- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Teşekkür ederiz kaptaniçem, ben de çok zevk aldım bu haftadan:) @Lavinia12345 nın yerim senileriŞaka bir yana,senin, çiğdem’in ve lavinia’nın rekabeti çok çok güzeldi.hem sohbetiniz hem de verdiğiniz kilolar şahaneydi
Hepinizi tebrik ediyorummm güzellerim
Ben teşekkür ederim canımmTeşekkür ederiz kaptaniçem, ben de çok zevk aldım bu haftadan:) @Lavinia12345 nın yerim senilericgdmk in sürekli sohbeti olmasa bu kadar asılamazdım aman buçuk olacağına yukarısı olsun derdim
Canım kilon azaldıkça verebileceğin kilo da tek başına diyetle azalıyor.
Hele bizimki gibi pkoslu olunca iş biraz daha zorlaşıyor. Onun için hep sana diyorum ya sporun yok civcivim.spor yapmaya başlamış olsan hem daha çok kilo vereceksin hem de daha sıkı olacaksın.
Sporsuz da hedefe ulaşılır ama daha yavaş olur. Spor seni hedefe daha hızlı ulaştırdığı gibi daha sıkı olmanı sağlar,enerjin arttırır.
Spora başla artık:)
Iste hepimizi etkiliyor maleseff canimGecen hafta sonu biraz kacmisti ipin ucu pazartesi + 1.6 gelmisti yine eksiye cevirdim ama yetmedi iste
Ton balikli koca bir kase salata... ben olsam oylr yerdimtamam canım tartlıp veririm inş valla bende geri dönmeyi cok istiorum sporsız da dönebilecegimi düşübmüykrum 55 dk 5 km yürdüm kosubandında
yaa yasak mı kız bende humus yemegi hayal etmiştim biliyormusn
yok yok yemicem artık da bu aksaö iftarı parkta yapıcaz cocuklar eşim haur mamur pide mide pis seylryivek ama ben ne yapsamki kızlar hem gözümü hem karnımı doyuracak
önümüzdeki hafta inşallah çok güzel bir yüzde ile gelip bu haftayı telafi edeceğim.belki artı olmadım ama dediğin gibi beni bir hafta geriye attı 6 lı rakamları göremeyeceğim bu gidişle bayrama kadar. ama yinede yılmadan elimden geleni yapacağım. Katılım için aslında sık sık gelip okuyorum ama fazla sohbete dahil olamıyorumÇiğdem dediğin gibi izinden döndü ve dün de rahatsızlandı ya biraz.aslında geçen cumaya göre çok iyi bir kilo verdi.izindeki tüm artılarını attı. Açıkcası Çiğdem’e de demiştim izin kilonun çok çok altına düşmemen önümüzdeki hafta takım için işime daha çok gelir diye
Sana gelecek olursam tatlım,bir hafta sonu kaçamağının seni ve takımımızı ne kadar geri attığını görmen açısından iyi oldu aslında bu tablo.
Pazartesi yüksek bir artı ile gelip az da olsa eksiye düşmüş olman başarı aslında ama kendini çok yordun eksi gelebilmek için.hedefini bir hafta geri attın belki de.
Yılmak,pes etmek yok.Sorumluluk duyup bunun vicdanını yapıyor olman da çok büyük bir erdem canım.
Takım olduğumuzun farkında olman güzel.
Olan oldu,biten bitti geçmişe takılı kalmanın anlamı yok şu saatten sonra.
Haftaya güzel bir eksi ile gelip telafi edersin tatlım
Bir de katılımını biraz daha arttırabilirsen sevinirim canım.
Maşallah sana canimmm tebrik ediyorum helal kiz
Haha tek rakibim kendimCanım süpersin
Ama oran nedir ya hiç beğenmedim, ne güzel yine hafta birincisi olacaktımgel haftaya seninle de kapışak
Aynen canım hem iyi hem kötü. Ama bu tehlikeli yerde yaşayacağım azimleHumusu da bildiğimi söyleyeyim artık anla eski oburluğumu
Hem çok şanslısın ,doğal işlenmemiş sağlıklı yiyeceklerin içindesin hem de şanssızsın,Antakya mutfağı gibi çok leziz ve tehlikeli mutfak ile bir arada olduğun için.
Ben sendeki azmi görüyorum canım.Hedefinde önce sağlık ve inşallah bebiş olduğu için,çok çok iyi sonuçlar alacaksın.kendine inanmaktan hiç vazgeçme.
canım bugun orucluyum iftardan önce tartılayım inş yazarım sana
ya dur dur asilsoy biz seninle tanısmadık biri hatay mı dediii hataya da öutfagına da insanlarına da bayılırııım
Ayy bende iki kaşık humus yemeyi planlıyordum. Olmadı mı şimdiNasil yapildigini biliyorum tahin bize gelmez hatuncummm ondan höyyytledim yassak gardasim yassakkk
Canım iyi ki de böyle dedin be ben geçen haftanın listelerini kontrol ettim. Sen geçen cuma 63,6 kiloymuşsun. Bu durumda verdiğin kilo 1 ve yüzden 1,57Ben gecen haftaki kilomu unutmusum ptesi uzerinden dusunuyorum hic farkinda bile degildim olayin. Cok yogunum canim bi sey istemiyo zaten. Oglum bile diyodu anne sen dogru duzgun bi sey yiyip icmiyosun diye. Istah gidince daha cok kilo veriliyor. Hepinize tesekkur ederim.
Bugün erken geldim yarın işe gideceğim. Öğün arasını geç yaptım çok vatandaş gelmişti karnım çok kazındı o yüzden 10 adet fındık yedim.
1 litre su içtim. Şimdi akşm yemeği zamanı. Biraz dinlenip yemeğini yiyeceğim.
tebrik ederim canım cok guzel vermişssin su istah gitmsi bi bende olmuyo ya kıznca üzülünce sinilnnc2 hep ama hep yiyorumBen gecen haftaki kilomu unutmusum ptesi uzerinden dusunuyorum hic farkinda bile degildim olayin. Cok yogunum canim bi sey istemiyo zaten. Oglum bile diyodu anne sen dogru duzgun bi sey yiyip icmiyosun diye. Istah gidince daha cok kilo veriliyor. Hepinize tesekkur ederim.
ay gercekten almqktq haklısın ama hatta bi arkasqama diyordum siz nasıl 100 kilo olmadan duruyorsunuz diyrCanım aslen Hataylı değilim ama buralı gibi hissediyorum.Eşim Hataylı. Onun için buraya geldim ama bana zarar verdi mutfağı 20 kilocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?