızlar hem gözümü hem karnımı doyuracak

Bu haftada yuzde cok guzel olacakti cigdemle benim yuzdem en dusukleri hadi o izinden dondu ben ne yapayim. Cok ozur dilerim ya vicdanen kendimi cok suclu hissettim
Çiğdem dediğin gibi izinden döndü ve dün de rahatsızlandı ya biraz.aslında geçen cumaya göre çok iyi bir kilo verdi.izindeki tüm artılarını attı. Açıkcası Çiğdem’e de demiştim izin kilonun çok çok altına düşmemen önümüzdeki hafta takım için işime daha çok gelir diye
Sana gelecek olursam tatlım,bir hafta sonu kaçamağının seni ve takımımızı ne kadar geri attığını görmen açısından iyi oldu aslında bu tablo.
Pazartesi yüksek bir artı ile gelip az da olsa eksiye düşmüş olman başarı aslında ama kendini çok yordun eksi gelebilmek için.hedefini bir hafta geri attın belki de.
Yılmak,pes etmek yok.Sorumluluk duyup bunun vicdanını yapıyor olman da çok büyük bir erdem canım.
Takım olduğumuzun farkında olman güzel.
Olan oldu,biten bitti geçmişe takılı kalmanın anlamı yok şu saatten sonra.
Haftaya güzel bir eksi ile gelip telafi edersin tatlım
Bir de katılımını biraz daha arttırabilirsen sevinirim canım.

Tablo güzel ama ben düşük kaldım hiç içime sinmedi bu hafta

Tüm takımla kapıştıracan beni bu gidişleişime gelir valla böyle çok iyi gaza geliyorum ben G Gonulbagi canım tekrar tebrik ederim maşallah
Şaka bir yana,senin, çiğdem’in ve lavinia’nın rekabeti çok çok güzeldi.hem sohbetiniz hem de verdiğiniz kilolar şahaneydi
Hepinizi tebrik ediyorummm güzellerim

Tablo güzel ama ben düşük kaldım hiç içime sinmedi bu hafta
Canım kilon azaldıkça verebileceğin kilo da tek başına diyetle azalıyor.
Hele bizimki gibi pkoslu olunca iş biraz daha zorlaşıyor. Onun için hep sana diyorum ya sporun yok civcivim.spor yapmaya başlamış olsan hem daha çok kilo vereceksin hem de daha sıkı olacaksın.
Sporsuz da hedefe ulaşılır ama daha yavaş olur. Spor seni hedefe daha hızlı ulaştırdığı gibi daha sıkı olmanı sağlar,enerjin arttırır.
Spora başla artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…