Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım hareketini arttırmanın faydasını bir haftaya göreceğinden de eminim.

Sağolasın. İnşallah haftaya güzel bir sonuç veririm.

Çok dikkat ediyorlar her akşam millet yemek sonrası yürüyüşte. Köylerde bile düşün. Çok özen gösterdikleri için maşallah hiç yemem demiyorlar. Kilo da almıyorlar
Listeyi paylaştım kızlar.
Gece müsait olunca dönerim:)

İnşallah yakın zamanda o liateye girer ve başarı gösteririm

Ben teşekkür ederim canımm
Bamya seni son dakikada uçurdu resmen içinde ne çok birikmiş meğerse
Kaç gündür çekiyordum ben onu işte
Haha tek rakibim kendim gibi oldu bu
He valla
iştahını mı kapatıyoruz senin:):):):):):):):)

Akşam yemeği:
-1 tatlı kaşığı humus ( çok sevdiğim bir şeydir yaparken içine bir kaşık tahin koydum ama yine içime sinmedi çokca yemek)
-1 yemek kaşığı abugannuş
-1 yemek kaşığı taze fasulye

Ve su içmeye devammmm

Canım iyi ki de böyle dedin be ben geçen haftanın listelerini kontrol ettim. Sen geçen cuma 63,6 kiloymuşsun. Bu durumda verdiğin kilo 1 ve yüzden 1,57
Yanlis olmus degil mi valla ben kendimi takip edemiyorum zaten. Stresten vucudum kabardi yine hastaneye geldim simdi. 64.1 yazinca ben ona gore hesapladim canim. Hic geri donup bakmadim. Herhalde dedim ben pztesi hatirliyorum. Dogru ptesi ayniydi kilom tamm.

Asıl adı abugannuş. Arap mutfağı. Bazı Türk Restaurantları menülerinde bu şekilde sunum yapabiliyor.

Eşim arap olduğu için ona sordum deformasyon sonucu o şekilde söyleniyor diyor:)
Himm onu bilmiyordum, biz babagannus deriz de. Özellikle mangalin yanında neredeyse illa ki yaparız. Afiyet olsun canım

Himm onu bilmiyordum, biz babagannus deriz de. Özellikle mangalin yanında neredeyse illa ki yaparız. Afiyet olsun canım

Evet güzel gider etin yanında. Sağolasın canım.

Benim de aklıma o geldi. Aynen tam zamanı, geçende pazardan aldım ☺

Evet ben geçen haftadan beri istiyorum denk gelip yiyemedim. Senede bir ancak yiyoruz
Afiyet olsun canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…