Cok da yeme ☺Bende haftaya yiyeceğim pazar yürüyüşü geçsin bir
Yok yok yememCok da yeme ☺
Afiyet olsun canım.Menün güzel ama akşam yemeği saatini birazcık daha saati öne çekersen daha iyi olur.Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 zeytin
Öğlen 14.00
2 küçük dilim et(fırında)
2 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam 20.30
Büyük bir kase peynirli salata
1 dilim ekmek
Suyu 2 lt ye tamamlicam
esperenzaa medgic26
Haftaya dönüş var listeye desenecanım az önce tartıldım 65.9 cıktım regl yeni bitti öncesinde 67 idim heralde ödem gitti pek dikkat etmeniştim aslında ama bu bana gaz olfu daha cok dikkateder haftaya listeye girmwyr calısırım inş
İnşallah canım. Listede olunca daha heyecanlı oluyor.Sen de inşallah 2 hafta sonra listede olursunSağolasın. İnşallah haftaya güzel bir sonuç veririm.
Çok dikkat ediyorlar her akşam millet yemek sonrası yürüyüşte. Köylerde bile düşün. Çok özen gösterdikleri için maşallah hiç yemem demiyorlar. Kilo da almıyorlar
İnşallah yakın zamanda o liateye girer ve başarı gösteririm
Afiyet olsun canım. Menünü gün sonunda sabah öğle akşam olacak şekilde toplu yazarsan daha sağlıklı yorumlar yaparız.Akşam yemeği:
-1 tatlı kaşığı humus ( çok sevdiğim bir şeydir yaparken içine bir kaşık tahin koydum ama yine içime sinmedi çokca yemek)
-1 yemek kaşığı abugannuş
-1 yemek kaşığı taze fasulye
Ve su içmeye devammmm
Ağzımda su kalmadı zalımın kızı
Tahinin kalorisine bak canim gerisi sana kalmis susam yagi sonuctaAyy bende iki kaşık humus yemeyi planlıyordum. Olmadı mı şimdi
Bu arada yine dayanamayıp yarım saat yürüdüm.
Ayaklarım su topladı o kadar. Ama hala enerjik ve mutluyum.
Hmm afiyet olsun ezme gibi duruyor
Yooo pasta yemeyecegim tatlimYoksa mercimekli pasta mı
Sade tatsiz tutsuz ya oylr gecio bizim burdaÇiğ leblebi ne ola ki
Afiyey olsun canim menun guzel zamanla karbonhidratu azaltirsin sen daha yenisinSabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
6 zeytin
Öğlen 14.00
2 küçük dilim et(fırında)
2 kaşık yoğurtlu pazı
Akşam 20.30
Büyük bir kase peynirli salata
1 dilim ekmek
Suyu 2 lt ye tamamlicam
esperenzaa medgic26
Kacamak yapma... verdigi kilona yazik... iradeni toplaman lazim canimBugün ki menüm
Sahur
1 bardak su
İftar
1 kepçe tarhana
3 yk mantar
3 yk biber yoğurtlama közleme
1 yk patlıcan
Avuç içi pide
2 tane sarma
Sıvılar
2 lt su,1 kupa kayısılı form çay
@esperenzaamedgic26
Tuhh yaaa üzüldüm valla geriye gidiyoruzTebrik ederim kızlar. 3. Olduk.Artık birinci olsak diyorum
Sarma yemem hata oldu.HaklısınKacamak yapma... verdigi kilona yazik... iradeni toplaman lazim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?