Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şaka bir yana,senin, çiğdem’in ve lavinia’nın rekabeti çok çok güzeldi.hem sohbetiniz hem de verdiğiniz kilolar şahaneydi
Hepinizi tebrik ediyorummm güzellerim
Teşekkür ederiz kaptaniçem, ben de çok zevk aldım bu haftadan:) @Lavinia12345 nın yerim senileri cgdmk in sürekli sohbeti olmasa bu kadar asılamazdım aman buçuk olacağına yukarısı olsun derdim

Teşekkür ederiz kaptaniçem, ben de çok zevk aldım bu haftadan:) @Lavinia12345 nın yerim senileri cgdmk in sürekli sohbeti olmasa bu kadar asılamazdım aman buçuk olacağına yukarısı olsun derdim
Ben teşekkür ederim canımm
Bamya seni son dakikada uçurdu resmen içinde ne çok birikmiş meğerse

Bu akşam temzilik yapcam spor sayılıyor dimi akşama misafirim gelecek bulaşıklar yıkancak wc ler yıkancak ev silincek süpürgeyi eşim yaptı 6 da eve gircem rahat 7,30 a kadar oturmam .. Oruçlu dayanabilirim inş..Misafirimde arkadaşlarım bir kadın getircek bebiş için duaya hisleri kuvvetli bir kadınmış merak içerisindeyim ...

Ton balikli koca bir kase salata... ben olsam oylr yerdim

önümüzdeki hafta inşallah çok güzel bir yüzde ile gelip bu haftayı telafi edeceğim.belki artı olmadım ama dediğin gibi beni bir hafta geriye attı 6 lı rakamları göremeyeceğim bu gidişle bayrama kadar. ama yinede yılmadan elimden geleni yapacağım. Katılım için aslında sık sık gelip okuyorum ama fazla sohbete dahil olamıyorum onu da bu hafta artırmaya çalışacağım inşallah

Ben gecen haftaki kilomu unutmusum ptesi uzerinden dusunuyorum hic farkinda bile degildim olayin. Cok yogunum canim bi sey istemiyo zaten. Oglum bile diyodu anne sen dogru duzgun bi sey yiyip icmiyosun diye. Istah gidince daha cok kilo veriliyor. Hepinize tesekkur ederim.

Aynen canım hem iyi hem kötü. Ama bu tehlikeli yerde yaşayacağım azimle
Maşallah herşeyi biliyorsun. Ben buraya gelene kadar bilmiyorudum.
İnşallah kilo verip tekrar deneyeceğim ve artısını göreceğim. İnşallah

canım bugun orucluyum iftardan önce tartılayım inş yazarım sana

ya dur dur asilsoy biz seninle tanısmadık biri hatay mı dediii hataya da öutfagına da insanlarına da bayılırııım

Canım aslen Hataylı değilim ama buralı gibi hissediyorum.Eşim Hataylı. Onun için buraya geldim ama bana zarar verdi mutfağı 20 kilocuk

Nasil yapildigini biliyorum tahin bize gelmez hatuncummm ondan höyyytledim yassak gardasim yassakkk
Ayy bende iki kaşık humus yemeyi planlıyordum. Olmadı mı şimdi

Bu arada yine dayanamayıp yarım saat yürüdüm.
Ayaklarım su topladı o kadar. Ama hala enerjik ve mutluyum.

Bugün erken geldim yarın işe gideceğim. Öğün arasını geç yaptım çok vatandaş gelmişti karnım çok kazındı o yüzden 10 adet fındık yedim.
1 litre su içtim. Şimdi akşm yemeği zamanı. Biraz dinlenip yemeğini yiyeceğim.

Canım iyi ki de böyle dedin be ben geçen haftanın listelerini kontrol ettim. Sen geçen cuma 63,6 kiloymuşsun. Bu durumda verdiğin kilo 1 ve yüzden 1,57

***6. Takım 571.Etap***

Smygnc (93,8/92,2/1,6/%1,71)
medgic26 (103,1/101,8/1,3/%1,26
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,8/73,6/0,2/%0,27)
yolcukardelen (60,6/59,5/1,1/%1,82)
Gonulbagi (63,6/62,6/1,5/%1,57)
Cgdmk (61/60,7/0,3/0,12 (567.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 4’e bölündü)
Lavinia12345(59 /58,2/0,8/%1,36)
Yeni üye başlangıç kilo 63, 7 mayıs
Hedef kilo 52)

6. Takım ortalaması:1,116

@Lavinia12345 sanırım iftar öncesi yeni bildirimin yok. 10 dk sonra paylaşırım artık listeyi.

Afiyet olsun canım hareketini arttırmanın faydasını bir haftaya göreceğinden de eminim.

tebrik ederim canım cok guzel vermişssin su istah gitmsi bi bende olmuyo ya kıznca üzülünce sinilnnc2 hep ama hep yiyorum

Canım aslen Hataylı değilim ama buralı gibi hissediyorum.Eşim Hataylı. Onun için buraya geldim ama bana zarar verdi mutfağı 20 kilocuk
ay gercekten almqktq haklısın ama hatta bi arkasqama diyordum siz nasıl 100 kilo olmadan duruyorsunuz diyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…