- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canımhareketini arttırmanın faydasını bir haftaya göreceğinden de eminim.
tebrik ederim canım cok guzel vermişssin su istah gitmsi bi bende olmuyo ya kıznca üzülünce sinilnnc2 hep ama hep yiyorum
ay gercekten almqktq haklısın ama hatta bi arkasqama diyordum siz nasıl 100 kilo olmadan duruyorsunuz diyr
Listeyi paylaştım kızlar.
Gece müsait olunca dönerim:)
Kaç gündür çekiyordum ben onu işteBen teşekkür ederim canımm
Bamya seni son dakikada uçurdu resmeniçinde ne çok birikmiş meğerse
He vallaHaha tek rakibim kendimgibi oldu bu
iştahını mı kapatıyoruz senin:):):):):):):):)Ben gecen haftaki kilomu unutmusum ptesi uzerinden dusunuyorum hic farkinda bile degildim olayin. Cok yogunum canim bi sey istemiyo zaten. Oglum bile diyodu anne sen dogru duzgun bi sey yiyip icmiyosun diye. Istah gidince daha cok kilo veriliyor. Hepinize tesekkur ederim.
Yazdigimdan oyle bi anlam cikmis cidden. Cok pardon :)Kaç gündür çekiyordum ben onu işte
He valla
iştahını mı kapatıyoruz senin:):):):):):):):)
Yanlis olmus degil mi valla ben kendimi takip edemiyorum zaten. Stresten vucudum kabardi yine hastaneye geldim simdi. 64.1 yazinca ben ona gore hesapladim canim. Hic geri donup bakmadim. Herhalde dedim ben pztesi hatirliyorum. Dogru ptesi ayniydi kilom tamm.Canım iyi ki de böyle dedin be ben geçen haftanın listelerini kontrol ettim. Sen geçen cuma 63,6 kiloymuşsun. Bu durumda verdiğin kilo 1 ve yüzden 1,57
Yoksa mercimekli pasta mıHeheheh benim kafamda birseyler var suan dusunuyorumda gayet saglikli
Sardim sardım sağol canım ❤Haydi gitsarmanı sar.kolay gelsin canım
Çiğ leblebi ne ola kiAfiyet olsun canim illaki leblebi yiyeceksen çiğ sade tatsiz tutsuz leblebi varya ondan ye diyetimin ilk gunlerinde bende yemistim sonra yedirmediler bana unuttum gittim bosa yemisim dedim yani
Babagannuş degil mi o ?Teşekkür ederim. Sayenizde bu süreci güzel bol suyla geçireceğim inşallah.
Fazladan yapmıştım akşam servis tabağına koyar atarım canımaslında mezedir ama yemek niyetine de yenilir hele humusla birlikte.
Asıl adı abugannuş. Arap mutfağı. Bazı Türk Restaurantları menülerinde bu şekilde sunum yapabiliyor.Babagannuş degil mi o ?
Yeşil nohut mu demek istiyor acaba...Çiğ leblebi ne ola ki
Çok iyi maaşallah ❤
Himm onu bilmiyordum, biz babagannus deriz de. Özellikle mangalin yanında neredeyse illa ki yaparız. Afiyet olsun canımAsıl adı abugannuş. Arap mutfağı. Bazı Türk Restaurantları menülerinde bu şekilde sunum yapabiliyor.
Eşim arap olduğu için ona sordum deformasyon sonucu o şekilde söyleniyor diyor:)
Benim de aklıma o geldi. Aynen tam zamanı, geçende pazardan aldım ☺Yeşil nohut mu demek istiyor acaba...
Ayy aklıma nohut geldi şimdi tam zamanı.
Himm onu bilmiyordum, biz babagannus deriz de. Özellikle mangalin yanında neredeyse illa ki yaparız. Afiyet olsun canım
Benim de aklıma o geldi. Aynen tam zamanı, geçende pazardan aldım ☺
Yiyecegimi yedim, aylik nohut hakkımı doldurdum, gerisi yenmezse kuruturumEvet güzel gider etin yanında. Sağolasın canım.
Evet ben geçen haftadan beri istiyorum denk gelip yiyemedim. Senede bir ancak yiyoruz
Afiyet olsun canım sana
Bende haftaya yiyeceğim pazar yürüyüşü geçsin birYiyecegimi yedim, aylik nohut hakkımı doldurdum, gerisi yenmezse kuruturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?