Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 zeytin
Öğlen 14.00
2 küçük dilim et(fırında)
2 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam 20.30
Büyük bir kase peynirli salata
1 dilim ekmek
Suyu 2 lt ye tamamlicam
esperenzaa medgic26

Afiyet olsun canım.Menün güzel ama akşam yemeği saatini birazcık daha saati öne çekersen daha iyi olur.

Hanım hatunnn gızlarrr.
Dünkü sporlarınızı tekrar yazmanızı rica edeceğim Dün not almayı unutmuşum şimdi o kadar geçmişe gitmeye de gözüm yemiyor

canım az önce tartıldım 65.9 cıktım regl yeni bitti öncesinde 67 idim heralde ödem gitti pek dikkat etmeniştim aslında ama bu bana gaz olfu daha cok dikkateder haftaya listeye girmwyr calısırım inş
Haftaya dönüş var listeye desene
Çoook sevindim canım çok.
Bu gazı alan huzur sporda uçuşa geçer artık.

Bugün ki menüm
Sahur
1 bardak su

İftar
1 kepçe tarhana
3 yk mantar
3 yk biber yoğurtlama közleme
1 yk patlıcan
Avuç içi pide
2 tane sarma

Sıvılar
2 lt su,1 kupa kayısılı form çay

@esperenzaa medgic26

İnşallah canım. Listede olunca daha heyecanlı oluyor.Sen de inşallah 2 hafta sonra listede olursun
Afiyet olsun canım. Menünü gün sonunda sabah öğle akşam olacak şekilde toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yaparız.
Menün genel olarak aklımda olduğu için söylüyorum bugün çook güzel ve sağlıklı yemekler yedin.
Afiyet olsun.

Ayy bende iki kaşık humus yemeyi planlıyordum. Olmadı mı şimdi

Bu arada yine dayanamayıp yarım saat yürüdüm.
Ayaklarım su topladı o kadar. Ama hala enerjik ve mutluyum.
Tahinin kalorisine bak canim gerisi sana kalmis susam yagi sonucta

Afiyey olsun canim menun guzel zamanla karbonhidratu azaltirsin sen daha yenisin :)

Kacamak yapma... verdigi kilona yazik... iradeni toplaman lazim canim

Sabah karatay kahvalt
Aksam 3 yk tanesiz ezogelin corba.. 3 yk tavuk sote bol salata
Su 2 lt zor oldu yatasiya kadar 1 lt daha içerim spor da 9700 oldi 300 daha atarim hatunummm esperenzaa ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…